UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
102
63%
Jon Jones
43
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 162

ramiral
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la ramiral » 25 apr 2012, 12:01

fera je napisao/la:lombard potpisao za ufc. odlicna stvar

UFC 149 July 21 Calgary, Canada
Heavyweight Bout
Cheick Kongo VS Minotauro Nogueira
Uff to će biti kršenje... jedva čekam :P
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 apr 2012, 12:26

Heavyweight Bout
Zar nema Minotaur onu tesku ozljedu ruke?? Mir mu je slomio ruku. Tesko da ce bit spreman do srpnja, ako se borba desi onda Kongo iako mi je najdrazi teskas nema sanse protiv Minotaura, ovaj ce ga spustit na zemlju i proc mu onu jadnu obranu lagano.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 25 apr 2012, 14:22

Overeem izjavio da nije znao da lijek sto mu je propisao doktor,sadrzi nekakve testosterone i da je zato pao test.
Komisija nije povjerovala, licencu ne moze dobit sljedecih 9 mjeseci :lol:

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 25 apr 2012, 15:54

tyler durden je napisao/la:Overeem izjavio da nije znao da lijek sto mu je propisao doktor,sadrzi nekakve testosterone i da je zato pao test.
Komisija nije povjerovala, licencu ne moze dobit sljedecih 9 mjeseci :lol:
Prica za malu djecu :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 apr 2012, 09:26

Tritolone je napisao/la:

Heavyweight Bout
Zar nema Minotaur onu tesku ozljedu ruke?? Mir mu je slomio ruku. Tesko da ce bit spreman do srpnja, ako se borba desi onda Kongo iako mi je najdrazi teskas nema sanse protiv Minotaura, ovaj ce ga spustit na zemlju i proc mu onu jadnu obranu lagano.
ako znas nesto o minotauru onda znas i da je on cudo prirode :D kad mu kamion nije mogao nista ne moze mu ni mir :D
dana white je objavio ovo pa valjda je istina :D
You are someone else I am still right here

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 26 apr 2012, 14:10

ramiral je napisao/la:

Heavyweight Bout
Neka Hector prvo prodje doping test... Onda cemo poceti pricu o mogucim protivnicima u debiju

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 apr 2012, 10:32

Shogun je napisao/la:
ramiral je napisao/la:

Heavyweight Bout
Neka Hector prvo prodje doping test... Onda cemo poceti pricu o mogucim protivnicima u debiju
doduse, kad ga covjek pogleda vidi malog overeema :D

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 27 apr 2012, 11:50

koji idiot je SOnnen :)

[youtube][/youtube]

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 apr 2012, 12:01

tyler durden je napisao/la:koji idiot je SOnnen :)

[youtube][/youtube]
mene jako nervira dana white, zuffa i ufc jer ovom cirkusantu daju toliko pozornosti... on je samo hrvac i nista vise kao mma borac nije zasluzio ni pola ovoga sto mu na poklon daje ufc.
gledao sam par puta kako se white u pozadini smije u najmanju ruku glupim i degutantnim izjavama sonnena.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 27 apr 2012, 12:20

fera je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:koji idiot je SOnnen :)

[youtube][/youtube]
mene jako nervira dana white, zuffa i ufc jer ovom cirkusantu daju toliko pozornosti... on je samo hrvac i nista vise kao mma borac nije zasluzio ni pola ovoga sto mu na poklon daje ufc.
gledao sam par puta kako se white u pozadini smije u najmanju ruku glupim i degutantnim izjavama sonnena.

primjetio sam i ja isto to, evo i na ovom snimku se vidi , dok ovaj maloumnik provocira Silvu, ovaj se u pozadini smije. White seronja zesci, otkazao mec u Brazilu pred Silvinim navijacima, i premjestio sve to u Las Vegas.
Volio bi da ga sad SIlva odere ko zeca.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 apr 2012, 13:23

Ljudi morate da shvatite da ameri svrsavaju na njega. Samo nek je amerikanac i oni ga obozavaju a zbog toga ga i ufc voli prodaje im ulaznice i ppv i ja bi se smijao sta god da uradi da mi zarađuje tolike pare.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 27 apr 2012, 13:59

bear grylls je napisao/la:Ljudi morate da shvatite da ameri svrsavaju na njega. Samo nek je amerikanac i oni ga obozavaju a zbog toga ga i ufc voli prodaje im ulaznice i ppv i ja bi se smijao sta god da uradi da mi zarađuje tolike pare.
Mozemo se cudit ali ovako je kako si ti napiso a danas su svi sportovi samo profit profit i to je to sve je manje sportista a sve vise menadzera u njemu

