HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 25 apr 2012, 15:11

Rosas7 je napisao/la:

vratio se u staru formu ;)
Ako budemo kompletni (izuzev Mile) onda imamo dobre šanse za dobar rezultat u Vrapčićima,samo trebamo riješiti tekmu prije 85 minute :D jer mi poslije 85-e više ne igramo.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 apr 2012, 16:40

acovic1 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

vratio se u staru formu ;)
Ako budemo kompletni (izuzev Mile) onda imamo dobre šanse za dobar rezultat u Vrapčićima,samo trebamo riješiti tekmu prije 85 minute :D jer mi poslije 85-e više ne igramo.
od 85 do 90min,dosada smo izgubili 12 bodova,mislim da je bolje da mile nema,ne sivdja mi se ko napadac nikako,najvjerojatnije ce od prve krenuti jackson,i musa ce igrati sa jednim napadacom
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

tomgreen
Kontakt:

Post Postao/la tomgreen » 27 apr 2012, 15:55

Bibic je bio malo povrijedjen ali sada je ok i moze igrati od prve minute,i meni se svidio Jackson nije neki igrac ali se bori i dosta je jak te na njega nece poseno utjecati rivalitet izmedju ova dva kluba.Neka bolji pobijedi i neka bude fer sudjenje.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 apr 2012, 20:01

tomgreen je napisao/la:Bibic je bio malo povrijedjen ali sada je ok i moze igrati od prve minute,i meni se svidio Jackson nije neki igrac ali se bori i dosta je jak te na njega nece poseno utjecati rivalitet izmedju ova dva kluba.Neka bolji pobijedi i neka bude fer sudjenje.

elvis ce da igra i da ga zabije :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 27 apr 2012, 20:33

[quote="tomgreen"]Bibic je bio malo povrijedjen ali sada je ok i moze igrati od prve minute,i meni se svidio Jackson nije neki igrac ali se bori i dosta je jak te na njega nece poseno utjecati rivalitet izmedju ova dva kluba.Neka bolji pobijedi i neka bude fer sudjenje.[/quot

Ja sam već rekao za Jacksona da je OK igrač za ove lige i da nam može biti od koristi.Sad je skinuo nekoliko kila i već protiv Želje mi se svidio zalaganjem.Nije neki tehničar ali može snagom i prodornošću nešto napraviti.Bibića treba staviti od početka jer realno čovjek je dostao pokazao protiv Želje kad je ušao a protiv Borca dok je igrao bio je najbolji.Šta je sa Žuržinovom?Ako bude igrao njega će vjerovatno pokušati isprovocirati jer znaju i komšinice koji je on živčo :evil: ,treba mu reći da će ga ako dobije bezveze žuti koštati 1000 KM pa možda onda malo razmisli.

tomgreen
Kontakt:

Post Postao/la tomgreen » 28 apr 2012, 08:45

Zurzinov u zadnje vrijeme igra preko k...a meni se cini neznam sta mu se desava,steta jer kad je on u dobroj formi i kad je raspolozen strasan je igrac.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 28 apr 2012, 13:07

Ajmo uzet ovo Plemici !

slika

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2012, 13:14

Kakav je Anto Radeljic,oce li zaigrati? :D

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 28 apr 2012, 14:13

[quote="nkvitez"]Kakav je Anto Radeljic,oce li zaigrati? :D[/q

Sumnjam da će započeti ,koliko se sjećam igrao je protiv Želje (uašo s klupe) i protiv Borca i za moj ukus se vrlo dobro snašao.S obzirom na njegovu visinu čak je dobar i tehničar.Ako bude imao strpljenja i dobro radio kod Muse će sigurno dobiti šansu a mi bi smo mogli dobiti odličnog stopera.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2012, 14:41

Igrao je i protiv Zeljeznicara i Borca prve,pa sam zato i pitam. hvala :D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 28 apr 2012, 15:30

