Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Steta vasa jel Gosku gori i sto su morali uzeti...da su imali bar tri boda vise prije utakmice,ovo bi se lahko sredilo i sad bi vi imali Evropu...uopste nisam sekunde sumljao u pobjedu Goska-a jel je njima pobjeda ipak potrebnija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
pa ovaj olimpiC goska ne moze da pobijedi a pricate o nekoj evropi. smijesno il hajde izgubiti al 3:o ...
.....
Olimpic Sarajevo
@Kevin O čemu ti?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
plaćenici..Mancini je napisao/la:@Kevin O čemu ti?
imaju dobrih i skupih igrača a nemogu među 3-4 ekipe da uđu..i gube protiv gosk-a dok se "bore" za europu, igrači vjerojatno igraju samo radi para, ne trude se itd itd
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Olimpic Sarajevo
Znaju da će igrati i slijedeću kako god da igraju,kao što sam već napisao!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ako iko ima pametan u tom klubu poslije ovakve sramote treba ih udariti tamo gdje najvise boli.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Taman sam se ponadao da danas mozemo do pozicije koja vodi u Evropu, ali domacini su danas odigrali odlicnu utakmicu i zasluzeno su slavili. Nama sada slijedi utakmica kuci protiv Veleza, koji je danas igrao kao preporodjen, dok Borac gostuje Zeljeznicaru, tako da u toj utakmici moramo doci do bodova.
Olimpic Sarajevo
Kazniti ih jednu platu pa će onda pristup biti skroz drugačiji!
Mada bih i ja volio da ih jos jednom (to bi bilo peti put) ove sezone uzmemo to se ne moze desiti.suhakrpa je napisao/la:Taman sam se ponadao da danas mozemo do pozicije koja vodi u Evropu, ali domacini su danas odigrali odlicnu utakmicu i zasluzeno su slavili. Nama sada slijedi utakmica kuci protiv Veleza, koji je danas igrao kao preporodjen, dok Borac gostuje Zeljeznicaru, tako da u toj utakmici moramo doci do bodova.
Nesto si pobrkao.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Do mene je! Borac docekuje Celik, a Zeljo na Grbavici protiv GOSK-a.malta071 je napisao/la:Mada bih i ja volio da ih jos jednom (to bi bilo peti put) ove sezone uzmemo to se ne moze desiti.suhakrpa je napisao/la:Taman sam se ponadao da danas mozemo do pozicije koja vodi u Evropu, ali domacini su danas odigrali odlicnu utakmicu i zasluzeno su slavili. Nama sada slijedi utakmica kuci protiv Veleza, koji je danas igrao kao preporodjen, dok Borac gostuje Zeljeznicaru, tako da u toj utakmici moramo doci do bodova.
Nesto si pobrkao.
- sef_mafije
- Kontakt:
Mislio sam da ce Olimpic bar uzeti Bod juce, al et desilo se sto se desilo 
Volio bih da bar predstavlja BiH u Kup UEFA

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Brate isti osjecaj, ocekivao sam makar bod, posto se Borac obruka, pomislih da ce to biti dodatni motiv, kad ono isfur. Ma nije GOŠK toliko loš koliko tabela pokazuje to je sigurno.sef_mafije je napisao/la:Mislio sam da ce Olimpic bar uzeti Bod juce, al et desilo se sto se desilo
Mislim da su prokockali svoju sansu za Evropu proslo kolo, sumnjam da ce Borac opet kiksati. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Eh danas, aBd, idem gledat Vukove, bas da vidim jesu li zasluzeno na poziciji na kojoj su sad ili nisu sto mnogi ovdje pricaju
Samo neznam koga da bodrim
bit cu neutralan, ionako su šarene stolice 

- Armageddon2012
- Kontakt:
imas na tv,ne moras ici...a bodri velez,i ja cu 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
dok je OlimpiK igrao u premier ligi kad je bio Brotnjo, Orašje, Troglav, itd.. negdje 99-2000, tada sam pratio svaku tekmu kad se stadion tek napravio na Otoci, jer sam zivio blizu stadiona, a ovo danas je jedan novi OlimpiK, za mene ce to uvjek biti Olimpik, a ne OlimpiC, svakako znas se sto je ime promjenjeno.
I ja dusom navijam za celikArmageddon2012 je napisao/la:imas na tv,ne moras ici...a bodri velez,i ja cu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.