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 apr 2012, 15:06

bear grylls je napisao/la:Ljudi morate da shvatite da ameri svrsavaju na njega. Samo nek je amerikanac i oni ga obozavaju a zbog toga ga i ufc voli prodaje im ulaznice i ppv i ja bi se smijao sta god da uradi da mi zarađuje tolike pare.
ma jasno je meni sve to al svejedno me opet nervira... danas ljudi vole dramu mogli smo bas u boksu to najbolje vidjeti u zadnje vrijeme prije borbe se svasta prica samo da bi se vise zaradilo a u borbi se i ne udare kako treba... i u ufc-u je uvijek bilo toga evans-jones su se godinu dana prije borbe prepucavali po medijima itd... ali ovo sto radi sonnen i koliko ga favorizuju mi je odvratno vise.
i u japanu su se na svaki nacin promovisali domaci borci i sve to al kad mislim o debilima kao sto je sonnen meni iz tog ranijeg perioda samo gilbert yvel pada na pamet.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 maj 2012, 21:51

diaz novi izazivac u lakoj, jos jedna dominantna pobjeda... iznenadio me poraz palharesa, hendricks novi izazivac u welteru. ocekivan poraz berrya al izgleda da ni nakon ovoga nece dobiti otkaz...

i za kraj zelg se vratio :D meni jedan od najdrazih hrvatskih boraca, uskoro bi trebao potpisati za bellator.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 maj 2012, 15:37

Simpatični Pat Barry je proteklog vikenda na UFC on FOX 3 priredbi još jednom pretrpio prilično težak nokaut. Za to je zaslužan Lavar Johnson, a novim porazom prekidom HD-ov score u posljednjih šest dvoboja je zaista poražavajući i iznos 2-4. No, više od toga brinu dva teška nokauta, onaj protiv Konga i sada protiv Johnsona.

Doktor Johnny Benjamin je u svojoj kolumni za MMAJunkie sugerirao Barryju jednogodišnju pauzu. Razlog su upravo nokauti i teške posljedice koje je bi mogle imati na njegov mozak.

“Smatram da bi borci koji su preživjeli teške nokaute zbog količine traume trebali uzeti jednogodišnju pauzu. Savršen primjer je Pat Barry, koji je umanje od godinu dana pretrpio dva spektakularna nokauta.

Ta bi pauza omogućila mozgu da se rekuperira i da zacijele rane koje su posljedica i manjih udaraca na svakom MMA treningu.

Jasno mi je da borci žele u kavez ući što prije, no ako ćeš opet pružiti lošu predstavu i ako ćeš zadobiti novi nokaut, gdje je svrha? Kome treba još jedan poraz?”, objašnjava doktor Johnson.

UFC se za sada nije oglasio povodom još jednog poraza Pata Barryja. Ne zna se je li njegova budućnost u američkoj organizaciji ugrožena ili će HD i dalje ostati dio UFC-a. S obzirom na simpatije koje uživa od strane čelnika promocije, za vjerovati je da ćemo Barryja ponovno gledati u akciji.

Zao mi Barrya dobar je lik uopste nije ufuran ali eto mozda mu je doktor i dobar savjet dao.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 10 maj 2012, 16:10

I meni je barry drag al nije on za teske tu su sve same zvijeri tezi od njega trebao bi pokusati u poluteskoj po meni.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 maj 2012, 16:34

bear grylls je napisao/la:I meni je barry drag al nije on za teske tu su sve same zvijeri tezi od njega trebao bi pokusati u poluteskoj po meni.
Ja mislim da ce se sad sigurno odmorit jedno vrijeme mozda ne godinu dana mozda bi mu bilo bolje u polutesku ali sve su danas pare i svako bira gdje ima i moze vise se zaradit.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 10 maj 2012, 16:43

Polo je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:I meni je barry drag al nije on za teske tu su sve same zvijeri tezi od njega trebao bi pokusati u poluteskoj po meni.
Ja mislim da ce se sad sigurno odmorit jedno vrijeme mozda ne godinu dana mozda bi mu bilo bolje u polutesku ali sve su danas pare i svako bira gdje ima i moze vise se zaradit.
Nakon sto smo vidjeli u boksu pa u nflu sta se moze desiti od potreska mozga i udaraca bolje bi mu bilo da pauzira i razimisli. Ja mislim da je za poluteske jer je nizak brze ruke ima snaso bi se ko evans naravno nije taj kalibar al bi imo puno vise uspjeha nego u teskoj.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 15 maj 2012, 20:45

" onclick="window.open(this.href);return false; Intervju rogana sa sonnenom gdje chael pokazuje svoje pravo lice bez onog show nastupa i covjek je ok. Usput ima interesantan dio o overemu gdje chael objasnjava T/E ratio vrijedi pogledati.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 maj 2012, 12:18

Ako netko naleti na snimku od Pokrajca neka zalijepi ili posalje na pp :D ja nazalost nemogu nac. Volia bi pogledat, kazu da je borba bila odlicna.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.