Musa: U otvorenoj utakmici probati doći do pobjede

Sutra se u Vrapčićima igra novi gradski derbi između Veleža i Zrinjskog. Uz osjetno manje tenzija nego prethodnih sezona, jer na utakmicu će opet pripadnici samo domaće navijačke grupe, Velež će tražiti pobjedu kojom bi dao vedriji ton tmurnom proljeću, dok će Zrinjski pokušati do bod(ov)a za očuvanje priključka u utrci za Europom.
Džafić: Imperativ pobjede igračima mora postati navika
- U svaku utakmicu ulazimo s namjerom da dođemo do pobjede, pa tako i sutra. Objektivno se radi o specifičnoj utakmici, ali tri boda su uvijek tri boda. Situacija je i za nas i za Velež bolja nego kad smo posljednji put igrali u Vrapčićima, kad su se obje momčadi borile za opstanak. Očekujem obostrano otvorenu utakmicu, u kojoj će, nadam se, gledatelji uživati, najavio je jutros Slaven Musa, šef struke sutra gostujuće momčadi.
- Što se sastava tiče 7-8 je sigurnih, dok još imam male dvojbe oko Bibića, Krište i Bekića, otkrio je Musa.
Pero Stojkić zauzet će sutra svoju poziciju na lijevom boku. "Očekuje nas teška i vrlo zahtjevna utakmica, ali psihološki smo sto posto spremni i pokušat ćemo doći do pobjede", kazao je 25-godišnji Mostarac.
Momčad Veleža, baš kao i Zrinjski, ne blista ovog proljeća. U posljednjih 10 utakmica upisali su samo jednu pobjedu, oprostili su se od (visokih) ambicija Kupu, a ni u prvenstvu više nisu posve komotni. 'Rođeni' imaju samo četiri boda prednosti ispred pretposljednje Slavije.
- Pod dojmom su ispadanja iz Kupa, odrazilo se to i na prvenstvo gdje su izgubili i domaću utakmicu od Rudara. Imaju nekoliko kvalitetnih pojedinaca. Izdvojio bih mladog napadača Brkovića, odličnog vratara Bandovića, tu je i Lakičević, uz iskusnog Kajtaza momčad za respekt. Za mene su veliko otkriće i mladi Zvonić te Mahinić, naglasio je Musa koji je pun hvale za novog trenera Veleža, Asmira Džafića.
- S Asmirom se odlično poznajem. Skupa smo počeli u Veležu, praktično zajedno odrasli, osvojili omladinsnki kup Jugoslavije... Drago mi je što je dobio šansu, siguran sam da se radi o vrhunskom potezu uprave Veleža, kazao je Musa.
Utakmica Velež - Zrinjski igra se sutra u 16.30 sati. Sudit će Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva, utakmicu će izravno prenositi BHT1.
Od kolovoza 2000. godine Velež i Zrinjski odigrali su 17 premijerligaških utakmica. Zrinjski je slavio 10 puta, Velež šest, jedna utakmica završila je neriješeno.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 apr 2012, 18:50

[youtube][/youtube]

Za koga je navijao tvoj tata ?
- Pa on kaže da je navijao za Velež , svi su navijali za Velež.

Da se razumijemo ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 28 apr 2012, 19:08

HŠK “Zrinjski” dobio je novu novčanu kaznu, ovaj put od 1000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv GOŠK-a

koji ku.ac ????
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 apr 2012, 19:29

ANTIFA ! je napisao/la:[youtube][/youtube]

Da se razumijemo ;)

Zapadni dio navija za Hrvatsku,istocni dio Mostara za Brazil! :lol: :lol: :lol: :lol:
Zanimljiv video!

PS:Silent ne spominji komitet za normalizaciju...dobit ces ban! ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 apr 2012, 19:37

bekicamir je napisao/la:

Da se razumijemo ;)

Zapadni dio navija za Hrvatsku,istocni dio Mostara za Brazil! :lol: :lol: :lol: :lol:
Zanimljiv video!

Sreca nisu rekli za Tursku,sjećanja su jos svjeza.Zrinjevci sretno sutra protiv NOB-aca!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 apr 2012, 19:39

ŠB.TRN je napisao/la: Sreca nisu rekli za Tursku,sjećanja su jos svjeza.Zrinjevci sretno sutra protiv NOB-aca!!!
Štet pa nisu rekli za Portugal.Inače,debilno poimanje sporta.Bog!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 apr 2012, 19:41

Sreca pa je utakmica na tv-u pa vjerovatno nece biti navlacenja za domacine i tendecioznog sudjenja sto smo imali svih proteklih godina u Vrapcicima,steta sto se to sada desava sa ova dva premijerligasa jer niti jedan niti drugi nisu nista posebno,ne znam tko je trenutno losiji i bezidejniji u igri prema naprijed...odlucit ce tko ima vise volje i malo vise srece...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 apr 2012, 19:42

tepsija je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la: Sreca nisu rekli za Tursku,sjećanja su jos svjeza.Zrinjevci sretno sutra protiv NOB-aca!!!
Štet pa nisu rekli za Portugal.Inače,debilno poimanje sporta.Bog!
Nisam vidio da su po Hrvatski gradovima u BIH ljudi izlazili na ulice sa zastavama Portugala.Kvarimo temu,cao!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 apr 2012, 21:35

bekicamir je napisao/la:

Da se razumijemo ;)

Zanimljiv video!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to bekicu

sutra hrabro po pobjedu

IGRAJ DO KRAJA !!!!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 apr 2012, 21:59

Evo nam prilike ,samo da sutra sve bude ok i momci daju sve od sebe,valjda ce nam i sportska sreca biti nekada naklonjena...
izjednacit se sa borcem na tablici i europa je osigurana...bolji smo u medjusobnom omjeru a mafiozo klub sa Koseva ionako nece dobiti licencu pa stoga mi i Olimpic bi bilo idealno ! :D

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.