FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Toxicity
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Toxicity » 27 apr 2012, 20:47

O Bože što ovaj može protiv Reala pričati, ovo nema nigdje. Garant si neki stariji navijač koji se nagledao patnje Barcelone protiv Reala. Da netko vidi šta pišeš ispalo bi da je ih je Bayern 6 - 0 rastavio.
Sasvim zaslužena pobjeda Bayerna u dvije utakmice, udarili su ih tačno gdje su znali da su slabi, zaustavili Xabija Alonsa i to je bilo to od Realovog protoka lopte. Ronaldo i Di Maria totalno bili odsječeni od strane Bayernovih bekova, a da ne pričamo kakvu je utakmicu odigrao L. Gustavo. Sretno u finalu.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 apr 2012, 20:53

polako omladinci, nikakvo uzimanje na zub nije, sasvim sam realno govorio o realu i sve sto sam govorio obistinilo se, vidjeli smo dakle i da je real prenapuhan, i da je prgav i sve ono za sto ste misli da je pretjerivanje neko iz zlobe, a bila je samo objektivna analiza, vidjeli smo dakle i kukavicku igru, prljave radnje, nemoc real i sve to, nisam nikad rekao da je real taraba neka, samo da je slabija ekipa od bayerna i to je to, a sto je neko prije obog dvomeca milsio da sam lud kad sam to govorio, zabolje mene
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 apr 2012, 21:18

http://bayern-bih.com/index.php/vijesti ... tajem-duze" onclick="window.open(this.href);return false;
Danteov intervju za tz-online.de (Dante od iduce sezone clan Bayerna) ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 apr 2012, 21:34

Romariooo je napisao/la:polako omladinci, nikakvo uzimanje na zub nije, sasvim sam realno govorio o realu i sve sto sam govorio obistinilo se, vidjeli smo dakle i da je real prenapuhan, i da je prgav i sve ono za sto ste misli da je pretjerivanje neko iz zlobe, a bila je samo objektivna analiza, vidjeli smo dakle i kukavicku igru, prljave radnje, nemoc real i sve to, nisam nikad rekao da je real taraba neka, samo da je slabija ekipa od bayerna i to je to, a sto je neko prije obog dvomeca milsio da sam lud kad sam to govorio, zabolje mene
nisan 100% siguran ali mislim da popriličan broj ljudi to misli o tebi i nakon meča,al šta ima veze boli te qrac
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 apr 2012, 22:25

Dobro vece svim posetiocima ovog foruma, dosao sam samo da iznesem svoje misljenje o mecu finala izmedju Bayerna i Chelsea-ja.

Jes' da ima dosta do tad, al' ajde.

Cekao sam malo da se slegne prasina, nakon sto smo eliminisali Real. Znam da mi ovo ne treba u zivotu, i da ce ovo navesti narod na pogresno misljenje, da ja zapravo i nisam navijac Bajerna nego neki klinac koji je dosao ovde da pise neke prazne price.

Dakle, misljenja sam da cemo mi ove godine biti porazeni od Chelsea-ja, ne zato sto su oni bolji od nas, nego zato sto mora tako. Kad smo igrali protiv Intera pre 2 godine, morali smo da izgubimo, jednostavno morao je Javier Zanetti, igrac koji je te veceri igrao milionitu utakmicu za Inter, a nikad nije osvojio taj trofej, kapiten, legenda, ikona kluba, da podigne pehar.
Tako ce morati i ove godine. Jednostavno igraci kao sto su: Cech, Drogba Malouda, Lampard, Cole, Essien, Terry..jednostavno moraju da uzmu titulu ove godine, jer tesko da ce im se ukazati nova sansa, ne potcenjujem Celsi, cak stavise jako postujem taj klub.
Mnogi ljudi misle da je Celsi u znatno vecem hendikepu od nas sto se tice igraca, ali kad se malo razmisli i objektivno sagleda situacija, dolazi se do zakljucka da to uopste nije tacno. Celsi ima dosta duzu i kvalitetniju klupu od nase. Essien se vraca u formu do finala, sto je bolje resenje od Meirelesa, Kejhil i Luiz ce biti spremni, tu je Maluda, ako nista drugo bice iskusna ekipa naspram Bajerna.
Igranje na AA je bez dileme veliki plus za Bajern, ali opet ne mora to nista da znaci.
Bajern ce dominirati u svakom slucaju, bice to utakmica sa ne puno sansi. Ne znam zasto, ali mislim da ce se utakmica zavrsiti rezultatom 0-1, koliko god to glupo zvucalo. Bice to klasicna dominacija od strane Bajerna kao i dosad, a onda ce u razmaku od 70-78 minuta, recimo neki Frenk Lampard da postigne neki gol, a onda totalna ofanziva koja se zavrsava bezuspesno.

