FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

fabio
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la fabio » 10 sep 2009, 18:39

Sajoni je napisao/la:Figo nas nije nikad niti će posramiti...jedini igrač kojeg ja pamtim iz Reala da je odigrao baš ono extra protiv Barce je IvanZamorano!!!Ovi ostali iza Zamorana pocevsi od Figa,Ronalda,Zidanea,Mcmanamana,Beckhama...nista specijalno protiv Barce nisu pokazali.Ni jedan od ovih navedenih igrača nije dozivio aplauz na Nou Kampu...Za razliku od njih zubati genije Ronaldinho i Messi su dozivjeli na Santiago Bernabeu,a prije njih veliki Romario!
Razumije neke koje vole Real M.,al mi je neshvatljivo sto komentarisu na ovoj temi.Ima tema Real M. pa tamo nek pisu.
Pa ebo te ,jeli vam Zizu zabiao i Ligi i LP,,pa mu niste dali aplauz,samo koliko je asistencija dao,pa Raul ima na kontu mislim 14 golova protiv Barce,,,pa neznam sta se ovde spominje Real na Barcinoj temi,a frajer vas postova ima na Realovo temi puno

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 sep 2009, 18:47

Ja ni jedan post nemam na temi Real M.!Postujem vaseg Reala i zato ocekujem da ti postujes nasu Barcu!Ako sam rekao da bih volio vidjeti Robinha u Barci,i to sto ga poredim s Luis Enriqeom..ne znaci da mrzim Real M.Ti odmah ides nekom linijom ne sjecas se Figa ovo ili onog!Sjecam se i Figa i svih drugih igraca mozda i vise nego sto se ti sjecas!Al daj oko budi malo pristojan i mojne tih papanskih postova na temi Barca!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 10 sep 2009, 19:03

Sajoni je napisao/la:Ja ni jedan post nemam na temi Real M.!Postujem vaseg Reala i zato ocekujem da ti postujes nasu Barcu!Ako sam rekao da bih volio vidjeti Robinha u Barci,i to sto ga poredim s Luis Enriqeom..ne znaci da mrzim Real M.Ti odmah ides nekom linijom ne sjecas se Figa ovo ili onog!Sjecam se i Figa i svih drugih igraca mozda i vise nego sto se ti sjecas!Al daj oko budi malo pristojan i mojne tih papanskih postova na temi Barca!
Ja imam jedan post sto cestitam barci na ovogdisnjoj igri jer su igrali najljepse,a to sto ti nemas imaju drugi itekako doces pa vidis,a i to sto kazes L.Enrigeom gdje ces njega porediti sa Robinjom,pa taj ti je igrao kao zmaj,ovaj je balo jedan koji igra 2,3 utakmice super pa ga onda nema 10 utkamica,al nebitno voleo bi da ga dovedet al ako imate paste da ga platite

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 sep 2009, 19:11

Ovaj forum je javni i svi mogu pisati na svim temama.

Jedva čekam da Primera uđe u neku dublju fazu pa da vidimo ono što nam imaju ponuditi igrači Reala i Barce.

Po meni, Barca je i dalje glavni kandidat za titulu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 sep 2009, 19:20

Robinho je zvijer i dao Bog da dođe u Barcu !!!Ne bi los bio ni Gourcuf !!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 sep 2009, 19:25

robinho je igracina u barci bi explodirao !!! zna se da su svi veliki igraci koji su igrali u barci tu i davali najbolje od sebe !!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 sep 2009, 19:26

Sajoni je napisao/la:Robinho je zvijer i dao Bog da dođe u Barcu !!!Ne bi los bio ni Gourcuf !!!
Mislim da je Gourcuf več sada veči,bolji igrač od Robinha....a za godinu dvije postat če novi Zidan..
Mada je i Real kao i svi ostali velik klubovi žele.....za koga je navijao kad je bio mali?....ko mu je bio uzor npr. Zidane :D Ko god ga dovede dobio je budučeg dobitnika zlatne lopte...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 sep 2009, 19:39

