AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jao pasova u Muntarija
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
evo ga borriello ga utrpo. sad je zaista sve gotovo i treba se okrenuti novoj sezoni. ovo je sramota sa igračem manjem ne mogu šansu da naprave protiv ovako loše genoe.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- muha milanez
- Kontakt:
PRINCEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Hvala Bogu!
Hvala Bogu!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jesam rekao Boateng gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Samo nešto - KPB
Milan je još u životu, još uvijek nije gotovo. Igra je očajna, što jest jest, al' opet ako Bog da Milan pred vratima pobjede.
na kraju jedva pobjeda. po meni ovo je gotovo. do kraja 4 utakmice samo a juve ima +3. igra je katastrofalna i da janković nije dobio crveni pitaj boga bi li uvalili onaj krompir. juve mora da 2 kiksa a milan nema pravo na kiks što je sa ovakvom igrom nemoguće. daj bože da nisam u pravu ali protiv siene u gostima bit će izuzetno teško a inter evo danas dobi jaki udinese i to u gostima i tu će biti najteža utakmica. a da ne govorim kako će merdisti dati sve od sebe da pomrse račune milanu a još im i pobjeda treba za ligu prvaka. allegri da je imao muda i u nekim prijašnjim utakmicama (fiorentina, bologna, catania...) odigrao sa 3 špica možda bi situacija bila drugačija.
forza milan fino alla morte!
forza milan fino alla morte!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
I ja mislim da je gotovo, tačnije poslije Fiorentine sam očekivao veliki pad. Meni se čini da određeni igrači imaju velikih problema sa motivacijom i zalaganjem, to je nešto što ide na dušu Maxu. Po meni mogu komotno dati priliku De Scigliu, Valotiu, onom malom što je zaigro protiv Plzena itd...
Ne razumijem stvarno Allegria prilikom odabira sastava , kaj više forsira Muntari -- MVB -- Nocerino kad nema uspijeha .. Zašto ne pruži priliku i drugim igračima .. Nikako mi nije jasan , ali valjda će shvatiti svoju grešku.
Sloboda Tuzla !!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nema opravdanja, blijeda pobjeda ...
Idemo dalje
Idemo dalje
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kako samo volim ovog momka
Istetovirao na sebi Milanov 18-ti scudetto, ljubi grb. Siguran sam da će ostat ovdje doživotno !

I na kraju, Allegri nakon gola

Istetovirao na sebi Milanov 18-ti scudetto, ljubi grb. Siguran sam da će ostat ovdje doživotno !

I na kraju, Allegri nakon gola

Emanuelson-a na beka postavit
jednom je kako treba prosao po strani centrirao i odmah se zakuhalo ispred gola
srecom je bio Boateng na drugoj strani da to iskoristi
jednom je kako treba prosao po strani centrirao i odmah se zakuhalo ispred gola
srecom je bio Boateng na drugoj strani da to iskoristi
kako mi je drago sto je pojedinim osobama u Milanu pao kamen sa srca posle gola Boatenga
Vidjeli ste koliko je samo Boatengu drago zbog tog gola,a realciju Allegrija ne treba ni komentarisati..mislim da je jos nekoliko minuta ostalo 0-0 da bi pao u nesvjest
Vazno je pobjedjivati do kraja,pa Juve ako kiksa kiksa...
Dozivotno pa sada evo sta pisuIlPrincipe je napisao/la:Kako samo volim ovog momka![]()
Istetovirao na sebi Milanov 18-ti scudetto, ljubi grb. Siguran sam da će ostat ovdje doživotno !![]()
Milan žrtvuje Boatenga?
"Rossoneri" bi mogli da dobro zarade na bivšem reprezentativcu Gane.
Boateng je često povređen ove sezone, čini se da nije ni u najboljoj formi i kada igra, mada je imao i blistavih partija.
Doveden je iz Engleske, preko Genoe, uspeo je da se nametne i njegova cena je baš porasla.
Pominje se Real i suma od 18 miliona evra.
"Gazzetta" piše da bi Boateng, kao i Pato mogli da dobro napune kasu "Rossonera" i omoguće prelazni rok koji bi podmladio tim, ali i ojačao ekipu, pre svega na sredini i u poslednjoj liniji.
Takođe list navodi da trener Allegri nije zadovoljan profesionalizmom fudbalera, odnosno njegovom vezom sa Melissom Sattom, koja se često provlači u tabloidima.
I kaze da podmlade sastav a hoce da prodaju 25-o godisnjeg fudbalera a ostavljaju Ambrosini i Nestu ,ili dovode ovog 27-mo godisnjeg Traorea
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ma mani se šupljih priča. baš će prodati ključnog igrača kao što je boateng. ne vjerujte svemu što pročitate.
capello je izjavio da ne želi da bude u upravi bilo kojeg kluba već želi da trenira neki klub. kaže najradije bi u inostranstvo na 2g ali može i u italiji ali samo ako klub ima ozbiljan projekat. kaže nije imao kontakta sa milanom i da je u veoma dobrim odnosima sa gallijanijem i berlusconijem. razlog njegove posjete san siru neki dan kako kaže bili su njegovi unuci-navijači milana koje je poveo na utakmicu.
capello je izjavio da ne želi da bude u upravi bilo kojeg kluba već želi da trenira neki klub. kaže najradije bi u inostranstvo na 2g ali može i u italiji ali samo ako klub ima ozbiljan projekat. kaže nije imao kontakta sa milanom i da je u veoma dobrim odnosima sa gallijanijem i berlusconijem. razlog njegove posjete san siru neki dan kako kaže bili su njegovi unuci-navijači milana koje je poveo na utakmicu.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
igrač koji je napravio grešku za Bolognu nakon koje ste postigli izjednačujući gol mogao bi biti vaše pojačanje na ljeto....Gaby Mudingayi...zahvalan igrač..sigurno zaslužuje da predje u veći klub..medjutim da li je kalibar za Milan? 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- IlPrincipe
- Kontakt:
ma šupljakuša, dosta je bilo propaliteta, idemo na World Class
Gaby Mudingayi je malo defanzivnije copia Muntaria. Procitao sam negdje da je uz Vidala i Behramija ima najvise oduzeti lopti u dosadasnjem dijelu prvenstva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
mundigayi je igrač kalibra brocchi. nadam se da su to samo lovačke jer se radi o prosječnom veznjaku.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Cuj kad Prince igra, bas i nije u formi, lik kad god je igrao razvalio. 
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.