FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KrajPrice » 26 apr 2012, 20:57

tu i tamo je napisao/la:sta mislite ko bi mogao u prvih 11 u Tuzli, mislim da ce Osim postediti makar 3 igraca, mozda i vise, iz standardnih 11.
Ipak igra se pakleno, vec u srijedu je GOSK, pa do kraja prvenstva igramo sve subota-srijeda, a imamo 2 super jake utakmice u 3 dana, prvo sa pitarima pa uzvrat finala Kupa BiH.
imamo klupu koja moze uzeti Slobodu, vjerujem da Beslija nece igrati, mozda i Kvesa ostavi(da Cutuk odigra malo), ne znam kakav je Kerla al mogao bi on upasti mjesto Vasilica, Jamak moze zamjeniti Zebu ili Bekrica.
Tu je i Zola koji moze super odigrati protiv Slobode, tako da bi mogao i Nyema odmoriti.
Rova kralju,nema odmaranja,svi ce da igraju,vazna utakmica za nas,moramo dobiti.
Neka zabiju 2-3 gola,neka onda izvede igrace koji su nam najbitniji.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 26 apr 2012, 21:00

KrajPrice je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:sta mislite ko bi mogao u prvih 11 u Tuzli, mislim da ce Osim postediti makar 3 igraca, mozda i vise, iz standardnih 11.
Ipak igra se pakleno, vec u srijedu je GOSK, pa do kraja prvenstva igramo sve subota-srijeda, a imamo 2 super jake utakmice u 3 dana, prvo sa pitarima pa uzvrat finala Kupa BiH.
imamo klupu koja moze uzeti Slobodu, vjerujem da Beslija nece igrati, mozda i Kvesa ostavi(da Cutuk odigra malo), ne znam kakav je Kerla al mogao bi on upasti mjesto Vasilica, Jamak moze zamjeniti Zebu ili Bekrica.
Tu je i Zola koji moze super odigrati protiv Slobode, tako da bi mogao i Nyema odmoriti.
Rova kralju,nema odmaranja,svi ce da igraju,vazna utakmica za nas,moramo dobiti.
Neka zabiju 2-3 gola,neka onda izvede igrace koji su nam najbitniji.
nije KrajPrice, nego kHajPrice

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 apr 2012, 21:03

partibrejker1921 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Sta je s Kerlom?
i ja htjedoh pitat partibrejkera sta je sa Kerlom...jel on trenira?
Bio je blizu ovih 18 igrača, boravio je u karantinu sa ostatkom ekipe a kad je trebao jedan otpasti, otpao je on. Tek se vratio nakon par sedmica povrede i posljednjih par treninga odradio je s ekipom ali još uvijek nije potpuno spreman. Vjerovatno će do kraja prvenstva 'izgurati' s ova dva stopera ukoliko ne bude povreda i kartona. Nema razloga da mijenja.
aha znači spremnost je u pitanju..mislio sam da opet nisu neke peripetije sa amarom...
hvala prijatelju :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 apr 2012, 21:31

pintol_TM87 je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Sta je s Kerlom?
i ja htjedoh pitat partibrejkera sta je sa Kerlom...jel on trenira?
Jutros malo stadoh pored stadiona da pogledam trening,rezerve igrale na skracenom terenu.
Kerla trenirao sa njima,najnormalnije,jos ga zaj.eb.aju nesto interno ;)
Karic i Bukvic branili,Karica busili max,a Bukvic im skida haman sve. Perica ih vrti sve ko lud,i dalje mi nije jasno sto ne igra,znam da se ne trudi da trci i sve,ali i vidi se da momak zna znanje fudbalsko ;)
Ćutuk dosta dobar,Benju salju po loptu :lol: .Zajko posmatra sa strane ko trener,Adilovic i Nyema sminka fazoni,paradiraju oko stadiona 8-) ,Bekrija poruke salje,elem da ne tracam vise :lol: :lol: :lol:
Dajem glavu da bi nase rezerve kao ekipa u pl bili 3-4 mjesto sigurno,svi su max spremni i nabijeni snagom

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 apr 2012, 21:54

Ne pamtim kad smo Slobodu dobili u Tz, vakat je da im sve naplatimo.
NO PYRO NO PARTY

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 apr 2012, 22:24

Buu je napisao/la:Ne pamtim kad smo Slobodu dobili u Tz, vakat je da im sve naplatimo.
Meni je sasvim dovoljno da mi iz utakmice sa Slobodom uzmemo bodova koliko Široki protiv Kozare. Prednost od 7 bodova je sasvim solidna, kola prolaze, a nada u Širokom je sa svakim kolom manja.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 apr 2012, 22:28

rastafarian je napisao/la:Može li mi neko napisati da li mi dugujemo nešto na osnovu neplaćenih poreza? jedan lik me smara, a nisam baš upućen u te financijske stvari :?
Imas na linku tabelu negdje oko 1.3 miliona smo duzni.

http://www.****.com/2012/04/neob ... alski.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 apr 2012, 22:46

Buu je napisao/la:Ne pamtim kad smo Slobodu dobili u Tz, vakat je da im sve naplatimo.
2002. godine kada smo se ganjali sa leotarom oko titule...

ako budemo igrali pod normalnim uslovima, tj. bez bezpotrebnog udaranja igraca slobode i igranja na pritisak i silu na sudiju, onda sigurno uzimamo... ali mislim da ce biti 0-0... nama nastavak tradicije i bez primljenog gola, a njima bod za opstanak... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 apr 2012, 22:55

[youtube][/youtube]

Sve je ovo lijepo,svaka cast onim momcima koji se trude oko svega i daju pare iz svog dzepa i nama standardnima,ali kad se sjetis jbt,kako je jug znao da zagrmi...

