Ja ovdje iznosim svoje mišljenje, tebi se sviđalo il ne. Ako hočeš čitaj ako ne nemoj i tačka.
Chelsea je onda bolji od Barce

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nije on bolji od Cristine, on je za njega academic Muhamed FilipovićGunnerS je napisao/la:Šta mene boli briga hočeš ti mene ozbiljno shvatit ?!
Ja ovdje iznosim svoje mišljenje, tebi se sviđalo il ne. Ako hočeš čitaj ako ne nemoj i tačka.
Chelsea je onda bolji od BarceIdemo po tvojoj logici. Ribery bolji od Ronalda
![]()
Kros od Kake itd itd
![]()
bez obzira na gunnerove godine ti si znatno deficitarniji u smislu iq-a od njeg,kakva debilna rečenica ovo sa ozbiljnim protivnikom-pa šta si ti čoban na Kavkazu koji nije gledao clasico u subotu,il si top koji nije vidio da je Madrid sinoć izgubio od Bayerna na penale,ljudi moji pa ko se sve ne smatra pismenim i ne piše po internetu,zbog takvih mi nekad bude žao što je internet pružio svakom priliku da iznosi svoje gluposti u javnost, ja sam fanatik Madrida ali brate nikad ne bi sra.o o stvarima o kojima pojma nemam i to još da drugi mogu pročitatiBoBo89 je napisao/la:Gunner ima nekih 12 godina, po mojoj slobodnoj procjeni.Cuj Bayern slabiji na svim pozicijama osim desnog bekaPa ko je to u Realu bolji od Robena, osim Ronalda, Sta je to casilas bolji golman od neuera
Schweinsteiger je kvalitetniji od svih realovih veznih.Realovi igraci su samo razvikani it to je to. Al kad izuzmes Ronalda Real ima solidnu ekipu, koja je sposobna da nabija gol razliku na osasuni i levanteu, al cim naidje ozbiljan protivnik pokazu koliko u stvari vrijede. I neznam zasto poredite to sto je Barca ispala s vasim ispadjanjem. Pa barca je bila bolja u obje utakmice, a real je pregazen u obje utakmice.Bayern je jednostavno bolji !!! P.S. ja sam navijac Uniteda da nemislite da sam opredijeljen, samo sam objektivan!!!
aj' odleprsajBoBo89 je napisao/la:Gunner ima nekih 12 godina, po mojoj slobodnoj procjeni.Cuj Bayern slabiji na svim pozicijama osim desnog bekaPa ko je to u Realu bolji od Robena, osim Ronalda, Sta je to casilas bolji golman od neuera
Schweinsteiger je kvalitetniji od svih realovih veznih.Realovi igraci su samo razvikani it to je to. Al kad izuzmes Ronalda Real ima solidnu ekipu, koja je sposobna da nabija gol razliku na osasuni i levanteu, al cim naidje ozbiljan protivnik pokazu koliko u stvari vrijede. I neznam zasto poredite to sto je Barca ispala s vasim ispadjanjem. Pa barca je bila bolja u obje utakmice, a real je pregazen u obje utakmice.Bayern je jednostavno bolji !!! P.S. ja sam navijac Uniteda da nemislite da sam opredijeljen, samo sam objektivan!!!
Real u Engleskoj ne bi bio ni drugi, to je samo prenapuhana ekipa za koju su nas novinari uvjerili da je naj na svijetu, isto kao i za Barcu u zadnje vrijeme. Real, gotovo da nije imao ozbiljnog protivnika u LP, dok je Bayern prošao bez problema grupu smrti i u obije utakmice na proste faktore rastavio Real. Ko je kriv Barci što ona nije parkirala bus pred vrata i sprijecila pogodke ili Realu sto ne umiju Bayernom. I sad se ovaj nasao da omalovažavatech je napisao/la:Mourinho je priznao i da je "clasico" s Barcelonom ostavio traga.
''Bayern i Chelsea su proteklog vikenda igrali sa svojim rezervnim sastavima, dok smo mi i Barcelona igrali najvažniji susret sezone domaćeg prvenstva. Da nismo igrali za naslov u Primeri ne bismo poslali najbolje igrače na travnjak prošlog vikenda. Teško je ostati u više od jednog natjecanja'', rekao je Portugalac te za kraj, u svom stilu, sarkastično konstatirao.
''Finale Lige prvaka će igrati peta momčad Premiershipa i druga Bundeslige koje se nalaze 25 odnosno osam bodova iza vodećih momčadi u domaćem prvenstvu.''
