Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Johnny_Blaze
- Kontakt:
LFC Transfer Speculations
Kenny at tonight's Ligue 1 match Toulouse - Montpellier
Kenny at tonight's Ligue 1 match Toulouse - Montpellier
LONG LIVE THE KING KENNY!
Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.
RIP Haris Arapović, YNWA!
Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.
RIP Haris Arapović, YNWA!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kenny i Nerlinger (Bayern Munchen).
Eh, pitanje je ko je koga gledao.

Eh, pitanje je ko je koga gledao.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
svidja mi se kako ovaj momak igra, jbg neko ce rec da se previse igra da je sebican i sl. al bolje i to nego da samo gleda kako da se rijesi lopte, volio bih ga vidjeti u Liverpoolu treba nam novi playmaker gerard ulazi u godine, adam je promjenjiv, a hendo se jos nije snasao u ekipi bas najbolje.suarez7 je napisao/la:
Sto se tice sljedece sezone mislim da nema toga sto par dobrih pojacanja ne moze srediti, pogledajte city (ja licno ne volim takve klubove koji postaju neko zahvaljujuci novcu vlasnika) nisu neki timski igraci al imaju dobre rezultate, sjetite se samo gdje su bili prije DVIJE godine

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Evo,dok nije isteklo vrijeme.. Sretan rodjendan Martinu Kellyu ,aBd da mu King sledece sezone ukaze povjerenje ukoliko se Agger kojim slucajem povrijedi (
)
Sto se tice eventualnih pojacanja,mislim da smo svi mi svjesni da neko WC pojacanje nece stici u nase redove jer smo u situaciji takvoj kakvoj jesmo. Medjutim ,ukoliko bi stigli neki manje poznati igraci tipa Hoillet,Moses + lijevi bek ,licno ja bih bio zadovoljan..
Sutra aBd po bod(ove) protiv Norwicha

Sto se tice eventualnih pojacanja,mislim da smo svi mi svjesni da neko WC pojacanje nece stici u nase redove jer smo u situaciji takvoj kakvoj jesmo. Medjutim ,ukoliko bi stigli neki manje poznati igraci tipa Hoillet,Moses + lijevi bek ,licno ja bih bio zadovoljan..
Sutra aBd po bod(ove) protiv Norwicha
ZZ
- Red Assassin
- Kontakt:
A u kakvoj smo to mi situacijij??? Zasto postajemo zadovoljni nekim prosjecnim igracima? Imamo nove vlasnike koji su vratili sve dugove i do sada su dali oko 100 miliona za pojacanja, nebi me cudilo da daju jos 100 jer je ovo posljednji prelazni rok kad ce se moci trositi koliko god klubovi zele
Imam osjecaj da cemo dovesti makar jednog WC igraca, Gotze ili Hazard bi bili bas ono vrh pojacnjae na krilo, u vezni red ja bih volio da pokusamo dovesti
N. Sahina ili Banegu. Za napadaca pokusat Dzeku ili Demba Ba, ni Asamoah Gyan nije los.. Treba nam stoper neki u rangu sa Aggerom i Skrtelom mozda Samba..

N. Sahina ili Banegu. Za napadaca pokusat Dzeku ili Demba Ba, ni Asamoah Gyan nije los.. Treba nam stoper neki u rangu sa Aggerom i Skrtelom mozda Samba..
+1moj uzor-S.G je napisao/la:
Ma ja ionako ne patim od toga da mi dovodimo neke zvijezde, jer to inače nije politika Liverpoola.Tako da nemam ništa protiv dovođenja manje afirmisanih igrača.S obzirom na to da su jeftiniji, i pritisak na njih bi bio manji, tako da to može biti dosta dobra transfer politika.Naravno, za ovako nešto su potrebni odlični skauti, a čini se da nam to nedostaje trenutno.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- raul-zakon
- Kontakt:
Arturo Vidal(ako ga Juve pusti i ako su vaši voljni odriješit kesu), Hoillet ili Farfan i Eriksen ili neki isto tako dobar AMC, i l'pool tek onda može kontati o LP i borbi za titulu...ugledajte se na Juve, Conte i co. rade perfektan posao !Shanks je napisao/la:+1moj uzor-S.G je napisao/la:
Ma ja ionako ne patim od toga da mi dovodimo neke zvijezde, jer to inače nije politika Liverpoola.Tako da nemam ništa protiv dovođenja manje afirmisanih igrača.S obzirom na to da su jeftiniji, i pritisak na njih bi bio manji, tako da to može biti dosta dobra transfer politika.Naravno, za ovako nešto su potrebni odlični skauti, a čini se da nam to nedostaje trenutno.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Vidal bi bio fenomenalan, ali nisam siguran da je to ostvarivo.Nisu valjda budale u Juventusu da ga puste, momak je zvijer.raul-zakon je napisao/la:Arturo Vidal(ako ga Juve pusti i ako su vaši voljni odriješit kesu), Hoillet ili Farfan i Eriksen ili neki isto tako dobar AMC, i l'pool tek onda može kontati o LP i borbi za titulu...ugledajte se na Juve, Conte i co. rade perfektan posao !Shanks je napisao/la:+1moj uzor-S.G je napisao/la:

