NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

baresi#6
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la baresi#6 » 25 apr 2012, 20:10

ako koga interesuje travnik je odigrao dana u turbetu prijateljsku utakmicu protiv nk vlašića i veziri su slavili
0-2 ;)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 27 apr 2012, 22:14

sutra hrabro pa šta bude

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 28 apr 2012, 16:28

Sutra u Sarajevo putujemo bez 2 veoma vazna igraca.Curic nece igrati zbog iskljucenja protiv Veleza a kartone odradjuje i golman Nerves Fejzic.Medjutim na golu Travnika debitovace u prvenstvenoj utakmici najskuplji igrac lige poslije Zebe ,bivsi golman Varazdina Denis Krklec.Vraca se Elvedin Varupa koji je nedostajao mnogo protiv Veleza.Tek se u toj tekmi vidjelo kolko znaci Varupa za ekipu Travnika.Prilicno jak nas sastav ce ici dolje i pokusace da odoli Slaviji koja je u naletu.Jedna stvar nam ide u prilog.Na Slaviji je ogroman pritisak jer ovo moraju dobiti inace im sve pada u vodu ,a mi ako ne izgubimo mislim da smo sve rjesili sto se opstanka tice.Samo da momci hrabro odigraju pa kako god bude.Jedinu pobjedu na gostovanju ove godine smo ostvarili na tom stadionu protiv Olimpika golovima koje je postigao Haris Beslija ,zanimljivo sada igrac upravo Slavije...
U svakom slucaju puno srece momcima a vec sada treba pozvati sve koji vole klub da u Srijedu u sto vecem broju dodju i pomognu protiv Sarajeva...Trebace sva pomoc itekako...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 apr 2012, 02:10

vidovitadjemila je napisao/la:Medjutim na golu Travnika debitovace u prvenstvenoj utakmici najskuplji igrac lige poslije Zebe ,bivsi golman Varazdina Denis Krklec
Nije više.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 apr 2012, 10:20

gollum je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:Medjutim na golu Travnika debitovace u prvenstvenoj utakmici najskuplji igrac lige poslije Zebe ,bivsi golman Varazdina Denis Krklec
Nije više.
U pravu si smanjena mu je cjena na 450000-500000 hiljada. ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 10:51

denis je odlican golman,vidjet cete
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 29 apr 2012, 17:33

Rosas7 je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: A jest odlican primio tri gola u 1.pol

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 29 apr 2012, 19:06

Ma ljudi golman nije mogao nista ni kod jednog gola cak je skinuo jos 2-3 cista zicera,realno rezultat je trebao biti ubjedljiviji sa ovakvom igrom ekipa Slavije bi trebala biti u gornjem djelu tabele ali jeb..ga sami smo krivi za sadasnju situaciju!!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 20:39

travnik je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: A jest odlican primio tri gola u 1.pol
pogledaj malo inserte,i reakcije vase mocne obrane,pa ces onda skontati da je ipak dobar golman,ne govoris koliko je zicera skinuo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 apr 2012, 21:10

Ma nije Krklec mogao nista ni kod jednog gola.Opet smo tamo igrali sa nekom cudnom ekipom i kao i obicno sve tri gola su se desila iz gresaka zadnje linije koja stane prilicno visoko a nije dovoljno brza da odreaguje na pravi nacin te ih protivnici veoma cesto probijaju i ulaze u zicere najvise zbog gresaka njih samih.Tako Travnik uglavnom i prima golove ove sezone.Kao da su se unaprjed predali .Ja ne znam sta je to u glavama nasih igraca da na Piroti igramo dobro a nigdje na strani ne mozemo boda uzeti.Nema mjesta prica da imamo domacinsko sudjenje ovdje i da igramo grublje od drugih.Bar u ovim zadnjim sezonama to nije slucaj.I drugi rezultati koji su cudni u najmanju ruku nam ne idu u prilog.Ovaj u Zenici pogotovo.To ne umanjuje zasluzenu pobjedu Slavije i treba ljudima cestitati .Sada su nas stigli na tabeli iako u slucaju istog broja bodova na kraju imamo prednost.Moze to mnogo znaciti.
Sada idu Sarajevo u Srijedu i cini mi se da je za tu tekmu Husnija i obratio posebnu paznju.Po prvi put ja licno i nisam neki optimista u toj tekmi.Da budem iskren samo je jedan razlog .Zove se Dragan Jović.Na cijoj je god klupi sjedio nije izgubio u Travniku.Nije slucajno vjerujte.Imamo i u Subotu gostovanje u Gradisci i ako u ove dvije tekme ne uzmemo bar 3 boda ne pise nam se dobro.Ali valjda hocemo .Bice ovo neizvjesno do zadnjeg trenutka cini mi se...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 apr 2012, 21:16

