NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Da , realno je bilo sve korektno i najbolje, a mogli ste više, jedna povratna je bila mrtvac...sudjenje ste imali jako dobro..izvrsno...49:51 za Kup.Bolji ste od Borca, igrači Vam razmišljaju, a sami ste krivi sto niste prosli bolje, Željo je drugo poluvrijeme loše odigrao, skroz.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
kako bgt bolji, pa Borac je puno bolje odigrao na grbavici nego siroki, previse je ovo bilo kukavicki za neki bolji rezultat, u napadu tri igraca ucestvuju pa ako sta naprave, naprave...
da dam svoje viđenje utkamice:
- Željo u prvom bolji, puno bolji, mogli smo primiti još par komada ali nismo. kod nas jedina šansa ona od Varee
- u nastavku smo malo preuzeli inicijativu ali jalovo dosta i nedovoljno..
- mislim da je pogriješena taktika skroz..
- suđenje osrednje, nisam vidio poništen gol Želje, ali bez obzira na to nekako sjeckanje igre stalno sviranje nekih bezveznih stvari itd. djelovalo mi je bez autoriteta..al ništa pretjerano (kazem da nisam vidio ponisten gol želje pa nemogu suditi oko toga)
uglavnom jedna ok, fer, sportski korektna i prijateljska utakmica po meni..
- Željo u prvom bolji, puno bolji, mogli smo primiti još par komada ali nismo. kod nas jedina šansa ona od Varee
- u nastavku smo malo preuzeli inicijativu ali jalovo dosta i nedovoljno..
- mislim da je pogriješena taktika skroz..
- suđenje osrednje, nisam vidio poništen gol Želje, ali bez obzira na to nekako sjeckanje igre stalno sviranje nekih bezveznih stvari itd. djelovalo mi je bez autoriteta..al ništa pretjerano (kazem da nisam vidio ponisten gol želje pa nemogu suditi oko toga)
uglavnom jedna ok, fer, sportski korektna i prijateljska utakmica po meni..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nadam se da ce sutra General sazvati press i priopciti da ga je stid jer je sudija ponistio cist go ZELJI,i da predlaze da ipak rezultat bude 2-0.......
- northfront96
- Kontakt:
bit ce to sasvim druga prica na Pecari 

Sjećam se rasprave i komentara ovdje nakon smjene Karačića i dolaska Bloudeka, forumaš @ŠB_Fidelis je tvrdio da je kod ovog drugog bolja igra i protok lopte, ali premalu važnost je dao činjenici da ste igrali protiv raspale Slobode, a ni ostale dvije ekipe koje su gostovale na Pecari nisu puno bolje.
Da ne mijenjate trenere tako često, imali biste bar jedan trofej više.
Sudija jednostavno ne zna. Loše procjene kod faula, kornera i sl. se mogu svakom desiti, ali situacija kad ne pusti prednost, nego prekida i ne daje karton je dokaz da ne zna.
Sudija jednostavno ne zna. Loše procjene kod faula, kornera i sl. se mogu svakom desiti, ali situacija kad ne pusti prednost, nego prekida i ne daje karton je dokaz da ne zna.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
kad sam spominjao Bjelicu kad sam saznao da sudi napisao sam da je jedan od lošijih sudaca i to je to..mislio sam za obje momčadi..gollum je napisao/la:Sjećam se rasprave i komentara ovdje nakon smjene Karačića i dolaska Bloudeka, forumaš @ŠB_Fidelis je tvrdio da je kod ovog drugog bolja igra i protok lopte, ali premalu važnost je dao činjenici da ste igrali protiv raspale Slobode, a ni ostale dvije ekipe koje su gostovale na Pecari nisu puno bolje.
a ovo što kažeš za Karačića, to je to..što je ovaj drugačije uradio od Karačića, ništa..ista postava..samo smo onda imali 2 100% prilike..
Šutio sam posljednja 2 tjedna.
Ponajviše jer sam saznao još neke stvari vezano uz posljednje utakmice koje nisu za pisanje na forumu a koje me je itekako sram kao vatrenog navijača Širokog.
Neki pojedinci bolje nek se pokriju ušima.
U potpunosti se slažem s dvojicom iznad.
Sa smjenom Karačića nismo apsolutno ništa dobili a jako puno smo izgubili.
