AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 28 apr 2012, 22:28

dvi stvari koje su pozitivne ako izgubimo,enrike bi lako moga poletit,jer bi nam ovo bia 3 poraz zaredon(dva doma)
i to se nesmi tolerirat,a druga stvar ako vec mi ne mozemo do Lp neka ide napoli.samo ne lazio..to nan je najveci poraz.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 apr 2012, 22:55

:evil:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 apr 2012, 23:35

prva utakmica ikad koju sam svjesno propustio, a imao je priliku gledati, tj ostao kuci

kad sam vidio na ttx da dajemo go za 2-2 pravo mi muka bi

duplo sranje
nema potpisa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 apr 2012, 23:39

http://sportsport.ba/ino_fudbal/nevjero ... gaga/79534" onclick="window.open(this.href);return false; :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MrJack
Kontakt:

Post Postao/la MrJack » 29 apr 2012, 00:46

Ne pogledah večerašnju utakmicu ali vidim po komentarima da je prvo poluvrijeme bilo vrlo dobro.Promašaj Gaga nakon šuta Totti-a,sad sam pogledao. :oops: Čitam sad izjavu LE koji kaže da je zadovoljan izdanjem ekipe i da su svi igrači pokazali mentalnu snagu.Što se tiče njegove budućnosti u klubu,kaže da je ona usmjerena na utorak i Veronu,gdje želi pobjedu kao i u preostalim utakmicama,pa će tek na kraju sezone razgovarati o problemima i mogućim solucijama za iduću sezonu.Ja iskreno želim da mu vidim leđa što prije.
1945,1927.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 apr 2012, 07:48

[youtube][/youtube]
tako se to radi . . ili igrajte ili ne, jednacina je prosta.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 apr 2012, 23:26

kakvo smo mi dno dotakli sa ovim kvazistrucnjakom :roll:

ebote kralj igramo sezonu sa najviše poraza i jedna pobjeda nas skoro dijeli od lige prvaka :roll:

a smijem se kladit kad promjenimo trenera i pocnemo igrati kak treba odma ce najmanje 5 timova igrati sezone zivota

niko me ne može ubjediti da bi neki drugi trener dobro zaprijetio milanu i juventusu, a ligu prvaka bi odavno osigurali

dabogda nam chievo petardu uvalio samo da odeeeeeeeeeeeeee
nema potpisa

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 30 apr 2012, 01:03

šta je sad ne valja enrique, gdje je vjera u njegov projekat :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 apr 2012, 07:27

baresi#6 je napisao/la:šta je sad ne valja enrique, gdje je vjera u njegov projekat :lol:
kako si to napisao, covjek bi pomislio da smo mi svi do jucer ovdje dizali enriquea u nebesa :D ja kako sam upratio admir je od samog pocetka bio protiv, kao i vecina forumasa. zapravo, jedan sam od rijetkih naivcina koji je vjerovao u ovaj projekat ali na stranu i vjera i podrska jer nesto kada ne ide - ne ide.

Da Kjaer a Pjanic, l’incredibile flop
http://www.romanews.eu/2012/04/30/da-kj ... bile-flop/" onclick="window.open(this.href);return false;

od kjaera do pjanica, mini analiza svih pojacanja i predvidjanje njihove sudbine za ljeto. ono sto me najvise brine je stekovo nezadovoljstvo i price o eventualnom odlasku :roll:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 30 apr 2012, 13:12

pa ja sam stekao takav dojam. nisam stručnjak ali sam bio ubijeđen od prvog dana da taj lik ne može furati svoju barcinu furku u italiji gdje se igra puno više taktički i sporije nego u španiji. a da ne govorim da roma uz dužno poštovanje nema trenutno tim koji može igrati takav fudbal. probali su mnogi drugi treneri neku ofanzivu u italji pa su bivali potučeni do koljena. svjež i dobar je primjer l30nardo :lol:
jednostavno po pravilu ko god u italiji proba nešto 'novo' ne provede se dobro. ancelotti je bio riješenje davno sam govorio dok je bio dostupan i bio je sam zainteresovan jer je on u srcu rossoner ali i romanista i puno je puta rekao želja mu je voditi romu jedna dan. ko zna možda allegri bude novi trener rome ako dobije nogu od berlusconija :mrgreen:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 apr 2012, 13:49

