Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

messilla
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la messilla » 26 apr 2012, 00:15

Evo dosao i @sarma :D , it's shoooow timeeeeee :D

Da ne bude off :D
Kao da ih je mourinho "prepao" pricom o polufinalima u kojima je dosad zavrsio takmicenje. :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 26 apr 2012, 00:16

Harrison je napisao/la:Penali su lutrija, ali i nisu kad se igra protiv Svaba. I ne mogu se nacuditi kako da Ramos puca prije Higuaina, Granere, Khedire koji daleko vise imaju veci osjecaj za sut ili plasiranje lopte nego neki odbrambeni.

Razumijem ovu najezdu Farsica kojima je ovo ispadanje Reala jedina satisfakcija za propalu sezonu, jbt, nije im lako, prvo ih nag.uzi Chelzi u Londonu, pa ih mi poka.ramo na sred njihovog dvorista i osiguramo titulu, pa ih Chelsea opet nag.uzi u njihovom dvoristu pred 100 hiljada Farsica i to sa igracem manje, pa penal protiv njih, ali Boga mi izbacise ih... i to sve u 7 dana...jbg ljudi shvatite ih ipak...
Hajd sve je to dobro, ali zasto najezda vas sinoc?
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 26 apr 2012, 00:17

Realno,Real pao na prvoj ozbiljnoj prepreci u Ligi prvaka.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 apr 2012, 00:18

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 apr 2012, 00:18

Namiks je napisao/la:Ova utakmica samo još jedan dokaz onoga što sam uvijek govorio:

Ramos je rupa u odbrani i igrač koji odigra dobro jednu od 10 utakmica, i potrefi se da baš ta jedna bude protiv Barcelone.
Bravo, prva pametna od tebe :!: Slazem se, podhitno nabavit kakvog stopera , a ovog levata na beka vratit.
Prosla godina s Carvalhom ej bila puno bolja.

@Genghis

Ovakav Kaka nije kalibar za Real i treba ga se sto prije rijesit. Jednostanvo.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 apr 2012, 00:18

MARCELO je napisao/la:Samo mi neki Jackpot moze vratit zelju za zivotom :mrgreen:
bgm ne mogu jos vjerovat da su ispali i real i barca :shock:
finale:chelsea-bayern ;da je ovo neko napisao prije nekih mjesec dana vjerovatno bi zavrsio u zenici :|

Jos uvijek ne vjerujem.
zato i vrijedi pratit fudbal,ma ja odpočetka govorim da je ove sezone glavni cilj primera sve preko je bonus,ako dopuste Joseu da radi siguran sam da će sve nas što volimo Madrid znat obradovat,za večeras dosta ,Hala Madrid!
p.s. već sam čestitao bavarcima ali i oni trebaju spustit loptu, nije chelsea pussey smoke, da ne misle da je trofej već kod Hoenesa na laštenju
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 26 apr 2012, 00:19

slikaUpravo smo dobili satelitski snimak Ramosovog penala
Mi nikada odustati necemo...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 apr 2012, 00:20

Harrison je napisao/la:Razumijem ovu najezdu Farsica kojima je ovo ispadanje Reala jedina satisfakcija za propalu sezonu, jbt, nije im lako, prvo ih nag.uzi Chelzi u Londonu, pa ih mi poka.ramo na sred njihovog dvorista i osiguramo titulu, pa ih Chelsea opet nag.uzi u njihovom dvoristu pred 100 hiljada Farsica i to sa igracem manje, pa penal protiv njih, ali Boga mi izbacise ih... i to sve u 7 dana...jbg ljudi shvatite ih ipak...
Boli ,boli i treba da boli ipak su to penali
:lol: 8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 apr 2012, 00:21

Harrison je napisao/la:Penali su lutrija, ali i nisu kad se igra protiv Svaba. I ne mogu se nacuditi kako da Ramos puca prije Higuaina, Granere, Khedire koji daleko vise imaju veci osjecaj za sut ili plasiranje lopte nego neki odbrambeni.