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- raul-zakon
- Kontakt:
Vjeruj mi, pratim ove sezone Juve intenzivno i što se Italije tiče, on je otkriče sezone sigurno...msm znam da je i u Kuzenu razvaljiv'o, ali nisam mogao ni sanjati da će u Juventusu biti ćak i bolji...Znam da nam ne treba, ali priželjkujem ga u Realu...Vidal bi bio fenomenalan, ali nisam siguran da je to ostvarivo.Nisu valjda budale u Juventusu da ga puste, momak je zvijer.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
prica se da bi i boateng na ljeto mogao na prodaju, farfan bi nam dobro dosao, vidala smo vec propustili tesko da sad iman neke sanse da ga dovedemo, ne znam sta je sa guarinom hoce li on ostati u interu ako se vrati u porto treba i njega pokusati dovesti jeftino. treba ovo ljeto samo ove jeftine varijanto pokusati jer ne idu nam ovi veci transferi.raul-zakon je napisao/la:Arturo Vidal(ako ga Juve pusti i ako su vaši voljni odriješit kesu), Hoillet ili Farfan i Eriksen ili neki isto tako dobar AMC, i l'pool tek onda može kontati o LP i borbi za titulu...ugledajte se na Juve, Conte i co. rade perfektan posao !Shanks je napisao/la:+1moj uzor-S.G je napisao/la:
sto se tice eriksena njemu se koliko toliko nadam jer smo dobi sa ayaxom. u glavnom vise manje svi igraci koje sam ja prizeljkivao kod nas se vec cvrsto vezu za neke druge klubove. al nadam se da naredno ljeto necemo imati tranfere tipa downing i henderson- skupe a neisplative i da ce oni koji su zaduzeni za transfere ovaj put gledati malo i izvan svoje avlije.
You are someone else I am still right here
Ostavljam vas u rahatluku 14 dana, lijepo se provedite bez mene. Očekujem iscrpni izvještaj kada se vratim o dešavanjima u i oko kluba. Valjda osvojimo FA Cup bez mene, ako me ne bude na forumu biću na Wembleyu sa brojem 14 na leđima. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Kenny Dalglish je na francuskoj prvenstvenoj utakmici između Toulousea i Montpelliera,a pretpostavlja se da prati Girouda!
Liverpul - trka za startnu postavu
Džejmi Karager izjavio da njegovi saigrači pokušavaju da impresioniraju Kenija Dagliša i zarade mesto u startnoj postavi u finalu FA kupa.
Za desetak dana na "Vembliju" je finale FA Kupa, za trofej će se boriti Liverpul i Čelzi, a kapiten "Redsa" Džejmi Karager otkriva da će biti velika "borba" za startnih 11 na tom meču, jer menadžer Keni Dagliš ima običaj da često rotira igrače i da se prva postava ni ne nazire.
"Svi žele da igraju velike utakmice, po tome vas svi pamte. Imamo dva prvenstvena meča do finala i ja sam siguran da će menadžer za to vreme izvesti najbolji tim u tom momentu.
Sledi nam meč sa Noričom i mislim da je recept da odigramo kao protiv Blekburna, jer su to ekipe koje igraju na sličan način. Biće veoma teško, oni imaju dosta fudbalera sa ostrva, veoma su jaki u duelu i igraju požrtvovano sa dosta trčanja." rekao je Karager.
"Kanarinci" su u prvom delu sezone u Premijer ligi slavili na "Enfild roudu", gde su Redsi prokockali mnogo bodova.
Do finala u FA kupu, Liverpul će u engleskom šampionatu, pored Noriča, igrati i protiv Fulama.
Džejmi Karager izjavio da njegovi saigrači pokušavaju da impresioniraju Kenija Dagliša i zarade mesto u startnoj postavi u finalu FA kupa.
Za desetak dana na "Vembliju" je finale FA Kupa, za trofej će se boriti Liverpul i Čelzi, a kapiten "Redsa" Džejmi Karager otkriva da će biti velika "borba" za startnih 11 na tom meču, jer menadžer Keni Dagliš ima običaj da često rotira igrače i da se prva postava ni ne nazire.
"Svi žele da igraju velike utakmice, po tome vas svi pamte. Imamo dva prvenstvena meča do finala i ja sam siguran da će menadžer za to vreme izvesti najbolji tim u tom momentu.
Sledi nam meč sa Noričom i mislim da je recept da odigramo kao protiv Blekburna, jer su to ekipe koje igraju na sličan način. Biće veoma teško, oni imaju dosta fudbalera sa ostrva, veoma su jaki u duelu i igraju požrtvovano sa dosta trčanja." rekao je Karager.
