FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Da, i u karantin na Kozaru se išlo. Baš bi išli gore, da se znalo da će izgubiti. Bilo,prošlo,ajmo mi uzeti bod na Koševu,nismo nikad ni blizu toga bili. 

- MirzaGunner
- Kontakt:
Bod jelde ima da vas ba nabusimo, ali hajde fino je biti u masti.!Pozz od HZ!1928 je napisao/la:Da, i u karantin na Kozaru se išlo. Baš bi išli gore, da se znalo da će izgubiti. Bilo,prošlo,ajmo mi uzeti bod na Koševu,nismo nikad ni blizu toga bili.

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Ma 'ta će Sarajevo, nije nas nikad ni nabušilo...MirzaGunner je napisao/la:Bod jelde ima da vas ba nabusimo, ali hajde fino je biti u masti.!Pozz od HZ!1928 je napisao/la:Da, i u karantin na Kozaru se išlo. Baš bi išli gore, da se znalo da će izgubiti. Bilo,prošlo,ajmo mi uzeti bod na Koševu,nismo nikad ni blizu toga bili.

- MirzaGunner
- Kontakt:
K0MT je napisao/la:Ma 'ta će Sarajevo, nije nas nikad ni nabušilo...MirzaGunner je napisao/la:Bod jelde ima da vas ba nabusimo, ali hajde fino je biti u masti.!Pozz od HZ!1928 je napisao/la:Da, i u karantin na Kozaru se išlo. Baš bi išli gore, da se znalo da će izgubiti. Bilo,prošlo,ajmo mi uzeti bod na Koševu,nismo nikad ni blizu toga bili.![]()

-
- Kontakt:
Ako je mogao GOSK , sto nebi i mi? 

- MirzaGunner
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli!!Vastecija_GSE je napisao/la:Ako je mogao GOSK , sto nebi i mi?

Damir Tosunović ima poseban motiv da igra protiv Dragana Jovića a zna Damir zaštoVastecija_GSE je napisao/la:Ako je mogao GOSK , sto nebi i mi?

-
- Kontakt:
Ma dzabe mu motiv kad je krme debelo....al nije los , kakvu reputaciju ima mora i moze bolje!maksi je napisao/la:Damir Tosunović ima poseban motiv da igra protiv Dragana Jovića a zna Damir zaštoVastecija_GSE je napisao/la:Ako je mogao GOSK , sto nebi i mi?

? " са " $. ' % је ? 14 $, ' % је " ? ? / " " $ $. А ? " ' (& " &, " ", % '), ? су ". %, $ не ' ? на %. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Steta, haj nadam se da ce ove nase balerine uspjet vise od 1 gola da vam dadnu. Ko vam sve nece igrat?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bolnica u Prijedoru, 13 igrača van stroja
Prijedor - Bojan Tripić, Aleksandar Nikolić, Marinko Rastoka, Goran Kecman, Adis Stambolija, Borislav Mikić, Anel Ramić, Goran Kotaran, Luka Kujundžija, Goran Mirović, Budimir Despotović, Miloš Srndović i Damir Tosunović.
Neko bi rekao da su to kandidati za startni tim Rudar Prijedora u subotwnjoj utakmici protiv Sarajeva na "Koševu", ali ustvari to su bolesni i povrijeđeni fudbaleri na koje šef stručnog štaba Velimir Baja Stojnić najvjerovatnije neće moći da računa.
- Zaista se nalazimo u nevjerovatnoj poziciji, čak 13 igrača nam je van stroja. Sedmoricu je pokosio virus gripa, samo da se narednih dana on ne proširi i na ostalih 11 zdravih fudbalera s kojima sam radio u srijedu. Kotarana muče prepone, Kujundžija je obnovio povredu ligamenata, Mirović i rastoka se žale na povrede, Srndovića muči butni mišić poslije Veleža, Despotović i Tripić su izgubljeni do kraja sezone. Nećemo imati imena da popunimo zapisnik u subotu na "Koševu" - jadikuje trener "rudara" Stojnić koji je i sam žrtva virusa već tri dana.
Da neprilike ne idu same potvrđuje i podatak da je na Gradskom stadionu u Prijedoru prethodna tri dana bila isključena struja zbog neplaćenih nagomilanih dugova, ali taj problem je prevaziđen.
Prijedor - Bojan Tripić, Aleksandar Nikolić, Marinko Rastoka, Goran Kecman, Adis Stambolija, Borislav Mikić, Anel Ramić, Goran Kotaran, Luka Kujundžija, Goran Mirović, Budimir Despotović, Miloš Srndović i Damir Tosunović.
Neko bi rekao da su to kandidati za startni tim Rudar Prijedora u subotwnjoj utakmici protiv Sarajeva na "Koševu", ali ustvari to su bolesni i povrijeđeni fudbaleri na koje šef stručnog štaba Velimir Baja Stojnić najvjerovatnije neće moći da računa.
- Zaista se nalazimo u nevjerovatnoj poziciji, čak 13 igrača nam je van stroja. Sedmoricu je pokosio virus gripa, samo da se narednih dana on ne proširi i na ostalih 11 zdravih fudbalera s kojima sam radio u srijedu. Kotarana muče prepone, Kujundžija je obnovio povredu ligamenata, Mirović i rastoka se žale na povrede, Srndovića muči butni mišić poslije Veleža, Despotović i Tripić su izgubljeni do kraja sezone. Nećemo imati imena da popunimo zapisnik u subotu na "Koševu" - jadikuje trener "rudara" Stojnić koji je i sam žrtva virusa već tri dana.
Da neprilike ne idu same potvrđuje i podatak da je na Gradskom stadionu u Prijedoru prethodna tri dana bila isključena struja zbog neplaćenih nagomilanih dugova, ali taj problem je prevaziđen.
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
Е о ' ' % ".
', ", & $ 5:0, ја ' $.

', ", & $ 5:0, ја ' $.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Auuuuuuu pa vama ne gine katastrofa 

Par njih nek ozdravi sa ostatkom i sa juniorima ima da vas dobiju na KoševuSarajlijc@ je napisao/la:Auuuuuuu pa vama ne gine katastrofa

$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
-
- Kontakt:
Па ја опет & $ је $ $ " ' тј. ?, па се $ оvог ? опет " & " " за &....% је % $ % ", а $ ? све / " $ останете у ? & & $...$
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
Naletih na YT na ovo slučajno... Ko hoće da pogleda najlošiju utakmicu Rudara u skorijoj istoriji.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
U kakvom sastavu dolazite zna li se??
-
- Kontakt:
Nista se ne zna...Sarajlijc@ je napisao/la:U kakvom sastavu dolazite zna li se??
Bilo je lijepo prvih 10 minuta. 

Је ?' " " $? ? сте % на ", у & &, "?
$ - $ $ ? ? " у ?? & не ' 3 $ $, ' & " " ?, $.

$ - $ $ ? ? " у ?? & не ' 3 $ $, ' & " " ?, $.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, Beli98, invincible1921, kolezeljovac, ledesma, LondonBlues, Orvel, Rigoletto, Tuce11, tutankamon1905, ZaZelju i 64 gosta.