Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

KapioFootball
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la KapioFootball » 26 apr 2012, 20:26

DesimaL je napisao/la::mrgreen:
slika
glupost i fake obvious...

slika
HALA MADRID!!!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 26 apr 2012, 20:26

xaviesta je napisao/la:
D10S je napisao/la: Mozda taj da je tesko pogoditi 25 uzastopnih penala, za razliku od Messija koji fula svaki treci.
Yep. Samo sto promasi 'vako ponekad u polufinalu (protiv Barce) a nije mu strano ni u finalu omasiti, cak i dva ako prilike dozvoljavaju.
Sto u svakom slucaju ne mijenja cinjenicu da je pogodio 24 uzastopna penala. Uz ovaj sinoc, u 3 godine je promasio samo jedan penal, u Madridu naravno. Mnogo bolje od Messija koji promasi svaki treci ili cetvrti penal.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 26 apr 2012, 20:27

Ado1921 je napisao/la:slika :mrgreen:
Ahahahahahhahahhahahahhaahahhah REIS MOU hahahahhaha.
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 apr 2012, 20:31

D10S je napisao/la: Sto u svakom slucaju ne mijenja cinjenicu da je pogodio 24 uzastopna penala. Uz ovaj sinoc, u 3 godine je promasio samo jedan penal, u Madridu naravno. Mnogo bolje od Messija koji promasi svaki treci ili cetvrti penal.
Mnogo je to pomoglo i vama i njemu. Drz' te se teme, osvojite Primeru, dobijete Barcu, eto i Kiki ce vam uzeti Pičić trofej, i vi opet o Messiju.
Don't hate what you don't understand.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 26 apr 2012, 20:35

xaviesta je napisao/la: Mnogo je to pomoglo i vama i njemu. Drz' te se teme, osvojite Primeru, dobijete Barcu, eto i Kiki ce vam uzeti Pičić trofej, i vi opet o Messiju.
Baggio, Maradona, Beckham, Mijatovic.
Osvoijmo Primeru, dobijemo Barcu, Kiki Pičići - opet neuspijesna sezona, yebi ti to.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 apr 2012, 20:36

Po logici @techa Di Matteo je rekao igračima Chelsea : 'izađite na teren i svi odmah u svoj šesnaesterac ,cijeli meč se branimo' :mrgreen:
Moram priznati da sam očekivao promašaj Ramosa.Nije on taj igrač koji može ostati staložen u takvim situacijama i pod takvim pritiskom.
You'll never walk alone.

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 26 apr 2012, 20:43

Sve uredu, fino bajno. Da ne ulazim u ostale detalje, samo jedno pitanje za Monologa.
Monolog je napisao/la:Ovi koji govore kako je gol Ronalda trebao biti priznat, vjerovatno su previše subjektivni pa ne žele priznati to da je Higuain krenuo na loptu i ljutio se na sudiju zbog podignute zastavice. Da je iscoolirao, tj. da se nije pomakao, onda ne bi bio ofsajd.
Samo mi objasni zasto smatras da je ova situacija sasvim cista. Mislim da je diskutabilna, iako nemam nikakvih vecih zamjerki za kompletno vodjenje utakmice madjarskih sudaca. Ovo su tesko mogli procijenit, al smatram da je kojim slucajem u upotrebi bila toliko promovisana i na sva zvona hvaljena "tehnologija", moguce je da bi Ronaldov gol ipak bio priznat.

Naravno, radi se o slobodnom sudijskom uvjerenju i mozda bi i drugi suci svirali isto ali nedvojbeno se radi o izvjesnoj rupi u ofsajd pravilu. Higuain definitivno nije dotakao loptu iako je krenuo na nju, ali su Badstuber i Gustavo bili predaleko da bi ih na bilo kakav nacin Higuain zavarao ili omeo u kretanju ili direktno onemogucio kontakt s loptom. Ronaldo je iz drugog plana natrcao na loptu i zabio gol. Skoro ista situacija nije oznacena ofsajdom u prvoj utakmici kod gola Riberyja.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 26 apr 2012, 21:34

Fudbaleri Bayena plasirali su se u finale Lige prvaka. Nakon jedanaesteraca savladali su Real Madrid, a trener "kraljevske momčadi, Jose Mourinho, iako ga mnogi smatraju prepotentnim, još jednom je pokazao svoju veličinu.

Naime, odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka portugalski stručnjak došao je u svlačionicu Bayerna i tamo je svakom igraču bavarske momčadi lično čestitao.

"U tri godine provedene u Bayernu dva puta sam u finalu Lige prvaka. To je fantastično, nema dalje... Još samo da osvojimo naslov", rekao je hrvatski reprezentativac i napadač Bayerna Ivica Olić.

