Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
@GunnerS ja sam na temi Arsenala to govorio, ali me niko ne podrzava.,nevrijedi pricati.GunnerS je napisao/la:Ovo će biti najveći udarac Barci ako je istina. Stvarno je on bio najbolji trener njihov. Nažalost odlazi i ja ga očekujem u Arsenalu![]()
Shvatite ,da ne ide radi para.Narin je napisao/la:Bit ce jako cudno gledati Barcu bez Pepa,zao mi sto je odlazi,ipak je barca bila najjaca za vrijeme njegovog vodstva,samo se nadam da ce preuzeti neki dobar klub opet,da nece otici u Katar radi para ili gdje se vec pisalo da bi mogao ici..
Ali mozda ova informacija i nije tacna,ali male su sanse za to..
Nebi sigurno pogriješili. Rijkaard je sigurno veliki trener a to je dokazao vodeći Barcu. Siguran sam da bi to bio dobar izbor al mislim da u Barci traže nekoga novog a svogANTIFA ! je napisao/la:Ode Guardiola , vratite Rajkarda![]()
![]()
![]()
Dajte vi nama WengeraGunnerS je napisao/la:Ovo će biti najveći udarac Barci ako je istina. Stvarno je on bio najbolji trener njihov. Nažalost odlazi i ja ga očekujem u Arsenalu![]()
joj nemoj brate ode messi u real za male parexaviesta je napisao/la:Dajte vi nama WengeraGunnerS je napisao/la:Ovo će biti najveći udarac Barci ako je istina. Stvarno je on bio najbolji trener njihov. Nažalost odlazi i ja ga očekujem u Arsenalu![]()
catalonia je napisao/la:joj nemoj brate ode messi u real za male parexaviesta je napisao/la:Dajte vi nama WengeraGunnerS je napisao/la:Ovo će biti najveći udarac Barci ako je istina. Stvarno je on bio najbolji trener njihov. Nažalost odlazi i ja ga očekujem u Arsenalu![]()
![]()
wait a second.Johny je napisao/la:Samo budale jos vjeruju da Pep odlazi.Guardiola ne ide iz ovog tima sigurno jos 3 godine !
cuj picka najveca hahaFKKrajina je napisao/la:Piiiiiiiiicccccckaaaaaaa najveca ako ode. Bjezi cim je prvi problem ispao. Kretencina...Ja se jos nadam da to nije istina,da ce se predomisliti. Ali ako ide,bas je piiiicka,prvi problem ispao u 4 godine i on bjezi odmah. Eeee,na muci se poznaju junaci.
Marceloo BielsaaaaEl Loco
Hahahhatyler durden je napisao/la:cuj picka najveca hahaFKKrajina je napisao/la:Piiiiiiiiicccccckaaaaaaa najveca ako ode. Bjezi cim je prvi problem ispao. Kretencina...Ja se jos nadam da to nije istina,da ce se predomisliti. Ali ako ide,bas je piiiicka,prvi problem ispao u 4 godine i on bjezi odmah. Eeee,na muci se poznaju junaci.
FKKrajina je napisao/la:Hahahhatyler durden je napisao/la:cuj picka najveca hahaFKKrajina je napisao/la:Piiiiiiiiicccccckaaaaaaa najveca ako ode. Bjezi cim je prvi problem ispao. Kretencina...Ja se jos nadam da to nije istina,da ce se predomisliti. Ali ako ide,bas je piiiicka,prvi problem ispao u 4 godine i on bjezi odmah. Eeee,na muci se poznaju junaci.
falilo mi ovih emotikona kad sam pisao
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa jest pickaPrvi put u 4 godine desio se neki problem i sezone bez oba trofeja i on odmah bjezi. Nigdje veze. Bolji bi bio trener da to pokusa vratiti iduce sezone,pa ako uspije onda otici s ukusom
ako ne uspije isto ode,ali je bar pokusao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.