Za ono sto su uradili kaznjeni su maksimalnom kaznom.Jedan nesportski dogadjaj pravdati drugim je malo poglupo.Beslija jest zasluzio suspenziju jer se ponasao bahato i bezobrazno.Neka potezi pojedinaca koji nastupaju u Zelji ne idu na cast i grb Zelje,i neka bude kaznjen.Aldinn1 je napisao/la:Oni su zaslužili da lete iz lige, zaslužili su duplo veće kazne ? Nisu dobili!voltron30 je napisao/la:Disciplinska komisija Komiteta zasjeda u srijedu (sutra), pa ćemo vidjeti kakve će kazne biti. Navijač sam Željezničara, ali Bešlija zaslužuje 3 utakmice suspenzije (da mi je brat rođeni).
Nemoj biti smiješan samo ..
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
-PAJA Fan Club!!
To se Bešlija i u rikverc vratio, u dvje trake, pa njega je slon kopitom opalio ili surlom.?HEKTAP je napisao/la:
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma ne..ovo ga šipovac izgrebao pa natjerao da se uslika kako bi se nepravedno optuživali korektni igrači želje,kako ne kontaš?To se Bešlija i u rikverc vratio, u dvje trake, pa njega je slon kopitom opalio ili surlom.?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Pa i nisu.seven je napisao/la:ne vrijedi dokazivati ni putem fotografija, evo već imaju argumenti da se po otisku jasno vidi da to nisu bile Bešlijine kopačkeavlami97 je napisao/la:Kod Bešlije noga široka 40 cm, a da se spusti malo trenerka širina kopačke bi nagurala i pola metra.HEKTAP je napisao/la:Ako je ono Bešlija uradio namjerno, onda je to za rigoroznu kaznu.
Drugi put ti je pametnije da malo sacekas ili se raspitas o nekim stvarima prije nego li pocnes pljuvati po nasem klubu.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- GaetanoScirea
- Kontakt:
moderator
Ni jedna rijec nema veze sa temom,idemo dalje ....tema fk borac
Ni jedna rijec nema veze sa temom,idemo dalje ....tema fk borac
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ја " ? на & се $ ? & су ? " " " " $ & - $ " $ је то $ " са "
% " на све то?

А $, & ?
$ " `$ $ $, " $ " не " " у & & ? " " (" " се) " & " " & " $ " &...
А $ је & ? " ? се у $ ' ' " $ ? &...
Па ово ' " у "....
? у & јесу $ % се " ? " ?, ? ова % је ? у "...
%!!!
$ сезона & се ' $ по ? са ' је она прва... " је ? ? ? ? ', а $ се све ? у &*ац...

$ " `$ $ $, " $ " не " " у & & ? " " (" " се) " & " " & " $ " &...
А $ је & ? " ? се у $ ' ' " $ ? &...

Па ово ' " у "....
? у & јесу $ % се " ? " ?, ? ова % је ? у "...
%!!!
$ сезона & се ' $ по ? са ' је она прва... " је ? ? ? ? ', а $ се све ? у &*ац...
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
- Armageddon2012
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma jubav mawa, ko je dillo da ga bijemo odmah... Da ti ciko kaze, nemoj da se sikiras, ljudi ionako nemaju koga kazniti, pa su zato i odgodili, i svi skupa otisli u Banja Luku kod Sipovca na banjalucke cevape.
Jos sto sam nacuo je da Osim casti, jer ovaj kap nema kesa od nekih kazni.

Jos sto sam nacuo je da Osim casti, jer ovaj kap nema kesa od nekih kazni.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
" $ пренос & са $ на ? ? ?. & је ' у ? " свог оператера, ево $ ? за ?-" http://www.belkanal.tv/" onclick="window.open(this.href);return false; ' ? на овај " прозор $(' ? "), " ? " & га у & $ ' (", $ ? $...) " "...

& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
mislim da ce beslija biti kaznjen,morao bi,bogicevic ne, jeste da njegov potez nije bio u duhu fer pleja ali je ono bilo daleko od udaranja!
AMAR OSIM!!!
Sramota. Samo me zanima kad ce biti kaznjen...Zasto nije bio kaznjen odmah u ponedjeljak? I on i Bogicevic i Kvesic. Nisu da bi odigrali utakmicu protiv Sirokog. Smijurija. Ima li i jedan vas navijac koji ce biti korektan pa reci da mu je bar malo krivo zbog nacina na koji njegov klub dolazi do rezultata?csh je napisao/la:mislim da ce beslija biti kaznjen,morao bi,bogicevic ne, jeste da njegov potez nije bio u duhu fer pleja ali je ono bilo daleko od udaranja!
- rossoneri83sa
- Kontakt:
Bogičević i Kvesić?zašto da ih kazne?sfpborac je napisao/la:Sramota. Samo me zanima kad ce biti kaznjen...Zasto nije bio kaznjen odmah u ponedjeljak? I on i Bogicevic i Kvesic. Nisu da bi odigrali utakmicu protiv Sirokog. Smijurija. Ima li i jedan vas navijac koji ce biti korektan pa reci da mu je bar malo krivo zbog nacina na koji njegov klub dolazi do rezultata?csh je napisao/la:mislim da ce beslija biti kaznjen,morao bi,bogicevic ne, jeste da njegov potez nije bio u duhu fer pleja ali je ono bilo daleko od udaranja!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ma daj ba, Borčevci uozbiljite se, jedino je Bešlija zaslužio kaznu od 3 utakmice, kakvi ste postali, uskoro ćete nakon svakog faula tražiti crveni karton.
Ne mogu da vjerujem!
Ne mogu da vjerujem!

Volim te, Željo!
Sad je vec kasno ali Kvesic zboh namjernog udaranja Zarica kopackom (vidi sliku)rossoneri83sa je napisao/la:Bogičević i Kvesić?zašto da ih kazne?sfpborac je napisao/la:Sramota. Samo me zanima kad ce biti kaznjen...Zasto nije bio kaznjen odmah u ponedjeljak? I on i Bogicevic i Kvesic. Nisu da bi odigrali utakmicu protiv Sirokog. Smijurija. Ima li i jedan vas navijac koji ce biti korektan pa reci da mu je bar malo krivo zbog nacina na koji njegov klub dolazi do rezultata?csh je napisao/la:mislim da ce beslija biti kaznjen,morao bi,bogicevic ne, jeste da njegov potez nije bio u duhu fer pleja ali je ono bilo daleko od udaranja!

Bogicevic zbog udaranja Radulovica rukom u potiljak dok ovaj lezi na zemlji.
JEDINI KOREKTNI SU NAVIJACI AJ u racku pa nemo'š tako pisat.sfpborac je napisao/la:Sramota. Samo me zanima kad ce biti kaznjen...Zasto nije bio kaznjen odmah u ponedjeljak? I on i Bogicevic i Kvesic. Nisu da bi odigrali utakmicu protiv Sirokog. Smijurija. Ima li i jedan vas navijac koji ce biti korektan pa reci da mu je bar malo krivo zbog nacina na koji njegov klub dolazi do rezultata?csh je napisao/la:mislim da ce beslija biti kaznjen,morao bi,bogicevic ne, jeste da njegov potez nije bio u duhu fer pleja ali je ono bilo daleko od udaranja!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ali niko da proomentarise to sto nije izrecena ni jedna kazna do sad. Pa koliko treba proci vremena da se kazni bar onaj 'sportista' Beslija?
- rossoneri83sa
- Kontakt:
sutra zasjeda disciplinska komisija!sfpborac je napisao/la:Ali niko da proomentarise to sto nije izrecena ni jedna kazna do sad. Pa koliko treba proci vremena da se kazni bar onaj 'sportista' Beslija?
I lagano odigraju kup utakmicu! Smijesno, zar ne?!rossoneri83sa je napisao/la:sutra zasjeda disciplinska komisija!sfpborac je napisao/la:Ali niko da proomentarise to sto nije izrecena ni jedna kazna do sad. Pa koliko treba proci vremena da se kazni bar onaj 'sportista' Beslija?
na onoj tekmi se samo belija moze kazniti a i to nije sigurno jer se onaj vas valjao kao da ga je voz udario i okretao ,ostalo je smijesno komentarisati fol ovaj ledza uslikaosfpborac je napisao/la:I lagano odigraju kup utakmicu! Smijesno, zar ne?!rossoneri83sa je napisao/la:sutra zasjeda disciplinska komisija!sfpborac je napisao/la:Ali niko da proomentarise to sto nije izrecena ni jedna kazna do sad. Pa koliko treba proci vremena da se kazni bar onaj 'sportista' Beslija?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.