GunnerS je napisao/la:Ovo će biti najveći udarac Barci ako je istina. Stvarno je on bio najbolji trener njihov. Nažalost odlazi i ja ga očekujem u Arsenalu
@GunnerS ja sam na temi Arsenala to govorio, ali me niko ne podrzava.,nevrijedi pricati.
Mislim da dodje kod nas.
Narin je napisao/la:Bit ce jako cudno gledati Barcu bez Pepa,zao mi sto je odlazi,ipak je barca bila najjaca za vrijeme njegovog vodstva,samo se nadam da ce preuzeti neki dobar klub opet,da nece otici u Katar radi para ili gdje se vec pisalo da bi mogao ici..
Ali mozda ova informacija i nije tacna,ali male su sanse za to..
Shvatite ,da ne ide radi para.
Cucemo kad objavi pressicu, sta je razlog.
ANTIFA ! je napisao/la:Ode Guardiola , vratite Rajkarda
Nebi sigurno pogriješili. Rijkaard je sigurno veliki trener a to je dokazao vodeći Barcu. Siguran sam da bi to bio dobar izbor al mislim da u Barci traže nekoga novog a svog
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:Ovo će biti najveći udarac Barci ako je istina. Stvarno je on bio najbolji trener njihov. Nažalost odlazi i ja ga očekujem u Arsenalu
Piiiiiiiiicccccckaaaaaaa najveca ako ode. Bjezi cim je prvi problem ispao. Kretencina...Ja se jos nadam da to nije istina,da ce se predomisliti. Ali ako ide,bas je piiiicka,prvi problem ispao u 4 godine i on bjezi odmah. Eeee,na muci se poznaju junaci.
Marceloo Bielsaaaa El Loco
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 27 apr 2012, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Dajte vi nama Wengera
joj nemoj brate ode messi u real za male pare
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
Johny je napisao/la:Samo budale jos vjeruju da Pep odlazi.Guardiola ne ide iz ovog tima sigurno jos 3 godine !
wait a second.
mislim da ce svi ljudi vidjeti koliko je guardiola dobar kad "čarobnjaci bogom dati" budi igrali pod drugim trenerom,bilo kojim drugim trenerom.
dobar za barcu barem.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
FKKrajina je napisao/la:Piiiiiiiiicccccckaaaaaaa najveca ako ode. Bjezi cim je prvi problem ispao. Kretencina...Ja se jos nadam da to nije istina,da ce se predomisliti. Ali ako ide,bas je piiiicka,prvi problem ispao u 4 godine i on bjezi odmah. Eeee,na muci se poznaju junaci.
FKKrajina je napisao/la:Piiiiiiiiicccccckaaaaaaa najveca ako ode. Bjezi cim je prvi problem ispao. Kretencina...Ja se jos nadam da to nije istina,da ce se predomisliti. Ali ako ide,bas je piiiicka,prvi problem ispao u 4 godine i on bjezi odmah. Eeee,na muci se poznaju junaci.
cuj picka najveca haha
Hahahha falilo mi ovih emotikona kad sam pisao
Pa jest picka Prvi put u 4 godine desio se neki problem i sezone bez oba trofeja i on odmah bjezi. Nigdje veze. Bolji bi bio trener da to pokusa vratiti iduce sezone,pa ako uspije onda otici s ukusom ako ne uspije isto ode,ali je bar pokusao
cuj picka najveca haha
Hahahha falilo mi ovih emotikona kad sam pisao
Pa jest picka Prvi put u 4 godine desio se neki problem i sezone bez oba trofeja i on odmah bjezi. Nigdje veze. Bolji bi bio trener da to pokusa vratiti iduce sezone,pa ako uspije onda otici s ukusom ako ne uspije isto ode,ali je bar pokusao
Ako ce otici, on nece otici zbog toga, nit zbog para.KAkav problem ? nema problema, poderali ste Chelsea, niste imali srece i jbg, tako to ide s vremena na vrijeme. Moguce je da se zasitio svega i da misli da je ekipu doveo do krajnje granice i da nema vise tu sta da radi.Jeidno to mi pada na pamet ko razlog.MAda cucemo sve u pola 2.