Pa ebo te ,jeli vam Zizu zabiao i Ligi i LP,,pa mu niste dali aplauz,samo koliko je asistencija dao,pa Raul ima na kontu mislim 14 golova protiv Barce,,,pa neznam sta se ovde spominje Real na Barcinoj temi,a frajer vas postova ima na Realovo temi punoSajoni je napisao/la:Figo nas nije nikad niti će posramiti...jedini igrač kojeg ja pamtim iz Reala da je odigrao baš ono extra protiv Barce je IvanZamorano!!!Ovi ostali iza Zamorana pocevsi od Figa,Ronalda,Zidanea,Mcmanamana,Beckhama...nista specijalno protiv Barce nisu pokazali.Ni jedan od ovih navedenih igrača nije dozivio aplauz na Nou Kampu...Za razliku od njih zubati genije Ronaldinho i Messi su dozivjeli na Santiago Bernabeu,a prije njih veliki Romario!
Razumije neke koje vole Real M.,al mi je neshvatljivo sto komentarisu na ovoj temi.Ima tema Real M. pa tamo nek pisu.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ja ni jedan post nemam na temi Real M.!Postujem vaseg Reala i zato ocekujem da ti postujes nasu Barcu!Ako sam rekao da bih volio vidjeti Robinha u Barci,i to sto ga poredim s Luis Enriqeom..ne znaci da mrzim Real M.Ti odmah ides nekom linijom ne sjecas se Figa ovo ili onog!Sjecam se i Figa i svih drugih igraca mozda i vise nego sto se ti sjecas!Al daj oko budi malo pristojan i mojne tih papanskih postova na temi Barca!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Ja imam jedan post sto cestitam barci na ovogdisnjoj igri jer su igrali najljepse,a to sto ti nemas imaju drugi itekako doces pa vidis,a i to sto kazes L.Enrigeom gdje ces njega porediti sa Robinjom,pa taj ti je igrao kao zmaj,ovaj je balo jedan koji igra 2,3 utakmice super pa ga onda nema 10 utkamica,al nebitno voleo bi da ga dovedet al ako imate paste da ga platiteSajoni je napisao/la:Ja ni jedan post nemam na temi Real M.!Postujem vaseg Reala i zato ocekujem da ti postujes nasu Barcu!Ako sam rekao da bih volio vidjeti Robinha u Barci,i to sto ga poredim s Luis Enriqeom..ne znaci da mrzim Real M.Ti odmah ides nekom linijom ne sjecas se Figa ovo ili onog!Sjecam se i Figa i svih drugih igraca mozda i vise nego sto se ti sjecas!Al daj oko budi malo pristojan i mojne tih papanskih postova na temi Barca!
- el-fighter
- Kontakt:
Ovaj forum je javni i svi mogu pisati na svim temama.
Jedva čekam da Primera uđe u neku dublju fazu pa da vidimo ono što nam imaju ponuditi igrači Reala i Barce.
Po meni, Barca je i dalje glavni kandidat za titulu.
Jedva čekam da Primera uđe u neku dublju fazu pa da vidimo ono što nam imaju ponuditi igrači Reala i Barce.
Po meni, Barca je i dalje glavni kandidat za titulu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Robinho je zvijer i dao Bog da dođe u Barcu !!!Ne bi los bio ni Gourcuf !!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
robinho je igracina u barci bi explodirao !!! zna se da su svi veliki igraci koji su igrali u barci tu i davali najbolje od sebe !!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Mislim da je Gourcuf več sada veči,bolji igrač od Robinha....a za godinu dvije postat če novi Zidan..Sajoni je napisao/la:Robinho je zvijer i dao Bog da dođe u Barcu !!!Ne bi los bio ni Gourcuf !!!
Mada je i Real kao i svi ostali velik klubovi žele.....za koga je navijao kad je bio mali?....ko mu je bio uzor npr. Zidane

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dovest cega neko.a taj neko nece biti realRaul_64 je napisao/la:Mislim da je Gourcuf več sada veči,bolji igrač od Robinha....a za godinu dvije postat če novi Zidan..Sajoni je napisao/la:Robinho je zvijer i dao Bog da dođe u Barcu !!!Ne bi los bio ni Gourcuf !!!
Mada je i Real kao i svi ostali velik klubovi žele.....za koga je navijao kad je bio mali?....ko mu je bio uzor npr. ZidaneKo god ga dovede dobio je budučeg dobitnika zlatne lopte...

