P.S. Bojac gubi 0:2
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Sretno vam sutra sa Goskom mojoj sreci ne bi kraja bilo kad bi ih pobijedili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sretno sutra da pobjedite i tako i Slobodi pomognete
Borac je izgubio, imate sasnu da se primaknete Evropi, puno vam srece zelim sutra.
Zvijezda je uradila veliki posao za nas i sada je na nama da sutra pobijedimo GOSK i dodjemo na poziciju koja vodi u Evropu. Nadam se da cemo i sutra nastaviti sa dobrim igrama u gostima i da cemo doci do pobjede.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Sada se lakše diše. Borac je u dometu, idemo Vukovi.
Treba zato do kraja nakon sutrasnje utakmice odigrati pametno, jer Borac opet ima laksi raspored.suhakrpa je napisao/la:Zvijezda je uradila veliki posao za nas i sada je na nama da sutra pobijedimo GOSK i dodjemo na poziciju koja vodi u Evropu. Nadam se da cemo i sutra nastaviti sa dobrim igrama u gostima i da cemo doci do pobjede.
Joj,bice tesko sutra ali idemo igrat,,,,,,,,Evropa ceka male vukove,,,SRETNOivan.balic je napisao/la:Sada se lakše diše. Borac je u dometu, idemo Vukovi.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Treba zato do kraja nakon sutrasnje utakmice odigrati pametno, jer Borac opet ima laksi raspored.suhakrpa je napisao/la:Zvijezda je uradila veliki posao za nas i sada je na nama da sutra pobijedimo GOSK i dodjemo na poziciju koja vodi u Evropu. Nadam se da cemo i sutra nastaviti sa dobrim igrama u gostima i da cemo doci do pobjede.
Slažem se da treba još puno posla obaviti. Polako
Pošteno do kraja jer mi drugačije neznamo.......ivan.balic je napisao/la:Elegant je napisao/la:Treba zato do kraja nakon sutrasnje utakmice odigrati pametno, jer Borac opet ima laksi raspored.suhakrpa je napisao/la:Zvijezda je uradila veliki posao za nas i sada je na nama da sutra pobijedimo GOSK i dodjemo na poziciju koja vodi u Evropu. Nadam se da cemo i sutra nastaviti sa dobrim igrama u gostima i da cemo doci do pobjede.
Slažem se da treba još puno posla obaviti. Polako
Eto vam velike šanse. Ja vam želim da izađete u Evropu.
Slazem se da do kraja sezone moramo odigrati dobro, ali lakse ce biti ako sutra dodjemo na poziciju koja vodi u Evropu. Istina da Borac ima laksi raspored, ali to u nasoj ligi ne mora puno da znaci.Elegant je napisao/la:Treba zato do kraja nakon sutrasnje utakmice odigrati pametno, jer Borac opet ima laksi raspored.suhakrpa je napisao/la:Zvijezda je uradila veliki posao za nas i sada je na nama da sutra pobijedimo GOSK i dodjemo na poziciju koja vodi u Evropu. Nadam se da cemo i sutra nastaviti sa dobrim igrama u gostima i da cemo doci do pobjede.
mi smo za vas odigrali sada vi za slobodu valja im pomoc
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sutra vam je meč lopta za Evropu . Sretno ! 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Sretno komsije,razvalite Gabelu.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Olimpic Sarajevo
Olimpic se pretvara u pravu domaćinsku ekipu,vjerovatno zbog toga što neke ne briga kako će odigrati tekmu jer znaju da će i slijedeću igrati zbog slabe konkurencije.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpic Sarajevo
3:0,ja sramote,katastrofe!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
graciću sada ništa drugo ne preostaje nego da svojim lopovlucima pokuša stopirati licencu za fk sarajevo. naravno, odmah na startu mu je rizvanović dao do znanja da nas nijaz može povući za "bordo prijatelja" 
Olimpic Sarajevo
To primitivac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.