Smatram da Gradina nije mnogo bolja i da možemo iskoristiti domaći teren i uzeti nova 3 boda. Barem da se iskupe za debakl iz Viteza.
Igrajte za našu svetinju BUDUĆNOST!

Moderator/ica: GracanicaAA
potpisujem !!LjumanM95 je napisao/la:Ukoliko im dadnu/prodaju bodove ja prestajem pratiti klub. Ne zbog toga što sam ga prestao voljeti, nego nema smisla ići na utakmice džaba trošiti novac, živce, a i za ona 2, 2 i po' sata mogu mnogo toga korisnijeg uraditi a već znaš kakav će rezultat biti. Ako prodaju rastjerat će i ono malo naroda što dođe na tekme, pa neka onda igraju pred praznim tribinama.
Smatram da Gradina nije mnogo bolja i da možemo iskoristiti domaći teren i uzeti nova 3 boda. Barem da se iskupe za debakl iz Viteza.
LjumanM95 je napisao/la:Ukoliko im dadnu/prodaju bodove ja prestajem pratiti klub. Ne zbog toga što sam ga prestao voljeti, nego nema smisla ići na utakmice džaba trošiti novac, živce, a i za ona 2, 2 i po' sata mogu mnogo toga korisnijeg uraditi a već znaš kakav će rezultat biti. Ako prodaju rastjerat će i ono malo naroda što dođe na tekme, pa neka onda igraju pred praznim tribinama.
hahaaFKKrajina je napisao/la:Stavite 2 security-a da trce kraj sudije,posto ovi igraci Jedinstva napadaju sudiju i kad je kriv i kad nije
Uvijek se neko iz Cazina mora baviti desavanjima u Bihaću, pametnije bi vam bilo da napunite one stolice bez naslonjaca i podrzite FK Krajina BihaćFKKrajina je napisao/la:Stavite 2 security-a da trce kraj sudije,posto ovi igraci Jedinstva napadaju sudiju i kad je kriv i kad nije
Sta se palisNeRi_K je napisao/la:Uvijek se neko iz Cazina mora baviti desavanjima u Bihaću, pametnije bi vam bilo da napunite one stolice bez naslonjaca i podrzite FK Krajina BihaćFKKrajina je napisao/la:Stavite 2 security-a da trce kraj sudije,posto ovi igraci Jedinstva napadaju sudiju i kad je kriv i kad nije
LjumanM95 je napisao/la:Sad protiv Jedinstva moramo ići na pobjedu i 3 boda. Treba iskoristiti i ovu situaciju u Jedinstvu koja nije baš najbolja i doći do nova 3 boda za mirniji i rasterećeniji nastavak sezone. 2 puta u ovoj polusezoni smo već kiksali kod kuće tako da ovo moramo dobiti.
sef_mafije je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Sad protiv Jedinstva moramo ići na pobjedu i 3 boda. Treba iskoristiti i ovu situaciju u Jedinstvu koja nije baš najbolja i doći do nova 3 boda za mirniji i rasterećeniji nastavak sezone. 2 puta u ovoj polusezoni smo već kiksali kod kuće tako da ovo moramo dobiti.
jel čampi u jedinstvu sad ???
Naravno da idemo na pobjedu![]()
![]()
Druze,ti znas da se ja vise zahebavam na ovom forumu,nego sto sam ozbiljan :=) Nije mi cilj ni provocirati nekog,ali nije ni fazon sve gledati kroz prepucavanja itd.... Niko nikog ovdje ne mrzi. Treba unijeti i malo humoraF.G.R. HARMANI je napisao/la:Ova je utakmica unaprijed dogovorena tri za tri, ali bez obzira na sve Buducnost bi trebala izboriti sigurnu pobjedu koja im nista ne znaci i tri boda, osvojena ili izgubljena, ne igraju neikakvu ulogu za plasman Buducnosti na tabeli.
To znaci da bi tu uprave dva kluba mogle nesto i izkalkulisati u korist Jedinstva, jos ako se uzmu u obzir solidni odnosi koji ova dva kluba imaju, i situacija gdje Jedinstvu gori pod nogama. Nekada i sada.
Znaci sve je moguce, tu opciju ne treba iskljucivati, mada je treba uzeti sa rezervom.
Opet kazem da je Buducnost apsolutni favorit, ali u slucaju gubitka bodova to ne bi trebalo biti iznenedjenje.
Dobri ste vi ljudi
ja samo kazem da su to nagadjanja. Krizni stab jeste rekao da ce do kraja igrati posteno, ali nuzda zakon mijenja.FKKrajina je napisao/la:Druze,ti znas da se ja vise zahebavam na ovom forumu,nego sto sam ozbiljan :=) Nije mi cilj ni provocirati nekog,ali nije ni fazon sve gledati kroz prepucavanja itd.... Niko nikog ovdje ne mrzi. Treba unijeti i malo humoraF.G.R. HARMANI je napisao/la:Ova je utakmica unaprijed dogovorena tri za tri, ali bez obzira na sve Buducnost bi trebala izboriti sigurnu pobjedu koja im nista ne znaci i tri boda, osvojena ili izgubljena, ne igraju neikakvu ulogu za plasman Buducnosti na tabeli.
To znaci da bi tu uprave dva kluba mogle nesto i izkalkulisati u korist Jedinstva, jos ako se uzmu u obzir solidni odnosi koji ova dva kluba imaju, i situacija gdje Jedinstvu gori pod nogama. Nekada i sada.
Znaci sve je moguce, tu opciju ne treba iskljucivati, mada je treba uzeti sa rezervom.
Opet kazem da je Buducnost apsolutni favorit, ali u slucaju gubitka bodova to ne bi trebalo biti iznenedjenje.
Dobri ste vi ljudiPa mi sad reci jednu stvar....
Zar ovaj vas krizni stab nije rekao da nece ucestvovati ni u kakvim igrama i sumnjivim radnjama,tipa dogovora,pustanja,kupovanja,itd
A eto dogovoreno u Baovicima,3 za 3,jest da je dogovor iz prve polusezone,ali i pokusat ce izmoliti da ih Buducnost pustiSta je to ?
I nemoj se paliti odmah,znam da vam gori pod nogama i volio bih da se izvucete stvarno
Humor druze,humor
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Ova je utakmica unaprijed dogovorena tri za tri, ali bez obzira na sve Buducnost bi trebala izboriti sigurnu pobjedu koja im nista ne znaci i tri boda, osvojena ili izgubljena, ne igraju neikakvu ulogu za plasman Buducnosti na tabeli.
Dobri ste vi ljudi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.