Raul_64 je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Robinho je zvijer i dao Bog da dođe u Barcu !!!Ne bi los bio ni Gourcuf !!!
Mislim da je Gourcuf več sada veči,bolji igrač od Robinha....a za godinu dvije postat če novi Zidan..
Mada je i Real kao i svi ostali velik klubovi žele.....za koga je navijao kad je bio mali?....ko mu je bio uzor npr. Zidane :D Ko god ga dovede dobio je budučeg dobitnika zlatne lopte...
Dovest cega neko.a taj neko nece biti real :)

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 10 sep 2009, 20:10

Sajoni je napisao/la:Figo nas nije nikad niti će posramiti...jedini igrač kojeg ja pamtim iz Reala da je odigrao baš ono extra protiv Barce je IvanZamorano!!!Ovi ostali iza Zamorana pocevsi od Figa,Ronalda,Zidanea,Mcmanamana,Beckhama...nista specijalno protiv Barce nisu pokazali.Ni jedan od ovih navedenih igrača nije dozivio aplauz na Nou Kampu...Za razliku od njih zubati genije Ronaldinho i Messi su dozivjeli na Santiago Bernabeu,a prije njih veliki Romario!
Razumije neke koje vole Real M.,al mi je neshvatljivo sto komentarisu na ovoj temi.Ima tema Real M. pa tamo nek pisu.
kolko je tebi godina? :mrgreen: :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 sep 2009, 20:27

Kolonija Realovaca se na SS se iz dana u dan sve vise povecava. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 sep 2009, 20:30

Devil je napisao/la:Kolonija Realovaca se na SS se iz dana u dan sve vise povecava. :mrgreen:
Hvala bogu :mrgreen:

Evo Sa jaja kod Barse....a Van Gol kod nas...omjer je...cirka...
15:15.....i proces če se nastaviti....

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 sep 2009, 20:33

do prije mjesec nisu se vidjeli a sada kako su ronaldo i kaka presli u real kote se ko pacovi :mrgreen: :mrgreen:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 sep 2009, 20:38

CRNI_SA je napisao/la:do prije mjesec nisu se vidjeli a sada kako su ronaldo i kaka presli u real kote se ko pacovi :mrgreen: :mrgreen:
Vala puno se "nakotilo" ovog ljeta....kako Realovih tako i Barcinih....

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 sep 2009, 20:43

Ko da visite na Camp Nou i Bernabeu.Zakrvili jadna ti majka...
Da vam nije TV-a ne bi znali ni da se igra fudbal u Španiji...ccc !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 sep 2009, 20:48

Stone Island je napisao/la:Ko da visite na Camp Nou i Bernabeu.Zakrvili jadna ti majka...
hvala bogu pa postoji tv a ti razligu na temu milwall ;) posto je on domaci klub ccc
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 sep 2009, 20:48

Stone Island je napisao/la:Ko da visite na Camp Nou i Bernabeu.Zakrvili jadna ti majka...
:mrgreen: :mrgreen: jest ovaj Tito smiješan....ako nije nižerazredni Engleski klub sa "dušom"...ako je šminkerski klub..koliko si odgledao utakmica Milwalla....na Tv mislim..ne uživo....jeli Tito?

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 sep 2009, 20:51

Titu ne spominji balavac jedan. ;)
Millwall se gledao možda desetak puta ali i da sam ga gledao 52525 puta nikad nisam rekao da navijam za Millwall ili da kažem ''mi'' umjesto Millwall.Zna se šta je ljubav a šta je kad ti je neko simpa.

Od mene nećeš čuti nešto tipa,izgubili smo od Burnleya. :lol:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 sep 2009, 20:58

iniesta se oporavio ocekuje se da ce zaigrati protiv getafea :!: :!:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 sep 2009, 23:05

RuudVanGoal je napisao/la:
koliko ti treba???

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 11 sep 2009, 09:39

Sajoni je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la:
koliko ti treba???
Ma vidis da je balo,nije bio ni pelanama kad je Ivan Zamorano igrao,dovoljno je reci Raul Gonzalez Blanco

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.