"Kanarinci" su u prvom delu sezone u Premijer ligi slavili na "Enfild roudu", gde su Redsi prokockali mnogo bodova.
Do finala u FA kupu, Liverpul će u engleskom šampionatu, pored Noriča, igrati i protiv Fulama.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Al ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da bi skoro pa najveci talenti danasnjice presli u L'pool ?? Pa za njih se interesuje Madrid,Barca,City,Bayern itd. Sve su to klubovi koji mu mogu ponuditi LP,takmicenje na najvecem mogucem nivou,vjerovatno i vecu platu nego sto to nasi mogu ponuditi .. A mi bismo mu ponudili sredinu tabele,mozda ali samo mozda sledece godine grcevitu borbu za LP..Red Assassin je napisao/la:A u kakvoj smo to mi situacijij??? Zasto postajemo zadovoljni nekim prosjecnim igracima? Imamo nove vlasnike koji su vratili sve dugove i do sada su dali oko 100 miliona za pojacanja, nebi me cudilo da daju jos 100 jer je ovo posljednji prelazni rok kad ce se moci trositi koliko god klubovi zeleImam osjecaj da cemo dovesti makar jednog WC igraca, Gotze ili Hazard bi bili bas ono vrh pojacnjae na krilo, u vezni red ja bih volio da pokusamo dovesti
Nuri Sahin. Da je onaj iz Dortmunda svakako da bi to bilo dobro rjesenje. Ali taj momak je vecinu ove sezone proveo u bolnici tako da 100% nije u formi kakvoj je bio.
Samba. On je ove godine potpisao za Anzhi tako da je i to fakticki neostvariv transfer. Lik ima platu koju bi u L'poolu mogao samo sanjati.
Sto se napadaca tice,sta ja znam . Ja bih volio Higuaina ili Forlana.. Kada bi Forlan dosao,cinio bi strasan tandem s Suarezom,harali bi EPL ali nazalost sve su to puste zelje.
Kada bi Hoillet i Moses dosli,onda bi vjerovatno Carroll dobijao minutazu na kasičici jer bi u tom slucaju Suarez dobijao prednost sa ofanzivnim krilima u vidu Hoilleta i Mosesa i mislim da bi tek tada taj nas metod "pass and move" imao nekoga smisla. Jer to je moguce ostvarit sa ovim pojacanjima a vidimo da je to tesko ostvarivo s DOwningom,Kuytom etc.
ZZ
http://www.klix.ba/sport/nogomet/liverp ... /120428025" onclick="window.open(this.href);return false;
News romours Liverpool uskoro pocinje pregovore oko Ikera Muniaina te Gastona Ramireza
News romours Liverpool uskoro pocinje pregovore oko Ikera Muniaina te Gastona Ramireza
Jel ovo zatišje pred buru na ovoj temi? 
Dakle, danas u 18 i 30 se igra meč 35. kola. Liverpool gostuje na Carrow Roadu, kod ekipe Norwicha (trenutno 13. ekipe na tabeli sa samo 3 boda iza Liverpoola). Obje ekipe igraju izuzetno loše u zadnje vrijeme. Imaju isti skor u zadnjih 5 utakmica, a to je 1 pobjeda, 1 remi i po 3 poraza.
Norwich kod kuće ima 6 pobjeda i remia, te 5 poraza uz gol razliku 26:27. S druge strane, Liverpool na strani ima skor od 7 pobjeda, jednog remia te čak 9 poraza (gol razlika 20:23).
Domaćini ne mogu računati na dvojcu defanzivaca, a to su Tierney i bivši igrač Liverpoola Ayala (prešao u Norwich prošlog ljeta). King također ne može računati na dvojcu igrača koji su izgubljeni do kraja sezone (Lucasa i Adama).
U prvom meču ove sezone na Anfieldu je bilo 1:1. Liverpool dominirao, ali po običaju na kraju osvojio samo bod. Inače, pogodak je u samom finišu prvog dijela zabio Bellamy.
posljedni međusobni dueli, te ukupna statistika.
a evo i liste najboljih strijelaca, odnosno asistenata. Čisto da se zna odakle prijeti najveća opasnost. 
Priželjkujem ovaj sastav: Reina(ustvari njega ne priželjkujem, ali sam siguran da će braniti
), Glen, Agger, Skrtel, Enrique, Henderson, Spearing, Kuyt, Downing, Suarez, Carroll. Iako prema statistici gore gostovanje kod Norwicha odgovara Liverpoolu nešto ne mogu garantovati da će ovaj niz dobrih rezultata danas nastaviti. Ipak, prognozirat' ću 1:2. 

