Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nazalost, Mourinho ce vjerovatno ostati zahvaljujuci osvojenoj Primeri. Ipak, nadam se da postoji neko razuman u klubu ko ce objasniti Perezu da je Real Madrid prevelik klub za Mourinha, njegove "takticke zamisli" u velikim utakmicama i njegov stil ponasanja.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Baš nažalost, muka mi od ovih polufinala više. Vratimo se starim, dobrim ispadanjima u osmini finala od Lyona, Rome, Liverpoola. To je ono što treba Madridu.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Realu na sinocnjoj utakmici. Mi smo bili bolji u utakmici, vi u produzetcima, ali vidi se da vam itekako fali jedna klasicna 9-ka. Cestitke i na osvojenoj tituli u Primeri i zelim vam puno srece u LP sljedece godine.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' to @Portillo bojkotuje forum?
Btw, prejak mi je onaj @Emir_18 ili tako nekako, koji je i dalje ubijeđen kako Ronaldov gol nije iz ofsajda.
Poznavajući forumaše koji navijaju za Real (jbg, po tom su isti kao Barcelonisti), smio bih se kladiti u život da bi srušili forum žalopojkama da je onakav gol postigao neki Bayernov igrač.
Bila bi priča kako su opet pokradeni i kako im UEFA ne da da osvoje taj jubilarni naslov prvaka Evrope.
Treba biti iskren i reći da je Bayern nadigrao Madriđane u ovom dvomeču. Sinoć je Real krenuo furiozno i onda...Jedno veliko ništa. Bayern preuzeo inicijativu, kombinovao, stvarao prilike i na kraju su nagrađeni za takvu igru. Da li smatram da Jose treba napustiti Real? Ni u ludilu. Pomak se vidi, jer su prekinuli Barcelonin niz titula u domaćem prvenstvu, a uspjeli su ih i pobijediti i to na Nou Campu. Dakle, ako ništa, onda s te strane Jose zaslužuje voditi najveći evropski klub.
Sad, druga stvar je što on i dalje ima kojekakve izjave koje ne priliče treneru tog istog tima, al' takav je on bio i prije - dakle, znali su s kim su potpisali ugovor. Nema tu nikakvog "brukanja" Reala, jer su znali koga dovode na mjesto trenera - pobjednika koji se služi onom "cilj opravdava sredstvo".
Naredne godine očekujem 2 pojačanja u odbrani i to je to. Desni bek + stoper i opet će Real biti jedan od 2-3 favorita za osvajanje Lige Prvaka, te jedan od 2 favorita za osvajanje Primere.

Btw, prejak mi je onaj @Emir_18 ili tako nekako, koji je i dalje ubijeđen kako Ronaldov gol nije iz ofsajda.

Poznavajući forumaše koji navijaju za Real (jbg, po tom su isti kao Barcelonisti), smio bih se kladiti u život da bi srušili forum žalopojkama da je onakav gol postigao neki Bayernov igrač.

Treba biti iskren i reći da je Bayern nadigrao Madriđane u ovom dvomeču. Sinoć je Real krenuo furiozno i onda...Jedno veliko ništa. Bayern preuzeo inicijativu, kombinovao, stvarao prilike i na kraju su nagrađeni za takvu igru. Da li smatram da Jose treba napustiti Real? Ni u ludilu. Pomak se vidi, jer su prekinuli Barcelonin niz titula u domaćem prvenstvu, a uspjeli su ih i pobijediti i to na Nou Campu. Dakle, ako ništa, onda s te strane Jose zaslužuje voditi najveći evropski klub.

