Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
nekoliko prijedloga za danas
Ath.Bilbao - Sporting pik 1 1.40
Valencia - Atl.Madrid prolaz 2 1.25
Karabuksor - Fenerbahce domacin daje gol 1.40
Elfsborg - GAIS 1 1.65
Manresa - Real Madrid KP 2 1.30
Kvota: 5.25
Ath.Bilbao - Sporting pik 1 1.40
Valencia - Atl.Madrid prolaz 2 1.25
Karabuksor - Fenerbahce domacin daje gol 1.40
Elfsborg - GAIS 1 1.65
Manresa - Real Madrid KP 2 1.30
Kvota: 5.25
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jel ovaj Montanes ovako los?
Daj predaj molim te...e čuj 6:0
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
I ja igrao više broj gemova, neće osvojit izgleda ni jedan gem... I još mi Helinski gubi 0:1, idem ja ponovo igratpintol_TM87 je napisao/la:Jel ovaj Montanes ovako los?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
nemoj da predaje ja igro zbroj gemova 1 hihih, nezz otkud vam da on moze ferreru ista covjek 3. nosioc plus je prao dobar na zemljipintol_TM87 je napisao/la:Jel ovaj Montanes ovako los?

- pintol_TM87
- Kontakt:
svaka tebi čast prijatelju ali sam ja eto pao..sreća pa sam igrao singl da mi ne pokvari ovaj glavni listić...dreadlord je napisao/la:nemoj da predaje ja igro zbroj gemova 1 hihih, nezz otkud vam da on moze ferreru ista covjek 3. nosioc plus je prao dobar na zemljipintol_TM87 je napisao/la:Jel ovaj Montanes ovako los?
@insider ja igrao da neće izgubiti 7 razlike

jos samo da ova azarenka ovu pomete i to je propast za mene

- pintol_TM87
- Kontakt:
Steta izvrnu nogu samo tako... a bio već pogodjen par
- masteRofPoker
- Kontakt:
Sta bi sa ove dvije nesrece?pintol_TM87 je napisao/la:Steta izvrnu nogu samo tako... a bio već pogodjen par
Jel kvota?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- pintol_TM87
- Kontakt:
kvota 1...da su posteni stavili bi mi da sam pogodiomasteRofPoker je napisao/la:Sta bi sa ove dvije nesrece?pintol_TM87 je napisao/la:Steta izvrnu nogu samo tako... a bio već pogodjen par
Jel kvota?

- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma isti sam ti i ja. Jbg. A de mi reci koliko moram cekati da dignem kes uplatio sam u bet-live?pintol_TM87 je napisao/la:kvota 1...da su posteni stavili bi mi da sam pogodiomasteRofPoker je napisao/la:Sta bi sa ove dvije nesrece?pintol_TM87 je napisao/la:Steta izvrnu nogu samo tako... a bio već pogodjen par
Jel kvota?igrao da ova neće dobiti vise od 6 razlike...povrijedila se petković kod rezultata 6:2 4:4
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
dijabola je napisao/la:Klosterneuburg-Kapfenburg (+3,5) h1 @ 1.85
Domaći su u polufinale prošli tek nakon 5 utakmica, ali su u toj odlučujućoj petoj pokazali svu svoju snagu i zaustavili Frustenfeld na samo 44 poena. Gosti su naizgled lakše prošli, ali im se u posljednjoj utakmici povrijedio ponajbolji igrač Fears. A koliko im je on bitan pokazuje i činjenica da su tu posljednju utakmicu protiv Gussinga dobili tek nakon produžetka. Od 4 međusobna susreta ove sezone, Klosterneuburg je dobio 3, a izgubili su samo kad im je nedostajalo pola ekipe. Ukoliko uđu u utakmicu kako treba, uz činjenicu da im današnji protivnik igrački leži, kao i da protivniku nedostaje najbolji igrač, vjerujem da će lako do pobjede od preko 4 razlike.

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Bem ti kladionicu..lakse poginut u ratu nego dobit na pisljivoj kladionici

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Citizen-X
- Kontakt:
e moj hari u ratu poginut je kvota 1.01
- tu nema štimanja jaruga 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- pintol_TM87
- Kontakt:
zavisi koliki je u "neprijatelja" pingCitizen-X je napisao/la:e moj hari u ratu poginut je kvota 1.01- tu nema štimanja jaruga

prošao jedan par, vidjećemo hoće li i drugi..anonimni je napisao/la:ja bih danas pokušao pm3 na oba meča Eurolige, nije nemoguće da dođe..
p.s. Ponte Preta - Sao Paulo 2
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Citizen-X
- Kontakt:
evo tebra Memphis Grizzlies Orlando Magic - KP2 KV 10.00Leyton je napisao/la:Moze nesto za veceras sigurno za brata Leytona

bez zaebancije - ovo je glupa kvota kakav god tim da Orlando izvede....
evo jos glupih kvota:
02:00 Detroit Pistons Philadelphia 76ers - 1.22 4.40 KP2
02:00 Washington Wizards Miami Heat - 1.35 3.30
04:30 Sacramento Kings Los Angeles Lakers - 1.42 2.95
sve same granate - evo hari ovo je kladionicarska artiljerijska baterija vidi kalibara

