Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Imas u Robotu na Pofalicima, ne znam tacno sad kako se radnja zove.
Ugl. zadnji sprat, prvi butik s desne strane. 135 maraka dres-sorc.
Ugl. zadnji sprat, prvi butik s desne strane. 135 maraka dres-sorc.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- edo_malesak
imal sta od ovog novog dresa..
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
O novom ugovoru sa Legeomedo_malesak je napisao/la:imal sta od ovog novog dresa..
U četvrtak navečer se iz Napulja vratila delegacija NSBiH koja je bila na razgovorima sa čelnicima Legee koja je snabdjevač opremom naših reprezentativnih selekcija. U Italiju su išli predsjednik Sulejman Čolaković, generalni sekretar Munib Ušanović, selektor Miroslav Blažević, direktor marketinga Nijaz Merdanović i saradnik u međunarodnom odjelu Elmir Pilav.
- Sa Legeom nam je istekao ugovor i pošto oni imaju pravo prvenstva otišli smo u Napulj na pregovore o novom ugovoru. Ima još nekoliko zainteresiranih proizvođača, ali sa Legeom imamo dobre odnose i na putu smo da potpišemo novi ugovor - rekao nam je Ušanović.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Boga mi ja prelisto čitavu Legeinu oficielnu stranicu i nas nema pod Sponsorship-om... Vjerovatno zato jer ona krmad iz saveza još nije potpisala novi ugovor... Mada se i dalje nadam da cemo malo jacu firmu naci...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
- Kontakt:
evo malo o dresu:
Ćiro: Suljo je veliki "mangaš"
Protekle sedmice Blažević je bio u Napulju, gdje su Sulejman Čolaković i Munib Ušanović dogovarali uvjerte suradnje sa "Leđeom". Postignut je načelni dogovor, ali paraf još nije stavljen. Očito Ćiro ima neke adute u rukavu. Iznenadio nas je selektor hvalospjevima na račun Sulejmana Čolakovića.
- Suljo je veliki mangaš! Znaš da je i mene iznenadio kako se postavio u pregovorima. Ja se za sastanke ovakve vrste spreman poi dva sata, a on iz rukava, kao da smo mi Brazil. Svaka mu čast!
leĐea
je bila uz nas kad niko od velikana nije htio ne bi mi uopste bilo krivo da nam ona i ostane!
Ćiro: Suljo je veliki "mangaš"
Protekle sedmice Blažević je bio u Napulju, gdje su Sulejman Čolaković i Munib Ušanović dogovarali uvjerte suradnje sa "Leđeom". Postignut je načelni dogovor, ali paraf još nije stavljen. Očito Ćiro ima neke adute u rukavu. Iznenadio nas je selektor hvalospjevima na račun Sulejmana Čolakovića.
- Suljo je veliki mangaš! Znaš da je i mene iznenadio kako se postavio u pregovorima. Ja se za sastanke ovakve vrste spreman poi dva sata, a on iz rukava, kao da smo mi Brazil. Svaka mu čast!
leĐea

Ma ebo legeu.....Daj Adidas ili Nike.....
No problem je sto Legea i takve levatske firme mogu uletiti direktno lovu ovim predstavnicima da bace svoj potpis na ko zna kakav ugovor, dok kod Adidasa i Nike mora biti sve po standardu sto nama ne odgovara jer nema mucki....
Necu nikad kupiti ni dres ni bilo sta sto je Legeino...Imam stari dres i njega nosam na utakmice, no da izidje novi od Adidas ili Nike platio bih koliko god da kosta....
No problem je sto Legea i takve levatske firme mogu uletiti direktno lovu ovim predstavnicima da bace svoj potpis na ko zna kakav ugovor, dok kod Adidasa i Nike mora biti sve po standardu sto nama ne odgovara jer nema mucki....
Necu nikad kupiti ni dres ni bilo sta sto je Legeino...Imam stari dres i njega nosam na utakmice, no da izidje novi od Adidas ili Nike platio bih koliko god da kosta....
-
- Kontakt:
znaci Legea.
Ovi dresovi su savim OK, zamislite sa Legeom na SP2010
u Evropi niko i nezna za Legeu a mi sa njima deremo svijetske sile, samo neka stave na I-Net da se moze naruciti ORGINAL jer ja ovim nasim nevjerujem nista kad kazu da je orginal, hebote kod jednog kosta orginal 60km a kod drugog 120km pa ti sad budi pametan 