"Mourinho je nakon susreta došao u našu svlačionicu i svakom igraču je lično čestitao", dodao je Olić.

e jes papak u pm :mrgreen: :mrgreen:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 apr 2012, 21:36

U nedjelju u podne sa Sevillom,vidjećemo kako će madridizmo dočekat tim,po sinoćnim reakcijama na stadionu poslije tekme svi su 100 % uz Moua i igrače.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 apr 2012, 22:27

Gdje je pala lopta zna li neko ? :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 26 apr 2012, 22:27

harry_90 je napisao/la:Gdje je pala lopta zna li neko ? :mrgreen:
Pala u Moskvu, ispred Terryeve.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 26 apr 2012, 22:33

D10S je napisao/la:
hahahahaha.. :mrgreen: :mrgreen:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 apr 2012, 22:40

D10S je napisao/la:
:lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 26 apr 2012, 22:56

Prgavi Portugalac udario je po kritičarima igrača koji promaše jedanaesterce: "Ljudi koji kritiziraju i govore kako se takve greške mogu dogoditi su ujedno i ljudi koji se umore kada se popnu na drugi kat u neboderu. Moji su momci dva sata radili kao životinje! Dali su sve od sebe i na kraju su ipak promašili s bijele točke. Boli me poraz prvenstveno zbog njih. Oni su se trebali vratiti večeras svojim kućama, poljubiti ženu i djecu te zaspati uzdignute glave."

Mourinho je priznao da je Clasico ostavio traga na njegovim igračima: "Bayern i Chelsea su proteklog vikenda igrali sa svojim rezervnim sastavima, dok smo mi i Barcelona igrali najvažniji susret sezone domaćeg prvenstva. Da nismo igrali za naslov u Primeri ne bismo poslali najbolje igrače na travnjak prošlog vikenda. Teško je ostati u više od jednog natjecanja", kazao je Mou, a prenosi Marca.

Na upit o nastavku karijere i eventualnom odlasku iz Reala Mourinho je odgovorio: "Ostat ću. Ako me klub i dalje želi za trenera i ako ga možemo učiniti još većim nego što sada je, definitivno ostajem", zaključio je.

skidam kapu za ovo ;) Bravo!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 apr 2012, 23:39

Meni je samo vokri sto je Real imao šansu za duplu krunu, i to šansu kakvu nece imati odavno jer je u finalu nikad losiji Celziji.Haj da je Barca proslo ali ovako...jbg, sreta, tj nesreca je odlucila.
Oni i ovako i onako imaju dobru sezonu, titula je tu, Barcu su pobjedili, drugi put dolaze do polufinala LP sto im je par godina do dolaska Murinja bio pojam.

Sljedece godine dovest desnog beka i stopera.Imas samo Ramosa,Pepea i onog Varana ili kako vec.Karvaljo je star, svako malo povrjedjen.O Arbeloi je suvisno trosit rjeci :mrgreen: Naravno ukoliko se proda jedan od napadaca odma dovesti zamjenu i to je to.Ja nebi vise nista dirao.Ostale pozicije su dobro popunjene.Od golmana preko zadnjih veznih do krila.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 apr 2012, 23:51

Javi Martinez i bek. Vise nam nista ne treba :)

LoVeRBoYUnited
Kontakt:

Post Postao/la LoVeRBoYUnited » 27 apr 2012, 01:41

" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 apr 2012, 02:41

D10S je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
D10S je napisao/la: Mozda taj da je tesko pogoditi 25 uzastopnih penala, za razliku od Messija koji fula svaki treci.
Yep. Samo sto promasi 'vako ponekad u polufinalu (protiv Barce) a nije mu strano ni u finalu omasiti, cak i dva ako prilike dozvoljavaju.
Sto u svakom slucaju ne mijenja cinjenicu da je pogodio 24 uzastopna penala. Uz ovaj sinoc, u 3 godine je promasio samo jedan penal, u Madridu naravno. Mnogo bolje od Messija koji promasi svaki treci ili cetvrti penal.
Ma nakon postignutih 3752 penala u nizu ko da je mene pito kad ce prvi ofulat :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajd Mesi ne zna sutat penale ali biserko "prvi pa musko" - sve one ranije ono nekako ... macku o rep. :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 apr 2012, 07:58

Ne znam zašto, al i Messi je ofulo prolaz za finale ;) :lol:

A evo čitam Noer ( valjda se ovako piše ) bolji od Casillasa 2 odbrane, pa i Casillas je 2 odbranio koliko se sjećam, jel' tako ?! Ne kažem da taj momak neće bit bolji u budućnosti al sad nije sigurno od najboljeg golmana poslije Kahna a možda i od njega ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 apr 2012, 08:28

Yep. Samo sto promasi 'vako ponekad u polufinalu (protiv Barce) a nije mu strano ni u finalu omasiti, cak i dva ako prilike dozvoljavaju.[/quote]
Sto u svakom slucaju ne mijenja cinjenicu da je pogodio 24 uzastopna penala. Uz ovaj sinoc, u 3 godine je promasio samo jedan penal, u Madridu naravno. Mnogo bolje od Messija koji promasi svaki treci ili cetvrti penal.[/quote]

Ma nakon postignutih 3752 penala u nizu ko da je mene pito kad ce prvi ofulat :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajd Mesi ne zna sutat penale ali biserko "prvi pa musko" - sve one ranije ono nekako ... macku o rep. :mrgreen:[/quote]
slika
he is back :lol: :lol: :lol: :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.