Naredne godine očekujem 2 pojačanja u odbrani i to je to. Desni bek + stoper i opet će Real biti jedan od 2-3 favorita za osvajanje Lige Prvaka, te jedan od 2 favorita za osvajanje Primere.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dovedite nam Lavezzija

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dovoljno je samo jedno pojacanje u odbrani.. Stoper,stim da Ramos predje na desnog beka..
U zadnje vrijeme se dosta spominje Javi Martinez..Sto se mene tice ja se u zadnje vrijeme protivim svim mogucim dolascima i pretrpavanjem ekipe,a jedino bi pretrpio dolaske Javia i Neymara
U zadnje vrijeme se dosta spominje Javi Martinez..Sto se mene tice ja se u zadnje vrijeme protivim svim mogucim dolascima i pretrpavanjem ekipe,a jedino bi pretrpio dolaske Javia i Neymara

+1madridist je napisao/la:ne vidim razlog,pa ko ne vidi napredak u ovih godinu i po dana il je totalno lud il manijakalno mrzi Madrid
Ja se ne bih bunio kad bi svake godine ovako završilo. Polufinale LP i Liga.

nekako nema bas neke potrebe za nejmarom 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ja jos uvijek mislim da je sudija kriv...
a mozda i kalendar nije bas najbolji....hahaha koji kreten od covjeka
a mozda i kalendar nije bas najbolji....hahaha koji kreten od covjeka
- anonymousHD
- Kontakt:

Naštimano finale Lige šampiona između Reala i Barce? Čak i Platini zbunjen...

Sami pali sami se ubili, nema se tu šta pričat'.
Nego žao mi jadnog' Ramosa da se na njemu koplje prelomilo.
Onako gledajući Mou je već do njega vjerovao da će sve biti riješeno, međutim sam je sebi u stomak skočio.
Bayern ide dalje i najvjerovatnije osvaja Ligu Prvaka.
Nego žao mi jadnog' Ramosa da se na njemu koplje prelomilo.

Onako gledajući Mou je već do njega vjerovao da će sve biti riješeno, međutim sam je sebi u stomak skočio.
Bayern ide dalje i najvjerovatnije osvaja Ligu Prvaka.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
kakav crni ofsajd?Monolog je napisao/la:Btw, prejak mi je onaj @Emir_18 ili tako nekako, koji je i dalje ubijeđen kako Ronaldov gol nije iz ofsajda.![]()
kada se glavesine na celu sa platinijem odluce da umjesto zivog insana postave kamere koje ce slikati desetine slika u minuti i velikom brzinom spartati od gola do gola, onda mozemo reci da je situacija poput ove ofsajd.
sve dok ziv insan sudi, ono nece biti ofsajd. jednostavno, nema sanse da ziv insan na 30+ metara vidi par centimetara koji su u nedozvoljenoj poziciji.
sto se tice reala i nj. igrackog kadra; misljenja sam da realu treba samo jedno ili 2 pojacanja.
real je jak na svim pozicijama - masina, osim u otvaranju igre.
pepe i ramos to ne umiju i zato stalno traze xabija. bayern je to procitao i zato su nasi vezni igraci, najprije kroos, permanentno pritiskali xabija i tjerali ga da te lopte predaje na lijevu i desnu stranu tj. onemogucavali ga da upucuje dubinske lopte.
sad, postoje samo 3 rjesanja za taj problem:
1. razdvojiti stopere, poslati ramosa na beka i dovesti stopera koji je dobar u otvaranju igre.
ovdje je problem to sto ramos nije dobar u fazi napada. jednostavno, ramos ne pomaze krila, a napad koji ne pomazu bekovi je tup. sinoc se di maria nije ni vidio iako se radi o odlicnom igracu. u minhenu se cak ni ronaldo nije vidio kada je presao na desnu stranu jer nije imao podrsku arbeloe.
2. sto vise forsirati sahina i ubacivati ga umjesto kedire - barem u utakmicama kakva je sinosnja.
3. treci rez je najbolniji i glasi: prodaja jednog stopera(ne vjerujem da bi se ramos ili pepe zadovoljili klupom), dovodjenje modernog stopera koji je dobar u otvaranju igre i dovodjenje prijeko potrebnog desnog beka.
eto, izaberite jednu od ove 3 solucije, proslijedite je murinju i nadajte se da ce je usvojiti

