Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

tech
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 17:21

I to ti je odgovor :shock: :o sve ti se svodi nazivanje kolega forumaša primitivcem i balonjom :shock: :lol: eto price :? jao lika :shock:
Sad cu te prijaviti da te banuju, pošto nemaš kulturu dijaloga i komunikacije a to je potrebno za ovaj forum.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 apr 2012, 17:25

Blue_He4rt je napisao/la:Ne provaljuj se.Chelsea je pruzio najbolju odbranu svih vremena sa 10 igraca ;)
Ovo je bilo 0 naspram onoga sta je Inter uradio prije dvije sezone. ;)

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 apr 2012, 17:29

Donnie Darko je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:Ne provaljuj se.Chelsea je pruzio najbolju odbranu svih vremena sa 10 igraca ;)
Ne,nego je Barcelonina nadmoc trenutno,prvenstveno u posjedu, mnogo veca od one prije 2 godine,pa otud` i vece prilike,ako zelis ukazati zbog toga na propuste u odbrani.Glavni igrac u odbrani je dobio crveni,opet je to izgledalo odlicno i uspjeli su nekoliko kontri odigrati koje su i presudile.
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 26 apr 2012, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 17:29

Blue Heart...pa bolan nebi na svom terenu u sred Londona ste se 90 minuta branili ko da ste Salamanca ili Numancia iz druge ili trece lige ;) citavu tekmu ste se sabijali ispred svog 16-erca i cuvali Čehu guzove i zabili iz jednog jedinog šuta na utakmici...jesam li išta slagao ili pretjerao :?: navedi ako jesam ;)

E to ti je velicina Barce, kad natjera Čelzi da igraju protiv njih kao da su Salamanca ;) malo razmisli
Zadnja izmjena: tech, dana/u 26 apr 2012, 17:31, ukupno mijenjano 3 puta.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 apr 2012, 17:30

Genghis je napisao/la:Benayoun - 7 mil
Kalas - 6.5 mil
Ramires - 21 mil
Delac - 3.5 mil
Torres - 61 mil
Luiz - 26 mil
Courtois - 9 mil
Romeu - 6 mil
Mata - 29 mil
Davila - 2 mil
Meireles - 18.5 mil
Cahill - 8.5 mil
Piazon - 6 mil
Bruyne - 8 mil
Bamford - 2mil

Ukupno: 215 mil eura (170 mil funti)
Jes ,ali oni ako ne osvoje LP racku ce igrati sljedece sezone LP.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 apr 2012, 17:35

tech je napisao/la:Blue Heart...pa bolan nebi na svom terenu u sred Londona ste se 90 minuta branili ko da ste Salamanca ili Numancia iz druge ili trece lige ;) citavu tekmu ste se sabijali ispred svog 16-erca i cuvali Čehu guzove i zabili iz jednog jedinog šuta na utakmici...jesam li išta slagao ili pretjerao :?: navedi ako jesam ;)

E to ti je velicina Barce, kad natjera Čelzi da igraju protiv njih kao da su Salamanca ;) malo razmisli

Tebi ocigledno branjenje nije dio taktike :roll: Nije Di Matteo poslao ekipu na teren uzvikijuci im :"Igrajte kako hocete" .To si prakticno natjeran pred sami start meca protiv "vas"a to je ono sto je on izjavljivao 100 puta prije polufinala.Milan je bio otvoreniji >ispao je.Real koliko je puta pokusavao se nadigravati sa vama,kako je zavrsavalo ? Nego i Jose skontao boljku te dosta zatvorenije odigra ovaj posljednji El Classico.

Da ne idemo vise u off-topic :!:
Chelsea F.C.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 17:38

Blue_He4rt je napisao/la:
tech je napisao/la:Blue Heart...pa bolan nebi na svom terenu u sred Londona ste se 90 minuta branili ko da ste Salamanca ili Numancia iz druge ili trece lige ;) citavu tekmu ste se sabijali ispred svog 16-erca i cuvali Čehu guzove i zabili iz jednog jedinog šuta na utakmici...jesam li išta slagao ili pretjerao :?: navedi ako jesam ;)

Tebi ocigledno branjenje nije dio taktike :roll: Nije Di Matteo poslao ekipu na teren uzvikijuci im :"Igrajte kako hocete" .To si prakticno natjeran pred sami start meca protiv "vas".Milan je bio otvoreniji >ispao je.Real koliko je puta pokusavao se nadigravati sa vama,kako je zavrsavalo ? Nego i Jose skontao boljku te dosta zatvorenije odigra ovaj posljednji El Classico.

