Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
da se ja pitam ja bih počeo sa tri špica...
Vučko - Borriello - Quagliarella
Marchisio-Pirlo-Vidal
Chiellini-Bonucci-Barzagli-Lichtsteiner
Buffon
poslije uvesti(kada budemo imali sigurno vodstvo aBd) Del Piera umjesto Borriella i Estigaribiu umjesto Vučinića i Giaccherinia umjesto Vidala ili Marchisia ili Marronea umjesto Pirla...
Vučko - Borriello - Quagliarella
Marchisio-Pirlo-Vidal
Chiellini-Bonucci-Barzagli-Lichtsteiner
Buffon
poslije uvesti(kada budemo imali sigurno vodstvo aBd) Del Piera umjesto Borriella i Estigaribiu umjesto Vučinića i Giaccherinia umjesto Vidala ili Marchisia ili Marronea umjesto Pirla...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Očekujem da Novara proba taktiku kao i Cesena jer ovo su suviše "male" momčadi kako bi se mogle nadmetati sa direktnim konkurentom za Scudetto. Nadam se kako će Conte od početka krenuti sa napadačkom taktikom jer sve osim tri boda u ovom duelu bi bilo iznenađenje. Bliži se 30. Scudetto, te se nadam kako nam snovi neće propasti.
Forza Juve!
Forza Juve!

Juve, storia di un grande amore!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Kažem ja danas, naša najlošija partija uz onu protiv Leccea...
Neće sigurno biti ovako u nedjelju, da čekamo i mislimo da će gol doći sam od sebe, trebamo to riješiti već u prvom poluvremenu...
Mrsko mi sad tražiti sad po netu, jesu li objavili koliko ćemo dobiti love od tih slatkiša?
Nego onaj, jeste li čuli da je Cesena izjednačila, na San Siru još uvijek slave...

Neće sigurno biti ovako u nedjelju, da čekamo i mislimo da će gol doći sam od sebe, trebamo to riješiti već u prvom poluvremenu...
Mrsko mi sad tražiti sad po netu, jesu li objavili koliko ćemo dobiti love od tih slatkiša?

Nego onaj, jeste li čuli da je Cesena izjednačila, na San Siru još uvijek slave...

Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jel ovako jučer bila formacija kad su ušli Del Piero, Borriello, Đaks (Caceres, De Ceglie, Matri), nekako mi ništa u tim trenutcima nije bilo jasno, jer su dva beka otišla vani, a mislim da je Vidal igrao desnog beka do kraja utakmice.
-------------------Buffon----------------
Vidal--------Barzaglie-Bonucci--Chiellini
-----------Đaks-Pirlo-Marchisio------
Del Piero------Borriello-----Vučinić
Mislim da je ovako izgledalo, ali nisam siguran. Konte uvijek ima neke rezervne taktike
@GaetanoScirea
Postavio sam ja i video na topicu Serija A, a jesu se bili ponadali
, a za slatike nisam naisao na fin. ugovora.
-------------------Buffon----------------
Vidal--------Barzaglie-Bonucci--Chiellini
-----------Đaks-Pirlo-Marchisio------
Del Piero------Borriello-----Vučinić
Mislim da je ovako izgledalo, ali nisam siguran. Konte uvijek ima neke rezervne taktike

@GaetanoScirea
Postavio sam ja i video na topicu Serija A, a jesu se bili ponadali

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ma moramo ih malo prcati...
Šta je ovo? Izgleda niko od nas redovnih jučer nije gledao tekmu...Zato je tema danas aktivna poprilično.
Ne znam, ja mislim da smo igrali neku 4-2-4 formaciju, Giaccherini obično kad uđe igra visoko po lijevoj strani...
Nek' ti to objasni neko od ovih što su gledali, ako ih ima.

Šta je ovo? Izgleda niko od nas redovnih jučer nije gledao tekmu...Zato je tema danas aktivna poprilično.

Ne znam, ja mislim da smo igrali neku 4-2-4 formaciju, Giaccherini obično kad uđe igra visoko po lijevoj strani...
Nek' ti to objasni neko od ovih što su gledali, ako ih ima.

Volim te, Željo!
- IlPrincipino
- Kontakt:
meni je djelovalo da igramo 3-4-3 kada je izvadio bekove...ma Conte moderan trener..nije zatucan i ne vjeruje samo u jednu formaciju...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Opet pogleda onaj gol Boriella, vidise kolko mu je oono znaclo i odma frajer trci do Conte, svi ga pokusavaju zaustaviti da slave al on samo Contea vidi
,,
Nije ovo dobro sto Buffon nema nista da radi, bojim se da ce izgubiti malo kvaliteta

Nije ovo dobro sto Buffon nema nista da radi, bojim se da ce izgubiti malo kvaliteta

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gledao sam ja
, ali kad sam vidio da je ostao Vučinić i Vidal a uveo brku, Del Piera i Đaksa, nista mi više nije bilo jasno
, mozda je bila i 3-4-3 formacija, ali svakako nešto novo 

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 26 apr 2012, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Nije se znalo ko pije, a ko plaća, samo se znalo da je Buffon na golu, ostalo gdje ko stigne.
Čitam ove utiske nakon utakmice, izgleda da je to sve bilo mlitavo i bezvoljno, zato mi i mrsko gledati snimak.
Sad sam pročitao na Tuttosportu ove sezone su nam igrači koji su ušli sa klupe donjeli 10 bodova.