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Kraj NBA sezone, 12 tekmi večeras, al haj ti proberi kad svi odmaraju, tankiraju, igraju za ponos, misle o individualnim nagradama i udarcu laktom Metta World Peaca. Ipak, našao sam 2 fina para:
Golden State-San Antonio under 207,5 @ 1.85
Kvota je visoka jer San Antonio vrlo često ubaci i po 120 poena. Al večeras nedostaju Parker, Duncan, Ginobili kao i Gary Neal. Obično kada odmaraju big three Spursi igraju utakmice daleko ispod ove margine (negdje oko 190), a i Warriorsi su usporili, zbog ozljeda nemaju više potencijala da prebace 100 poena. Jednostavno, sa ovakvim postavama, nema tu igrača koji će ubaciti 208 poena.
Sacramento-LA Lakers zbroj koševa gosta under 99,5
Za Bryanta znam da ne igra, a vjerujem da su i Buynum i Gasol out, kao i Metta World Peace zbog suspenzije. Lakersima ova utakmica ne znači ništa. Kingsi možda i posljednji put igraju u ovoj dvorani, za očekivati je da se potrude malo. Druga postava Lakersa, koja bi večeras trebala igrati, nema ofanzivnog potencijala, igraju dosta sporo. Ali zato igraju žestoko u odbrani pa se može odigrati i under utakmice. Ipak ja igram na goste under, jer čisto sumnjam da imaju 100 poena u rukama.
Mislio sam se i za Charlotte under 93,5, al eto dosta mi ova dva, mada mislim da bi i to trebalo da dođe.
Golden State-San Antonio under 207,5 @ 1.85
Kvota je visoka jer San Antonio vrlo često ubaci i po 120 poena. Al večeras nedostaju Parker, Duncan, Ginobili kao i Gary Neal. Obično kada odmaraju big three Spursi igraju utakmice daleko ispod ove margine (negdje oko 190), a i Warriorsi su usporili, zbog ozljeda nemaju više potencijala da prebace 100 poena. Jednostavno, sa ovakvim postavama, nema tu igrača koji će ubaciti 208 poena.
Za Bryanta znam da ne igra, a vjerujem da su i Buynum i Gasol out, kao i Metta World Peace zbog suspenzije. Lakersima ova utakmica ne znači ništa. Kingsi možda i posljednji put igraju u ovoj dvorani, za očekivati je da se potrude malo. Druga postava Lakersa, koja bi večeras trebala igrati, nema ofanzivnog potencijala, igraju dosta sporo. Ali zato igraju žestoko u odbrani pa se može odigrati i under utakmice. Ipak ja igram na goste under, jer čisto sumnjam da imaju 100 poena u rukama.
Mislio sam se i za Charlotte under 93,5, al eto dosta mi ova dva, mada mislim da bi i to trebalo da dođe.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
New Jersey under 90,5
Miami under 88,5
Atlanta-Dallas under 194,5
Minnesota-Denver under 209,5
Boston-Milwaukee h+9,5 2
Miami under 88,5
Atlanta-Dallas under 194,5
Minnesota-Denver under 209,5
Boston-Milwaukee h+9,5 2
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- pintol_TM87
- Kontakt:
jedva ja ovo citirapintol_TM87 je napisao/la:Pesaro vs Siena @vise od 152
Azarenka vs Petković @(+6.5) h2
Helsinki vs Jaro @3+
Horsens @3+
B. Baker @1
Panathinikos @( -24.5+) h1
Gefle vs Aik @manje od 3 gola
Klosterne(1.ut)-KapfenBul @manje od 155 poena
Nimes vs Monpelje @( -5.5) h1 -mislim danas najsigurniji par
Detroit vs Seatle @1
Wozniacki @21+
Elfsborg @1 neki vrag me natjerao da ovo odigram iako vidim da im ovaj Gais bas i ne lezi(ako pobjede to je 1:0)
Varbergs @oba daju gol
Probati
Fener vs Karabuk @x2 kvota 2

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Petorka Lakersa, navodno;dijabola je napisao/la:
Darius Morris, Barnes, Devin Ebanks, Jordan Hill and Josh McRoberts
-----------------------------------------------------------------------------------------------
- Deron Williams, Kris Humphries, Gerald Wallace and Shelden Williams all out tonight at Toronto.
- Spoelstra says he has no choice but to play Haslem and Miller tonight, but it won't be much.
- LeBron, Bosh, Wade out for Heat tonight vs. Wizards
- Rick Carlisle says Jason Kidd (rest) will sit out vs. the Hawks
- Lakers coach Mike Brown says Kobe Bryant will not play tonight in Sacramento
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
doktore de mi bgt reci gdje nađeš tako dobre informacije, i ono svoje gdje gledaš povrede, puno bi mi značilo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.