možda po tvojim pravilima fudbala,po ovim važećim je bio čisti ofsajd...brzo očnom dok se stanje nije pogoršalo!!emir18 je napisao/la:Kakav ofsajd???cist gol kao suza,opet kazem neko je morao proc valjda je to bolji....Johny je napisao/la:Kako je onda moguce da uz neregularan pogodak i minimalno jedan penal nedosviran za Bayern , ovako mocna ekipa moze ispasti.Garant je presudio onaj nedosudjen korner u 88 minuti za Real !
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
- Donnie Darko
- Kontakt:
U stilu domacih trenera
Cestitke na lijepom doceku i fer i korektnoj igri . Steta sto vas nismo dobili u 90 minuta da nemate sta prigovoriti ovako ostaje prica da su penali lutrija
Cestitke na lijepom doceku i fer i korektnoj igri . Steta sto vas nismo dobili u 90 minuta da nemate sta prigovoriti ovako ostaje prica da su penali lutrija
Thomas Müller - Fußballgott
Imas dvojcu Nijemaca u ekipi i ne nalaze ti se medju izvodjacima penala...nista se drugo nije moglo ocekivati nego ispadanje.
Mozda ovo zvuci smijesno, ali penali za Nijemce nisu lutrija to je znanje. Ljudi su u historiji samo jednom pogrijesili u stilu Ramosa i nikad vise.
Mozda ovo zvuci smijesno, ali penali za Nijemce nisu lutrija to je znanje. Ljudi su u historiji samo jednom pogrijesili u stilu Ramosa i nikad vise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Al glavno je kad Barca "zijani" od nekog i kad navijaci Reala zaj3baju oni se uvijek pitaju:"Zasto se vise radujete "nasem"(a ja se pitam sta je to njihovo) neuspijehu vise nego svom (a ja se pitam cijem?) uspijehu?
Kad veceras prelistam par postova unazad i gle cuda...
Ozil je izašao umjesto Kake ... sve u svemu glavna greška je pucanje Ramosa prije svih ostali napadački orjentirani igrača ...amerosm je napisao/la:Imas dvojcu Nijemaca u ekipi i ne nalaze ti se medju izvodjacima penala...nista se drugo nije moglo ocekivati nego ispadanje.
Meni je zanimljivo da Robben nije pucao kod Bayerna ... xD
Zasto si mi ukrao nickDzoni je napisao/la:Al glavno je kad Barca "zijani" od nekog i kad navijaci Reala zaj3baju oni se uvijek pitaju:"Zasto se vise radujete "nasem"(a ja se pitam sta je to njihovo) neuspijehu vise nego svom (a ja se pitam cijem?) uspijehu?

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ma ne covjece ja sam Dzoni. 

ma nista ljudi su zasluzili da idu dalje imali smo sansu kada smo dali drugi gol bayern je tada pao i imali smo kontrolu da smo dali jos jedan sve bi bilo gotovo ali ljudi su se vratili imali posjed lopte bili bolju u dosta dijelova utakmice,nama ostaje primera a finale zasluzeno igraju i bayern i chelsea
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Isi qracDzoni je napisao/la:Ma ne covjece ja sam Dzoni.

Samo sto sam ja "Englez" a ti Bosnjo.
Johnny b, how much there is to see
Sve to stoji...Sajmerit je napisao/la:ma nista ljudi su zasluzili da idu dalje imali smo sansu kada smo dali drugi gol bayern je tada pao i imali smo kontrolu da smo dali jos jedan sve bi bilo gotovo ali ljudi su se vratili imali posjed lopte bili bolju u dosta dijelova utakmice,nama ostaje primera a finale zasluzeno igraju i bayern i chelsea
Al ko ce sad gledat finale u kojem igraju bayern i chelsea kad je to moglo bit barca-real
Fali ti jedno "n" da bi bio "englez" (JohnNy) ovako si nedefinisan.Johny je napisao/la:Isi qracDzoni je napisao/la:Ma ne covjece ja sam Dzoni.![]()
Samo sto sam ja "Englez" a ti Bosnjo.
Aj da ne off topićimo vise