Čitam ove utiske nakon utakmice, izgleda da je to sve bilo mlitavo i bezvoljno, zato mi i mrsko gledati snimak.

Sad sam pročitao na Tuttosportu ove sezone su nam igrači koji su ušli sa klupe donjeli 10 bodova.
Volim te, Željo!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
4-2-4 kad se branimo( sto je rijetko bilo
) i 3-3(4)-4 (3) kada napadamo.
Alex je igrao hajmo reci desno krilo ali se vracao po loptu dosta, Vidal mu je cuvao ledja..lijevo visoko Djakerini a iza njega Kijelini.

Alex je igrao hajmo reci desno krilo ali se vracao po loptu dosta, Vidal mu je cuvao ledja..lijevo visoko Djakerini a iza njega Kijelini.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ja sam pogledao samo 2 dio, pa preporucujem i tebi. Dominacija...GaetanoScirea je napisao/la:Nije se znalo ko pije, a ko plaća, samo se znalo da je Buffon na golu, ostalo gdje ko stigne.![]()
Čitam ove utiske nakon utakmice, izgleda da je to sve bilo mlitavo i bezvoljno, zato mi i mrsko gledati snimak.![]()
Evo ti, nema izvlacenja

" onclick="window.open(this.href);return false;
The Old Lady is back on TOP...
Nema teorije da se nesto nauci u ovoj skoli, cim uzmem knjigu stara dama u mislima i preostalih 5 tekmi
Pribojavao sam se utakmice, na srecu pobjedili smo. Mozda je i bolje sto smo na ovaj nacin pobjedili, igraci dobijaju vise na samopouzdanju. Ocekujem laksu utakmicu protiv Novare s obzirom na to da im je vezni red najslabija tacka, a nas trio ce sigurno opet sjajno odigrati uz mnogo bolju partiju Pirla, jer cisto sumnjam da opet moze ovako odigrati (ispod nivoa).
Sto se tice Matrija vidi se da fali utakmica. Ne bih imao nista protiv da ga prodamo ukoliko stigne neka ponuda od nekih 15-tak miliona.
Cestitke Boriellu, donio nam je jako bitnu pobjedu. Ipak ne smijemo uciniti taj kiks i otkupiti njegov ugovor.
Jako smo blizu, treba izdrzati narednih 10 dana.
Forza Juve!

Pribojavao sam se utakmice, na srecu pobjedili smo. Mozda je i bolje sto smo na ovaj nacin pobjedili, igraci dobijaju vise na samopouzdanju. Ocekujem laksu utakmicu protiv Novare s obzirom na to da im je vezni red najslabija tacka, a nas trio ce sigurno opet sjajno odigrati uz mnogo bolju partiju Pirla, jer cisto sumnjam da opet moze ovako odigrati (ispod nivoa).
Sto se tice Matrija vidi se da fali utakmica. Ne bih imao nista protiv da ga prodamo ukoliko stigne neka ponuda od nekih 15-tak miliona.
Cestitke Boriellu, donio nam je jako bitnu pobjedu. Ipak ne smijemo uciniti taj kiks i otkupiti njegov ugovor.
Jako smo blizu, treba izdrzati narednih 10 dana.
Forza Juve!
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Korak po korak. Ja tako razmišljam, kad završi jedna utakmica, odmah me počne hvatati trema valja i sljedeću pobjediti...
Evo već neko vrijeme igramo pod pritiskom i odlično se s tim nosimo, 7 pobjeda u nizu nije mala stvar, bez obzira u kojoj ligi ili protiv koga igrao.
Dobro je pa nema povreda, a i igrači ne osjećaju umor iako je raspored utakmica fakat zgusnut. Računajuću utakmicu sa Lecceom, ove sezone ćemo odigrati 10 utakmica utorkom ili srijedom.
Sljedeće sezone ćemo nadam se uvijek kad to moguće igrati u standardnoj našoj crno-bijeloj opremi jer više neće biti naziva Balocco na dresovima iako smo produžili tu saradnju.
@Viking
Kasnije ću, prije spavanja.
Evo već neko vrijeme igramo pod pritiskom i odlično se s tim nosimo, 7 pobjeda u nizu nije mala stvar, bez obzira u kojoj ligi ili protiv koga igrao.
Dobro je pa nema povreda, a i igrači ne osjećaju umor iako je raspored utakmica fakat zgusnut. Računajuću utakmicu sa Lecceom, ove sezone ćemo odigrati 10 utakmica utorkom ili srijedom.
Sljedeće sezone ćemo nadam se uvijek kad to moguće igrati u standardnoj našoj crno-bijeloj opremi jer više neće biti naziva Balocco na dresovima iako smo produžili tu saradnju.
@Viking
Kasnije ću, prije spavanja.