Razumijem ovu najezdu Farsica kojima je ovo ispadanje Reala jedina satisfakcija za propalu sezonu, jbt, nije im lako, prvo ih nag.uzi Chelzi u Londonu, pa ih mi poka.ramo na sred njihovog dvorista i osiguramo titulu, pa ih Chelsea opet nag.uzi u njihovom dvoristu pred 100 hiljada Farsica i to sa igracem manje, pa penal protiv njih, ali Boga mi izbacise ih... i to sve u 7 dana...jbg ljudi shvatite ih ipak...
a to sinoc casper do caspera podjebavali na barcinoj temi...jel'e..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 apr 2012, 00:21

messilla je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Razumijem ovu najezdu Farsica kojima je ovo ispadanje Reala jedina satisfakcija za propalu sezonu, jbt, nije im lako, prvo ih nag.uzi Chelzi u Londonu, pa ih mi poka.ramo na sred njihovog dvorista i osiguramo titulu, pa ih Chelsea opet nag.uzi u njihovom dvoristu pred 100 hiljada Farsica i to sa igracem manje, pa penal protiv njih, ali Boga mi izbacise ih... i to sve u 7 dana...jbg ljudi shvatite ih ipak...
Boli ,boli i treba da boli ipak su to penali
:lol: 8-)
Vi izgleda prebolili vase muke :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 apr 2012, 00:22

PatrickBateman je napisao/la:Realno,Real pao na prvoj ozbiljnoj prepreci u Ligi prvaka.
I realno, osim utakmica sa Barcom oni do Bayerna nisu ni imali dostojnog protivnika. Najbolje ekipe protiv koji su slavili su Valencija, Lyon, Athletic.....
Don't hate what you don't understand.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 26 apr 2012, 00:22

Evo jedne za sve supke koji su se sprdali i provocirali svojim porukama!

ASTA-LA VISTA- BAJERN FINALISTA!!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 26 apr 2012, 00:23

Idu mi na živce ove fore na račun Sergia Ramosa. Sačekajte bar da lopta padne. :D :D

Dobra tekma,mi zasluzeno gdje jesmo i to je to ;) ;) ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 26 apr 2012, 00:23

Oj ne moš vjerovat šta sve ljudi pišu. Čestitke bayernu na prolasku dalje. Dali su sve od sebe da prođu dalje i prošlo im je za rukom. Utakmica strašna. Prvo pol. prejako bilo. Kontao sam kiša golova do kraja. Ali treneri ručne povukli i Jose i švabo. :mrgreen: Žao mi je stvarno što nismo prošli dalje. Penali su lutrija uvijek bili. Može svako proći. Nismo imali sreće. Okrenut se prventstvu i osigurat titulu. Neki kažu da spasimo sezonu. Pa igrali smo polufinale LP(ispali na penale),imamo 7 bodova prednosti nad barcom u prvenstvu. Ja sam zadovoljan. HALA MADRID!! HASTA LA MUERTE

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 apr 2012, 00:23

O kakvoj vi lutriji na penalima pričate? Iker samo pokušava zaštiti suigrače koji ne znaju pucati penale.

Razlog zašto naši igrači ne znaju pucati penale je taj što je Penaldo u zadnje tri sezone dok je bio na terenu samo dva ili tri puta pustio suigračima da šutiraju umjesto njega.

Alonso rutiner. Ramos nas je izbacio iz Lige prvaka. Ronaldo zakazao kad nije trebao i 90 miliona plaćen igrač nije donio ništa Real Madridu sem kupa zbog lošeg golmana Barcelone. Kaka - ne treba trošiti riječi o drugom najskupljem igraču svih vremena koji je u 3 godine u Realu pokazao nešto puno u samo par utakmica.
CAMP MOU!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 26 apr 2012, 00:24

slika :lol: :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2012, 00:24

Gdje je taj napadački Real i 109 golova. :lol:

Čim je bilo izvlačenje za 1/2 rekao sam da Real neće proći Bayern jer nema kvalitet za nešto više.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 26 apr 2012, 00:25

Viking je napisao/la:slika :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

I poslije oba polufinala smo se uvjerili da je Barca i dalje daleko ispred svih samo zato sto nisu bili na svom nivou u bitnim utakmicama nisu u finalu al i kad nisu bili igrali su svoju igrui nisu odustajali to je filozofija i zato su najveci. Mou sta reci za covjeka nije mogao igrati bunker protiv Bayerna kao protiv Barce u el clasiku jer je ganjao rezultat i vidjeli smo kad Mou krene igrati napadacki kako zavrsi jednotavno Barca je i dalje jako daleko za sve.Real jos jedno 200 mil za pojacanja pa ........ :D
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 26 apr 2012, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 apr 2012, 00:27

Uhh , kakve dvije utakmice sinoc i danas , ustvari sada vec preksinoc i sinoc... Ko nije dobio infarkt sinoc i preksinoc nece nikad , pogotovo ovo veceras... Al sam se puko u glavu **** mater... Kasiljas odbrani prvi penal , dobro hajd ja mrtav hladan , ja kad odbrani drugi skocim ja sa stolice u puf pravo u drvenu gredu(u kaficu bilo)...Toliko sam udario da nisam vidio promasaj Ramosa kojem se usput ponovo sjetim djevojke :mrgreen:

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 26 apr 2012, 00:27

Viking je napisao/la:slika :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.