Boston deals former Waubonsie Valley star pitcher Bowden
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Neće biti utakmice zbog kišeNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Arena Sport počinje prenositi MLB! Večeras od 02:00 Yankees @ Red Sox na Arena Sport 2!
Pih, evo sad pročita... Šteta, taman smo se zahuktali, siguran sam da bismo večeras nastavili sa dobrim partijama, a nakon dugo vremena nije bilo nikakvog preklapanja (Red Bullsi igraju od 12 AM).SirAlexFerguson je napisao/la:Neće biti utakmice zbog kišeNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Arena Sport počinje prenositi MLB! Večeras od 02:00 Yankees @ Red Sox na Arena Sport 2!
ma kakvi omiljenirio_Ferdy88 je napisao/la:@Saltyevi omiljeniWhite Soxi sinoc glavna prica u USA
![]()
Sto kazu nobody is perfect, e sad Humber moze reci I was perfect![]()
![]()
Prva perfect tekma u MLB-u u zadnje dvije god, i zadnja od Halladaya i njegove tekme protiv Marlinsa![]()
Treca takva tekma u historiji White Soxa, zadnja je bila Buehrleova iz '09![]()
Iako ima samo 29 startova u MLB-u u svojoj karijeri, i 11 pobjeda Philip Humber ostace upisan u historiju ovog sporta kao tek 21 pitcher koji je imao savrsenu tekmu![]()
![]()
![]()
Humber zaradio Baseball immortality![]()
Cubs carefebo je napisao/la:Dajte ljudi pomozite, za koga da navijam u MLB
febo je napisao/la:Dajte ljudi pomozite, za koga da navijam u MLB
Samo skontaj pravilo strike zone, sve ostalo je trivijalno. Ja mislim da nema šanse da se gledanjem utakmice to može skontat', osim ako komentator ne objasni, a to se uglavnom ne dešava...febo je napisao/la:Imo sam neki kačket prije, mogao bihŠalu na stranu, počeo sam pomalo da pratim baseball i nisam još pohvatao sva pravila. Generalno, uvijek sam imao sklonosti prema timovima iz Chicaga, valjda zbog Jordana
Tako da mi je nekako White Sox za sada dosta simpatičan(ali i Cubsi su OK
).
Ako si za dobar meč, ovdje imaš Yankeese kod Rangersa, istinski derbi:febo je napisao/la:Ima dosta izvora, potrudit ću seAko šta zapne, pitat ću. Sad malo gledam Tampu na Areni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.