Činjenica je da bi Karačić isto tako rutinski dobio Slobodu i Veleža
a činjenica je da bi Karačić sigurno bolje postavio momčad i više iskoristio slabosti želje
u današnjoj tekmi.
Ovako nam preostaje ništa drugo nego nada da će željo imati loš dan u uzvratu i da će naši
to znati iskoristiti.
Ponajviše jer sam saznao još neke stvari vezano uz posljednje utakmice koje nisu za pisanje na forumu a koje me je itekako sram kao vatrenog navijača Širokog.
Neki pojedinci bolje nek se pokriju ušima.
U potpunosti se slažem s dvojicom iznad.
Sa smjenom Karačića nismo apsolutno ništa dobili a jako puno smo izgubili.
Činjenica je da bi Karačić isto tako rutinski dobio Slobodu i Veleža
a činjenica je da bi Karačić sigurno bolje postavio momčad i više iskoristio slabosti želje
u današnjoj tekmi.
Ovako nam preostaje ništa drugo nego nada da će željo imati loš dan u uzvratu i da će naši
to znati iskoristiti.
- spielführer_21
- Kontakt:
Tačnije, napisao si ovo, ma šta to značilo:Kevin je napisao/la: kad sam spominjao Bjelicu kad sam saznao da sudi napisao sam da je jedan od lošijih sudaca i to je to..mislio sam za obje momčadi..
a ovo što kažeš za Karačića, to je to..što je ovaj drugačije uradio od Karačića, ništa..ista postava..samo smo onda imali 2 100% prilike..
A što se tiče Karačića, isti dan sam napisao da ste pogriješili ma ko god da je nasljednik. Jednostavno se treneru ne daje otkaz zbog jednog ili dva kiksa...Kevin je napisao/la:kao što se i reklo
BJELICA![]()
![]()
![]()
![]()
sudac iz sarajeva sudi ekipi iz sarajeva na domaćem terenu
ŽIVILA PL BIH!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
1. dio je to da mi je smijesno d asudi Bjelica jer ima boljihspielführer_21 je napisao/la:Tačnije, napisao si ovo, ma šta to značilo:Kevin je napisao/la: kad sam spominjao Bjelicu kad sam saznao da sudi napisao sam da je jedan od lošijih sudaca i to je to..mislio sam za obje momčadi..
a ovo što kažeš za Karačića, to je to..što je ovaj drugačije uradio od Karačića, ništa..ista postava..samo smo onda imali 2 100% prilike..A što se tiče Karačića, isti dan sam napisao da ste pogriješili ma ko god da je nasljednik. Jednostavno se treneru ne daje otkaz zbog jednog ili dva kiksa...Kevin je napisao/la:kao što se i reklo
BJELICA![]()
![]()
![]()
![]()
sudac iz sarajeva sudi ekipi iz sarajeva na domaćem terenu
ŽIVILA PL BIH!!!![]()
![]()
![]()
![]()
2. dio je zanimljivost, da sudi sudac koji dolazi iz istog grada di se igra tekma..pa zato rekoh živila bih
nebitno, zajebancija
Cekamo sada javni nastup Sirokobrijezana. Sudac je veceras tesko ostetio Zeljeznicar. Nadam se da cu skrenuti paznju na to, stvarno nema smisla 

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Imali vam sad Jelica da prica o suđenju
sinoc smo osteceni za cist go i za dva nepostojeca opsajda.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ajd kad me vuces za jezik, koliko je startova imao vas crni dok nije dobio zuti? Evo da ti odgovorim sigurno 5-6 od toga su dva bila za cisti zuti.. Jefton je dobio zuti cim je rekao nesto sucu dok se Zeba svađao sa pomocnim i nista.. Ruka Kvesica.. Onda i kriterij Zebu se dirne malo faul(mislim na situaciju iz koje je pao gol ako se ne varam, mozda grijesim) dok takvi fauli nama nisu svirani.. Po ovoj temi se povlači o suđenju u zadnjih 5 stranica nista nisam pisao jer tko radi ima pravo i da grijesi i ne vjerujem u te neke teroije zavjere. Mozda sam ja glup sto u to ne vjerujem ali necu da vjerujem, hoću da idem na utakmice u uvjerenju da ce bolji pobjediti po mogunosti da je to Široki.. Sudjenje je sinoc bilo loše, po mojoj nekoj procjeni cak i prelose.. Željo je zasluzeno pobjedio u tome ne dileme, čak je trebao i dobiti i sa vise razlike.. Slazem se da je sudac sinoc vise ostetio Želju i sto sada, oštetio je i nas ove godine vise puta.. Čitam vec neke zavjere Želji prvenstvo, Širokom kup, dosadili ste vise i Bogu i čovjeku sa tim pričama.. Da je nama osiguran kup zar ne bi sudac svirao penal kad se onaj balavac Zakarić bacio u prvom HT, ili Kvesicevo igranje rukom..BLU SKY je napisao/la:Imali vam sad Jelica da prica o suđenjusinoc smo osteceni za cist go i za dva nepostojeca opsajda.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Ne znam ko spominje zavjere? Mozda jedan, dva lika od 50. To nije nimalo reprezentativno.
