FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Rekordmeister
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Rekordmeister » 26 apr 2012, 21:59

Ovo sto je Adnan gore izdvojio i fino poslozio je najveci razlog zboga cega sam 3 godine pasovni posmatrac ovog foruma,koji cu se ja k... prepucavati sa ovom balavurdijom,hrpom neznalica i djecom koja prati nogomet zadnju godinu dana!hvala Adnane sto si ovo fino poslozio i pokazao kakavo zapravo neznanje vlada na forumu ali prije svega seljakluk i glupost pojedinaca¨!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 apr 2012, 22:05

" onclick="window.open(this.href);return false; uzivajte

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 26 apr 2012, 22:08

Sta reci poslije svega....euforija je jos prisutna.. :lol:
Bravo za nase momke, i niti u jednom momentu nisam sumnjao da mozemo nadigrati protivnika na bernabeu!
S obzirom kako smo igrali, rezultat je bio vise nego katasrofalan. U regularnih 90 min, brat bratu trebali smo ih uzeti sa bar jedan razlike :lol: :lol: :lol:

Danas sam skinuo sa neta i snimak utakmice i opet sam gledao sve te silne sanse, :lol: potom i sam se uvjerio da smo dobro osteceni kod slobodnog udarca pri kraju prvog poluvremena. Offside kod drugog gola, manje vise... ali igranje rukom je bilo vise nego ocigledno, a vjerujem da bi ono bio i pogodak da nije bilo igranja rukom...

Apsolutna kontrola sredine terena, ma nez sta reci. bravo momci svaka cast!!

slika

MIA SAN MIA!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 apr 2012, 23:07

HzBvB je napisao/la: Jos bayernu treba da naraste da dobije najbolju ekipu svih vremena u Bundesligi , na celu sa Herr Klopp-om !
off topic - sorry :mrgreen:
@HzBvB
Još to nismo! Trebaju nam još 2 pobjede da bi i oficijalno postali ekipa s najviše osvojenih bodova u jednoj sezoni u Bundesligi i samim tim najbolja ekipa tj. generacija :!:
Ako to uspijemo tek ćemo onda steć' pravo koristit' takve epitete: najbolji, s najviše itd. Još puno posla je pred nama...

Zasad' je Bayern s 79 osvojenih bodova iz 1972.g. - najbolja ekipa ili generacija Bundeslige, ali eto mi imamo tu šansu da oborimo još jedan u nizu rekorda! Jedino što nećemo nikad oborit', barem mi nećemo zapamtit' a to je rekord po broju titula! Tu je jedan suvereni vladar bez konkurencije - Bayern i tako će zauvijek ostat'! :mrgreen:
Ove ostale rekorde smo manje-više sve oborili! ;) O rekordima ćemo na BVB temi! ;)

Da ne odmičemo od Bayernove teme pa et' da vam svima još jednom čestitam ulazak u finale LP (iako sam bio među prvima koji su to učinili). Želim vam da to uzmete, jer ste svojim igrama u LP to i zaslužili! ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

LoVeRBoYUnited
Kontakt:

Post Postao/la LoVeRBoYUnited » 27 apr 2012, 01:44

hahahahaha " onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 apr 2012, 04:26

el-fighter je napisao/la:Cestitke momcima na odlicnoj predstavi i prolazu u finale. Cekao sam da se sve malo slegne pa da onda napisem koju. Utakmica u kojoj je dokazano da sudije navlace i Realu. Postigli su gol iz offside-a, iz po meni "nepostojeceg" penala, dobili su jos bruku prekrsaja koje nebi svirale ni sudije iz BH lige. Mi smo bili bolja ekipa 90 minuta, a onda je Real u produzetcima preuzeo inicijativu. Ipak su im napadi bili nekako jalovi, a mi smo imali odlicnu priliku da zavrsimo utakmicu i prije. Gomez se nije najbolje snasao, ali jednostavno mora dobiti sve cestitke za nastup kao i ostali igraci. Na kraju je Neuer pokazao da je klasa i odbranio presudne penale za pobjedu. Neko je kasnije morao promasiti. Moram priznati da sam se jako zabrinuo kada sam vidio da ce Alaba sutati prvi penal, ali ispostavilo se da je momak sazrio. Svaka cast mali!