Volim te, Željo!
Diego: "Spero in una vittoria nostra e della Juve"

- GaetanoScirea
- Kontakt:
Pregledao sam drugo poluvrijeme, standardna naša igra, kad zabijemo jedan, ona pročepi sa svih strana, u onih posljednjih deset minuta imali smo par izglednih situacija koje su se morale realizovati.
Giaccherinija ne treba otkupiti, to bi bilo uzalud bačenih 5 miliona, u posljednje vrijeme uopšte ne igra, a sljedeće sezone nakon što dođu pojačanja neće igrati pogotovo. Ista situacija je i sa Estigarrbijom.
Eventualno otkupiti Giaccherinija i pokušati ga ubaciti u neki transfer, njega i Padiona.
Pedulla sa Spotitalie kaže da Van Persie ne želi da produži ugovor s Arsenalom.
Idemo, Marotta! Uradi nešto, da te počnu cijeniti i prestanu porediti s Moggijem stalno.
Giaccherinija ne treba otkupiti, to bi bilo uzalud bačenih 5 miliona, u posljednje vrijeme uopšte ne igra, a sljedeće sezone nakon što dođu pojačanja neće igrati pogotovo. Ista situacija je i sa Estigarrbijom.
Eventualno otkupiti Giaccherinija i pokušati ga ubaciti u neki transfer, njega i Padiona.
Pedulla sa Spotitalie kaže da Van Persie ne želi da produži ugovor s Arsenalom.
Idemo, Marotta! Uradi nešto, da te počnu cijeniti i prestanu porediti s Moggijem stalno.

Volim te, Željo!
Uranili naspavali Juventini moji dragi...
Čuj Van Persie u Juve... hem dobar igrač helem brat...
Marotta završi to
Idemo po 30-i...
FORZA JUVE!

Čuj Van Persie u Juve... hem dobar igrač helem brat...

Marotta završi to

Idemo po 30-i...
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Navodno je Real Madrid kontaktirao agenta Artura Vidala i želio da ispita teren za njegovo dovođenje, agent je to prenio Marotti koji se samo nasmijao na to rekavši da ne postoji cifra koju oni mogu platiti za Artura.
Za Verratia Pescara traži 8M, malo pretjerivanje, ali ne bi trebalo biti problema jer je Verrati već izrazio želju da pređe u Juve čiji je navijač od djetinjstva.
Nedved kaže da će u slučaju titule 100% staviti treću zvijezdu na dres dok je Agnelli rekao da će se o tome razgovarati ako i kada bude vrijeme.
Conte će produžiti ugovor do 2015-te najvjerovatnije, plata 3M + bonusi čime će postati najplaćeniji trener u ligi.
Lijepe riječi Diega, jedan od najdražih igrača, čak sam i dres njegov želio kupiti, nije imao sreće što je igrao sa mumijama i sa trenerima koji ne znaju, ali i činjenica je da i danas to nije onaj Diego iz Werdera.
Edit:

Mlađahni Conte.

Za Verratia Pescara traži 8M, malo pretjerivanje, ali ne bi trebalo biti problema jer je Verrati već izrazio želju da pređe u Juve čiji je navijač od djetinjstva.
Nedved kaže da će u slučaju titule 100% staviti treću zvijezdu na dres dok je Agnelli rekao da će se o tome razgovarati ako i kada bude vrijeme.
Conte će produžiti ugovor do 2015-te najvjerovatnije, plata 3M + bonusi čime će postati najplaćeniji trener u ligi.
Lijepe riječi Diega, jedan od najdražih igrača, čak sam i dres njegov želio kupiti, nije imao sreće što je igrao sa mumijama i sa trenerima koji ne znaju, ali i činjenica je da i danas to nije onaj Diego iz Werdera.
Edit:

Mlađahni Conte.

Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 27 apr 2012, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
GaetanoSceria i mdss nemojte zaboraviti ss.ba ligu odigrati, mdss poslao sam ti pp da od ovog kola možeš tipovati, ako ti šta nije jasno slobodno se obrati meni ili Geatanu
.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=6201" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno je na Areni Sport 1 repriza utakmice protiv Cesene, pa ko nema drugog posla...
Tako je direktore Arturo ostaje u Torinu

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=6201" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno je na Areni Sport 1 repriza utakmice protiv Cesene, pa ko nema drugog posla...
Tako je direktore Arturo ostaje u Torinu

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nadamo se aBd
. Gdje si ti, izdao si bracu
, nema te godinama 

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.