Tracy McGrady!!!
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Taj od 60 je poluorginal....Edo_Majka je napisao/la:Ovi dresovi su savim OK, zamislite sa Legeom na SP2010u Evropi niko i nezna za Legeu a mi sa njima deremo svijetske sile, samo neka stave na I-Net da se moze naruciti ORGINAL jer ja ovim nasim nevjerujem nista kad kazu da je orginal, hebote kod jednog kosta orginal 60km a kod drugog 120km pa ti sad budi pametan

Sve u svemu dobar kakvih ima možeš se osut k'o...Jack_Daniels je napisao/la:Taj od 60 je poluorginal....Edo_Majka je napisao/la:Ovi dresovi su savim OK, zamislite sa Legeom na SP2010u Evropi niko i nezna za Legeu a mi sa njima deremo svijetske sile, samo neka stave na I-Net da se moze naruciti ORGINAL jer ja ovim nasim nevjerujem nista kad kazu da je orginal, hebote kod jednog kosta orginal 60km a kod drugog 120km pa ti sad budi pametan

Da je savez normalan, uradio bih sljedece. Nek potpisu ugovor s Legeom (mada bih ja vise volio nas vidjeti u dresovima Nike ili Adidas), ali nek ih zahebu. Dogovorena je cifra X, ukoliko se plasiramo na SP, Legea je duzna da poveca svoje sponzorstvo na cifru Y, pa da klocevi pocnu ulagati novac u stadione u trening kampove itd.
Isto je uradio Real, imao je ugovor s Adidasom koji godisnje mora platiti 30 miliona eura, a napravljeno je tako da ukoliko Real dovede super zvijedze da Adidas mora od tad placati 60 miliona eura godisnje.
Isto je uradio Real, imao je ugovor s Adidasom koji godisnje mora platiti 30 miliona eura, a napravljeno je tako da ukoliko Real dovede super zvijedze da Adidas mora od tad placati 60 miliona eura godisnje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Meni nije uopste bitno kakav je dres, ili koja je marka. Bitno je da ga nose s ponosom!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gdje su oni forumasi sto su iz pouzdanih izvora najavljivali Umbro..Nike...Adidas

100% sportski i krajnje opušten potpis
kokakolas je napisao/la:Boga mi ja prelisto čitavu Legeinu oficielnu stranicu i nas nema pod Sponsorship-om... Vjerovatno zato jer ona krmad iz saveza još nije potpisala novi ugovor... Mada se i dalje nadam da cemo malo jacu firmu naci...
da si bolje potrazio mozda bi i nasao, zanimljivo je da su i "sponzori" jos Sarajevu, Modrici i Zelji

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Legea osvaja BiHmunja.ba je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Boga mi ja prelisto čitavu Legeinu oficielnu stranicu i nas nema pod Sponsorship-om... Vjerovatno zato jer ona krmad iz saveza još nije potpisala novi ugovor... Mada se i dalje nadam da cemo malo jacu firmu naci...
da si bolje potrazio mozda bi i nasao, zanimljivo je da su i "sponzori" jos Sarajevu, Modrici i Zelji

ali mislim da je neka greska, Sarajevo ima Nike a Zeljo Joma opremu
pouzdano su se usutiliRiNo je napisao/la:Gdje su oni forumasi sto su iz pouzdanih izvora najavljivali Umbro..Nike...Adidas![]()

-
- Kontakt:
meni nije bitno koje je marke dres.samo je bitno da je bijeliiii 

- majestic24
- Kontakt:
Mogli bi se ovi dresovi malo i doraditi. Mozda ubaciti malo zute boje i sl. Al dobri su sada (kakvi su nekad bili)!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Danas se prica po carsiji da je u Savez stigla ponuda o sponzorstvu od strane Adidasa. Navodno su spremni da isplate odstetu Legei za raskid ugovora i pruzmu sponzorstvo od nove godine...
-
- Kontakt:
raskid kojeg ugovora?? zar ga imamo?
a sinoc su samo falili plavi sorcevi.
a sinoc su samo falili plavi sorcevi.

E sta jos cemo traziti ---ma u podkosuljama Zmajevi idu dalje --he he he --salim se Dres je super --onaj znak Saveza --nije bas zasluzio, da onoliki bude, ali hajde ---
jedno znam, imamo likom, stasom, najzgodnije i najljepse Nogometase Regije,pardon htjeo sam kazati Europe--zato bilo, koji dizajin ili modni trend, da se sa dresovima ucine --cccc bojim se da ce biti iscrpljeni od trazenja Eurpljanki bas njih-malo sale ali hvala na zamisli novoga dresa ali Nece Saves kupit ---znas treba kumove izvesti na dobru veceru---
Voli vas BHF------