Najvise bih voleo da vidim kako Bilal Jusuf Mohamed, pravi krug oko terena, kao kad je prvi put osvojio Bundesligu.
Mada ima vremena za Bajern, tek dolazi njihovo vreme.

Moram samo da se vratim na okrsaj izmedju Celsija i Barselone. Pred pocetak tog dvomeca rekao sam jednu poslovicu, doduse malo modifikovanu, a glasi: "Ko ne plati na mostu, plati na aerodromu . "
Jednostavno Barselona je morala da ispadne, moralo je da se vrati za onu najvecu prevaru u istoriji najvaznije sporedne igre od pre 3-4 godine, Barsa tada nije platila na MOSTU - STAMFORD BRIGDE-U, ali jeste na svom Nou Campu, odnosno aerodomu( zbog dimenzija) :) . Jos ih je njihov covek pokopao u nadoknadi.

Nisam hteo nikog da iznerviram ovim postom, pre svega navijace Bajerna na ovom forumu, da ne nabrajam sad, ne pisem mnogo ali prilicno pratim ko sta pise, samo sam zeleo da napisem ovo. Eto, to bi bilo to. Oprostite ukoliko ima nekih gresaka u pravopisu, to je zbog zurbe.

POZDRAV SVIMA, PA NEK ME DEMANTUJU 19. maja, momci u crvenim dresovima! Dugo cekamo tu ligu sampiona!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 apr 2012, 22:32

Sutra Buttko brani utakmicu i to će mu biti oproštajna pred domaćim navijačima... Ne očekujem da će biti kao Kahnu ispraćaj, ali siguran sam da će navijači napraviti dobru atmosferu :D U to su nas više puta uvjerili 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 apr 2012, 22:41

:shock:
Sviju mi ovaj farinelli123 pocjeca na vodovitu Dzemilu :?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 apr 2012, 22:51

farinelli123 je napisao/la: Bice to klasicna dominacija od strane Bajerna kao i dosad, a onda ce u razmaku od 70-78 minuta, recimo neki Frenk Lampard da postigne neki gol, a onda totalna ofanziva koja se zavrsava bezuspesno.
E taj te razmak malo zeznuo :D i previse precizno za nekakvo nagadjanje. :mrgreen:
farinelli123 je napisao/la: Barsa tada nije platila na MOSTU - STAMFORD BRIGDE-U, ali jeste na svom Nou Campu, odnosno aerodomu( zbog dimenzija)
Ok, Barca platila na zracnoj luci i treba konacno da se stisa taj vapaj iz ´09.
Übrigens :mrgreen: taj flughafen je duzi 2 metra i siri 1 metar od londonskog bridgea. Citavih. ;)

Sta ja znam, necu te napadati na komentar, jer sam i sam svjestan kako ce biti tesko protiv Plavaca. Lijepo je cuti (procitati) i malo drugaciji komentar i zbog toga sam ti zahvalan, bez obzira sto se ne slazem (u potpunosti) sa tobom.
Zivio druze i cesce pisi. 8-)
dr.adnan je napisao/la:Sutra Buttko brani utakmicu i to će mu biti oproštajna pred domaćim navijačima... Ne očekujem da će biti kao Kahnu ispraćaj, ali siguran sam da će navijači napraviti dobru atmosferu :D U to su nas više puta uvjerili 8-)
Napravit ce oni i bez tog oprostaja jer ih groznica jos trese (kao neke od nas :D ).
Hildebrand kao cvajte torwart? Nije lose, bolje nego onaj gargamel iz haesfaua. :lol:
Ebiga, moramo malo sminkati ekipicu.
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 apr 2012, 23:00

farinelli123 je napisao/la:Dobro vece svim posetiocima ovog foruma, dosao sam samo da iznesem svoje misljenje o mecu finala izmedju Bayerna i Chelsea-ja.

Jes' da ima dosta do tad, al' ajde.

Cekao sam malo da se slegne prasina, nakon sto smo eliminisali Real. Znam da mi ovo ne treba u zivotu, i da ce ovo navesti narod na pogresno misljenje, da ja zapravo i nisam navijac Bajerna nego neki klinac koji je dosao ovde da pise neke prazne price.