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Biram 2.Sahin mora igrati uz Xabija.Što se tiče štopera možda dođe J.Martinez,ali i Varane će dobiti više minuta sljedeće sezone.On bi trebao biti bolji igrač i od Pepea i Ramosa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jel bio neki Ronaldo,jel biloo hala Madrid i tako to
savjetujem Perezu da kupi pola Europe mozda i dodje do finala.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dobar post @secer,manje vise toga su svi svjesni..
Ramos nije toliko tup u napadu,ima dobar centarsut i vjerovatno ce on biti vracen na beka dok je prvi izbor za dovodjenje na stoperskoj poziciji Javi Martinez..On ima herca povuc loptu i ,ko sto ti kazes,otvoriti igru Reala,bez obzira igrao na mjestu stopera ili zadnjeg veznog takav igrac nam je prijeko potreban..Vidjelo se sinoc sta Svajni znaci Bayernu gdje u odredjenim trenutcima iz sredine povlaci loptu i odma pravi pometnju u staticnom veznom paru Xabi-Khedira koji je vecim djelom taborio po bokovima zatvarajuci Marcela i Arbelou..
Puno srece u finalu! Bilo je jos dosta taktickih gresaka sinoc ali nema svrhe o tome sada pisati..
Ramos nije toliko tup u napadu,ima dobar centarsut i vjerovatno ce on biti vracen na beka dok je prvi izbor za dovodjenje na stoperskoj poziciji Javi Martinez..On ima herca povuc loptu i ,ko sto ti kazes,otvoriti igru Reala,bez obzira igrao na mjestu stopera ili zadnjeg veznog takav igrac nam je prijeko potreban..Vidjelo se sinoc sta Svajni znaci Bayernu gdje u odredjenim trenutcima iz sredine povlaci loptu i odma pravi pometnju u staticnom veznom paru Xabi-Khedira koji je vecim djelom taborio po bokovima zatvarajuci Marcela i Arbelou..
Puno srece u finalu! Bilo je jos dosta taktickih gresaka sinoc ali nema svrhe o tome sada pisati..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
rece covjek koji simpatise ekipu koja trosi isto para na pojacanja kao i Madrid.harry_90 je napisao/la:Jel bio neki Ronaldo,jel biloo hala Madrid i tako tosavjetujem Perezu da kupi pola Europe mozda i dodje do finala..

Postovanje treba zaraditi.
Rece covjek cija je ekipa u finalukad_kako je napisao/la:rece covjek koji simpatise ekipu koja trosi isto para na pojacanja kao i Madrid.harry_90 je napisao/la:Jel bio neki Ronaldo,jel biloo hala Madrid i tako tosavjetujem Perezu da kupi pola Europe mozda i dodje do finala..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa Chelsea potrošio 225 miliona eura samo ove i prethodne sezone ...harry_90 je napisao/la:Jel bio neki Ronaldo,jel biloo hala Madrid i tako tosavjetujem Perezu da kupi pola Europe mozda i dodje do finala..
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
I Badstuber je tehnički potkovaniji igrač od Ramosa i Pepea i ne paniči čim protivnik napravi presing.Javi Martinez bi bio idealan.L_blancos je napisao/la:Dobar post @secer,manje vise toga su svi svjesni..
Na beku nema velike razlike između Ramosa i Arbeloe.Ja sam za to da se polako Carvajal uvede u ekipu no od toga nažalost neće ništa biti.Sahin umjesto Khedire bi bio veliku upgrade u sredini jer zna sačuvati loptu i samim tim bi imali veći posjed lopte i manje šanse zaprotivnika da zabije gol.U napadu ništa ne dirati samo bolje rotirati Kaku,Ozila i Angela te Higuaina i Benzemu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.