Mene . Svake 2-3 minute me izbaci sa chataILoveLFC je napisao/la:Jel jos nekog je*e chat ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mene . Svake 2-3 minute me izbaci sa chataILoveLFC je napisao/la:Jel jos nekog je*e chat ?
Mene svakih 30 sekGoalgetter je napisao/la:Mene . Svake 2-3 minute me izbaci sa chataILoveLFC je napisao/la:Jel jos nekog je*e chat ?
I mene.ILoveLFC je napisao/la:Mene svakih 30 sekGoalgetter je napisao/la:Mene . Svake 2-3 minute me izbaci sa chataILoveLFC je napisao/la:Jel jos nekog je*e chat ?
harebianconero je napisao/la:R.I.P '' Morbidni Vicevi ''
šta je bilo sa njima ?harebianconero je napisao/la:R.I.P '' Morbidni Vicevi ''
Vjerovano hakovali stranicu, nema je više nikako ..anonimni je napisao/la:šta je bilo sa njima ?harebianconero je napisao/la:R.I.P '' Morbidni Vicevi ''
Pojasni malo ..Senaid L.F.C je napisao/la:stao mi chat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad krenem pisat nekom na private posaljem poruku i prikaze se pored onaj zuti trokut i pise"This message failed to send"harebianconero je napisao/la:Pojasni malo ..Senaid L.F.C je napisao/la:stao mi chat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I meni se to dešavalo .. poslije se samo popravilo.Senaid L.F.C je napisao/la:kad krenem pisat nekom na private posaljem poruku i prikaze se pored onaj zuti trokut i pise"This message failed to send"harebianconero je napisao/la:Pojasni malo ..Senaid L.F.C je napisao/la:stao mi chat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
harebianconero je napisao/la:Ukrao sam stranicu od 9000+ lajkova.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Huske, sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.