Ma kakva nularicaribery je napisao/la:Pa nije covjek ni rekao da mora biti piva. A moze i nularica, ako je vec do toga.

Piva FTW

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma kakva nularicaribery je napisao/la:Pa nije covjek ni rekao da mora biti piva. A moze i nularica, ako je vec do toga.
Ma hajde nisi jedini,meni puna kuca,jos znas i sam kako je kad sa jednom ili vise zena gledas utakmicu(sve one znajuBundesliga je napisao/la:Ma kakva nularicaribery je napisao/la:Pa nije covjek ni rekao da mora biti piva. A moze i nularica, ako je vec do toga.![]()
, ma kazem da me stid jer sam gledao utakmicu sa starom a puno sam psovao
.
Piva FTW
Jedina konkurencija Lahmu za najboljeg beka svijeta je AlabaJohny je napisao/la:Philip Lahm je najboji bek na Svijetu bez konkurencije ! Taj covjek doruckuje "velike" igrace.
Istakao bi jos Gustava koji je bio strasan i naravno Nojera za one dvije intervencije
Ma meni stara govori: " Necu nikad vise s tobom gledat Bayerna , ti si lud "S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma hajde nisi jedini,meni puna kuca,jos znas i sam kako je kad sa jednom ili vise zena gledas utakmicu(sve one znaju ) ali ja ih ni ne vidim kao da nisu ni bili tu pogotovo na penalima.
Ma najgore je bilo u prvih 15 min,nakon onog penala i gola iz offsidea.Psujem i Kassaia i Španiju i penal,ništa ne ostavljam oni gledaju kontaju ovaj za bolniceBundesliga je napisao/la:Ma meni stara govori: " Necu nikad vise s tobom gledat Bayerna , ti si lud "S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma hajde nisi jedini,meni puna kuca,jos znas i sam kako je kad sa jednom ili vise zena gledas utakmicu(sve one znaju ) ali ja ih ni ne vidim kao da nisu ni bili tu pogotovo na penalima.![]()
, a ja njoj kazem : " Ne moras samo da Bayo udje u finale"
![]()
I kod mene ista stvar sto se tice spavanja a valja ustat u 6:40Bundesliga je napisao/la:Ista situacija kod mene, jos ja lupam po zidu![]()
, joj ko ce zasp'at veceras
![]()
To je to! Kako me samo nasmijase museme i peskiri.don_burza je napisao/la:AL vidite ovo
U sezoni kad dva lika postignu 80 i kusur golova i kad jedan tim postigne 100 i kusur golova i svi svrsavaju na museme i peskire od tih timova BAYERN igra finale lige sampiona !!!
OVO NIKAKVE PARE NE MOGU NADOKnADITI
bavaraccccc je napisao/la:Uh kako sam fino spavao..![]()
Dobro si tekmu ispratio!don_burza je napisao/la:bavaraccccc je napisao/la:Uh kako sam fino spavao..![]()
nisam oka sklopio
dusu sam u WC solju ispustio **** ti alkohol
popio sam za petoricu od srece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.