Imam ja svoje ljude po cijelom svijetu, i u Tuzli ima dosta mojih.Onaj Mirso švicarac, ja njega pošaljem po cigare, a ona njegova punica što je ranila dva policajca u Tz, meni uštipke pekla kad sam bio tamo kod njih.Htjeli nešto tebe da diraju, i ja im reko da ne smiju, reko dobar je on momak.Sad ako te neko bude diro, oni će te braniti
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ma harry brate neću da se hvalim, bolje je ovako nek misle da nemam
Imam ja svoje ljude po cijelom svijetu, i u Tuzli ima dosta mojih.Onaj Mirso švicarac, ja njega pošaljem po cigare, a ona njegova punica što je ranila dva policajca u Tz, meni uštipke pekla kad sam bio tamo kod njih.Htjeli nešto tebe da diraju, i ja im reko da ne smiju, reko dobar je on momak.Sad ako te neko bude diro, oni će te braniti

DRUG NEBI TI PUNCA
Jesi zajeban jbt
bgmi necu ja u posao sa tobom,da ne bih prosao ko u okrsaju meksickih narko bandi..cujem legenda utjerao nekom liku 20 kg bijelog TIP 500,kaze za pite da nana razvuce .. kaze on samljeo sve,ne puca jufka nikad
prosla sva ispitivanja u legendinoj labaratoriji,treba vjerovati covjeku..mislim tvoja prva ruka je on.. kaze krizira ko Ibro navuko se na eroin 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
gledaj Barcavog pun kao brod

Pa ja, Legenda je zadužen za podrinje, i on tamo završava bijelo TIP 500
samo ne valja mu što se navuko,šteta mlad momak.
ćema se isto navuko na neke droge, samo on ne uzima od mene

bazeni treba li ti para ?
ćema se isto navuko na neke droge, samo on ne uzima od mene
DRUG NEBI TI PUNCA
zavisi koliko nudiš i u kojoj valutibagrcavi je napisao/la:Pa ja, Legenda je zadužen za podrinje, i on tamo završava bijelo TIP 500![]()
ćema se isto navuko na neke droge, samo on ne uzima od mene![]()
ma ne treba, hvala na pitanju
ko tebi daje?bagrcavi je napisao/la:pa ja ne treba ti para, daje sudija redovno
Mah i ja kazem da je steta,cujem grize kesice i to..treba ga malo letvom po gujici,istjerat zlo,a ucerat dobro
Ja kontam da ovog malca bazeni ubacimo i zvacemo ga Sova posto ce da radi trecu smijenu
cujem spominjes neki novi BMW da si kupio,ne hvalis se raji..sad imas prvu ruku za Tursku i Rumuniju,opak deckoo
Nema cekanja na carini
u stranu se gleda
kroz terminal bez problema
roba ide preko reda
Do skladista od luke
brzi prevoz ispod ruke
bez ikakve provere
svuda imamo ljude

Ja kontam da ovog malca bazeni ubacimo i zvacemo ga Sova posto ce da radi trecu smijenu
Nema cekanja na carini
u stranu se gleda
kroz terminal bez problema
roba ide preko reda
Do skladista od luke
brzi prevoz ispod ruke
bez ikakve provere
svuda imamo ljude
ja zarađujem od svog poštenog radabazeni je napisao/la:ko tebi daje?bagrcavi je napisao/la:pa ja ne treba ti para, daje sudija redovno
Od sad malog bazeni zovemo SOVA
Harry brate vidim da si dobro obaviješten
DRUG NEBI TI PUNCA
Znam ba ne moras se hvaliti da si me pogurao sa onim Mercedesom i 20.000 marki
imam svog insajdera koji me obavjesta o svemu.. legenda je IBRO,bazeni je SOVA,moramo naci jos dva clana da dobiju kodna imena i svoja zaduzenjaa
to je ta ekipa sto se kapira u pokretu 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
pustite se toga,sad navijajte za 350 KM

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
To je gotovo 80 min 3:1 ... Samo da Kerber dobije !
Volim te Celik ! ! !
Niko kao Emir iz Zenice
Imam je i ja na jednom tiketu,sretno nam ..
@bagrcavi
Ne kriziraj u ovim momentima
Imam je i ja na jednom tiketu,sretno nam ..
@bagrcavi
Ne kriziraj u ovim momentima
- Emir ZENICA
- Kontakt:
To harry !
Moramo dobit lovu i dobit cemo je aBd !
oj baksuze 3:2
Moramo dobit lovu i dobit cemo je aBd !
oj baksuze 3:2
Volim te Celik ! ! !
- harebianconero
- Kontakt:
Ajdeeeeeeeeeeeeee Veronaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moj harry vidim ja ko krizira, nekome trebaju pare, a taj neko nisam ja 
hajde pofalićkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čekam još derbi pofalićki - saobraćajac za 406 km
hajde pofalićkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čekam još derbi pofalićki - saobraćajac za 406 km
DRUG NEBI TI PUNCA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
e **** cu te u cmar ako guadalaraja da jos jedan gol !

IZDRZI CORDOBA !
jos 3 minute !
IZDRZI CORDOBA !
jos 3 minute !
Volim te Celik ! ! !
Tebi ne trebaju kad si pun ko brod,samo pazi da ne prodjes ko Titanik
izdrzi Cordoba pa da pratim Kerber u miru i rahatluku 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.