NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2012, 05:12

A evo i razloga zasto smo ga mi doveli :)..jer da su ga oni doveli mozes onda mislit kako bi nas on i ona cupava zivotinja silovali :)..tek bi onda najebao Cutler :)...ovako smo ga sklonili od njih i to nam je vaznije :)..ipak smo vjerovatno mislili i na to..znacikad vec nismo mogli napraviti trade i uzeti ono sto je po nas idealno..mozda smo mogli uzeti ovog sto su Packersi uzeli ali nije to to ili ovog sto je Houston uzeo iz Illinoisa..oni su bili takodjer nase opcije, ali ovaj sto ga je Houston doveo samo je imao jendu sezonu gdje je imao 16 sucks ..znaci to je cista kocka..mozes pogodit sa njim, a mozda i ne...tako da je ovo sto smo uradili i najbolje sto potvrdjuje i ovo :

Shea McClellin was a HUGE target for the Green Bay Packers at the end of the 1st. We nabbed him first ;)
Kept him away from GB they wanted him badly and they had to settle for perry from USC it was a good pick up and strategic move. Could you imagine Matthews, Hawk and this kid coming at you I that 3-4 defense?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 apr 2012, 07:33

Dosta iznenađenja imali gdje snimak ovoga da pogledam sve fino nisam sinoc ostao budan. Sjajan potez chargers ne znam kako je melvin ostao do naseg picka. Malo nizak i malo kratke ruke ali brzina snaga agilnost eksplozivnost pa covjek je kao RB konacno da pogodi A.J. Patriote sjajan potez uzeli chandlera jonesa(koji se neposredno prije drafta uzdigao kao moguci pick 1. runde) i donta hightower za njih sjajno rijesena dva problema u onoj "odlicnoj"odbrani :D Packersi opet odlicno prosli nick perry sjajno ce se uklopiti kod njih. Koliko samo trejdova ja mislim da je rekord oboren sto se toga tice. Trent richardson 3. :o mark baron 7. pick, a minnesota nam uze harrison smitha :( , a sta tek reci za cowboyse niko nije ocekivao ovaj trejd za claiborna sjajan potez. Blackmon u jaguarse ne znam valja ovo sve pohvatat :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2012, 08:01

nego valjda niko nece uzeti ovog Janoris Jenkinsa CB koji je jedan od najboljih CB u ovoj klasi...covjek ima ubjedljivo najbolji coverage skills..samo mana su mu ti problemi van terena..ebiga ovdje nije skup isplati se rizikovat, a ako nas on zapadne odmah ga treba uzet..i ako njega uzmemo mi smo beton ekipa, ali pod uslovom da Marshal ne bude suspendovan i da taj Jenkins bude miran :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 apr 2012, 08:03

SaltCityAttack je napisao/la:nego valjda niko nece uzeti ovog Janoris Jenkinsa CB koji je jedan od najboljih CB u ovoj klasi...covjek ima ubjedljivo najbolji coverage skills..samo mana su mu ti problemi van terena..ebiga ovdje nije skup isplati se rizikovat, a ako nas on zapadne odmah ga treba uzet..i ako njega uzmemo mi smo beton ekipa, ali pod uslovom da Marshal ne bude suspendovan i da taj Jenkins bude miran :)
Na njega ja ne racunam jer aj ne uzima probleme a po talentu je bolji od claiborna ja bi ga volio vidjeti u chargersima. Ima jos bruku talenta al uzese vam packersi nick perrya sjajan je to igrac pao im je u ruke.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2012, 08:09

pa mogli smo ga mi uzeti rodjak, ali Packersi su htijeli ovog malog ebiga prije njega..jer oni su pikirali ovog i to je to..mi smo samo sklonili ga od njih ...ali pazi imas tit u talenata i vecina od njih nije konstantna ,,,kazu da smo mi uraidli pametno ebiga pa vidjet cemo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 apr 2012, 08:14

SaltCityAttack je napisao/la:pa mogli smo ga mi uzeti rodjak, ali Packersi su htijeli ovog malog ebiga prije njega..jer oni su pikirali ovog i to je to..mi smo samo sklonili ga od njih ...ali pazi imas tit u talenata i vecina od njih nije konstantna ,,,kazu da smo mi uraidli pametno ebiga pa vidjet cemo
Ma mislim u diviziji ste istoj a uzese tako dobrog igraca tako kasno u prvoj al ima jos dosta da se draftuje ima jos talenta bas me interesuje gdje ce janoris zavrsiti ima i onaj cb robinson najbrze trcao na combineu. Pa cekaj jel ovo niko nije draftovao upshawa auuuuuuuuu :o

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2012, 08:18

ma nema veze igrat cemo sa Packersima ko i uvjek gusto :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 apr 2012, 08:42

Giantsi odabrali RB David Wilson, napokon smo uzeli sto nam treba, a ne najbolji pik u tom trenutku :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2012, 08:48

ma imali ste vi RB, samo nesto ste bili losi prosle godine po tom pitanju...samo navijaci haman nisu sretni, jer culo se buuuuuuu mnogo nakon njihovog odabira
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 apr 2012, 09:45

