juventus 0244 je napisao/la:Nadamo se aBd. Gdje si ti, izdao si bracu
, nema te godinama
druze odradeno tipovanje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
juventus 0244 je napisao/la:Nadamo se aBd. Gdje si ti, izdao si bracu
, nema te godinama
meni sve mirise na duplu krunu.Italia je napisao/la:hocel biti titule braco![]()
Ma kakvo to ... isto tako ne znam zašto bi Real pored Sahina, Xabija, Diarre, Khedire uopšte dovodio još jednom igrača sličnih karakteristika ... Vidal ostaje.Semir bvb je napisao/la:Nadam se da će Vidal odoljeti ponudi/interesovanju Reala. Znamo svi kako igrači "polude" kad Real M. pokaže interesovanje. Super je igrač i bolje bi mu bilo da "čuva" Juve.
Banovan...Burberry46 je napisao/la:Ja sam ubjedjen u pobjedu!
Nadam se na kraju sezone da promijenimo ovaj potpis ispod da stoji 30 scudetti
Ljudi sta je sa sarajlijom89?
GaetanoScirea je napisao/la:Ma neće oni od Marotte ni 3 miliona izvući, težak je ovaj naš na parama...![]()
Ako Conte ne vidi Matrija u svojim planovima, treba ga prodati dok još vrijedi, 18 miliona je iznos koji se spominje, da ne bude kao sa Amaurijem pa na kraju džabe ode, ali opet pod uslovom da ga Conte ne bude htio.
Meni je drag Matri, na PES-u neizostavan u prvih 11, ali ako je Conte tako odlučio, moramo to poštovati.
@SoloJuve
Treba potražit te postove, sjećam se bila tekma protiv Sportinga, ujutro u 2, bilo je nas ovdje par na forumu, s loptom se mi nismo sastavili, Alex nas izvukao onim lobom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.