Da ne idemo vise u off-topic :!:
Nisam ni rekao da branjenje nije dio taktike, ali nije zabranjeno po pravilima i napadati protivnika barem na svom stadionu ;)
No dobro - nema veze više, bilo pa prošlo ;) Da bezveze ne spamamo temu ljudima.
Zadnja izmjena: tech, dana/u 26 apr 2012, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 apr 2012, 17:40

Blue_He4rt je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Ne,nego je Barcelonina nadmoc trenutno,prvenstveno u posjedu, mnogo veca od one prije 2 godine,pa otud` i vece prilike,ako zelis ukazati zbog toga na propuste u odbrani.Glavni igrac u odbrani je dobio crveni,opet je to izgledalo odlicno i uspjeli su nekoliko kontri odigrati koje su i presudile.
Barcelona sad nadmocnija nego prije dvije godine? Ne provaljuj se. Barcelona iz te sezone je bila osjetno bolja od ove sad u SVIM segmentima igre. Qurac bi Chelsea dao tri gola protiv one odbrane, tacnije onog presinga koji je tadasnja Barcelona imala a ova sad nema. Inter je bukvalno neutralizovao Barcelonu, i nisu im dopustili niti jednu jedinu pravu priliku u 90 minuta igre, sa igracem manje. I onaj gol sto su primili je bio neregularan, istina ofsajd je bio minimalan al jbg. I sigurno nisu dozvolili par zicera, penal i stativu kao Chelsea. Jos jednom cu reci, ovo sto je Chelsea sad uradio je NULA naspram interovog bunkera.

Btw Barcelona uvijek ima posjed, sad, prije dvije godine, i imat ce ga jos zadugo. I bas u ovoj sezoni je mislim jedina tekma u kojoj je protivnik imao veci posjed od Barce otkad je Guariola na klupi.

Jbt tek sad vidim da je ovo Realova tema :lol:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 apr 2012, 18:25

Joj jeste dosadni vise sa tim taktikama, tika-takama, deranjima, defanzivama, kontrama... ja sutra kad bi isao na ulicu da se pobijem sa Chuck Norrisem sigurno bih skontao nacin kako da ON izvuce deblji kraj :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 apr 2012, 18:40

:mrgreen:
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 apr 2012, 18:46

Donnie Darko je napisao/la:Ne,nego je Barcelonina nadmoc trenutno,prvenstveno u posjedu, mnogo veca od one prije 2 godine,pa otud` i vece prilike,ako zelis ukazati zbog toga na propuste u odbrani.Glavni igrac u odbrani je dobio crveni,opet je to izgledalo odlicno i uspjeli su nekoliko kontri odigrati koje su i presudile.
Barcelona sad nadmocnija nego prije dvije godine? Ne provaljuj se. Barcelona iz te sezone je bila osjetno bolja od ove sad u SVIM segmentima igre. Qurac bi Chelsea dao tri gola protiv one odbrane, tacnije onog presinga koji je tadasnja Barcelona imala a ova sad nema. Inter je bukvalno neutralizovao Barcelonu, i nisu im dopustili niti jednu jedinu pravu priliku u 90 minuta igre, sa igracem manje. I onaj gol sto su primili je bio neregularan, istina ofsajd je bio minimalan al jbg. I sigurno nisu dozvolili par zicera, penal i stativu kao Chelsea. Jos jednom cu reci, ovo sto je Chelsea sad uradio je NULA naspram interovog bunkera.

Btw Barcelona uvijek ima posjed, sad, prije dvije godine, i imat ce ga jos zadugo. I bas u ovoj sezoni je mislim jedina tekma u kojoj je protivnik imao veci posjed od Barce otkad je Guariola na klupi.

Jbt tek sad vidim da je ovo Realova tema :lol:

Sto se tice defanzive linije tu mogu priznati da je bila bolja,zahvaljujuci mlađem koliko-toliko Puyolu,zdravom Abidalu,marljivom Pique-u(kojeg Shakira upropasti :mrgreen: ).Alves je bolji trenutno nego prije.Međutim moc u sredini terena i ujedno njihovo najjace oruzje ove sezone Barcelona je znatno unaprijedila ;) Messi je igru također podigao na jos veci nivo,ne racunajuci ove 3 bitne utakmice.Problem je egzekutor.Nema tu Ville,igraca koji ce lopte pospremiti.Prije 2 godine je bio ne toliko uklapajuci Ibrahimovic,da se tako izrazim.

