Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

mdss
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la mdss » 27 apr 2012, 13:26

juventus 0244 je napisao/la:Nadamo se aBd :). Gdje si ti, izdao si bracu :P, nema te godinama :mrgreen:

druze odradeno tipovanje :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Alex
Kontakt:

Post Postao/la Alex » 27 apr 2012, 14:13

[youtube][/youtube]

^Sve osim tri boda bi bilo iznenađenje. Forza Juve! 8-)
Juve, storia di un grande amore!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 27 apr 2012, 14:17

Italia je napisao/la:hocel biti titule braco :D :mrgreen:
meni sve mirise na duplu krunu.

Realno, ove sezone smo pokazali da smo superiorni. da smo imali malo jaceg napadaca, zavrsili bi tu pricu davno.

pozz navijacima Juventusa.

ako se momci iz sarajeva, koji navijaju za Juve, negdje zajednicki okupljaju i gledaju utakmice, ili ako planiraju proslavu titule MOLICU LIJEPO DA RACUNAJU I NA MENE!
MENI MOJE, A VAMA VASE

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 apr 2012, 14:24

Nadam se da će Vidal odoljeti ponudi/interesovanju Reala. Znamo svi kako igrači "polude" kad Real M. pokaže interesovanje. Super je igrač i bolje bi mu bilo da "čuva" Juve. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 apr 2012, 14:25

Semir bvb je napisao/la:Nadam se da će Vidal odoljeti ponudi/interesovanju Reala. Znamo svi kako igrači "polude" kad Real M. pokaže interesovanje. Super je igrač i bolje bi mu bilo da "čuva" Juve. ;)
Ma kakvo to ... isto tako ne znam zašto bi Real pored Sahina, Xabija, Diarre, Khedire uopšte dovodio još jednom igrača sličnih karakteristika ... Vidal ostaje.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 27 apr 2012, 15:11

Real je zainteresovan za Vidala jer je bolji od tih svih nabrojanih igrača, logično. 8-) :mrgreen:

Prodat ćemo mi Realu Vidala za jedno 6 godina kao Zidane, uzeti za njega 80 miliona i dovesti par klasnih igrača. Kako je to lijepo Moggi radio. :mrgreen: :lol:

Vidim ovdje ima i par novih likova, pa dobrodošli. :D

Za okupljanje ne znam, vidjet ćemo sa sarajlijom, on je imao nešto u planu. :mrgreen:

Da napišem nešto što je on topic.

Juventus je 8. različiti klub za kojeg je Borriello postigao gol u Serie A u ovom milenijumu.

Postoji mogućnost da bi naši igrači već danas ili sutra mogli trenirati na Silvio Piola stadionu, tu je malo sintetička podloga drugačija nego u Ceseni. Par igrača se žalilo na bol u mišićima, prije svih Pirlo, zbog loše prilagodbe na teren stadiona Dino Manuzzi.

Zato bolje spriječiti nego liječiti.

Utakmicu protiv Novare će nam suditi Domenico Celi. Nećemo ovaj put prizivati penale, jer vidjelo se da i iz penala ne znamo zabiti. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 apr 2012, 17:42

Ja sam ubjedjen u pobjedu!
Nadam se na kraju sezone da promijenimo ovaj potpis ispod da stoji 30 scudetti :D

Ljudi sta je sa sarajlijom89?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 27 apr 2012, 17:54

Burberry46 je napisao/la:Ja sam ubjedjen u pobjedu!
Nadam se na kraju sezone da promijenimo ovaj potpis ispod da stoji 30 scudetti :D

Ljudi sta je sa sarajlijom89?
Banovan... :roll:

valjda je tu negdje on :D

aBd, 30-i scudetto kao sto ti kazes :D

PS.
Najskuplji igrac Juventusa u ovom trenutku je Giorgio Chielini ( 24 mil.), zatim slijedi Marchiso (23 mil.) dok Vidal vrijedi 20 mil. stim da cijena jos uvijek raste. Zanimljivo da Barzagli koji je doveden za sicu vrijedi oko 10 mil eura :D

Jos da dodam...
Juve i Cagliari u ljetnom prelazno roku namjeravaju izvrsiti razmjenu neki igraca. Tako bi Juve doveo Radju N. i Astorija dok bi u smjeru Cagliaria otisli Pasqutao i Ekdal i 11mil.eura. ..
The Old Lady is back on TOP...