![]()
![]()
jao jeftine vadione i šuplje price. I opet fakin ujeda
![]()
Mogao je i Guardiola identicnu izjavu dati, ali Pep je gospodin koji cestita Čelziju na prolazu i nema neke naknadne pametiZOI84 je napisao/la:Real u Engleskoj ne bi bio ni drugi, to je samo prenapuhana ekipa za koju su nas novinari uvjerili da je naj na svijetu, isto kao i za Barcu u zadnje vrijeme. Real, gotovo da nije imao ozbiljnog protivnika u LP, dok je Bayern prošao bez problema grupu smrti i u obije utakmice na proste faktore rastavio Real. Ko je kriv Barci što ona nije parkirala bus pred vrata i sprijecila pogodke ili Realu sto ne umiju Bayernom. I sad se ovaj nasao da omalovažavatech je napisao/la:Mourinho je priznao i da je "clasico" s Barcelonom ostavio traga.
''Bayern i Chelsea su proteklog vikenda igrali sa svojim rezervnim sastavima, dok smo mi i Barcelona igrali najvažniji susret sezone domaćeg prvenstva. Da nismo igrali za naslov u Primeri ne bismo poslali najbolje igrače na travnjak prošlog vikenda. Teško je ostati u više od jednog natjecanja'', rekao je Portugalac te za kraj, u svom stilu, sarkastično konstatirao.
''Finale Lige prvaka će igrati peta momčad Premiershipa i druga Bundeslige koje se nalaze 25 odnosno osam bodova iza vodećih momčadi u domaćem prvenstvu.''
![]()
![]()
![]()
Pa dokle moj Special One.tech je napisao/la:Mourinho je priznao i da je "clasico" s Barcelonom ostavio traga.
![]()
![]()
![]()
u vecini vaznih utakmica on se bespotrebno povlaci ,u prvoj utakmici isto kod 1 1 bezze se povuko zadovoljan rezultatom i to se osveti,bas isto ko da misli da je to inter onaj njegov iz 2010 godine ,sa njima se i mozes branit ,a ovave igrace u napadu imat i samo ogranicit igrace na kontre to mu je greska koja ga i kostala ispadanja,bayern cak j e trebo rijesit prolaz u 90 min,imali su sve posjed ,sanse ,samo eto nije ih htio gol za 2:2 , al et vratilo im se na penalima sve tostomaklija je napisao/la:Treba biti realan i reći Mou je ispao pič.... kod 2:0 on zatvara utakmicu i daje bavarcima loptu u posjed. Kako nije skontao da Real nije Inter i ne zna igrati zatvoreno???? Na poluvremenu on ima 45 min. za još 1 gol i od 46.minute on čeka produzetke-penale. Kad je Kasai odsvirao kraj produzetaka znao sam. Bayner ide dalje. Jer to je Bayern :ugeek: Ispao je glupson A klase, jeste trenercina i po ali neke stvari nije dobro ukonto, i on je glavni krivac za ispadanje!!!
Ti bi se trebao iskljuciti sa ove teme, imati igrača više 60 minuta i nista ne napraviti-svakom se desi. Ali primiti 2 gola od takve ekipe, a ne dati niti jedan :ugeek: Pametnome dovoljnoFKKrajina je napisao/la:Jojjj onog sudije sinoc,hajd sto pustise Realu gol iz offside,pa i ne svirnu penal za Bayern u 85. minuti,mogao je bar jos jedan svirnuti za Real da ih rijesi muka. Kad je vec toliko pomogao,a siguran sam da bi mu Mou,Penaldo i co dopustili da im ga stavi,svakom pomalo,nakon utakmice
Naravno. Ja sam se pokrio po glavi,nikad mi vise nije bilo krivo i zao nego utorak navecer,ali,hocemo li analizirati nase i vase situacije,nasu i vasu utakmicu,mi nadigrali,vas razvalio Bayern usred Madrida. Na kraju smo isti ku*ac i jedni i drugi,ali mi uzdignute glave vi pognutestomaklija je napisao/la:Ti bi se trebao iskljuciti sa ove teme, imati igrača više 60 minuta i nista ne napraviti-svakom se desi. Ali primiti 2 gola od takve ekipe, a ne dati niti jedan :ugeek: Pametnome dovoljnoFKKrajina je napisao/la:Jojjj onog sudije sinoc,hajd sto pustise Realu gol iz offside,pa i ne svirnu penal za Bayern u 85. minuti,mogao je bar jos jedan svirnuti za Real da ih rijesi muka. Kad je vec toliko pomogao,a siguran sam da bi mu Mou,Penaldo i co dopustili da im ga stavi,svakom pomalo,nakon utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.