Poklon kladionica, treba to iskoristitibagrcavi je napisao/la:u PREMIERU je 2.50 na Želju
Kvalitetniji smo od Slobode, mogu se oni boriti koliko god hoće, ako mi odigramo kako možemo i znamo, utakmica će biti riješena već u 1. poluvremenu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Poklon kladionica, treba to iskoristitibagrcavi je napisao/la:u PREMIERU je 2.50 na Želju
Kvalitetniji smo od Slobode, mogu se oni boriti koliko god hoće, ako mi odigramo kako možemo i znamo, utakmica će biti riješena već u 1. poluvremenu.
Sta furas narod smoto jedan, idi malo smrkni droge bolje ti jenero.piroman je napisao/la:cuo sam od druga da se tekma igra u Gračanici 40 km od Tuzle, kaze da igraci treniraju na tom stadionu jer se nesto radi na Tusnju pa ako neko za nesto o tome nek napise? To bi bilo odlično jer je stadion 5 minuta od kuce
rock87 je napisao/la:Oceli biti stream kakav?
Nemoj odmah vrijedjat seljacino jedna! Lijepo sam rekao da sam cuo zato i pitam ako neko zna jer su danas trenirali na stadionu Bratstvafukara87 je napisao/la:Sta furas narod smoto jedan, idi malo smrkni droge bolje ti jenero.piroman je napisao/la:cuo sam od druga da se tekma igra u Gračanici 40 km od Tuzle, kaze da igraci treniraju na tom stadionu jer se nesto radi na Tusnju pa ako neko za nesto o tome nek napise? To bi bilo odlično jer je stadion 5 minuta od kuce
Trenirali na stadionu bratstva jer su otisli u karantin u Gracanicu, oj nebuloza majko draga, cuj igra se utakmica u Gracanicunero.piroman je napisao/la:Nemoj odmah vrijedjat seljacino jedna! Lijepo sam rekao da sam cuo zato i pitam ako neko zna jer su danas trenirali na stadionu Bratstvafukara87 je napisao/la:Sta furas narod smoto jedan, idi malo smrkni droge bolje ti jenero.piroman je napisao/la:cuo sam od druga da se tekma igra u Gračanici 40 km od Tuzle, kaze da igraci treniraju na tom stadionu jer se nesto radi na Tusnju pa ako neko za nesto o tome nek napise? To bi bilo odlično jer je stadion 5 minuta od kuce
Igraci Zelje su danas bili u Hotelu Tuzla gotivili senero.piroman je napisao/la: Nemoj odmah vrijedjat seljacino jedna! Lijepo sam rekao da sam cuo zato i pitam ako neko zna jer su danas trenirali na stadionu Bratstva
oni su od juče u TuzliSaltCityAttack je napisao/la:Igraci Zelje su danas bili u Hotelu Tuzla gotivili senero.piroman je napisao/la: Nemoj odmah vrijedjat seljacino jedna! Lijepo sam rekao da sam cuo zato i pitam ako neko zna jer su danas trenirali na stadionu Bratstva
mislis Zelje?..barem si tako rekao ranije da oni dole trenirajunero.piroman je napisao/la:danas igraci slobode vidjeni kako setaju Gracanicom...
gracanica cijela plavo bijelanero.piroman je napisao/la:i zeljini i slobodini igraci. To samo prenosim jer nisam ja vidio, drugi mi kazu tako, da ne bude da sam ja izmislio. A mozda samo treniraju ovdje, vidjet cemo. Kako god puno srece zelji i nadam se pobjedi i duploj kruni, a slobodi ostanak u premijer ligi.
jok eto igraće utakmicu u Gračanicinero.piroman je napisao/la:A mozda samo treniraju ovdje, vidjet cemo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.