Citizen-X je napisao/la:
danas bi mogo
nišikori![]()
, anderson![]()
i raonic 1:0??
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
znal neko kako da instaliram audio drajver, imam ga snimljenog u folder-u ( u my computer ) slućajno sam ga izbriso pa nemogu slušat muziku
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
- Citizen-X
- Kontakt:
pokreni setup opciju ako imas setup.exe u tom folderubart je napisao/la:znal neko kako da instaliram audio drajver, imam ga snimljenog u folder-u ( u my computer ) slućajno sam ga izbriso pa nemogu slušat muziku
ili desni klik My Computers - Device Manager - Sound -> Update (Install new drivers)
nemam pojma koja ti je vindoza ali je prilicno jednostavno et.
i da - ovo je kockarski PDF imas temu za to mozda ti tamo ljepse objasni
http://www.ehow.com/how_5084361_install ... ws-xp.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1980" onclick="window.open(this.href);return false;
- Citizen-X
- Kontakt:
nema sta sve je halal ovo je stvar dobre volje percepcije i anticipacije - prema tome sve je na dobrovoljnoj bazi i prijedlozi i sugestije i prepisivanje.
ja nisam htio da petljam ista u vezi tvog posta - ali ja sam im'o nesto jaci osjecaj za Raonica obzirom da je u stalnom progresu duze vrijeme i vrijeme je da ako misli u top 15 radi i na zemljanoj podlozi a ne samo na hardu.
tako da je ovo solidan pocetak sezone i jedne obecavajuce karijere.
moram istaci da je sve svoje servis gemove uzeo cisto ne znam je l mu Andreev uzeo 10 poena mozda na njegov servis dok je Andrejeva non stop patio i dovodio u deuce i break lopte.
ja nisam htio da petljam ista u vezi tvog posta - ali ja sam im'o nesto jaci osjecaj za Raonica obzirom da je u stalnom progresu duze vrijeme i vrijeme je da ako misli u top 15 radi i na zemljanoj podlozi a ne samo na hardu.
tako da je ovo solidan pocetak sezone i jedne obecavajuce karijere.
moram istaci da je sve svoje servis gemove uzeo cisto ne znam je l mu Andreev uzeo 10 poena mozda na njegov servis dok je Andrejeva non stop patio i dovodio u deuce i break lopte.
- pintol_TM87
- Kontakt:
e ja sam ti druze baxuzLeyton je napisao/la:Halalite svi koji ste prepisali,jbg i ja sam ''kihnuo''.Nadam se da niko nije puno uplatioLeyton je napisao/la:Raonic-Andreev 2 2,20-2,35
Jedan odlican mec ocekujem danas izmedju ''crnogorskog djetica'' sa Kanadskim Pasosem,Raonica i Ruskog generala Andreeva.Znamo svi tko je Milos Raonic,vjerovatno ''prva serva na touru'' koja mu omogucava dosta laganih poena,ali vidio je Milos da na sljaki to nije neka prednost.U dva meca je 5 puta gubio servis,jednom od Falle i 4 puta od Montanesa koji je napravio veliko iznenadjenje u MC i izbacio Milosa sa turnira.S druge strane,Andreev se konacno vratio starim navikama,nekada top 20 igrac,vlasnik 3 ATP sing titule i dosta dobri rezultata pogotovo na zemlji,ove godine opet igra ''solidno''.Bio je u 1/4 finalu Buenos Airesa,i to kroz kvalifikacije,u 2 kolu savladao Verdasca,u 2 seta,zatim je promjenio podlogu,igrao finale ch u Dallasu,bolji je bio Dancevic.Raonic je u karijeri odigrao neki 15-tak meceva na ''clayu'' i ocigledno je da se ne osjeca bas najbolje,zbog svoje visine izgleda nekako tromo,a ovdje je potrebno mnog mnogo vise od dobrog servisa da bi se napravio neki rezultat,treba mnogo vise da bi se doslo do poena,pogotovo protiv rastrcanih igraca kakav je Andreev.Na najvaznijem ''sljakaskom'' turniru sezone,u 2011 bolji od Raonica je bio Berer,a u 2 medjusobna duela,jednom je slavio Andreev i to na ''indor hardu'' dok je na zemlji prosle godine slavio Raonic,ali tada je Andreev bio u ocajnoj formi.Ocekujem danas pobjedu,mozda cak i u dva seta

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Predaj konjupintol_TM87 je napisao/la:e ja sam ti druze baxuzLeyton je napisao/la:Halalite svi koji ste prepisali,jbg i ja sam ''kihnuo''.Nadam se da niko nije puno uplatioLeyton je napisao/la:Raonic-Andreev 2 2,20-2,35
Jedan odlican mec ocekujem danas izmedju ''crnogorskog djetica'' sa Kanadskim Pasosem,Raonica i Ruskog generala Andreeva.Znamo svi tko je Milos Raonic,vjerovatno ''prva serva na touru'' koja mu omogucava dosta laganih poena,ali vidio je Milos da na sljaki to nije neka prednost.U dva meca je 5 puta gubio servis,jednom od Falle i 4 puta od Montanesa koji je napravio veliko iznenadjenje u MC i izbacio Milosa sa turnira.S druge strane,Andreev se konacno vratio starim navikama,nekada top 20 igrac,vlasnik 3 ATP sing titule i dosta dobri rezultata pogotovo na zemlji,ove godine opet igra ''solidno''.Bio je u 1/4 finalu Buenos Airesa,i to kroz kvalifikacije,u 2 kolu savladao Verdasca,u 2 seta,zatim je promjenio podlogu,igrao finale ch u Dallasu,bolji je bio Dancevic.Raonic je u karijeri odigrao neki 15-tak meceva na ''clayu'' i ocigledno je da se ne osjeca bas najbolje,zbog svoje visine izgleda nekako tromo,a ovdje je potrebno mnog mnogo vise od dobrog servisa da bi se napravio neki rezultat,treba mnogo vise da bi se doslo do poena,pogotovo protiv rastrcanih igraca kakav je Andreev.Na najvaznijem ''sljakaskom'' turniru sezone,u 2011 bolji od Raonica je bio Berer,a u 2 medjusobna duela,jednom je slavio Andreev i to na ''indor hardu'' dok je na zemlji prosle godine slavio Raonic,ali tada je Andreev bio u ocajnoj formi.Ocekujem danas pobjedu,mozda cak i u dva setaode mi jedna baklja na njeg al ajd nema veze...svaka tebi čast za ove prosle parove..