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 27 apr 2012, 19:31

Uvalit ćemo mi njima i Padoina i Giaccherinija. :D

Conte i Pirlo dobili nagrade od Lega di Serie A, mister za najboljeg trenera mjeseca januara, a regista za najboljeg igrača mjeseca marta.

slika

Probajate pogoditi ko su ova dvojica. :P :D

A evo i Allegrija nekad u budućnosti, još uvijek nije zaboravio Muntarijev gol. :lol:

slika
Volim te, Željo!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 apr 2012, 19:58

GaetanoScirea

Nediraj Giaccherinija, bit ce on dobar sledece sezone ;)

Nemogu da prepoznam koja su ovo dvojica,

Edit: sad se sjeti naravno to su Umberto i Andrea Agnelli. 8-)
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 27 apr 2012, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 27 apr 2012, 20:12

Conte vuole il riscatto di Borriello :idea:

slika

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 27 apr 2012, 20:19

@SoloJuve26

Ma sjetio si se uz pomoć googla, ovako Boga mi teško, čim ti nisi na prvi mah pogodio, sumnjivo mi je to. :P :lol:

Giaccherini će sljedeće sezone igrati još manje nego ove, eventualno ponekad u kupu, zaslužio je on da ga otkupimo, ali ako uzmemo u obzir kakvi će nam dometi biti sljedeće sezone nije on kalibar za Juventus.

@Oxygen

Pusti to. :mrgreen:

Ne znaju šta da pišu pa valjaju gluposti. :lol:
Volim te, Željo!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 apr 2012, 20:25

GaetanoScirea

Ma pokuso sam na google al nije moglo, al sam se sjetio na kraju :)

A sto se tice Giaccherinija ja sam za da se odkupi , nije lose imati takvog igraca na klupi ili da se ubaci u neki deal transfer. Nevjeurjem da ce nas kostati puno?

Jedno je sigurno a to je da sad MORAMO odkupiti Caceres!!!

Vidim i Marotta je poceo raditi svoj poso kako treba, odbijo odma Reala uvezi Vidala.
Mogli bi smo uvaliti Mela u realu, sigurno bi dobili fini para ili neke zamjene (Higuain-Melo).. :mrgreen:

Moruinho voli takve igrace pogotovo kad je El Classico u pitanju, zamisliti Mela i Pepe u istoj ekipi..

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 27 apr 2012, 20:32

Čini mi se da je Giacchernijev otkup nekih 5 miliona.

Ja lično da sam trener ja bih ga ostavio i sljedeće sezone, svi koji su na bilo koji način doprijenjeli ovom uspjehu zaslužuju da budu tu i sljedeću sezone, Conte je rekao da će mu biti potreban neki roster 28-30 igrača, Marotta će mu morati udovoljiti.

Conte je ove sezone koristio 24 igrača, neki od njih nisu imali nikakvu minutažu (Marrone, Grosso i Pazienza), ali sam ih uračunao.

Dakle za ove 43 utakmice je korišteno toliko igrača, sljedeće sezone ćemo igrati i u CL, neki igrači će morati češće odmarati...
Volim te, Željo!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 27 apr 2012, 20:32

Ma ja sam peh čovjek, kada sam vidio rezultat i strijelca, prvo što sam pomislio je da će ga otkupiti, ubijeđen sam i da hoće, čovjek je u 17 mečeva dao 1 gol, kod nas odigrao 13 mečeva.

Da mu na leđima piše Eljero Elia sada bi kosio travu i kupao ribe po Vinovu, ovako će biti otkupljen, a što je najgore, Matria će prodati radi njega, živi bili pa vidjeli.

Ali, hajde, mogu i prežaliti da se dogovore sa romom za oko 3-4 M, ni eura više, pa da bude peti backup dogodine, ali da Matria ne diraju.

@solojuve
Caceres će biti otkupljen jer je to po klauzuli, u njoj piše da ako Juve bude među prvih 6, obavezan je otkup.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 apr 2012, 20:41

GaetanoScirea

Samo da nas povrede obicu ko ove god, al bit ce teze drzati isti tempo svaku tekmu jer sto kazes tu ce biti i Cl sto znaci vise umora. AL ima dotlen jos, al kako bi nam ovaj Scoudetto sjeo dobro uhh, odma ce biti i lakse dovesti kvalitetne igrace...Kad se samo sjetim sprva one prijateljske tekme, svi smo bili negativni i kritikovali od Marotte do Pirla :lol:

Oxygen

Aha cito sam ija to, ma super vijesti netreba nikog dovesti na toj poziciji kad imamo dva dobra (Lich-Caceres)

I mene nebi iznenadilo ako otkupe sada Boriella, izgleda da se sklapa dobro u ekipi i valjda je to neki razlog,,.

