0-2

Moderator/ica: GracanicaAA
Nije više.vidovitadjemila je napisao/la:Medjutim na golu Travnika debitovace u prvenstvenoj utakmici najskuplji igrac lige poslije Zebe ,bivsi golman Varazdina Denis Krklec
U pravu si smanjena mu je cjena na 450000-500000 hiljada.gollum je napisao/la:Nije više.vidovitadjemila je napisao/la:Medjutim na golu Travnika debitovace u prvenstvenoj utakmici najskuplji igrac lige poslije Zebe ,bivsi golman Varazdina Denis Krklec
vidovitadjemila je napisao/la:Medjutim na golu Travnika debitovace u prvenstvenoj utakmici najskuplji igrac lige poslije Zebe ,bivsi golman Varazdina Denis Krklec
Rosas7 je napisao/la:vidovitadjemila je napisao/la:Medjutim na golu Travnika debitovace u prvenstvenoj utakmici najskuplji igrac lige poslije Zebe ,bivsi golman Varazdina Denis Krklec
denis je odlican golman,vidjet cete
pogledaj malo inserte,i reakcije vase mocne obrane,pa ces onda skontati da je ipak dobar golman,ne govoris koliko je zicera skinuotravnik je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:vidovitadjemila je napisao/la:Medjutim na golu Travnika debitovace u prvenstvenoj utakmici najskuplji igrac lige poslije Zebe ,bivsi golman Varazdina Denis Krklec
denis je odlican golman,vidjet cete
![]()
![]()
A jest odlican primio tri gola u 1.pol
Danas su se ocistili kartoni .Opet smo igrali bez pola tima.Ne znam jeli tamo iko dobio zuti ,ali najvjerovatnije da igraju svi.Curic i Fejzic se vracaju.A dali cete uzeti i koliko smo ispuhali vidicemo u Srijedu .Niste ni vi nesto napuhani jbg...Ipak je ovo Pirota ma ko da igra.To nikada nemojte zaboraviti.A ovaj put nam i treba tako da vam nikako nece biti lako.Ovo proljece je 4- tekme 4 pobjede ovdje i to ne bas protiv lakih protivnika.Sarajlijc@ je napisao/la:Ko vam ne igra protiv nas ? Trebali bi vas uzeti jer vi ste ispuhali , cini mi se da vam jedino onaj Kasio valja
Da tako je i tako ce biti.Evo zivi bili pa vidili.Do nedjelje necu pisati nista a ovo ne govorim djabe...baresi#6 je napisao/la:znači sarajevo će dobit sad a onda travnik kozaru u gostima?
vidovitadjemila je napisao/la:Da tako je i tako ce biti.Evo zivi bili pa vidili.Do nedjelje necu pisati nista a ovo ne govorim djabe...baresi#6 je napisao/la:znači sarajevo će dobit sad a onda travnik kozaru u gostima?
mozda sam saznao nesto...a razlog znam odavno neki dugovi su u pitanju...Volio bi da pogrjesim i da nije istina...
5 maraka za obadvije tribineVamos je napisao/la:Koliko ce biti cijena karata za srijedu i hoce li biti ista cijena za obje tribine??
Kakav Gagac, jest da je dobar covjek ljudina prava ali sto se tice stimanja da nam dadne od toga nema nista.Koliko god puta je dolazio sa Zrinjskim i Zvijezdom uvjek je odnio bodove a mi se hudnici nadamo dace nam gagacZmajjj je napisao/la:Stiže vam SIR GAGAC![]()
![]()
![]()
![]()
valjda ćete pobijedit ...SRETNO SUTRA.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, successminator i 8 gostiju.