Sada treba lagano zavrsavati seoznu u BUndesligi, probati osvojiti Kup i Ligu prvaka. Bit ce veoma interesantna utakmica na AA i mislim da bi uz pomoc domacih navijaca trebali slaviti.
Slazem se sa svime sto si napisao. Meni je iskreno zao malog Alabe zbog onog penala :? Hajd penal i nekako ali jos momku dade sudija zuti ni za sta. Mislim momak jeste zakacio loptu rukom, nema govora ali momak je bio u padu i bilo je slucajno. Ne kontam nikako kako je mogao izbjeci kontakt sa loptom. Jedan od najboljih pojedinaca na terenu juce, ako ne i najbolji :) :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 apr 2012, 11:23

http://www.goal.com/en/news/1675/goalco ... helsea-to-" onclick="window.open(this.href);return false;

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 27 apr 2012, 11:45

LoVeRBoYUnited je napisao/la:hahahahaha " onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Benzema najgolemiji! :D
Kako je lijepo prosetati u dresu Baye! :D
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 apr 2012, 11:56

Neuer: Trener golmana Toni Tapalović mi je pokazao gdje igrači Reala najviše vole da šutaju penale. Tako sam znao da Ronaldo najvise voli da šutira dole lijevo. Ali kod nekih sam morao i nagađati, kao npr. Kaka, ili npr. nisam znao da Ramos voli pucati iznad gola :D 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 apr 2012, 13:11

" onclick="window.open(this.href);return false;
aBd da bude jos bolja atmosfera od one od prije dve godine uz titulu naravno.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 apr 2012, 15:28

Gostujući dres za narednu sezonu :

slika

p.s. Hoeness potvrdio da će Heynckes i naredne sezone voditi ekipu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 apr 2012, 15:41

cestitke bavarci na deranju reala od bolom skrhanog romarijaaa.

kao sto sam i predvidio i pisao ovdje, bayern ne da je slabija ekipa od reala nego je i bolje, mada su mnogi ovdje to pokusavali ismijati, vidjeli smo u obje utakmice kako je bayern ne bio bolji, nego je ocitao dvije lijepe nogometne lekcije prenavikanom realu

ispostavilo se dakle da je real prenavikan, da ce trener bayerna nadmudriti madjionicara jose muharem efendiju, ispostavio se da igraci reala pucanju pod malo vecim pritiskom itd

bayern je bio i tesko ostecen sudjenjem, al na svu srecu na kraju je prosao, trebalo je i ubjedljivije, al jbg, ovako vam je mozda i sladje

sto se tice finala, tu ste apsolutni favoriti, ako protiv celzija neko moze biti favorit, vidjeli smo kako su sretno prosli i napoli i benficu, protiv barce su imali nevjerovatnu srecu, hoce li biti te nafake i u finalu ne znamo, ako budu imali onda cete biti nemocni jer vidjeli ste kad bog ne da onda se ne moze proci i da si 10 put bolji

smijesno je kako se celzi dovukao do finala, al jos bi smejsnije bilo da i osvoje s jos nekom srecom, mislim da se to nece desiti i da ce pobijediti bolja ekipa, a bayern je za klasu bolji

puno srece u finalu, bayern ne igra samo za sebe i za smo navijace, u finalu cete igrati za pobjedu lijepog fudbala uopste
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 apr 2012, 15:49

Saurman je napisao/la:Gostujući dres za narednu sezonu :

slika

p.s. Hoeness potvrdio da će Heynckes i naredne sezone voditi ekipu.
:lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 apr 2012, 16:42

slika
Domaci dresovi za iducu sezonu :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 27 apr 2012, 17:50

cestitke adnanu na iscrpno pripremljnim citatima.Lijepo je pogledati toliko msm da se moze reci maloumnih komentara.MONOLOg posebno impresionira.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 27 apr 2012, 18:54

slika

Nisu losi dresovi.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 apr 2012, 19:16

Romariooo je napisao/la:cestitke bavarci na deranju reala od bolom skrhanog romarijaaa.
Da se zahvalim u svoje ime i kažem da si sad pokazao veličinu jer i bol priznaješ. Al hebi ga ovaj duel s gledišta Barce i njenih navijača stvarno i jeste nesretan, dosta se tu toga loše potrefilo Barci.....
A i šteta donekle što finale nije Bayern-Barca.

Romariooo je napisao/la: sto se tice finala, tu ste apsolutni favoriti, ako protiv celzija neko moze biti favorit, vidjeli smo kako su sretno prosli i napoli i benficu, protiv barce su imali nevjerovatnu srecu, hoce li biti te nafake i u finalu ne znamo
Favoriti jesmo, jer sad imamo tu mentalnu snagu, a ekipa nam igra na svom stadionu. A apsolutni favorit je teško biti protiv Chelsea, kojeg jesam uvijek respektovao, a i smatram ga uvijek nezgodnim, čak i prije ovog duela s Barcom sam imao o njima mišljenje kao jako nezgodnoj ekip. Robusni su, jaki, žestoki....

P.S. Dobro ti pogodi sastav Barce za onu utakmicu s Chelseam i još si bio u pravu koliko oni po vas mogu biti nezgodni. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 apr 2012, 20:00

effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:cestitke bavarci na deranju reala od bolom skrhanog romarijaaa.
Da se zahvalim u svoje ime i kažem da si sad pokazao veličinu jer i bol priznaješ. Al hebi ga ovaj duel s gledišta Barce i njenih navijača stvarno i jeste nesretan, dosta se tu toga loše potrefilo Barci.....
A i šteta donekle što finale nije Bayern-Barca.