Ko vam ne igra protiv nas ? Trebali bi vas uzeti jer vi ste ispuhali , cini mi se da vam jedino onaj Kasio valja ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 apr 2012, 21:27

Sarajlijc@ je napisao/la:Ko vam ne igra protiv nas ? Trebali bi vas uzeti jer vi ste ispuhali , cini mi se da vam jedino onaj Kasio valja ;)
Danas su se ocistili kartoni .Opet smo igrali bez pola tima.Ne znam jeli tamo iko dobio zuti ,ali najvjerovatnije da igraju svi.Curic i Fejzic se vracaju.A dali cete uzeti i koliko smo ispuhali vidicemo u Srijedu .Niste ni vi nesto napuhani jbg...Ipak je ovo Pirota ma ko da igra.To nikada nemojte zaboraviti.A ovaj put nam i treba tako da vam nikako nece biti lako.Ovo proljece je 4- tekme 4 pobjede ovdje i to ne bas protiv lakih protivnika. ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 30 apr 2012, 17:35

znači sarajevo će dobit sad a onda travnik kozaru u gostima? :D

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 apr 2012, 20:04

baresi#6 je napisao/la:znači sarajevo će dobit sad a onda travnik kozaru u gostima? :D
Da tako je i tako ce biti.Evo zivi bili pa vidili.Do nedjelje necu pisati nista a ovo ne govorim djabe...
mozda sam saznao nesto... ;) a razlog znam odavno neki dugovi su u pitanju...Volio bi da pogrjesim i da nije istina... :evil:

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 01 maj 2012, 00:37

Koliko ce biti cijena karata za srijedu i hoce li biti ista cijena za obje tribine??

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 01 maj 2012, 00:39

vidovitadjemila je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:znači sarajevo će dobit sad a onda travnik kozaru u gostima? :D
Da tako je i tako ce biti.Evo zivi bili pa vidili.Do nedjelje necu pisati nista a ovo ne govorim djabe...
mozda sam saznao nesto... ;) a razlog znam odavno neki dugovi su u pitanju...Volio bi da pogrjesim i da nije istina... :evil:
:lol: :lol: :lol:

A vi ste ono inace tako jaki da ako vas neko dobije na Piroti onda je namjesteno.Sta je bilo,pukla picka a nisu igraci jos ni krenuli za Travnik. :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 maj 2012, 08:46

tukli želju kući 2-1 a eto boje se sarajeva :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 01 maj 2012, 14:33

Stiže vam SIR GAGAC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: valjda ćete pobijedit ...SRETNO SUTRA.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 01 maj 2012, 19:33

Vamos je napisao/la:Koliko ce biti cijena karata za srijedu i hoce li biti ista cijena za obje tribine??
5 maraka za obadvije tribine

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 01 maj 2012, 19:38

Zmajjj je napisao/la:Stiže vam SIR GAGAC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: valjda ćete pobijedit ...SRETNO SUTRA.
Kakav Gagac, jest da je dobar covjek ljudina prava ali sto se tice stimanja da nam dadne od toga nema nista.Koliko god puta je dolazio sa Zrinjskim i Zvijezdom uvjek je odnio bodove a mi se hudnici nadamo dace nam gagac :roll:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: successminator i 11 gostiju.