Realno male su sanse da King ostane i ako FA Cup osvoji,mada bih volio ako ode da zauzme neku funkciju u klubu,ipak je u pitanju gigant.Igramo mozda i najgoru sezonu u EPL,mislim da je najgora ona kad smo imali samo 54 boda 98/99...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kako je to Torres zavrsiokeno94 je napisao/la:evo gledam Llorente u polufinalu europa lige 1 pogodak i 2 asistencije on je moja prva zelja na ljetnom prelaznom roku samo me strah da ne zavrsi ko torres
pa covjek koji zadnji dan prelaznog roka ode iz kluba u kojem je bio miljenik navijaca, u klub koji ga je prije par mjeseci nazivao "ženicom s anfielda"BluesForever je napisao/la:Kako je to Torres zavrsiokeno94 je napisao/la:evo gledam Llorente u polufinalu europa lige 1 pogodak i 2 asistencije on je moja prva zelja na ljetnom prelaznom roku samo me strah da ne zavrsi ko torres,vraca se u staru formu,a sto je najvaznije ima priliku da osvoji prvi trofej otkako je dosao u Englesku.Zato je i prešao u Chelsea fc.
![]()
Cisto sumnjam da bi Gvardiola u ekipi više od 10 dana trpio engleske sirovine u vidu dawninga, kerola i slicnih. Gvardiola ima potpuno drugaciju koncepciju igre i nema šanse da bi išta uradio u prve dvije sezone, a to klubu poput Liverpoola ne treba, tj taj rizik. Ni Kenny, a ni Gvardiola nisu ljudi koji ce donijeti Liverpulu titulu prvaka u naredne dvije godineLiverpool8 je napisao/la:Bolje da King ostane, nego da nam Gvardiola dodje. Lako je s onim carobnjacima, njima ni ne treba trener. Nek se on prvo malo dokaze u nekom drugom klubu.
ima priliku da osvoji trofej s klubom, ali samo prilikuBluesForever je napisao/la:Kako je to Torres zavrsiokeno94 je napisao/la:evo gledam Llorente u polufinalu europa lige 1 pogodak i 2 asistencije on je moja prva zelja na ljetnom prelaznom roku samo me strah da ne zavrsi ko torres,vraca se u staru formu,a sto je najvaznije ima priliku da osvoji prvi trofej otkako je dosao u Englesku.Zato je i prešao u Chelsea fc.
![]()
Bolje da King ostane ipak situacija u svlacionici (klubu) nije najstabilnija. Svaka promjena trenera donosi nesto novo a Kenny je bar poceo nesto sa Liverpoolom. jbg rteba nam par igracaAdmir_Sa je napisao/la:Liverpool8 je napisao/la:Bolje da King ostane, nego da nam Gvardiola dodje. Lako je s onim carobnjacima, njima ni ne treba trener. Nek se on prvo malo dokaze u nekom drugom klubu.
Slažem se sa ovim. Nažalost tako je kako je. Liverpool će teško do top 4 u narednoj sezoni. Oba Manchestera izgledaju izuzetno moćno (bar za Liverpoolove standarde), a tu su i Chelsea i Arsenal. Poprilično sam siguran da će i plavci naredne sezone da se bore za sami vrh. Također tu je i Arsenal. Ako RvP bude pucački raspoložen, k'o i ove sezone biće svega. Tottenhamu predviđam raspad. 'Arry na klupu reprezentacije, Modrić bi mogao otići, možda Bale... . Sumnjam da Newcastle može ponoviti ovakvu sezonu. A Evertona će po običaju boljeg plasmana koštati loš start sezone i povrede ključnih igrača.Admir_Sa je napisao/la:Cisto sumnjam da bi Gvardiola u ekipi više od 10 dana trpio engleske sirovine u vidu dawninga, kerola i slicnih. Gvardiola ima potpuno drugaciju koncepciju igre i nema šanse da bi išta uradio u prve dvije sezone, a to klubu poput Liverpoola ne treba, tj taj rizik. Ni Kenny, a ni Gvardiola nisu ljudi koji ce donijeti Liverpulu titulu prvaka u naredne dvije godineLiverpool8 je napisao/la:Bolje da King ostane, nego da nam Gvardiola dodje. Lako je s onim carobnjacima, njima ni ne treba trener. Nek se on prvo malo dokaze u nekom drugom klubu.