Željeznicar za život cijeli !
- Citizen-X
- Kontakt:
eto dosta od mene za danasCitizen-X je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:
danas bi mogo
nišikori![]()
, anderson![]()
i raonic![]()
??

Siena 1
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- pintol_TM87
- Kontakt:
najvise sto je dosao bilo je do 30Leyton je napisao/la:Citizen,svaka cast za Raonica pa onda i za tiket.
Jbg,znam da je dobra volja,al sigurno je dosta forumasa prepisalo nakon nekoliko dobri prognoza
Pintole-Nisi ti baksuz,jednostavno je covjek proigrao,ja pogresno procjenio,i to je tonisam bio u prilici gledati mec,ali ne napraviti brejk loptu u 2 seta je stvarno sramota,neznam ni jel imao Deuce ikako,mozda jednom da je dosao na 30.Bit ce zanimljivo pogledati statistiku.
Ako Muguruza pobjedi,bit ce danas debeo minus

da hoce predat

- Citizen-X
- Kontakt:
nemoj me sad zayebavat - ja sam igrao maruguzu da ce dobitLeyton je napisao/la:Citizen,svaka cast za Raonica pa onda i za tiket.
Jbg,znam da je dobra volja,al sigurno je dosta forumasa prepisalo nakon nekoliko dobri prognoza
Pintole-Nisi ti baksuz,jednostavno je covjek proigrao,ja pogresno procjenio,i to je to.Nisam bio u prilici gledati mec,ali ne napraviti brejk loptu u 2 seta je stvarno sramota,neznam ni jel imao Deuce ikako,mozda jednom da je dosao na 30.Bit ce zanimljivo pogledati statistiku.
Ako Muguruza pobjedi,bit ce danas debeo minus

Tipsarević 1
Andujar 1
Popispil 1
Bryan/Bryan 1
Cibona 2
Kvota: 2.54
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Novi Pazar 1
OV Helsinborg 1
Željezničar 1X
Wozniacki 1
Gil 1
Kvota: 4.88
Andujar 1
Popispil 1
Bryan/Bryan 1
Cibona 2
Kvota: 2.54
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Novi Pazar 1
OV Helsinborg 1
Željezničar 1X
Wozniacki 1
Gil 1
Kvota: 4.88
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
malo kasnim al evo moj listic za danas:
Lecce-Napoli zX2
Roma-Fiorentina ps1
Palermo-Parma 1X
Udinese-Inter zX2
Kvota: 5,82
Lecce-Napoli zX2
Roma-Fiorentina ps1
Palermo-Parma 1X
Udinese-Inter zX2
Kvota: 5,82
- pintol_TM87
- Kontakt:

Kud puklo da puklo
- Citizen-X
- Kontakt:
moram te malo zayebavatLeyton je napisao/la: A je.bi se,dosta vise tog kontriranja![]()
![]()

au dzasmine....pintol_TM87 je napisao/la:
Kud puklo da puklo

JURIS BRACO TIFUSARI

- pintol_TM87
- Kontakt:
dira me hakala
Nego eo jedan par:
Siroki ne daje gol kvota 2.1

Nego eo jedan par:
Siroki ne daje gol kvota 2.1
Real-Bayern neće bit crvenih kartona i 3+ golova 2.10 kvota
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Novara-Lazio - oba daju - 1.7![]()
Udinese-Inter - oba daju - 1.55![]()
2.6 kvota
Rođen s tobom da budem
hvala na pomoćiCitizen-X je napisao/la:pokreni setup opciju ako imas setup.exe u tom folderubart je napisao/la:znal neko kako da instaliram audio drajver, imam ga snimljenog u folder-u ( u my computer ) slućajno sam ga izbriso pa nemogu slušat muziku
ili desni klik My Computers - Device Manager - Sound -> Update (Install new drivers)
nemam pojma koja ti je vindoza ali je prilicno jednostavno et.
i da - ovo je kockarski PDF imas temu za to mozda ti tamo ljepse objasni
http://www.ehow.com/how_5084361_install ... ws-xp.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1980" onclick="window.open(this.href);return false;

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Željezničar - Široki Brijeg 1 2.05
Željezničar - Široki Brijeg odg NE 1.80
Željezničar - Široki Brijeg zg 0-2 1.70
Željezničar - Široki Brijeg domaćin daje prvi gol 1.60
Željezničar - Široki Brijeg pik 1 1.50
Željezničar - Široki Brijeg odg i 3+ NE 1.45
Željezničar - Široki Brijeg odg NE 1.80
Željezničar - Široki Brijeg zg 0-2 1.70
Željezničar - Široki Brijeg domaćin daje prvi gol 1.60
Željezničar - Široki Brijeg pik 1 1.50
Željezničar - Široki Brijeg odg i 3+ NE 1.45
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Probati
Panseraikos vs Kalithea x2 kvota 2.2
Panseraikos vs Kalithea x2 kvota 2.2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.