neka malo dosta je bilo el clasicca ovih sezona neka se malo svijet odmori od barce i reala a sljedece godine idemo po tu ukletu 10 tituluDzoni je napisao/la:Sve to stoji...Sajmerit je napisao/la:ma nista ljudi su zasluzili da idu dalje imali smo sansu kada smo dali drugi gol bayern je tada pao i imali smo kontrolu da smo dali jos jedan sve bi bilo gotovo ali ljudi su se vratili imali posjed lopte bili bolju u dosta dijelova utakmice,nama ostaje primera a finale zasluzeno igraju i bayern i chelsea
Al ko ce sad gledat finale u kojem igraju bayern i chelsea kad je to moglo bit barca-real
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
mislim da je sudija kriv, OPET ... :*
Naravno da i pored toga što ste skoro pa sigurno uzeli titulu u Primeri, ste razočarani. Nije lako prežvakat večerašnju utakmicu i meni bi bilo isto da je Bayern ispao. Ali večeras naravno da su Bayernovi igrači imali i krila na terenu, jer su bili nošeni tom velikom željom da igraju finale u Munchenu. I zato je meni isto bilo bitno da dobijemo večeras i toliko mi je drago.....Tako da je to od prilike što je donekle presudilo, ali sad i ne mogu ulazit u duboke analize o Realu jer večeras sam u ekstazi...
Možda neki naredni dan....
Samo jedno želim reći, a to je da Mourinhu treba kao prvo odat priznanje za uzetu titulu u prvenstvu, jer titula u prvenstvu, u svakom prvenstvu, nije to sad samo u Primeri, ima ogroman značaj, jer to je razultat rada tih 38 kola.....Mourinho ako i dalje ostane kod vas, on će i dalje i u Ligi prvaka moći napraviti velike stvari. Smatram ga zaista sjajnim trenerom i nije odmah sad zaslužio neke kritike. Prvo treba pogledat šta je u ovoj sezoni napravio.
Samo bijes i razočarenje se večeras mogu razumjeti....E sad već za koji dan kad sagledate cijelu sezonu, sve ćete gledat drugim očima

Samo jedno želim reći, a to je da Mourinhu treba kao prvo odat priznanje za uzetu titulu u prvenstvu, jer titula u prvenstvu, u svakom prvenstvu, nije to sad samo u Primeri, ima ogroman značaj, jer to je razultat rada tih 38 kola.....Mourinho ako i dalje ostane kod vas, on će i dalje i u Ligi prvaka moći napraviti velike stvari. Smatram ga zaista sjajnim trenerom i nije odmah sad zaslužio neke kritike. Prvo treba pogledat šta je u ovoj sezoni napravio.
Samo bijes i razočarenje se večeras mogu razumjeti....E sad već za koji dan kad sagledate cijelu sezonu, sve ćete gledat drugim očima

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
To samo Real i Barca znaju igrat fudbal ?!Dzoni je napisao/la: Sve to stoji...
Real je grešku napravio pa onda kad su vodili 2:0 nisu išli po treći gol nego su dopustili Bayernu da ih otjeraju na njihovu polovinu. Greška Mourniha je i ta sa Ramosom, nevjerovatna greška

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- moustapha
- Kontakt:
Nije greska kad te protivnik stjera u cosak. To je valjda nemoc. Totalno povrsno rezonovanje utakmice, a i ne cudi s obzirom da si sinocc pisao da Real ima bolje igrace na svim pozicijama.GunnerS je napisao/la:To samo Real i Barca znaju igrat fudbal ?!Dzoni je napisao/la: Sve to stoji...
Real je grešku napravio pa onda kad su vodili 2:0 nisu išli po treći gol nego su dopustili Bayernu da ih otjeraju na njihovu polovinu. Greška Mourniha je i ta sa Ramosom, nevjerovatna greška
#divovi
A to nema ? Uporedi, možda jedino desni bek je lošiji a ostalo... daleko bolje. 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- moustapha
- Kontakt:
I ti sad ocekujes da te neko ozbiljno shvati?
Jbg., utakmica nije mjerilo odnosa snaga na terenu.
Jbg., utakmica nije mjerilo odnosa snaga na terenu.

#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.