Dosta :arrow:
Chelsea F.C.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 apr 2012, 19:12

Šta ste skočili na Ramosa.

On ima izgovor - nikad ne šutira penale.

Koji je Messijev?
CAMP MOU!

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 26 apr 2012, 19:21

Moram dodati na post kolege secer sa pdf bayern da njegova ocjena nije tacna, ramos i pepe spadaju u sam vrh cb-ova na svijetu a sergio inace na boku moze bez problema stati rame uz rame s world class bekovima,na osnovu cega si napisao post nije mi jasno,osim mozda zelis nesto drugo da impliciras, sinoc je bajern prosao izvodjenjem penala i tu je kraj price,nemojte pogresno misliti da je bajern nesto posebno odigrao jer nije,greska po meni je bila sto je madrid sinoc povukao rucnu nakon 2:0,ali ne dovodim u pitanje pobjedu i iskreno sam cestitao sinoc samo me zasmetalo pametovanje zasnovano na ramosovom lansiranju lopte na mjesec-u suprotnom cisto sumnjan da bi se javio da je madrid uzeo na penale,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Namiks
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Namiks » 26 apr 2012, 19:23

madridist je napisao/la:Moram dodati na post kolege secer sa pdf bayern da njegova ocjena nije tacna, ramos i pepe spadaju u sam vrh cb-ova na svijetu a sergio inace na boku moze bez problema stati rame uz rame s world class bekovima,na osnovu cega si napisao post nije mi jasno,osim mozda zelis nesto drugo da impliciras, sinoc je bajern prosao izvodjenjem penala i tu je kraj price,nemojte pogresno misliti da je bajern nesto posebno odigrao jer nije,greska po meni je bila sto je madrid sinoc povukao rucnu nakon 2:0,ali ne dovodim u pitanje pobjedu i iskreno sam cestitao sinoc samo me zasmetalo pametovanje zasnovano na ramosovom lansiranju lopte na mjesec-u suprotnom cisto sumnjan da bi se javio da je madrid uzeo na penale,
:mrgreen:
CAMP MOU!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 apr 2012, 19:42

Namiks je napisao/la:Šta ste skočili na Ramosa.

Koji je Messijev?
koji je ronaldov
Samo Sarajevo

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 26 apr 2012, 19:45

kanarinac je napisao/la:

Koji je Messijev?
koji je ronaldov
Mozda taj da je tesko pogoditi 25 uzastopnih penala, za razliku od Messija koji fula svaki treci.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 26 apr 2012, 19:49

DesimaL je napisao/la::mrgreen:
slika
Dečko vi ste dobili po pičc.. još u subotu koliko me pamćenje služi, stoga :ugeek:

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 26 apr 2012, 19:51

D10S je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:

Koji je Messijev?
koji je ronaldov
Mozda taj da je tesko pogoditi 25 uzastopnih penala, za razliku od Messija koji fula svaki treci.
Luzeru :lol: :lol: :lol: :lol: nece real jos za 10 godina uzet lš satro Ronaldo Murinjo hahahahhahah slika :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 19:52

Koji je Messijev?
Sve je to zbog utrke za Kristinom ;) Yebali ih pichichi trofeji i te licne statistike :evil: :x . Ne može se Messiu ništa prigovoriti, on ima muda da preuzme odgovornost na sebe i svaka mu cast, samo što vec nekoliko puta fula penale u bitnim utakmicama :? odmah mi pada na pamet onaj penal protiv Seville u 90 minuti :oops: Siguran sam da u Barci ima nekoliko igraca koji bi bolji izbor i preciznije izvodili penale od Messia: Xavi,Iniesta,Fabregas. Ali ne pita se Messi vec je to odluka kluba da on puca zbog tih yebenih pichichia.

I još nešto, Xabi Alonso je daleko bolji izvođac penala od Kristine, ali i portugalca forsiraju u Realu upravo radi tih sranja.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 apr 2012, 20:22

D10S je napisao/la: Mozda taj da je tesko pogoditi 25 uzastopnih penala, za razliku od Messija koji fula svaki treci.
Yep. Samo sto promasi 'vako ponekad u polufinalu (protiv Barce) a nije mu strano ni u finalu omasiti, cak i dva ako prilike dozvoljavaju.
Don't hate what you don't understand.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.