Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

NeToBoLa
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la NeToBoLa » 23 apr 2012, 01:22

Mislim da nema šanse da se potroši toliko para ali može Moyes opet nekoga dovesti za 4,5 miliona funti da se može rahat ući u sljedeću sezonu. Bitno je Pienaara zadržati, valjda neće nazad u Tottenham. Eto im Saha. :)
Drenthe, po meni, može komotno ići.

Baines u timu sezonu Premiershipa. Da je Nikica ranije došao, bio bi on garant. Dobro je, napreduje se. :)
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 apr 2012, 14:57

Ma nevjerujem ni ja samo mastam haha.. Nego jel neko zna kako stoji ekipa sa ugovorima igraca, kome isticu itd..??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 apr 2012, 15:37

jelavić ispade kupovina sezone.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 apr 2012, 15:41

baresi#6 je napisao/la:jelavić ispade kupovina sezone.
Jelavić je s odličnom statistikom došao u Everton, ne znam što se čudite toliko. Dečko je Hercegovac, mora uspjeti. :)
Who dares, wins !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 apr 2012, 15:51

pratio sam ga i ja malo u škotskoj jer pratim i rangerse povremeno ali opet škotska liga je puno slabija pa sam bio skeptik. znao sam da je dobar igrač ali baš ga je krenulo. novi pršo 8-)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 apr 2012, 00:45

baresi#6 je napisao/la:jelavić ispade kupovina sezone.
Bez konkurencije.
Who is your čampion??

Bullet
Kontakt:

Post Postao/la Bullet » 24 apr 2012, 18:03

hibbert u najgoroj momcadi sezone izglasan

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 27 apr 2012, 18:15

Svaka cast Jelavicu 8-)

Everton mi je uvjiek bio drag klub

Novi sponzor, novi dres

slika
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 28 apr 2012, 12:12

Cincinnatus je napisao/la:Svaka cast Jelavicu 8-)

Novi sponzor, novi dres

slika
Hmm :roll: ...gledam sad ovaj dres novi od Nike i nekako mi je previše "talijanski",kontate več na što mislim,ali,kad su več odlučili mjenjati proizvođače ,pa neka im-ja svoj od LaCoq iz sezone 09/10 nemjenjam (nije ljepši od ovoga aktuelnoga11/12 ali-moj je :lol: )
Jelavić...pa zar je još šta potrebno komentirati.Vrhunski napadač,odlična kupovina i zalog za svijetliju budučnost i bolji plasman u idučoj sezoni(uz kupovinu ugovora Piennara i ostanak Straqua na Goodisonu-i naravno još par pojačanja ,a kojih ostaje to na Moyesu). a apropo Moyesa-sva ta priča o odlasku na kraju sezone-iako nebih volio sve više i više "kruži li kruži"...pa kad pogledaš da svaki drugi interwiew radi pomočni trener Stive Round :? :shock: . Neznam .
A danas Fulham i nadam se i tri boda-realno ,ali kad vidimo učinak Cottagersa...imaju niz od tri pobjede i nerješeno sa Chelsea. Uglavnom,idemo se igrati na Goodisonu (tekmu neču gledati-posao :oops: :x ,ali tu sam :D )
COYB

p.s.
neznam gdje ste iskopali podatak da je Hibbo u najgorem sasatvu PL...on mi je starno veoma drag igrač, ikona Evertona-a i ove dvije asistencije u Manchesteru?? Hibbo kralj!
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 28 apr 2012, 19:14

Obi, dres nece biti ovako uz tijelo kao sto je u slici.

Jelavic opet danas, covjek nije normalan.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 apr 2012, 20:56

Cincinnatus je napisao/la:Svaka cast Jelavicu 8-)

Novi sponzor, novi dres

slika

Meni je ovaj novi dres sminka svidza mi se pravo. Zna li iko koliko kesa je u pitanju sa Nikeom i Changom??
Everton-Fulham 4:0 ;)
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 apr 2012, 12:16

Nikica ubica !

Nisam gledao utakmicu, pratio onako na teletekstu. Neko neka postavi highlights ako nađe.
Who dares, wins !

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 12:50

jelavic je stroj,svaka mu cast,nisam ocekivo da ce se ovako brzo snaci...gabeljanin je to :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 29 apr 2012, 14:37

NeToBoLa je napisao/la:Nikica ubica !