Dakle, misljenja sam da cemo mi ove godine biti porazeni od Chelsea-ja, ne zato sto su oni bolji od nas, nego zato sto mora tako. Kad smo igrali protiv Intera pre 2 godine, morali smo da izgubimo, jednostavno morao je Javier Zanetti, igrac koji je te veceri igrao milionitu utakmicu za Inter, a nikad nije osvojio taj trofej, kapiten, legenda, ikona kluba, da podigne pehar.
Tako ce morati i ove godine. Jednostavno igraci kao sto su: Cech, Drogba Malouda, Lampard, Cole, Essien, Terry..jednostavno moraju da uzmu titulu ove godine, jer tesko da ce im se ukazati nova sansa, ne potcenjujem Celsi, cak stavise jako postujem taj klub.
Mnogi ljudi misle da je Celsi u znatno vecem hendikepu od nas sto se tice igraca, ali kad se malo razmisli i objektivno sagleda situacija, dolazi se do zakljucka da to uopste nije tacno. Celsi ima dosta duzu i kvalitetniju klupu od nase. Essien se vraca u formu do finala, sto je bolje resenje od Meirelesa, Kejhil i Luiz ce biti spremni, tu je Maluda, ako nista drugo bice iskusna ekipa naspram Bajerna.
Igranje na AA je bez dileme veliki plus za Bajern, ali opet ne mora to nista da znaci.
Bajern ce dominirati u svakom slucaju, bice to utakmica sa ne puno sansi. Ne znam zasto, ali mislim da ce se utakmica zavrsiti rezultatom 0-1, koliko god to glupo zvucalo. Bice to klasicna dominacija od strane Bajerna kao i dosad, a onda ce u razmaku od 70-78 minuta, recimo neki Frenk Lampard da postigne neki gol, a onda totalna ofanziva koja se zavrsava bezuspesno.

Najvise bih voleo da vidim kako Bilal Jusuf Mohamed, pravi krug oko terena, kao kad je prvi put osvojio Bundesligu.
Mada ima vremena za Bajern, tek dolazi njihovo vreme.

Moram samo da se vratim na okrsaj izmedju Celsija i Barselone. Pred pocetak tog dvomeca rekao sam jednu poslovicu, doduse malo modifikovanu, a glasi: "Ko ne plati na mostu, plati na aerodromu . "
Jednostavno Barselona je morala da ispadne, moralo je da se vrati za onu najvecu prevaru u istoriji najvaznije sporedne igre od pre 3-4 godine, Barsa tada nije platila na MOSTU - STAMFORD BRIGDE-U, ali jeste na svom Nou Campu, odnosno aerodomu( zbog dimenzija) :) . Jos ih je njihov covek pokopao u nadoknadi.

Nisam hteo nikog da iznerviram ovim postom, pre svega navijace Bajerna na ovom forumu, da ne nabrajam sad, ne pisem mnogo ali prilicno pratim ko sta pise, samo sam zeleo da napisem ovo. Eto, to bi bilo to. Oprostite ukoliko ima nekih gresaka u pravopisu, to je zbog zurbe.

POZDRAV SVIMA, PA NEK ME DEMANTUJU 19. maja, momci u crvenim dresovima! Dugo cekamo tu ligu sampiona!

svako ima svoje misljenje i to je dobro treba postovati.misli naprotiv da ce to biti tekma sa puno sansi mi smo na svom terenu i to je velika motivacija ovo je ne dogadja svaki dan da igras finale na svom terenu to se mozda jednom desi u igrackoj karijeri da tvoj klub bude domacin a kamoli da se dospije u finale kao sto smo mi to uspeli sada,takodje nasa je ekipa na vrhuncu igracke karijere rribery lamh,svincek,roben ako sada ne osvoje nece nikada celzi jeste jaka ekipa izgubili su jedno finale kako su izgubili od uniteda istina je da je zaista posljednja sansa igraca koju su nabrojani lampard,drogba,esien,ceh .maluda,cole ne znam sve je mogce celzi je jaka momcad sa puno iskusnih prekaljenih igraca i sigurno je da ce oni ici na sve ili nista oni nemaju sta izgubiti mogu samo dobiti tako da ce ginuti za go a takodje i nasi momci ocekujem dobru tekmu bez obzira na iskljucenja u obe ekipe velika borba na terenu .po meni sanse su za bajern 60% zbog toka sto su pokazali zube real madridu i postenom im odrzali lekciju kako se igra a drugo sto su domacini i imaju tu veliku motivaciju da pred svojim navijacima dignu trofej mada kazem svega moze biti, celzi 40% zbog onoga kako su igrali protiv barce statistika da te Bog sacuva sve na strani barce mada mislim da ce to biti neki dr.celzi izuzetno opasan po protivnicki gol u svakom slucaju bit ce gusto žestoki su to momci sigurnoće zakuhati hhaa :D :)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 apr 2012, 23:18

