FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zmajjj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zmajjj » 29 apr 2012, 14:37

Rosas7 je napisao/la:mislim da cete vi izboriti europu samo zbog jednog covjeka....SIR DRAGAN JOVIC
JEDINI bh trener koji se nije osramotio u europi ;)
Dobar dobar :lol: :lol: :lol: a zašto ste ga vi onda u Zrinskom tukli i zatvarali u svlačionici :o zbog koje ono utakmice....neka neka ...samo neka je iz Zvijezde i Gradačca otišo daleko mu kuća vala bila od naših.... ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 14:46

Zmajjj je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:mislim da cete vi izboriti europu samo zbog jednog covjeka....SIR DRAGAN JOVIC
Dobar dobar :lol: :lol: :lol: a zašto ste ga vi onda u Zrinskom tukli i zatvarali u svlačionici :o zbog koje ono utakmice....neka neka ...samo neka je iz Zvijezde i Gradačca otišo daleko mu kuća vala bila od naših.... ;)
ti si bolestan covjece o cemu pricas :?: :?: :?:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 apr 2012, 14:54

Rosas7 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
Ma pusti ga. Nego Rosas jel vas on vodio kad ste izgubili od Partizana?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 15:05

Sarajlijc@ je napisao/la:

Ma pusti ga. Nego Rosas jel vas on vodio kad ste izgubili od Partizana?
nije,tad je trener bio baka sliskovic
jovic je odlicno odigrao braga,odense,tre penne,slovan bratislava,vaduz,tobol
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 apr 2012, 15:20

Jovic je bog steta sto je dosao kad nismo za kifle imali pa su dovedeni igraci iz slabijih klubova. Vidjecemo kako ce biti na ljeto, a siguran sam da ce biti puno puno bolje. ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 apr 2012, 17:06

astra1922 je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati ;)
Stiže Halilović iz Zvijezde, biće to sjajna trojka Halilović-Husejinović-Suljić
halilovic sigurno dolazi u sarajevo neki dan smo pricali kaze mi u zvijezdi mi nude i daju pare a gore cu dzabe igrat boli me briga
Sve što valja ćemo vam pokupiti ako nam bude ćeif. I to džabalaba.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 apr 2012, 18:39

FCS-FCS je napisao/la:
MegaNormala je napisao/la:PISE VELIKO SLAVLJE NA KOSEVU..? ZBOG CEGA? STO STE IZVUKLI BOD OD VELIKOG ŽELJE??
daj ba ne seri klocu
pa bolan strumpfe gdje god ste izasli u evropu a znate cekati 6-7 god donesete ponizenje ovoj napacenoj BIH...do Litexa niko od vas nije ni cuo za taj klub pa sta vam uradise...PONIZISE VAS DO BOLA (e ba 9 kom u dvije tekme jaoooo)..sta vam Hapoel uradi , uvali vam 5 kom za 30 min...ti ces pricati o velikom zelji...JADU ROKNI SE kad ne mozete dobiti ekipu koja ima 8 igraca u polju i to citavih 60 min plus nadoknada. Hos jos ...od 14 suteva 2 ili 3 su bila u okvir (strasna statistika tvog jadnog malog selja)...trcite na sudiju ko da imate tal sa njim pa vas izradio...navijanje vam je KITA ZESCA...u dva navrata se cuje onih 150 hudnika u onom cosku krmetnjaka..toliko ste jaki i glasni bili. Hos jos , ono cega si mi stidimo vi se ponosite sa tim. Konkretno , Blex je tu jer ga mi drzimo a mi smo ga i doveli na tu funkciju(BP) a KUJO sinoc kaze ja ne pricam sa navijacima ili jos zesca oni su moji najbolji kupci. Eto za sta vas drzi. Ovce za sisanje. Nema ovaca nema vune (citaj para) I kad mu je pun racku vas..stavi vas na IGNORE. E ba dosta mi je vas i vase price i kurcenja a prdite u prazno i izgledate suvise jadno i bijedno sa svojim KUJOM na celu !!!!

