Kao da nije bio povrijeđen.Evo veceras je odigrao 80.minuta,a sigurno je spremna za svih 90.Nail for Real je napisao/la:U kakvom je fizickom stanju Canales?
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nisu zasluzili ovoliki poraz,al desava se...Od Montera,Castra i Benata sam puno vise ocekivo,pogotovu ovog zadnjeg...Iduca kuci protiv Atleiko Madrida,bice svasta 8-)A sto se Canalesa tice,nebi mu skodila koja kilaAdi_Zepce je napisao/la:NObonus je napisao/la:Ajmo BetisOpstanak osiguran,sad se okrenut Evropi...Mestalla nije neosvojiva...
![]()
![]()
Betis pretanak za Valenciu.Da je Emery pametan da Canalesa do kraja sezone "gura" odmah u igru bila bi Valencia ona s pocetka sezone.

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
- maximusdecimus
- Kontakt:
ajmo peticija da se organizuje El Clasico za 3.mjesto 

Ah, ništa...ostaje ona Europska Liga još...eh to ako ne uzme neki Španac, ebaji ga 

Ma i tu vise nisam tako optimistican.Zajeban je sportingmandraX je napisao/la:Ah, ništa...ostaje ona Europska Liga još...eh to ako ne uzme neki Španac, ebaji ga

Sretno zmajevi!!
Hoće li biti prijenos španske lige samo na Sport Klub HD kanalima ili i na ovim običnim Sport Klub kanalima ?
I na jednim i na drugim.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Duel dva prijateljska(da ne kazem bratskaNObonus je napisao/la:Nisu zasluzili ovoliki poraz,al desava se...Od Montera,Castra i Benata sam puno vise ocekivo,pogotovu ovog zadnjeg...Iduca kuci protiv Atleiko Madrida,bice svasta 8-)A sto se Canalesa tice,nebi mu skodila koja kilaAdi_Zepce je napisao/la:NObonus je napisao/la:Ajmo BetisOpstanak osiguran,sad se okrenut Evropi...Mestalla nije neosvojiva...
![]()
![]()
Betis pretanak za Valenciu.Da je Emery pametan da Canalesa do kraja sezone "gura" odmah u igru bila bi Valencia ona s pocetka sezone.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Da je rezultat bio pozitivan u proslom kolu,dalo bi se nadat Evropi,ovako samo se moze popravit pozicija na tabeli...Pa Atletiku je jos ta cetvrta pozicija moguca,....
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Sad sam igrom slučaja pregledao meč Osasuna - Santander. Kakav je to odron od fudbala to je za ne povjerovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A jesi i ti nasao koju ces utakmicu gledat..Virtu4l je napisao/la:Sad sam igrom slučaja pregledao meč Osasuna - Santander. Kakav je to odron od fudbala to je za ne povjerovati.
Osasuna koja igra samo na trku i Racing koji je u goroj finansijskoj situaciji od Tuzlanske Slobode,apsolutni igracki odron u Santanderu..
Meni su licno ekipe: Racing,Levante,Osasuna,Sporting i Levante uvijek zadnji izbori za gledanje..
Vidjeli smo sinoć svu ljepotu engleskog fudbala, u derbiju Utd - City, Bože dragi ljudi zaspali u 23. minutiVirtu4l je napisao/la:Sad sam igrom slučaja pregledao meč Osasuna - Santander. Kakav je to odron od fudbala to je za ne povjerovati.

-
- Kontakt:
Villareal slavio u Gijoni i približio se opstanku dok je domaćin ovim porazom u Segundi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- raul-zakon
- Kontakt:
Dakle u jednoj vrlo dobroj utakmici, kakvu btw SIGURNO ne bi gledali u duelu Bolton-Blackburn, Villarreal pobijedio Sporting i poslali ih u drugu ligu.
Šteta zaista, jer ako ćemo realno, Sporting je svojim igrama kroz sezonu sigurno više zaslužio opstanak od Villarreala !
Ali, šta je tu je, gledajmo na to iz ovog ugla: Jedno neugodno gostovanje manje dogodine...

Ali, šta je tu je, gledajmo na to iz ovog ugla: Jedno neugodno gostovanje manje dogodine...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
-
- Kontakt:
Bolton-Blackburn je El Clasico za ove balerineraul-zakon je napisao/la:Dakle u jednoj vrlo dobroj utakmici, kakvu btw SIGURNO ne bi gledali u duelu Bolton-Blackburn, Villarreal pobijedio Sporting i poslali ih u drugu ligu.Šteta zaista, jer ako ćemo realno, Sporting je svojim igrama kroz sezonu sigurno više zaslužio opstanak od Villarreala !
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- raul-zakon
- Kontakt:
eki to????Nemoj prika, ispadaš smiješan ! U pola utakmica EPL imaš ekipa u kojima je pola tima ptice trkačice, a pola mesari...sve se svodi na fizikalu, nema ni grama ljepote ! Još Arsenal ponekad zadovolji...SirAlexFerguson je napisao/la:Bolton-Blackburn je El Clasico za ove balerineraul-zakon je napisao/la:Dakle u jednoj vrlo dobroj utakmici, kakvu btw SIGURNO ne bi gledali u duelu Bolton-Blackburn, Villarreal pobijedio Sporting i poslali ih u drugu ligu.Šteta zaista, jer ako ćemo realno, Sporting je svojim igrama kroz sezonu sigurno više zaslužio opstanak od Villarreala !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Veceras pregrst lijepi utakmica ce biti.
Prije svega zelim izdvojiti derbi Sevilla - Betis.Tu ce biti svega pa i krvi

Prije svega zelim izdvojiti derbi Sevilla - Betis.Tu ce biti svega pa i krvi

Visca el Barça ! Mes que un club !
Na svim parovima večeras, kvota da će bit' crveni je min 3.00, a na ovom meču 2.20DesimaL je napisao/la:Veceras pregrst lijepi utakmica ce biti.
Prije svega zelim izdvojiti derbi Sevilla - Betis.Tu ce biti svega pa i krvi![]()

Mislim da Sevilla ovo uzima

-
- Kontakt:
Rayo gubi na Mallorci dok Zaragoza vodi protiv Levantea. U kakvoj je lošoj formi Rayo mogao bi vrlo lako u Segundu jer ima samo 3 boda prednosti ispred Zaragoze u ova zadnja 2 kola, Rayo do kraja gostuje kod Seville i dočekuje Granadu dok Zaragoza dočekuje Santander i ide Getafeu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Pogodio si crveni,ali nisi pobjednikamandraX je napisao/la:Na svim parovima večeras, kvota da će bit' crveni je min 3.00, a na ovom meču 2.20DesimaL je napisao/la:Veceras pregrst lijepi utakmica ce biti.
Prije svega zelim izdvojiti derbi Sevilla - Betis.Tu ce biti svega pa i krvi![]()
Zicer dana
![]()
Mislim da Sevilla ovo uzima

Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.