Nisam gledao utakmicu, pratio onako na teletekstu. Neko neka postavi highlights ako nađe.
http://videa.hu/videok/sport/everton-vs ... v1BFcpZxlf" onclick="window.open(this.href);return false;
LONG LIVE THE KING KENNY!

Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.

RIP Haris Arapović, YNWA!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 30 apr 2012, 02:02

Rosas7 je napisao/la:jelavic je stroj,svaka mu cast,nisam ocekivo da ce se ovako brzo snaci...gabeljanin je to :D
Svaka mu cast. Everton je pravi klub za njega.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 01 maj 2012, 23:17

Večeras 1:1 na Britannia Stadium-u. Bod k'o bod..moglo se je bolje ,ali i i izgubiti kad malo bolje rezimiram cijelu tekmu. Prvo poluvrijeme je Everton imao definitivo incijativu i želju , ali -hehehe-to drugo nam postaje več kronično-loše i malo pogubljeno.Osman se ispromašivao ,sebičan dozlaboga i išao mi je pravo na živce.Činilo mi se je da nam fali žara ,bar u ovoj utakmici. Nismo niti jedan gol postigli :oops: :? -(Crouch autogol) Još dvije tekme-Wolwes i Newcastle.Realno je očekivati 3-4 boda najmanje-dovoljan zalog da očuvamo to 7 mjesto (bez ikakvog značaja,ali odlično nakon onakvoga jesenjeg "starta" :oops: :cry: :evil: ) A nakon toga...ljeto i rekonstrukcija tima ,nadam se ponovnoj Moyesovom providnošču i sedmom čulu :lol: :lol: .
COYB

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 maj 2012, 23:45

Jesi li siguran da je 7 mjesto beznacajno? Nesto nisam siguran ali cini mi se da Lpool ne moze do kup uefa preko kupa ili sam mozda pomijesao kupove nisam siguran mozda samo suplju prosipam sad. Ako neko zna vise nek pojasni.
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 maj 2012, 03:01

Jbg, imali su paklen raspored u zadnje vrijeme i ne smije im se zamjeriti što nisu ništa posebno uradili protiv Stokea u gostima.

Ima li ove godine išta od igranja u Evropi preko fair- playa ?
Who dares, wins !

Bullet
Kontakt:

Post Postao/la Bullet » 05 maj 2012, 00:17

Jelavic dobio nagradu za igraca mjeseca :D

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 05 maj 2012, 19:56

*Jelaviću nagrada zasluženo.
*Moyes ostaje na Goodisonu.
*Potpis Piennara stoji kao jedan velik"MUST TO DO ,SOON AS POSSIBLE!!!"
*Sutra tekma sa Wolvesima-ništa izuzev pobjede i "cementiranja" sedmog mjesta nepreostaje...
a'propo sedmog mjesta, evo šta nađoh na OS (official site)...

Boss says it is bad luck that seventh is again not good enough.
David Moyes believes Everton will be unfortunate not to be playing in Europe next season if they go on to cement seventh position in the Premier League.

The Blues play bottom club Wolves on Sunday and are firm favourites to maintain their current placing in the table.

Many times in the past that would have been rewarded with Europa League qualification but – as was also the case last season – it won’t be good enough this time around with only the top six likely to

And Moyes said: “Our form since January has certainly picked up and we want to finish off strongly. At the start of the year if you had said you’ll be seventh at this point then I would have probably said 'that is good'. A lot of years that would have given you a real chance of finishing in a European position but unfortunately that will not be the case this season.”

Despite being pleased his side are in line for another strong top-half finish, Moyes insists that certainly doesn’t mean he will not be aiming higher next term.

He explained: “If you had given me that at the start of the season I might have said yes as it is close to where we have been in recent years, but I can’t be happy with finishing seventh or eighth because that is no ambition at all.

“I always say at the start of the season that I want to win the league – and I do want to win the league.

“If I can’t finish first then I will try and finish second or third or wherever it takes us. As it stands we can finish seventh so that is what we will try and do.”

a sigurno najočekivanija je tekma zadnja, u ovoj sezoni, utakmica sa Newcastle United. šečer na kraju-G'ordies at County Road. ;) :lol: . Jedina navijači koji mogu piti na County Road-redshite not allowed.
ahh da...kako je njima danas, mogu misliti :roll: maa mislim-nemogu i neču da mislim. Jedno znam -neče dobiti FA cup i krivo mi je što nas nisu pustili-jer mi to možemo...ipak je to Chelsea :twisted: :D .
Živjeli
COYB

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], UnitedWA i 5 gostiju.