Vidjet cemo 19. na AA moje je misljenje da ce finale biti pravo gutavo al da ce Lahm na kraju dignut pehar Lige prvaka
-ZIVI BILI PA VIDJELI ;)
„Nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu,te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka.“
Gary Lineker 8-)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 apr 2012, 23:30

" onclick="window.open(this.href);return false;
HAHAHAH sve na stranua murinjo je dov najaci trener ikada.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 apr 2012, 02:11

Farinell naravno da ima pravo na svoje mišljenje i ne treba uvijek mišljenje i da se poklapa sa ostalima koji navijaju za Bayern. Ali jedno bi jako volio znati, a to je dal sad Chelsea treba osvojit što će ih UEFA pogurat ili je to temeljeno na tome što će oni biti više motivisani? Mislim volio bi to znati od Farinellija, jer onako mi je malo to ostalo nejasno u postu, pa nadam se da će odgovoriti.

Inače što se te utakmice tiče, svakom treba biti jasno da to neće biti laka utakmica. I sam sam već prije rekao, a i sad ponavljam da je Chelsea nezgodna ekipa, jako robusni, fizički jaki, igrači koji mogu izdržat visok tempo, te vidjelo se da se znaju dobro postavit i onda iz stabilne odbrane idu na kontre. Svakako da tu u vazdušnim duelima, ali i duelima na zemlji treba zaustavit prije svega Drogbu i ne smije se naivno ići na nož, pa da nam opale kontru. Bayern se znao ove sezone mučiti s ekipama koje se pozada dobro postave, to je ono što otežava ovaj duel.
S druge strane naša ekipa je pokazala ogromnu mentalnu snagu, posjeduje igrački kvalitet, ima dobru postavu igre i bit će dodatno motivisana na svom stadionu, što će svakako izvući dodatne atome snage, a i na klupi imamo tog lisca Heynckesa, koji je ekspert za ovakva takmičenja, koji je još jednom pokazao da nije za penzije i da posjeduje fudbalsku mudrost i intelekt, te tako da mislim da će ekipu postaviti na pravi način.

A na ovo što je doktor izvukao citate, pa poslije madridist došao i rekao da i njega poslije finala, ako ne bude sve po planu mogu citirat, želim da kažem da zapravo za takvo nešto nema više osnova, jer mnogi su se već po procjenama i prognozama opekli po pitanju Bayerna, tako da više ni ovo finale po tom pitanju ništa ne može promijenit. Jednostavan je razlog: Bayern je po nekima sigurno morao ispast...Pa onda mi sad nije jasno kako bi se ti mogli javit i u slučaju poraza (ne daj Bože). :)
Samo eto ono kad se prognozira poraz Bayerna, naravno da nije takvo nešto smiješno, jer svako ima pravo na svoje mišljenje, ali je bez osnova bilo tvrdit da će Real razvalit Bayerna. To su već dvije sasvim različite stvari.
Naravno da je tu bilo i onih klasičnih prepucavanja između nas i Realovih fanova, onako u žaru borbe, pa se uvijek i nije sve ozbiljno mislilo. Al zna se to razlikovat kad je post ono samo navijački nastrojen, a kad ima i u njemu relanosti. Tako da se nadam da će ovih duela biti još mnogo u budućnosti, pa time i tih ludih, zanimljivih prepucavanja (a većina ih je bila u granicama dozvoljenog, da tako kažem :)).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 apr 2012, 05:05

Selam, pozdrav za sve moje bavarce.