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 27 apr 2012, 20:43

Ma neće oni od Marotte ni 3 miliona izvući, težak je ovaj naš na parama... :mrgreen:

Ako Conte ne vidi Matrija u svojim planovima, treba ga prodati dok još vrijedi, 18 miliona je iznos koji se spominje, da ne bude kao sa Amaurijem pa na kraju džabe ode, ali opet pod uslovom da ga Conte ne bude htio.

Meni je drag Matri, na PES-u neizostavan u prvih 11, ali ako je Conte tako odlučio, moramo to poštovati. :mrgreen:

@SoloJuve

Treba potražit te postove, sjećam se bila tekma protiv Sportinga, ujutro u 2, bilo je nas ovdje par na forumu, s loptom se mi nismo sastavili, Alex nas izvukao onim lobom. :mrgreen:
Volim te, Željo!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 apr 2012, 20:50

GaetanoScirea je napisao/la:Ma neće oni od Marotte ni 3 miliona izvući, težak je ovaj naš na parama... :mrgreen:

Ako Conte ne vidi Matrija u svojim planovima, treba ga prodati dok još vrijedi, 18 miliona je iznos koji se spominje, da ne bude kao sa Amaurijem pa na kraju džabe ode, ali opet pod uslovom da ga Conte ne bude htio.

Meni je drag Matri, na PES-u neizostavan u prvih 11, ali ako je Conte tako odlučio, moramo to poštovati. :mrgreen:

@SoloJuve

Treba potražit te postove, sjećam se bila tekma protiv Sportinga, ujutro u 2, bilo je nas ovdje par na forumu, s loptom se mi nismo sastavili, Alex nas izvukao onim lobom. :mrgreen:

Bilo bi to fino sklopiti sve i nasmijati se kako smo samo pohitli kritikovati. Sjecam se da je Conte vazda trazio strpljene i tako to, al na kraju ipak je imo upravu. I sjecam se kad smo doveli Barzagli, nevjerujem da je iko pomislio da ce ovako biti dobar i jedan od kljucni igraca. Sto volim ponekad kad pogrijesim :mrgreen: ...

Bas danas kad sam procito da ste napisli da je RvP odbio arsenolu ponudu, odma sam razmisljo kako bi nam dobro sjeo ma da ipak mislim da on ostaje tu dje je. Napoli ako se isto plasira u CL onda nemamo sta traziti oko Cavania. Koga ima jos??

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 27 apr 2012, 20:57

Mi smo dosta razočarani proteklim sezonama pa samo skeptični u bilo kojeg igrača što dođe, ali Conte je vratio taj pobjednički mentalitet, pa i mi sad navijači uoči svake utakmice razmišljamo samo o pobjedi i hvalimo naše igrače na sve strane.

Izuzetak je bio Borriello, ali nakon onog u srijedu ni njemu više ne smijemo prigovarati. :mrgreen: :lol:

Sky izvještava kako je Robben blizu produženja ugovora, po meni on nikad nije ni bio pravi cilj, to su bile samo špekulacije, u opticaju su ostala četiri imena Van Persie, Suarez, Damiao i Drogba.

Ja bih najradije da gledam Drogbu u našem dresu jer je on najrealnija opcija, Damiao nije loš, mislim, svi ga hvale kako je on rješenje za naše realizatorske probleme, ali opet Brazilci su teški i skoro uvijek traže više nego što igrač fakat vrijedi.
Volim te, Željo!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 apr 2012, 21:07

Ma primjetio sam da nije ni pobjeda vise dosta ako ne odigramo dobro , bas smo postali previse bezobrazni :mrgreen:.. Ma da treba biti vec zahvalan ovo sto su dosada ucinili, al nedo bog da nam forma padne sad predkraj. Toga se najvise bojim sada bas kad je ostalo jos malo da sve to ode u.....

Van Persie, Suarez, Damiao i Drogba.

Od ove 4 bez razmisljana RvP , al nebi ni Drogba lose sjeo jer to je vise izgleda realnije.. Samo bojim se ako osvojij Cl da nece postati sit i sta ce nam onda ipak ima on fini godina..

Zamislite kolko je Rvp gladan da osvoji Cl ko i mi, to je vec drugo..

Jel zna ko kolko je rekord primljani golova u jednoj sezoni u ligi??

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.