Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Svabske novine potenciraju da upravo povratkom Mujdze Freiburg dobio ''krila''da si izvuce iz vec gotove cvajte.
Sto ovaj onako skromno kaze da jje to radi ekipe a ne samo njega.
Napredovao je u velikoj mjeri i nece mi ni sekunde biti jasno ako ga jaci klub ne uzme sebi.
Napredovao je u velikoj mjeri i nece mi ni sekunde biti jasno ako ga jaci klub ne uzme sebi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
U svakom slucaju poklopio se njegov povratak sa dobrom serijom Freiburga.Gledao sam dana kombinovano njih i Bayern,Freiburg je odlicno igrao umrtvio skroz igru protivnika.Drago mi je zbog Mujdze,momak je radnik i borac,a takvi u BL-u uvijek dobro prolaze.harishp je napisao/la:Svabske novine potenciraju da upravo povratkom Mujdze Freiburg dobio ''krila''da si izvuce iz vec gotove cvajte.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da nije slucajno Freiburg se bukvalno probudio iz mrtvih zahvaljujuci Mujdzi,potvrdjuje i to je da Mensur izabran u tim kola.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Super ,neka nam Menso nastavi tako i do septembra...
Nakon one tekme protiv Francuske kad je strpao u dzep ''velike''zvijezde Francuske repke ako ga skauti nisu zapazili,onda im toplo preporucujem da posjete oftamologa pod hitno.
Nesto kontam da igra za Hrvatsku repku,vec bi bio makar u Arsenalu
i kad neko kaze da igraci imaju koristi od repke.Mogu imati samo glavobolju i poneke povrede.
Nesto kontam da igra za Hrvatsku repku,vec bi bio makar u Arsenalu
i kad neko kaze da igraci imaju koristi od repke.Mogu imati samo glavobolju i poneke povrede.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Standardan po 90 min
Mujdza od kada se vratio Frajburg igra kao preporodjen i skoro su obezbjedili opstanak,iako su bili jednom nogom u Cvajti..Mujdza ce biti veliko pojacanje za nasu reprezentaciju,puno nam je nedostajao... ne bi me iznenadilo da na ljeto ode u neki jaci Njemacki klub,igrao frajer i lijevo i desno bez problema..
evo pobjedili su i Hertu 1:2 u Berlinu,svaka cast!
evo pobjedili su i Hertu 1:2 u Berlinu,svaka cast!
danas ga nema u ekipi..
Povrijeđen je...odsustvovat će 10-ak danaahmic je napisao/la:danas ga nema u ekipi..
- Principatus
- Kontakt:
Ima laganu povredu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
steta ....mislio sam sudar zmajeva ..m
samo me zanima da li je ijedan novinar pito kako je ?
šta ima kod njega novog? jel momak ok? napravio neki izvještaj ,reportažicu??? Ili će to sad kad dođe pripreme za repku pa nešto nam stavit.
Primjećujem da on u našim sportskim medijima ima jako malo pažnje,zašto? Šteta ,igrač i momak odličan,jednostavan,mnogo je dao a mislim da tek dolazi njegovo vrijeme abd-a
šta ima kod njega novog? jel momak ok? napravio neki izvještaj ,reportažicu??? Ili će to sad kad dođe pripreme za repku pa nešto nam stavit.
Primjećujem da on u našim sportskim medijima ima jako malo pažnje,zašto? Šteta ,igrač i momak odličan,jednostavan,mnogo je dao a mislim da tek dolazi njegovo vrijeme abd-a
Ma nasi novinarcici se uzdignupisati samo kad su neke gluposti u pitanju ( ko je koga docekao na parkingu Sevile) ili ( Dzeko u Juvetu , Bajernu itd) a neke pozitivne stvari i ove odlicne igrace koje samo rade svoj posao i tiho napreduju te nitko ne hebe ni 2%!bambina je napisao/la:samo me zanima da li je ijedan novinar pito kako je ?
šta ima kod njega novog? jel momak ok? napravio neki izvještaj ,reportažicu??? Ili će to sad kad dođe pripreme za repku pa nešto nam stavit.![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
To je normalno kod nas. Kad si rodjen u Sarajvu onda ti novinari posjecuju i roditelje i nanu i amidze i jarane iz osnovne i rade intervjue sa njima i ne silazis sa naslovnica makar i ne igraou svom klubu. Ako si rodjen negdje drugdje (makar bio igrac kola u BL ili dvostruki srijelac) tada se to provuce kroz mali clanak tek tako da se objavi...vrebac86 je napisao/la:Ma nasi novinarcici se uzdignupisati samo kad su neke gluposti u pitanju ( ko je koga docekao na parkingu Sevile) ili ( Dzeko u Juvetu , Bajernu itd) a neke pozitivne stvari i ove odlicne igrace koje samo rade svoj posao i tiho napreduju te nitko ne hebe ni 2%!bambina je napisao/la:samo me zanima da li je ijedan novinar pito kako je ?
šta ima kod njega novog? jel momak ok? napravio neki izvještaj ,reportažicu??? Ili će to sad kad dođe pripreme za repku pa nešto nam stavit.![]()
Primjećujem da on u našim sportskim medijima ima jako malo pažnje,zašto? Šteta ,igrač i momak odličan,jednostavan,mnogo je dao a mislim da tek dolazi njegovo vrijeme abd-a![]()
![]()
![]()
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
Jbg vecina nasih novinara su polupismeni po pitanju fudbalskog znanja tako da uopste nevide ocigledan kvalitet koji ovaj momak posjeduje. Sha je samo radio evri u parizu ja mislim da se covjeku vrtilo u glavi 2 dana od silnih mujdzinih prodora. Cinjenica je da odbrambeni igraci I zadnji vezni nisu bas popularni kod nasih novinara. Jedan rahimic osvoji 13 trofeja sa cska I nikom nista a dzeko osvoji fa kup I odmah je to taboo tema mjesec dana.
freiburg ostaje u bundes ligi
Mujdžaaaaaa za 1-0. 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Zabi ga Menso Boga mi 
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Mensure! Tacno se ne sjecam da je on ikad zabio gol

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.