- RuudVanGoal
- Kontakt:
kolko je tebi godina?Sajoni je napisao/la:Figo nas nije nikad niti će posramiti...jedini igrač kojeg ja pamtim iz Reala da je odigrao baš ono extra protiv Barce je IvanZamorano!!!Ovi ostali iza Zamorana pocevsi od Figa,Ronalda,Zidanea,Mcmanamana,Beckhama...nista specijalno protiv Barce nisu pokazali.Ni jedan od ovih navedenih igrača nije dozivio aplauz na Nou Kampu...Za razliku od njih zubati genije Ronaldinho i Messi su dozivjeli na Santiago Bernabeu,a prije njih veliki Romario!
Razumije neke koje vole Real M.,al mi je neshvatljivo sto komentarisu na ovoj temi.Ima tema Real M. pa tamo nek pisu.

Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
Kolonija Realovaca se na SS se iz dana u dan sve vise povecava. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hvala boguDevil je napisao/la:Kolonija Realovaca se na SS se iz dana u dan sve vise povecava.

Evo Sa jaja kod Barse....a Van Gol kod nas...omjer je...cirka...
15:15.....i proces če se nastaviti....
do prije mjesec nisu se vidjeli a sada kako su ronaldo i kaka presli u real kote se ko pacovi

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Vala puno se "nakotilo" ovog ljeta....kako Realovih tako i Barcinih....CRNI_SA je napisao/la:do prije mjesec nisu se vidjeli a sada kako su ronaldo i kaka presli u real kote se ko pacovi![]()
- Stone Island
- Kontakt:
Ko da visite na Camp Nou i Bernabeu.Zakrvili jadna ti majka...
Da vam nije TV-a ne bi znali ni da se igra fudbal u Španiji...ccc !
hvala bogu pa postoji tv a ti razligu na temu milwallStone Island je napisao/la:Ko da visite na Camp Nou i Bernabeu.Zakrvili jadna ti majka...

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Stone Island je napisao/la:Ko da visite na Camp Nou i Bernabeu.Zakrvili jadna ti majka...

- Stone Island
- Kontakt:
Titu ne spominji balavac jedan.
Millwall se gledao možda desetak puta ali i da sam ga gledao 52525 puta nikad nisam rekao da navijam za Millwall ili da kažem ''mi'' umjesto Millwall.Zna se šta je ljubav a šta je kad ti je neko simpa.
Od mene nećeš čuti nešto tipa,izgubili smo od Burnleya.

Millwall se gledao možda desetak puta ali i da sam ga gledao 52525 puta nikad nisam rekao da navijam za Millwall ili da kažem ''mi'' umjesto Millwall.Zna se šta je ljubav a šta je kad ti je neko simpa.
Od mene nećeš čuti nešto tipa,izgubili smo od Burnleya.

iniesta se oporavio ocekuje se da ce zaigrati protiv getafea

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
koliko ti treba???RuudVanGoal je napisao/la:kolko je tebi godina?Sajoni je napisao/la:Figo nas nije nikad niti će posramiti...jedini igrač kojeg ja pamtim iz Reala da je odigrao baš ono extra protiv Barce je IvanZamorano!!!Ovi ostali iza Zamorana pocevsi od Figa,Ronalda,Zidanea,Mcmanamana,Beckhama...nista specijalno protiv Barce nisu pokazali.Ni jedan od ovih navedenih igrača nije dozivio aplauz na Nou Kampu...Za razliku od njih zubati genije Ronaldinho i Messi su dozivjeli na Santiago Bernabeu,a prije njih veliki Romario!
Razumije neke koje vole Real M.,al mi je neshvatljivo sto komentarisu na ovoj temi.Ima tema Real M. pa tamo nek pisu.![]()
Ma vidis da je balo,nije bio ni pelanama kad je Ivan Zamorano igrao,dovoljno je reci Raul Gonzalez BlancoSajoni je napisao/la:koliko ti treba???RuudVanGoal je napisao/la:kolko je tebi godina?Sajoni je napisao/la:Figo nas nije nikad niti će posramiti...jedini igrač kojeg ja pamtim iz Reala da je odigrao baš ono extra protiv Barce je IvanZamorano!!!Ovi ostali iza Zamorana pocevsi od Figa,Ronalda,Zidanea,Mcmanamana,Beckhama...nista specijalno protiv Barce nisu pokazali.Ni jedan od ovih navedenih igrača nije dozivio aplauz na Nou Kampu...Za razliku od njih zubati genije Ronaldinho i Messi su dozivjeli na Santiago Bernabeu,a prije njih veliki Romario!
Razumije neke koje vole Real M.,al mi je neshvatljivo sto komentarisu na ovoj temi.Ima tema Real M. pa tamo nek pisu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.