:mrgreen:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 apr 2012, 18:50

Da se najezis 8-) i ovo obavezno treba igracima pustat pred utakmicu :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 apr 2012, 20:22

super bi bilo da se nekako opet postavi onaj video zid i da pri zagrijavanju 25-30minuta se stalno vrti ovaj klip i jos par nekih klipova, pjesama, himna da se igraci bas svaku tekmu naloze

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 29 apr 2012, 21:10

Sarajlijc@ je napisao/la:Jovic je bog steta sto je dosao kad nismo za kifle imali pa su dovedeni igraci iz slabijih klubova. Vidjecemo kako ce biti na ljeto, a siguran sam da ce biti puno puno bolje. ;)
vi ste divovi ,prije sedam dana se obrukaju u Širokom ,igrači nula jović k....a ,dobiju drugu ekipu rudara i već se vide u grupnoj fazi lige prvaka. :( :( :(

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 apr 2012, 21:14

Za Jovica niko nista nije rekao, za pojedine igrace jesmo i pri tome stojimo, to se moglo cuti 2-3 puta na tekmi juce sta mislimo o njima.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 29 apr 2012, 22:04

Rosas7 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
Da priupitaš malo igrače koje je treniro ;) ili direktora svog šta je bilo ;) al mislio je i nas na istu priču ufatit ;) , a mi imamo pravi klub.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 22:08

Zmajjj je napisao/la: Da priupitaš malo igrače koje je treniro ;) ili direktora svog šta je bilo ;) al mislio je i nas na istu priču ufatit ;) , a mi imamo pravi klub.
znam ja igrace te vrlo dobro koje je on trenirao i znam da to nije istina sto ti govoris,iza ovog covjeka stoje uspjesi,i sadasnje igre zvijezde su njegova zasluga,ili mislis da je kuntic u mjesec dana slozio igru :lol:
cao pravi klub,nisam vas prepozno

ajde necu vise smarat temu ljudima
pozz

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 29 apr 2012, 22:22

Rosas7 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la: Da priupitaš malo igrače koje je treniro ;) ili direktora svog šta je bilo ;) al mislio je i nas na istu priču ufatit ;) , a mi imamo pravi klub.
znam ja igrace te vrlo dobro koje je on trenirao i znam da to nije istina sto ti govoris,iza ovog covjeka stoje uspjesi,i sadasnje igre zvijezde su njegova zasluga,ili mislis da je kuntic u mjesec dana slozio igru :lol:
cao pravi klub,nisam vas prepozno

ajde necu vise smarat temu ljudima
pozz
Hahaha kad je Kuntić igro ligu prvaka taj tvoj ljubimac je konobar bio po kafićima ako nisi znao i znaš šta je Kunta za njega :lol:

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 29 apr 2012, 23:14

nidi je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jovic je bog steta sto je dosao kad nismo za kifle imali pa su dovedeni igraci iz slabijih klubova. Vidjecemo kako ce biti na ljeto, a siguran sam da ce biti puno puno bolje. ;)
vi ste divovi ,prije sedam dana se obrukaju u Širokom ,igrači nula jović k....a ,dobiju drugu ekipu rudara i već se vide u grupnoj fazi lige prvaka. :( :( :(
Druže, probaj ponovo. Niko ti se ne zakači. 8-)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 apr 2012, 23:59

Pitar sa Kariba je napisao/la:
nidi je napisao/la:
Druže, probaj ponovo. Niko ti se ne zakači. 8-)
Eto ti se zakači 8-)
FKŽ !

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 30 apr 2012, 09:41

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 30 apr 2012, 10:27

BolanBolan je napisao/la:slika
Ja samo ne znam sto spominjes "jesi li gladan para ili ne", kada si ih ti zaradio na svojim zivcima i svim drugim stvarima koje prate poziciju trenera. Tvoje pare! A zalosno je ovo, da se pojedini klubovi sjete ljudi/legendi kluba kada im najvise treba, pa igraju na kartu "jer covjek voli Sarajevo", a kune se u njihova imena godinama. Nije ovo samo kod vas slucaj, ovo se svugdje u svijetu dogada. Sto je najgore, ovolika leganda kao sto je on, da nije pristao prihvati ovaj dogovor, postao bi najvici neprijatelj kluba, jer se uvijek nadu kvazi navijaci koji bi i njega ornili zbog razno raznih uprava, koje dolaze pa prolaze. Sretno sa tim Husrefe!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 30 apr 2012, 10:37

Vidim na temi se nista nije promijenilo, sve po starom, drugi vode glavnu rijec.
Dobra igra u prvom poluvremenu, ali moramo ostati na zemlji, 12 igraca im nije igralo. Said dobar, samo da udje u formu do derbija :D
Sad protiv Travnika teska utakmica, teski su oni za gostovanje, ali se nadam bar bodu, realno. Problemi u Borcu, u Zrinjskom, sve nam to odgovara, samo lagano skupiti jos nekih 12-13 bodova do kraja sezone i Evropa je nasa.
Oko za oko, zub za zub!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 apr 2012, 11:44

[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bosnas_, mnon46, Varijantas8 i 59 gostiju.