Da ne bude off

Kao da ih je mourinho "prepao" pricom o polufinalima u kojima je dosad zavrsio takmicenje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Hajd sve je to dobro, ali zasto najezda vas sinoc?Harrison je napisao/la:Penali su lutrija, ali i nisu kad se igra protiv Svaba. I ne mogu se nacuditi kako da Ramos puca prije Higuaina, Granere, Khedire koji daleko vise imaju veci osjecaj za sut ili plasiranje lopte nego neki odbrambeni.
Razumijem ovu najezdu Farsica kojima je ovo ispadanje Reala jedina satisfakcija za propalu sezonu, jbt, nije im lako, prvo ih nag.uzi Chelzi u Londonu, pa ih mi poka.ramo na sred njihovog dvorista i osiguramo titulu, pa ih Chelsea opet nag.uzi u njihovom dvoristu pred 100 hiljada Farsica i to sa igracem manje, pa penal protiv njih, ali Boga mi izbacise ih... i to sve u 7 dana...jbg ljudi shvatite ih ipak...
Bravo, prva pametna od tebeNamiks je napisao/la:Ova utakmica samo još jedan dokaz onoga što sam uvijek govorio:
Ramos je rupa u odbrani i igrač koji odigra dobro jednu od 10 utakmica, i potrefi se da baš ta jedna bude protiv Barcelone.
zato i vrijedi pratit fudbal,ma ja odpočetka govorim da je ove sezone glavni cilj primera sve preko je bonus,ako dopuste Joseu da radi siguran sam da će sve nas što volimo Madrid znat obradovat,za večeras dosta ,Hala Madrid!MARCELO je napisao/la:Samo mi neki Jackpot moze vratit zelju za zivotom![]()
bgm ne mogu jos vjerovat da su ispali i real i barca![]()
finale:chelsea-bayern ;da je ovo neko napisao prije nekih mjesec dana vjerovatno bi zavrsio u zenici![]()
Jos uvijek ne vjerujem.
Boli ,boli i treba da boli ipak su to penaliHarrison je napisao/la:Razumijem ovu najezdu Farsica kojima je ovo ispadanje Reala jedina satisfakcija za propalu sezonu, jbt, nije im lako, prvo ih nag.uzi Chelzi u Londonu, pa ih mi poka.ramo na sred njihovog dvorista i osiguramo titulu, pa ih Chelsea opet nag.uzi u njihovom dvoristu pred 100 hiljada Farsica i to sa igracem manje, pa penal protiv njih, ali Boga mi izbacise ih... i to sve u 7 dana...jbg ljudi shvatite ih ipak...
a to sinoc casper do caspera podjebavali na barcinoj temi...jel'e..Harrison je napisao/la:Penali su lutrija, ali i nisu kad se igra protiv Svaba. I ne mogu se nacuditi kako da Ramos puca prije Higuaina, Granere, Khedire koji daleko vise imaju veci osjecaj za sut ili plasiranje lopte nego neki odbrambeni.
Razumijem ovu najezdu Farsica kojima je ovo ispadanje Reala jedina satisfakcija za propalu sezonu, jbt, nije im lako, prvo ih nag.uzi Chelzi u Londonu, pa ih mi poka.ramo na sred njihovog dvorista i osiguramo titulu, pa ih Chelsea opet nag.uzi u njihovom dvoristu pred 100 hiljada Farsica i to sa igracem manje, pa penal protiv njih, ali Boga mi izbacise ih... i to sve u 7 dana...jbg ljudi shvatite ih ipak...
Vi izgleda prebolili vase mukemessilla je napisao/la:Boli ,boli i treba da boli ipak su to penaliHarrison je napisao/la:Razumijem ovu najezdu Farsica kojima je ovo ispadanje Reala jedina satisfakcija za propalu sezonu, jbt, nije im lako, prvo ih nag.uzi Chelzi u Londonu, pa ih mi poka.ramo na sred njihovog dvorista i osiguramo titulu, pa ih Chelsea opet nag.uzi u njihovom dvoristu pred 100 hiljada Farsica i to sa igracem manje, pa penal protiv njih, ali Boga mi izbacise ih... i to sve u 7 dana...jbg ljudi shvatite ih ipak...
![]()
I realno, osim utakmica sa Barcom oni do Bayerna nisu ni imali dostojnog protivnika. Najbolje ekipe protiv koji su slavili su Valencija, Lyon, Athletic.....PatrickBateman je napisao/la:Realno,Real pao na prvoj ozbiljnoj prepreci u Ligi prvaka.
Viking je napisao/la:![]()
![]()
Viking je napisao/la:![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.