Dakle, danas u 18 i 30 se igra meč 35. kola. Liverpool gostuje na Carrow Roadu, kod ekipe Norwicha (trenutno 13. ekipe na tabeli sa samo 3 boda iza Liverpoola). Obje ekipe igraju izuzetno loše u zadnje vrijeme. Imaju isti skor u zadnjih 5 utakmica, a to je 1 pobjeda, 1 remi i po 3 poraza.
Norwich kod kuće ima 6 pobjeda i remia, te 5 poraza uz gol razliku 26:27. S druge strane, Liverpool na strani ima skor od 7 pobjeda, jednog remia te čak 9 poraza (gol razlika 20:23).
Domaćini ne mogu računati na dvojcu defanzivaca, a to su Tierney i bivši igrač Liverpoola Ayala (prešao u Norwich prošlog ljeta). King također ne može računati na dvojcu igrača koji su izgubljeni do kraja sezone (Lucasa i Adama).
U prvom meču ove sezone na Anfieldu je bilo 1:1. Liverpool dominirao, ali po običaju na kraju osvojio samo bod. Inače, pogodak je u samom finišu prvog dijela zabio Bellamy.

Priželjkujem ovaj sastav: Reina(ustvari njega ne priželjkujem, ali sam siguran da će braniti

FK Pjetlovi
- mighty_reds
- Kontakt:
Reina, Johnson, Carragher, Agger, Enrique, Downing, Shelvey, Gerrard, Henderson, Bellamy, Suarez. Subs: Doni, Maxi, Coates, Kuyt, Spearing, Kelly, Skrtel.
Carrolla nema nigdje. Očekujem maksimalno remi iz ove utakmice.
Carrolla nema nigdje. Očekujem maksimalno remi iz ove utakmice.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
danas ovo ne gledam,izivciro sam se gledajuci proslu tekmu ko nikad ne zelim da to bude i sa ovom,al nadam se pobjedi bilo kakvoj
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- the scouser
- Kontakt:
Shelvey starter, odlično. Henderson se opet forsira na krilu bez potrebe i uporišta u zdravom razumu, al' haj', ne može sve biti po taman. nešto sam optimističan pred ovu utakmicu, nadam se pobjedi od jedan razlike za nas.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.