Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Bilo je gresaka ali to ne umanjuje cinjenicu da ce Juventus zasluzeno osvojit naslov prvaka. Momcad koja nema poraza cijelu sezonu po meni je najbolja, a to i trenutacno stanje na ljestvici pokazuje.
Zanimljivo da ce Allegri bit jedini trener koji nije osvojio naslov prvaka sa Ibrahimovicem u momcadi.
Zanimljivo da ce Allegri bit jedini trener koji nije osvojio naslov prvaka sa Ibrahimovicem u momcadi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nista jos nije gotovo ... dovoljno je jedno kolo da se sve preokrene.
Polako ... ima jos da se igra.
Polako ... ima jos da se igra.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Teoretski Milan jos ima sanse, ali njima trebaju 2 kiksa Juvea a da pritom oni pobjede sve do kraja. Njihova trenutacna forma nije bas bajna i jos kad pogledamo raspored koji imaju nedajem im bas neke velike sanse u obranu naslova.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
+1Tritolone je napisao/la:Bilo je gresaka ali to ne umanjuje cinjenicu da ce Juventus zasluzeno osvojit naslov prvaka. Momcad koja nema poraza cijelu sezonu po meni je najbolja, a to i trenutacno stanje na ljestvici pokazuje.
Po starom sistemu od 34 utakmice, prvenstvo bi vec bilo gotovo, a Juve bi uzeo titulu bez poraza. To je tek drugi put u istoriji da se 1 ekipa nakon 34 tekme nadje neporazena. Nuff said.
Uzeo ga je prosle sezone.Zanimljivo da ce Allegri bit jedini trener koji nije osvojio naslov prvaka sa Ibrahimovicem u momcadi.

A jednom i svaki niz mora da prestane. I sa Ajaxom jedne sezone Zlatan nije uzeo titulu, kad su Kezman i Robben dominirali.
Nije ni 2005. uzeo titulu, sezona 2004-2005 nema prvaka
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ti kao mod barem ne bi trebao dizati tenzije, odgovorit će ti neko, on je na terenu osvojio ta dva scudetta.Puma je napisao/la:Nije ni 2005. uzeo titulu, sezona 2004-2005 nema prvaka
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
ibrahimović heroj a ne zločinac 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Šuuupljaaa ... pusti tu priču. Neće ti niko od igrača Juventusa reći kako ta titula nije njihova, niti će ko od igrača Intera reći kako osjeća da je zasluženo titula dodijeljena njima. (osim možda Materazzija)Puma je napisao/la:Nije ni 2005. uzeo titulu, sezona 2004-2005 nema prvaka

Kad jednom proslaviš osvajanje titule, džaba sva priča poslije ... Znalo se ko je najbolji, sve ostalo je šuplja.
★★★
Moram, jer se ne svadjate i meni dosadnoOxygen je napisao/la:Ti kao mod barem ne bi trebao dizati tenzije, odgovorit će ti neko, on je na terenu osvojio ta dva scudetta.Puma je napisao/la:Nije ni 2005. uzeo titulu, sezona 2004-2005 nema prvaka

Nije mi namjera da povlacim tenzije, eto nek vam bude, meni svejedno bgm. Ibra je veliki igrac al ga nece ov LP nesto

Call the coroner!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Nije ni 2005. uzeo titulu, sezona 2004-2005 nema prvaka

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- sef_mafije
- Kontakt:
imali smo prednosti kamaru u odnosu na juve ali smo to prokockali, sad se mozemo samo nadat da ce juve kiksat i da cemo osvojiti Seriu A .IlPrincipino je napisao/la:Puma je napisao/la:Nije ni 2005. uzeo titulu, sezona 2004-2005 nema prvaka
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
-
- Kontakt:
Novara - Juventus
Juventus - Lecce
Cagliari - Juventus
Juventus - Atalanta
Juve stvarno ima odličan raspored do kraja i meni je nerealno očekivat da će negdje kiksati u preostalim kolima... Milan ima igrat protiv Intera gdje gubi
tako da će Juve morat 2 kiksat do kraja da bi ih Milanezi prestigli što je Mission Impossible
btw. zasluženo titula ove godine ide u Torino!!!
Juventus - Lecce
Cagliari - Juventus
Juventus - Atalanta
Juve stvarno ima odličan raspored do kraja i meni je nerealno očekivat da će negdje kiksati u preostalim kolima... Milan ima igrat protiv Intera gdje gubi

btw. zasluženo titula ove godine ide u Torino!!!