Romariooo je napisao/la: sto se tice finala, tu ste apsolutni favoriti, ako protiv celzija neko moze biti favorit, vidjeli smo kako su sretno prosli i napoli i benficu, protiv barce su imali nevjerovatnu srecu, hoce li biti te nafake i u finalu ne znamo
Favoriti jesmo, jer sad imamo tu mentalnu snagu, a ekipa nam igra na svom stadionu. A apsolutni favorit je teško biti protiv Chelsea, kojeg jesam uvijek respektovao, a i smatram ga uvijek nezgodnim, čak i prije ovog duela s Barcom sam imao o njima mišljenje kao jako nezgodnoj ekip. Robusni su, jaki, žestoki....

P.S. Dobro ti pogodi sastav Barce za onu utakmicu s Chelseam i još si bio u pravu koliko oni po vas mogu biti nezgodni. ;)

jes vala steta je sto se ne sastadose bayern i barca jer to bi bila utakmica ljepotica, bez ikakvih kalkulacija obje bi ekipe napadale i bio bi to melem za oci, al ajd, sudbina je htjela drugacije i to je to,

jeste dosta sam stvari pogodio, iako za bayern-real nisam nista nagadjao, sve mi je vuklo na to da je bayern bolja ekipa i to se i pokazalo, iako mora se priznati da je bayern dozivio i sudijsku nepravdu i onako neke nesretne situacije, nesretan penal alabe, nesretan promasaj robena i u prvoj utakmici trebala je biti veca prednost, kad se sve sabre bayern je pokazao puno veci kvalitet i kvalitetnom igrom nadoknadio cak i neke nepravde ili ti pehove, dok je real se pokazao upravo onakvim kako sam ga i najavio, prenapuhan, kukavicki, prgav(ono valjanje pepeta je jadno), pokazao je real da ne moze cak ni na svom stadionu parirati itd

ja sam bio ubijedjen u finale barca bayern, to je po svim ovozemaljskim zakonima i trebalo da se desi, al nebeske sile bile su uz taj celzi koji se toliko jadno branio, cak se i lose branio al opet su nekako prosli. bilo je dosta ludih i nevjerovatno nesretnih utakmica za neke ekipe, recimo onaj poraz bayerna od uniteda, ili kad je milan izgubio finale nakod prednosti 3 0 ,pa i jos nekih koje se sjecam iz dalje istorije, al ova celzijeva nafaka je nevidjena jer se desavala u dvije utakmice

celzijeva nafaka je ono sto treba brinuti ljude u bayernu, al mozda i ne treba, ipak su to neke vanrazumske sfere gdje ne mozes uticati nikakvim pripremama ili oprezom, vjerujem da ce bayern ponoviti igru kao protiv reala, cak bi to i bolje trebalo izgledati, fali vam igraca, al opet niko krucijalan i ko se ne mozda nadomjestiti, fali i celziju al kod njih je i svjedeno ko ce igrati jer nemaju uopste neku igru specijalnu, imaju 20 igraca podjednakih kvaliteta.

posebno mi je drago sto je bayernov trener ocitao bukvicu muharem efendiji, mislili su ljudi da ce to bayern naivno srljati, al bila je to sigurna igra u kojo real nije napravio mnogo prilika, jedino sto mislim da je pogrijesio vas trener je sto je drzao gomeza tako dugo u igri, mislio sam da ce ga izvesti oko 60-70 minute i uvesti olinja koji bi rijesio polemike jos u regularnom vremenu, al ajd

iako je od pocetka proljetnog dijela sezone izgledalo da bayern nece moci do kraja zbog previse oscilatorne igre, dobrim zrijebom je posao olaksan, a kad je vec prepreka bio real, bayern je uhvatio dobru igru i formu, bilo je oscilacija u bundes ligi, al znalo se da to nece imati veze s ligom prvaka, ocito je je heykens skontao da mu ekipa ne moze uhvatiti neki veci pobjednicki ritam, pa je formu tempirao izgleda iskljucivo za ligu prvaka i napravio sjajan posao
i ljudski je i boziji i matematicki je vrijeme da bayern uzme titulu i to ce se vrlo vjerovatno i desiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 apr 2012, 20:17

@Romario mozes li ti udijelit ijedan kompliment(bilo kome i bilo kako) a da kraljevski klub ne uzimas na zub :lol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 apr 2012, 20:25

Centre forward je napisao/la:@Romario mozes li ti udijelit ijedan kompliment(bilo kome i bilo kako) a da kraljevski klub ne uzimas na zub :lol:
ne moze jbg
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.