FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
raspudica kad je udario laktom igraca sarajeva trebinjca u zadnjem kolu jesenjeg dijela,tri utakmice.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- spielführer_21
- Kontakt:
Zaključili smo već ranije da nemaš pojma o nogometnoj igri, plus si iskomplekisran Željom. Evo nešto da naučiš bar osnove do iduće sezone, kad na MOŽDA zabijete gol:Armageddon2012 je napisao/la:ko ne vidi da smo najkvalitetniji taj pojma nema o nogometu.
sreca vasa sto je u subotu bio el classico,da ne vidi cijela bosna vasu "dominaciju" i "prekucavanje"![]()
![]()
zahvaljujuci barsi,ovako ih imate jos sasvim dovoljno koji ce vam povjerovati u tu pricu.
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Lijep pozdrav...
Da li mi moze neko reci da li ova BEL KANAL TV uopste radi.... posto bi ona trebal da radi prijenos današnje utakmice između Borca i Zvijezde. Našao sam par onlien striminga ali na svakom pise "IZVINITE ZBOG TRENUTNOG PREKIDA PROGRAMA".
Da li mi moze neko reci da li ova BEL KANAL TV uopste radi.... posto bi ona trebal da radi prijenos današnje utakmice između Borca i Zvijezde. Našao sam par onlien striminga ali na svakom pise "IZVINITE ZBOG TRENUTNOG PREKIDA PROGRAMA".
Na TV-u radi a da li ce i zasto proraditi streamovi, ne znam.emir_dj je napisao/la:Lijep pozdrav...
hajde pisite malo kakva je utakmica ko je bolji i to
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Armageddon2012
- Kontakt:
zvijezda djeluje zrelije,nasi napadaju ali djeluju kao muva bez glave,vodite sasvim zasluzeno.
zvijezde gdje god je na strani vodila i dva nula na kraju je fasovala
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Armageddon2012
- Kontakt:
- Armageddon2012
- Kontakt:
cestitke zvijezdi na pobjedi.....sasvim zasluzeno!
zvijezda je bila bolja u svim elementima fudbalske igre,a mi smo se ovim porazom najvjerovatnije oprostili od evrope.
ovo se zove pobjeda,a ne onaj ciganluk na grbavici...
zvijezda je bila bolja u svim elementima fudbalske igre,a mi smo se ovim porazom najvjerovatnije oprostili od evrope.

Cekaj sa tim cestitkama,ovde na ss.ba jos niste zijanili

Zadnja izmjena: adoni, dana/u 28 apr 2012, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Armageddon2012 je napisao/la:cestitke zvijezdi na pobjedi.....sasvim zasluzeno!

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
$ ' ? $, " "... Све " & суза...
$ $, Европа " ". $ ? " " $ се /...
$ $, Европа " ". $ ? " " $ се /...
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
joj jest mi drago sto ste izgubili dabogda sve do kraja zijanili citavu vas sezonu sudije kradu i prvu koju regularno odigrate jadni vi ljudi vas razvale sta da su i ovu sudije siljile primili bi 5 komada tolko od mene
- Armageddon2012
- Kontakt:
meni naravno nije drago,naprotiv,ali cestitam ljudima od srca,ne trebaju im bodovi nizasta,dosli,odigrali postenu utakmicu,pobjedili i kamo srece da je vise takvih timova u ligi,ne treba meni niko pustati ili slati rezervni tim...
sve najbolje im zelim u daljem funkcionisanju njihovog casnog kluba.
Armageddon2012 je napisao/la:meni naravno nije drago,naprotiv,ali cestitam ljudima od srca,ne trebaju im bodovi nizasta,dosli,odigrali postenu utakmicu,pobjedili i kamo srece da je vise takvih timova u ligi,ne treba meni niko pustati ili slati rezervni tim...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Armageddon2012
- Kontakt:
u cemu je tvoj problem i za koga ti navijas?
ovako je i zepce odigralo onda na grbavici jako i agresivnoArmageddon2012 je napisao/la:meni naravno nije drago,naprotiv,ali cestitam ljudima od srca,ne trebaju im bodovi nizasta,dosli,odigrali postenu utakmicu,pobjedili i kamo srece da je vise takvih timova u ligi,ne treba meni niko pustati ili slati rezervni tim...

- Armageddon2012
- Kontakt:
znaci zeljeznicar.
taj klub je najvece zlo naseg fudbala,i dok god bude takvih privilegovanih klubova, ova liga nece moci naprijed.
hvala Evropi!!
taj klub je najvece zlo naseg fudbala,i dok god bude takvih privilegovanih klubova, ova liga nece moci naprijed.
hvala Evropi!!
Prijatelju ti si previše kontradiktoran
Poslije utakmice pišeš kako je trebalo Bešliju kazniti, aaaaaa jadiš tu po forumu, kazne ljudi Bešliju i to na 5 utakmica, i ti kažeš kako tom odlukom pomažu vaše konkurente
U zadnje 4 utakmice, šutirali ste najviše 4 puta po golu, i to u zadnjoj utakmici na Grbavici ste šutali 3 puta na gol.Ne možete Zvijezdi dati, gol a pričaš kako bi Želji zabili 5 na Grbavici
Pa ko je ovdje lud ?

DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
vi ne biste smjeli uzeti u usta ovako posten klub kao sto je zvijezda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.