Bio sam 7 dana u odsustvu tako da pobjedu i veliko finale nisam mogao proslaviti na forumski nacin, ali vec je proslavljeno na neke druge nacine. :D

U toku dana cu nesto vise napisati o finalu, previse sam umoran da bih to sad uradio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 apr 2012, 08:57

Dakle, i zvanicno nema nista od povratka van Buytena do finalnog meca. Tetka Timka mi ne ulijeva nikakvo povjerenje (skok igra protiv grdosija iz Chelsea :( ) ali ne vidim (i nema) drugog rjesenja.
Ispostavi se da je Breno najveci promasaj Bayerna i da je bila greska sto su toliko dugo racunali (nadali se) na njega.
Da se zimus doveo Dante ili neko drugi, ne bi se toliko strahovalo.
Ja sam takodjer imao pogresno misljenje kada sam bio protiv transfera Neuera (ne toliko protiv njega, koliko da se ceka da mu istekne ugovor i tako uspara 20-ak miliona). Sad vidim/o da takvo (pravovremeno) pojacanje moze ovu generaciju uciniti besmrtnom. I prije nego smo se nadali.

Ne znam sto se @gatusso smije ovim dresovima. Sasvim okej.

slika
slika

Domaci dresovi ostaju isti.
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 apr 2012, 10:06

je l´ vrijeme da i amidza seco pocne pisati o duelu giganata :D
jes´, ali prije nego pocnem s tim uvodom(bice jos postova do finala), moram se osvrnuti na dio effenatorovog posta u kojem kaze, citiram:
svako ima pravo na svoje mišljenje, ali je bez osnova bilo tvrdit da će Real razvalit Bayerna.
kako bolan effe bez osnova? izgleda da nekima od nas jos uvijek nije jasno kakvog smo giganta izbacili.
u sezoni 2010/11 su se prosetali do polufinala i nesretno ispali od barce. da, prosetali su se jer ni milan, ni lion(njihov angstgegner), ni totenhem nisu imali sanse i sve to uz impresivnu gol-razliku.
ove godine su jos jaci i jurisali su od rekorda do rekorda. kada su na kamp nu stadionu savladali barcu, malo je bilo onih koji su vjerovali da ih bayern moze proci. ne znam je li i jedan neutralni ekspert tipovao na bayern.
dakle, navijaci reala su itekako imali osnova za te svoje tvrdnje.

sad, mali uvod u veliko finale.

samo lud insan moze tvrditi da bayern nije favorit. bayern igra na svom stadionu i tu su favorit protiv svakoga, pa taman da im za protivnika dovedu ekipu sastavljenu od najboljih svjetskih igraca.
ali, ne pobjedjuje uvijek favorit.
u minhen dolazi ekipa slicna dortmundu ali sa mnogo jacom navalom.
dakle, oni ce postaviti cvrstu odbranu i cekati neku kontru. postoji jos jedna razlika, a to je da dortmund gladi damu i ceka utakmicu sa bayernom tj. neigranje lige prvaka im daje mogucnost da se vrhunski pripreme za tu utakmicu u koju ulaze odmorni.
za razliku od njih, celzi se dobrano potrosio u ligi prvaka + engleska liga u kojoj ce, najvjerovatnije, do u sami finis ganjati to 4. mjesto koje vodi u ligu prvaka. dakle, u minhen stize umorna ekipa predvodjena potrosenim i izlizanim starkeljama. mislim, zayebi ti to iskustvo kad noge ne mogu ispostovati ono sto glava zamisli :)

dakle, njihova prednost:
- ludi stil koji ne odgovara bayernu. da se razumijemo, protiv nas nece igrati onako kao sto su igrali protiv barce, ali ce ipak celzi biti ekipa koja ce se braniti, dok ce bayern diktirati tempo i imati posjed.
- napadaci koji iz po´ sanse zabiju 2 gola :lol:
- ogromna volja koja proizlazi iz cvrstog ubjedjenja da im je ovo posljednja sansa za osvajanje najveceg trofeja i najprestiznijeg takmicenja.

bayernova prednost:

- domaci teren na kojem su favorit protiv svake ekipe.
- odmorni igraci koji imaju 3 sedmice vremena da se mentalno, fizicki i takticki pripreme za tu utakmicu.
- neuigranost celzijeve odbrane + nedovoljan igracki kvalitet na poziciji koja ce se suprostaviti riberiju.
- roben i riberi. ovdje cu malo zastati i osvrnuti se na utakmicu barca - celzi.
barca ima samo mesija koji rado ulazi u duele i kojeg mora cuvati vise protivnickih igraca, dok bayern ima dvojicu koji non-stop traze duele. oni igraju na krilima i odvlace po dvojicu ili trojicu protivnickih igraca, a to je veliki plus za napadace i igrace sredine terena. znaci, za igrace sredine terena ce se otvarati autoput do njihovog golmana.
naravno ne uvijek, ali ce itekako biti momenata u kojima ce se otvarati te ogromne rupe.
- bayern takodje voli prekide, tako da igracima celzija nece biti dovoljno da bayernova krila i bekove zalijepi uz aut liniju dopustajuci im da centriraju kao sto su radili kontra barce.
- mentalna snaga koja bayernu omogucava da se vrati i preokrene naizgled bezizlaznu situaciju kakve su recimo bile ona protiv mancestera ili ova protiv reala u madridu.