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 26 apr 2012, 23:16

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 27 apr 2012, 00:22

Kolko minuta Guso nije primio gola u premijer ligi (ne racunajuci kup) jel blizu Mujkicevog rekorda (1156 min. ako se ne varam) ?

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 apr 2012, 00:25

damirfile je napisao/la:Kolko minuta Guso nije primio gola u premijer ligi (ne racunajuci kup) jel blizu Mujkicevog rekorda (1156 min. ako se ne varam) ?
977 minuta u PL ;)
svoj ti pos'o !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 27 apr 2012, 00:38

A za oba takmičenja uvodimo novu jedinicu - jedan dan. Ovi statističari neka broje minute ponovo od nule.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 apr 2012, 00:46

gollum je napisao/la:A za oba takmičenja uvodimo novu jedinicu - jedan dan. Ovi statističari neka broje minute ponovo od nule.
:lol:

dobar fol...

mislim da ce guso uskoro preci i mujkicev rekord i tako postati besmrtan u toj statistici, mada bi volio da dogura do top 10 svih vremena u svijetu... imali ko tabelu za sve golmane sviejta?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 27 apr 2012, 02:09

tm84 je napisao/la:
gollum je napisao/la:A za oba takmičenja uvodimo novu jedinicu - jedan dan. Ovi statističari neka broje minute ponovo od nule.

dobar fol...

mislim da ce guso uskoro preci i mujkicev rekord i tako postati besmrtan u toj statistici, mada bi volio da dogura do top 10 svih vremena u svijetu... imali ko tabelu za sve golmane sviejta?
http://www.iffhs.de/?b4a390f03be4ac07cd ... aec70aed09" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvoli prijatelju, najbolji iz bivse nam drzave je Mujkić koji je na 19. mjestu... Ako je Gušo bez primljenog gola 977 minuta, onda je trenutno 60. na svijetu i potrebno mu je jos nekih 298 minuta, to jeste tri pune utakmice i jos 28 minuta da dospije do 10. pozicije. Sa pune cetiri utakmice bi imao 1337 minuta i bio bi na 6. poziciji u svijetu (to jeste bas one cetiri utakmice do derbija).

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 27 apr 2012, 02:20

AnelZ je napisao/la:
tm84 je napisao/la:

dobar fol...

http://www.iffhs.de/?b4a390f03be4ac07cd ... aec70aed09" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvoli prijatelju, najbolji iz bivse nam drzave je Mujkić koji je na 19. mjestu... Ako je Gušo bez primljenog gola 977 minuta, onda je trenutno 60. na svijetu i potrebno mu je jos nekih 298 minuta, to jeste tri pune utakmice i jos 28 minuta da dospije do 10. pozicije. Sa pune cetiri utakmice bi imao 1337 minuta i bio bi na 6. poziciji u svijetu (to jeste bas one cetiri utakmice do derbija).
Najbolji iz bivse je peti :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 27 apr 2012, 08:57

Jos mi je tekma protiv Sirokog u glavi,onaj ponisteni gol bi nam bas valjao da bez velike presije udjemo u ovaj naredni period.Nadam se da ce momci imati dovoljno snage da i tamo naprave dovoljno dobar rezultat.Cak mi je vaznije da ovim silnim sveznalicama pokazemo i dokazemo da nacionalni kljuc ne vazi kad je Zeljo u pitanju.Snaga i osvjezenje su nam neophodni,mislim da nam je klupa dovoljna da odmaramo i odmorimo one glavne poluge u timu i da derbi i revans u kupu docekamo spremni..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 apr 2012, 09:59

Ima li suspendovanih ili povrijedjenih igraca Zeljeznicara pred mec sa Slobodom ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 apr 2012, 10:08

harry_90 je napisao/la:Ima li suspendovanih ili povrijedjenih igraca Zeljeznicara pred mec sa Slobodom ?
Mislim da nema,osim odavno povrijedjenog Smajica,svi su u konkurenciji za sastav.Problem je mozda osjetan umor koji je bar po zadnjoj tekmi bio ocigledan.Mozda ce Amar malo da iskombinuje sastav,a mozda ce izaci sa najjacim timom.U ovom trenutku nema kartoniranih ni povrijedjenih,pa sto se toga tice amar ima veliki izbor igraca.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 apr 2012, 11:31

boccaccio je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ima li suspendovanih ili povrijedjenih igraca Zeljeznicara pred mec sa Slobodom ?
Mislim da nema,osim odavno povrijedjenog Smajica,svi su u konkurenciji za sastav.Problem je mozda osjetan umor koji je bar po zadnjoj tekmi bio ocigledan.Mozda ce Amar malo da iskombinuje sastav,a mozda ce izaci sa najjacim timom.U ovom trenutku nema kartoniranih ni povrijedjenih,pa sto se toga tice amar ima veliki izbor igraca.
Kako sam cuo Beslija je povrjedjen al kao sto kazes ima alternativa...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.