promašena transfer politika u kojoj su bacene ogromne pare nazalost ce odrediti sudbinu liverpoola u dogledno vrijeme, jer cisto sumnjam da ce biti u dogledno vrijeme trošenja ogromnih para
al ajd ako nista uzeli smo trofej, mozda jos jedan, skriveni napredak koji samo maže oci jer cemo se i naredne sezone vec do bozica oprostiti od naslova prvaka, a do kraja januara i lige prvaka
YNWA je napisao/la:Aquilani je doktor za sve veznjake u Liverpoolu,osim kapitena, i ono malo sto je odigrao za Liverpool, odigrao je vise nego dobro, i kamo srece da je on ostao u Liverpoolu, i da ga Roy nije otjerao na posudbu...a sto se tice povreda, koliko znam nema vise toliko problema sa njimaClaus je napisao/la:Nećete mnogo dobiti eventualnim povratkom Aquilanija, to vam mogu sa sigurnošću reći ako ostane situacija kao do sada. Čovjek je većinu sezone povrijeđen, ne može sastaviti tri pasa kako treba, a rijetke su bile utakmice kada je odigrao dobro. Ne vjerujem da bi mogao biti bolji od sadašnjih veznjaka Liverpoola, kakvi god oni bili.
Realno sa Liverpoolom nije imao ni priliku.artemis77 je napisao/la:ima priliku da osvoji trofej s klubom, ali samo prilikuBluesForever je napisao/la:Kako je to Torres zavrsiokeno94 je napisao/la:evo gledam Llorente u polufinalu europa lige 1 pogodak i 2 asistencije on je moja prva zelja na ljetnom prelaznom roku samo me strah da ne zavrsi ko torres,vraca se u staru formu,a sto je najvaznije ima priliku da osvoji prvi trofej otkako je dosao u Englesku.Zato je i prešao u Chelsea fc.
![]()
I čim je on otišao Liverpool osvoji prvi trofej nakon 6 godinaBluesForever je napisao/la: Realno sa Liverpoolom nije imao ni priliku.
U Milanu nisu bas zadovoljni njegovom formom pa zbog toga ce se vjerovatno vratiti u Liverpoolsuarez7 je napisao/la:Kenny:
The door is open for Alberto Aquilani to return to Liverpool FC
Hvala Bogu pa će ga Kenny prihvatitisuarez7 je napisao/la:Kenny:
Ne budi tako siguran.Ni u to da će ga Kenny vratiti, a ni u njegovu formu.Tužno je da kritikujete našeg najboljeg asistenta Adama, a prizivate ovog propalog manekena.I to samo zato što je Adam Britanac i zato što ga je KK doveo.Da se razumijemo, nisam ni ja oduševljen Adamom, ali kritike koje on i ostali ovdje primaju su nerealne.Johnny_Blaze je napisao/la:Hvala Bogu pa će ga Kenny prihvatitisuarez7 je napisao/la:Kenny:
Ja rijetko kad kritikujem igrače i to samo kad me iznerviraju, a Kinga nikad u životu nisam kritikovao, nit' ću ga ikad kritikovati. Ne možemo osvojiti ligu ili neki trofej preko noći, treba dosta vremena i rada uložiti. Strpljen, spašen!Shanks je napisao/la:Ne budi tako siguran.Ni u to da će ga Kenny vratiti, a ni u njegovu formu.Tužno je da kritikujete našeg najboljeg asistenta Adama, a prizivate ovog propalog manekena.I to samo zato što je Adam Britanac i zato što ga je KK doveo.Da se razumijemo, nisam ni ja oduševljen Adamom, ali kritike koje on i ostali ovdje primaju su nerealne.Johnny_Blaze je napisao/la:Hvala Bogu pa će ga Kenny prihvatitisuarez7 je napisao/la:Kenny:
Isto kao što treba biti uz ekipu kad joj ide loše, treba ponekad biti i uz one igrače kojima ne ide baš najbolje.Najlakše je pljuvati.Ian Rush nije dao prvi gol za Liverpool preko godinu dana, a kasnije je postao najbolji strijelac u historiji kluba.Imajte i to nekad na umu.
LFC Transfer Speculations
Bellamy is tipped to be made captain for the Great Britain team ahead of the Olympics games.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.