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- senad_flamin
- Kontakt:
Video: Inter, Milan i Juventus u borbi za 17-godišnjeg veznjaka
NA BALKANU se neprestano rađaju nogometni talenti. Novi dragulj je 17-godišnji Dejan Meleg, nogometaš Vojvodine.
Meleg igra na poziciji veznog igrača i za U-17 reprezentaciju Srbije odigrao 18 utakmica i postigao devet golova. Iako još nije u prvoj momčadi Vojvodine, za mladog nogometaša su zainteresirani najveći klubovi Europe.
Nedavno je Meleg bio na probi u Ajaxu gdje je oduševio domaće trenere, ali Nizozemci imaju problem oko plaćanja odštete Vojvodini. Probleme oko novca nemaju talijanski klubovi zainteresirani za Melega. Kako piše CalcioNews24 riječ je o Interu, Milanu i Juventusu.
[youtube][/youtube]
Krema Serie A želi dovesti Melega, ali izgleda da najviše šanse ima Inter. U Srbiji se priča da je Dejan Stanković, nogometaš Intera, zamolio Sinišu Mihajlovića da pomogne u realizaciji ovog transfera budući da je Mihajlović i sam prve nogometne korake napravio u Vojvodini. Predsjedniku Intera Massimu Morattiju novac ne predstavlja problem, tako da će Meleg najvjerojatnije obući dres Nerazzurra.
NA BALKANU se neprestano rađaju nogometni talenti. Novi dragulj je 17-godišnji Dejan Meleg, nogometaš Vojvodine.
Meleg igra na poziciji veznog igrača i za U-17 reprezentaciju Srbije odigrao 18 utakmica i postigao devet golova. Iako još nije u prvoj momčadi Vojvodine, za mladog nogometaša su zainteresirani najveći klubovi Europe.
Nedavno je Meleg bio na probi u Ajaxu gdje je oduševio domaće trenere, ali Nizozemci imaju problem oko plaćanja odštete Vojvodini. Probleme oko novca nemaju talijanski klubovi zainteresirani za Melega. Kako piše CalcioNews24 riječ je o Interu, Milanu i Juventusu.
[youtube][/youtube]
Krema Serie A želi dovesti Melega, ali izgleda da najviše šanse ima Inter. U Srbiji se priča da je Dejan Stanković, nogometaš Intera, zamolio Sinišu Mihajlovića da pomogne u realizaciji ovog transfera budući da je Mihajlović i sam prve nogometne korake napravio u Vojvodini. Predsjedniku Intera Massimu Morattiju novac ne predstavlja problem, tako da će Meleg najvjerojatnije obući dres Nerazzurra.
-RIVALDO-
- IlPrincipino
- Kontakt:
FICG je kaznila Lotita(Lazio) i Zamparinia(Palermo) zbog neregularnosti oko transfera...Lotito je kažnjen sa deset mjeseci a Zamparini je kažnjen sa dvanaest mjeseci zabrane bavljenjem fudbala...u pitanju su transferi Pastorea i Zaratea...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- IlPrincipe
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Giuseppe Signori dobio petogodišnju zabranu bavljenja fudbalom zbog učestovanja u kladioničkom skandalu. Signori je prolazio kroz Coverciano trenerski posao prije ovoga kako bi dobio trenersku licencu. Medjutim sada od toga nema ništa...
Romin Osvaldo je kažnjen sa dvije utakmice suspenzije. Kada sam kod Rome mladi golman Mirko Pigliacelli potpisao je petogodšnji ugovor sa Parmom prema pisanju Vocegiallarossa.it
Amauri će biti van terena tri sedmice što znači da ga ove sezone više nema na terenu. Upitno je u kojem će klubu igrati naredne sezone.
Catania je službeno objavila da će bivši direktor Sampdorije Sergio Gasparin zamjeniti Lo Monaca.
Zamparini je dogovorio sa predsjednikom Siene Mezzaromom prelazak Perinetti u Palermo. Postoji velika mogućnost da Sannino predje u Palermo na kraju sezone.
Romin Osvaldo je kažnjen sa dvije utakmice suspenzije. Kada sam kod Rome mladi golman Mirko Pigliacelli potpisao je petogodšnji ugovor sa Parmom prema pisanju Vocegiallarossa.it
Amauri će biti van terena tri sedmice što znači da ga ove sezone više nema na terenu. Upitno je u kojem će klubu igrati naredne sezone.
Catania je službeno objavila da će bivši direktor Sampdorije Sergio Gasparin zamjeniti Lo Monaca.
Zamparini je dogovorio sa predsjednikom Siene Mezzaromom prelazak Perinetti u Palermo. Postoji velika mogućnost da Sannino predje u Palermo na kraju sezone.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Sto se tice skudeta,iako ima jos do kraja, pomalo pretenciozno i navijacki, mislim da je tu prica zavrsena. Da su imali mali jaceg napadaca, kao sto Milan ima Ibru, ta bi prica bila zavrsena mnogo prije.
Juve ima sansu da napravi veliki podvig i osvoji duplu krunu, sto ce se, nadam se, i desiti.
Milan je uvijek Milan, sve u svemu dobra sezona. Borba izmedju Milana i Juventusa je ucinila ovu sezonu jednom od najzanimljivijih do sada, i definitivno povratkom Juventusa serija A je opet jedna od najjacih liga na svijetu.
Milanu i Juventusu uzelim sve najbolje slijedece sezone u ligi prvaka.
Juve ima sansu da napravi veliki podvig i osvoji duplu krunu, sto ce se, nadam se, i desiti.
Milan je uvijek Milan, sve u svemu dobra sezona. Borba izmedju Milana i Juventusa je ucinila ovu sezonu jednom od najzanimljivijih do sada, i definitivno povratkom Juventusa serija A je opet jedna od najjacih liga na svijetu.
Milanu i Juventusu uzelim sve najbolje slijedece sezone u ligi prvaka.
MENI MOJE, A VAMA VASE
- IlPrincipino
- Kontakt:
Aquilani se na kraju sezone vraća u Liverpool...
zamislite ovo Aquilani dolazi u inter sa opcijom otkupa i kaže: "Hvala Juventusu i Milanu. Sada želim pobjedjivati. Ovo je moj san"...
a sad bez šale..pročitah da bi možda mogao u Fiorentinu na posudbu...
zamislite ovo Aquilani dolazi u inter sa opcijom otkupa i kaže: "Hvala Juventusu i Milanu. Sada želim pobjedjivati. Ovo je moj san"...

a sad bez šale..pročitah da bi možda mogao u Fiorentinu na posudbu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.