eto, toliko za pocetak.
ps.
strah me je sto gomez trosi previse sansi. recimo, protiv reala je imao 2-3 stopostotne koje bi jedan drogba ubacio zmireci. sad, postavlja se pitanje hoce li celzi koji je vrlo jak u defanzivi napraviti toliko gresaka iz kojih ce proizaci dovoljan broj stopostotnih koje bi gomo iskoristio?!

zaboravih napisati da se brinem hoce li svajni i kroos moci zaustaviti njihovu sredinu :x
falice gustavo, bez daljnjeg. bojim se da ce furati u sredini terena a to je velika sansa za znalce kakvi su mata i lampard.
rjesenje bi moglo biti u prebacivanju lahma u sredinu dok bi njegovo mjesto popunio kontento. jbg, celzi svakako nije jak na toj krilnoj poziciji + sto bi kontento u lahmu imao odlicnog pomocnika.
barem bi svak´ bio siguran da se njihova veza ne bi naigrala.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 28 apr 2012, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 28 apr 2012, 10:18

Znaci zvanicno, Dante potpisao na 4 godine.

Jos jedan napadac i moji zahtjevi ispunjeni :D :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 apr 2012, 10:27

da li je moguce da se celziju suprostavi ova postava?
licno ne vjerujem.

--------------------nojer--------------------------
rafinja------timo--------boateng-----kontento
---------------svajni-------------lahm------------
roben-------------------kroos---------------riberi
-------------------------gomez---------------------
Buducnost je napisao/la:Jos jedan napadac i moji zahtjevi ispunjeni
gomez, muler i pica. kojeg ce im qrca jos jedan napadac kad svakako igraju s jednim?!
vaznije je da se pojacaju sredina i lijevo krilo.
jbg, svako je mogao vidjeti da smo i protiv reala stali kada je izasao riberi.
ok, drug secko ne bi tugovao kada bi bayern zaposlio aguera :lol:
ps.
kagavica :?

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 apr 2012, 10:30

geronimo je napisao/la:Tetka Timka mi ne ulijeva nikakvo povjerenje (skok igra protiv grdosija iz Chelsea :( )
ne brini, tu je marion da ispomogne :mrgreen: on je svakako ´kopfballungeheuer´ :mrgreen: :mrgreen:
na stranu njegova üüüüüüüüüüberagende technik(by marcel reif) :mrgreen: i üüüüüberrrragende schuss technik :mrgreen: moramo bit´ realni i rec´ da je najjaci u igri glavom :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 apr 2012, 10:35

Prije bih rekao da će Kroos igrati šesticu, a Muller polušpica, te da će Lahm i Rafinha ordinirati po stranama. Sumnjam da će u najvažnijoj utakmici sezone, Jupp dati Lahmu tu ulogu "razarača" na sredini terena i to iz više razloga. Neće se tu samo "trka" pikati, već će biti i mnogo zračnih duela, a tu Lahm nema šta tražiti pored grdosije zvanog Didier. :mrgreen: A, teško je klasičnom bočnom igraču "bježati" od aut-linije, znaš to i sam, nebitno koliko je isti kvalitetan.

Da je imao malo više utakmica ove sezone, rekao bih da je Pranjić siguran na toj poziciji, al' ovako "skamenjen" i bez utakmica u nogama - pitanje je koliko bi mogao pomoći.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 28 apr 2012, 10:36

Sakiri moze pokriri obadvije strane, slucajem ako i riberi i roben moraju izaci onda jeste problem.

Jedini napadac na kojeg se moze osloniti Bayern je Gomez, njega kad neide onda nemogu ni dati gol. Sta urade Riberi i Roben to je to.

Müler, meni on nikako neide u glavu. Covjek jedne godine dadne golova koliko ti Bog hoce a sljedecu godinu dadne 2. Znaci na njega se nemozes osloniti.

Treba klasa napadac, ne polovnjaci kao Olic (iako je Olic OK ali on ide). Treba klasni igrac kao Gomez.

Veza ce biti drugacija sa svajnijem oporavljenim i krosom dok stekne malo iskustva odnosno malo ostari :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.