SaltCityAttack je napisao/la:ma imali ste vi RB, samo nesto ste bili losi prosle godine po tom pitanju...samo navijaci haman nisu sretni, jer culo se buuuuuuu mnogo nakon njihovog odabira
e nisam gledao sinoc ali evo citam kao da je dobar odabir :) e sada stvano ne znam koliko je dobar pick :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 apr 2012, 13:30

CLS je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma imali ste vi RB, samo nesto ste bili losi prosle godine po tom pitanju...samo navijaci haman nisu sretni, jer culo se buuuuuuu mnogo nakon njihovog odabira
e nisam gledao sinoc ali evo citam kao da je dobar odabir :) e sada stvano ne znam koliko je dobar pick :)
Po meni je greska uzeti rb, ako nije najbolji na draftu, u prvoj rundi al eto. evo za drugi dan moje misljenje najbolji sto su ostali :Courtney Upshaw, Janoris Jenkins, Cordy Glenn, Devon Still, Jonathan Martin, Zach Brown, Josh Robinson, Peter Konz itd ovo su po meni samo neki top graci. Sto bi volio vidjeti ili jenkinsa ili upshawa u chargersima pa poslije da ganjamo safetija i RT.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 apr 2012, 16:33

Samo 4 QB u prvoj rundi :roll: Pazite Jaguarsa, uzimaju Blackmoona kao 5. pick, a nema mu ko bacat loptu :lol:

Oni bez QB-a nemaju sanse protiv nas u obje tekme... Sad da vidim hocel' Luck bit' sretan za nas...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 apr 2012, 18:06

Edin TM87 je napisao/la:Samo 4 QB u prvoj rundi :roll: Pazite Jaguarsa, uzimaju Blackmoona kao 5. pick, a nema mu ko bacat loptu :lol:

Oni bez QB-a nemaju sanse protiv nas u obje tekme... Sad da vidim hocel' Luck bit' sretan za nas...
Po meni je cak 4 QBa u prvoj jer izvan lucka i RG3 nema elitnih QBova tanehil prosjecan oa onaj drugi 28 godina sto mu je je spreman za nfl al kolko ce trajati. To su za mene bili pickovi druge trece runde. Vecina se opredjelila za odbranu jer je draft sto se toga tice solidan a sto da ne uzeti blacmana pokusati sa gabertom jos jednu sezonu pa sljedece uzeti nekoga ne zuri im se vjeruj mi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 apr 2012, 18:28

Bill trades UP... TWICE? It's 2012 alright..
:lol: :mrgreen:

Odlican draft za Patse :D

Bill se odlucio na trade (koji nas je kostao samo 4 round choices) kojim smo dobili dva odlicna mlad defanzivca, pass-rushera koji su i nedostajali ovoj odbrani ;)

Jones sa Syracuse (ciji jedan brat je poznati UFC borac Jon Bones Jones 8-) , a drugi igra u Ravensima DT) je vrlo kvalitetan pass-rusher, vrlo brz from the outside, i uz malo Billovog rada sa njim ne sumnjam da ce se savrseno uklopiti u nas tim i biti osnova na koju cemo jos nadogradjivati u buducnosti :D (best fit je na DE u 4-3 def scheme, ali moze igrati na vise pozicija i varijanti odbrane ;) )

Hightower can rush from the inside, a dovoljno govori o njemu da je bio lider najbolje college odbrane u zadnjih xy godina, i sada taj front 7 mozda i pocne liciti na nesto. :mrgreen:

Ovo bi mogli biti i pokazatelji da bi se mogli vratiti na 3-4 odbranu, koju sada mozemo prakticirati sa dva mlada LB koji mogu vrsiti kvalitetak pritisak (rush) na protivnicke QB i napade u cjelini ;)

slika

Jos samo iskopati nekog cornera backa(Janorisa :mrgreen: ) od preostala dva picka, i ljepota. :D 8-)

Inace sinoc najveci dobitnici izgleda Vikingsi koji su zahvaljujuci svom GM-u Spielmanu uzeli LT Kalila i safetya Smitha, a imaju jos cak 10 :shock: pickova u preostala dva dana drafta ;)

Takodjer odlican posao su odradili i Ramsi koji su uzeli DT Brockersa, i time popunili ogromnu rupu u odbrani, a imaju 3 picka za naci solidne WR u 2 rundi, i takodjer 2 picka prve runde u naredne dvije godine ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 apr 2012, 19:07

Odlican potez BB, ali meni se ne svidja sto su mediji poceli pricati o Patsima kao perfektnom timu, jer vise volim kada nas podcjenjuju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 28 apr 2012, 01:14

Coby fleener u coltse ocekivano reunion sa luckom. Upshaw u ravense takođe ocekivano i on ce se sjajno uklopiti sa "luđacima" iz baltimora :D .Uzese jenkinsa ramsi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 apr 2012, 01:59

evo nas biramo da vidimo sta cemo sad uzeti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 28 apr 2012, 02:03

Alshon jeffrey dobar pick. Jos malo pa chargersi ima jos dosta dobrih igraca
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 28 apr 2012, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 apr 2012, 02:03

mi uzeli recivera :)..dobar je ovaj ebiga sad imamo 3 dobra recivera i Knoxa koji kad se vrati bice cetvrti...ojacali smo ovdje opasno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 28 apr 2012, 02:05

Zach brown je tu jos uvijek strasno brz mogli bi njega uzeti i devon still ja mislim da ga nije niko pokupio

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.