ancellotti je otisao za parama jer kada je roma trazila trenera on je htio 'uzeti pauzu od treniranja' ali kada su arapi ponudili ogromne novce carletto se vratio fudbalu :D sto se tice enriquea, mozda mi je cak i zao sto necemo upoznati njegove prave kvalitete iz prostog razloga sto nije dobio igrace kakve je htio jer barcina igra se ne igra sa grecom i simpliciom u veznom redu, andjelom i taddeijem na bekovima i defnitivno ne sa kjaerom i heinzeom kao stoperima. opet s druge strane, da je iole iskusan trener shvatio bi to i sam pa bi prestao forsirati sistem koji kiksa iz utakmice u utakmicu.
baresi#6 je napisao/la:probali su mnogi drugi treneri neku ofanzivu u italji pa su bivali potučeni do koljena
sto se tice ovih 'mnogih drugih trenera' mislim da se spalletti proslavio sa ofanzivnom igrom i onako limitiranu romu (i igracki i finansijski prije svega) je svake godine izvodio u evropu i bio ravnopravan rival klubovima sa sjevera. tako da je daleko od istine to sto ti pises jer ofanzivna igra itekako moze proci u italiji ali ofanzivna igra sa dodirom taktike a ne neka 'grlom u jagode' koju enrique trenutno forsira.

ono sto nas ceka je capello, montella ili ostanak enriquea, neku cetvrtu opciju fakat ne vidim.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 30 apr 2012, 14:27

pa otišao je za parama nakon što je enrique postaro trenerom ne i prije. i ne sjećam se da je uopće bilo govora da bi mogao preuzeti. ali nebitno sad. spaletti je bio iznimka, u pravu si. evo baš gledam pod spalettijem roma je u prosjeku zabijala 70-ak golova po sezoni a sada neće možda ni 60 preći a odbrana je katastrofalna već 50 primljenih golova ove sezone :shock:
ligu uzima onaj ko primi najmanje golova, tako je gotovo uvijek bilo.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 apr 2012, 14:30

joj sto me nerviraju ove vijesti više, jedan dan enriqe odlazi, drugi dan ostaje, treci dan baldini se sastaje sa kapelom, cetvrti dan baldini kaze da enriqeu treba vremena, peti dan viljaš boaš zamjenjuje enriqea

idite u tri peršuna više :evil: :evil:
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 apr 2012, 15:19

naravno, ne kazem da je roma nudila ancelottija a on odbio. medjutim, cinjenica je da je izjavio kako zeli uzeti pauzu od godinu dana ILI ostati u engleskoj da bi par mjeseci nakon toga prihvatio visemilionsku ponudu psg-a. bilo kako bilo, bice zanimljiva ova situacija sa trenerima. enrique je izjavio kako 100% zna svoju buducnost tj donesena je odluka hoce li ostati ili ne ali zasad se zeli fokusirati na preostale tri tekme.

@admir - koji K ih citas, samo se dzaba nerviras kad znas i sam da od zvanicnih vijesti nece biti nista barem dok se sezona ne zavrsi :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 apr 2012, 17:41

spielführer_21 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:eh, dusa me zaboli kad se sjetim spallettijeve rome.
I mene isto moram priznati. :lol:
Čemu smijeh na kraju :?
Na ovo ti zaboravih odgovoriti. :roll:
Ne nije razlog koji je @Puma naveo,vec kada se setim Spalletia uvek se setim i blistavih dana Crvene Zvezde sa Zengom na celu i sprdanja Zigica protiv Spalletieve Rome. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 01 maj 2012, 22:03

Ja ovog enrique ne kontam,lik uvijek vadi bojana,a borinija retarda ostavlja u igri...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 maj 2012, 23:09

jel dosta više smetljaru jedan retardirani??????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nema potpisa

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 maj 2012, 00:29

Admir_Sa je napisao/la:jel dosta više smetljaru jedan retardirani??????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
hahahaha :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 maj 2012, 14:11

Navodno Villas Boas preuzima Romu sljedece sezone.

http://translate.google.hr/translate?hl ... md%3Dimvns" onclick="window.open(this.href);return false;
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 maj 2012, 15:08

Devil je napisao/la: Ne nije razlog koji je @Puma naveo,vec kada se setim Spalletia uvek se setim i blistavih dana Crvene Zvezde sa Zengom na celu i sprdanja Zigica protiv Spalletieve Rome. ;)
I opet Roma prošla, a Zvezda puša :D

P.S. Što se tiče tekme s Chievom, ondje je samo slučajno mogao pasti gol. Da nije zgusnut raspored, ono se ne bi ni odigralo, tj. odgodilo bi se. Sad se mi možemo žaliti da smo zbog toga izgubili šansu za LP, ali ova ekipa nema šanse da bude treća ni da je kojim slučajem slavila u Veroni. Sezona za zaborav, šteta samo što u ovakvoj konkurenciji, tačnije bez konkurencije, mi odigramo najlošiju sezonu u zadnjih oho-ho godina. Nikad nije bilo lakše doći do treće pozicije u Serie A :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Biscione i 0 gostiju.