Svi se slazemo da sudije nisu dobro sudile, ali ne zbog nekih stela, nego zato sto ne znaju, pogotovo pomocni.
Svi se slazemo da sudije nisu dobro sudile, ali ne zbog nekih stela, nego zato sto ne znaju, pogotovo pomocni.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Po meni onaj prekrsaj iz kojeg je Željo dao gol nije postojao.Nama se ono nije sviralo!!
Eh, pa vidis, to je po tebi. Dok je evidentno iz prilozenih snimaka da ofsajda nije bilo kod drugog gola Svrake. Dakle, cinjenica potkrijepljena TV snimkom protiv "po meni".
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Po meni, jedina šansa Širokog (ona stativa) je napravljena posije faula na Adiloviću. Po meni ne treba da vraća svaki put loptu kada Željo izvede faul, ili treba da to isto uradi i kada Široki tako dođe pred go Želje. Po meni crnac (Nyema) nije imao oštijeg starta do žutog kartona.......
A činjenice su sljedeće, kaošto se i može vidjeti na snimku:
Željo je oštećen za čist go, Želji je sviran nepostojeći ofsajd u sitaciji kada selimović ide 1 na 1 sa golmanom, i nije sviran jedan diskutabilan penal (koji po meni ruku na srce i nije bio, ali bi se većini klubova bio sviran)
A činjenice su sljedeće, kaošto se i može vidjeti na snimku:
Željo je oštećen za čist go, Želji je sviran nepostojeći ofsajd u sitaciji kada selimović ide 1 na 1 sa golmanom, i nije sviran jedan diskutabilan penal (koji po meni ruku na srce i nije bio, ali bi se većini klubova bio sviran)
Zasto Jefton dobi zuti karton ??Jel ono start uopce?
Meni samo nije jasno sto vam trebaju ovakve price ovde gdje je 90% forumasa vise nego korektno glede sinosnje tekme..ja jos nisam procitao da je iko od njih rekao kako je gol opravdano ponisten,kako je bio ofsajd Selimovica,kako je sudjenje bilo na nivou ili u nasu korist..momci se gotovo 100%tno slazu sa nekim nasim vidjenjima tekme,ljudski cestitali,priznali zasluzeni poraz,naglasili da je to moglo biti i izrazenije..nicim,ali bas nicim nisu pokusali osporiti nasu pobjedu,slazu se da je sudjenje bilo kakvo je bilo,i sta sad.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Ti sad ono kao fin nešto. Kad odeš dole u Široki obezbjeđenje ganja sudije i prave cirkus, a nisu uopče oštečeni ni za šta. Sudija ofiran do pm, da nije radio što je radio bilo bi četiri razlike, ne zato što je Široki dobar, nego što su imali 12 igrača.adoni je napisao/la:Meni samo nije jasno sto vam trebaju ovakve price ovde gdje je 90% forumasa vise nego korektno glede sinosnje tekme..ja jos nisam procitao da je iko od njih rekao kako je gol opravdano ponisten,kako je bio ofsajd Selimovica,kako je sudjenje bilo na nivou ili u nasu korist..momci se gotovo 100%tno slazu sa nekim nasim vidjenjima tekme,ljudski cestitali,priznali zasluzeni poraz,naglasili da je to moglo biti i izrazenije..nicim,ali bas nicim nisu pokusali osporiti nasu pobjedu,slazu se da je sudjenje bilo kakvo je bilo,i sta sad.
Vječno seru protiv sudija i žale se na komitet. pu
Fol oni realni nešto..što su realni? Primili samo jedan gol, i njima extra i sad fol prosipaju neku drobotu..
Potpis!
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, rishovski, StarmoCity i 21 gost.