FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

sef_mafije
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la sef_mafije » 25 apr 2012, 13:14

FKKrajina je napisao/la:
sef_mafije je napisao/la:Ni sudija nije mogo pomoc Barci sinoc , sa penalom i crvenim kartonom

ne znam zasto im navlace uvijek

drago mi je sto su ispali :lol: :lol: :lol: :lol:
Da te zamolim ko covjeka :D Prestani gledati nogomet :D Gledaj ritmicku gimnastiku,ali ja mislim da ces i to tesko shvatiti :)

a sad adio ... :) ne mogu svaku tekmu penale imat , k`o sa AC MILAN-om kad su igrali (3 kornera = penal) :D
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 apr 2012, 13:15

Ma sve ovisi o tome hoce li Guardiola ostati u Barci. Ako on ode onda se moze i razmisljati cak i o Llorenteu.

Villa fali ali ni u njega se nemozemo pouzdati, jer zna se desiti da nakon ovakvih povreda uslijedi i niz drugih i da se igrac nikada u potpunosti ne vrati. Imali smo takav slucaj sa Militom.
Don't hate what you don't understand.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 25 apr 2012, 13:16

sef_mafije je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:
sef_mafije je napisao/la:Ni sudija nije mogo pomoc Barci sinoc , sa penalom i crvenim kartonom

ne znam zasto im navlace uvijek

drago mi je sto su ispali :lol: :lol: :lol: :lol:
Da te zamolim ko covjeka :D Prestani gledati nogomet :D Gledaj ritmicku gimnastiku,ali ja mislim da ces i to tesko shvatiti :)

a sad adio ... :) ne mogu svaku tekmu penale imat , k`o sa AC MILAN-om kad su igrali (3 kornera = penal) :D
Jadan si mi ti :D ja ne bih pratio nogomet kad bih mrzio neki klub vise nego sto volim klub za koji navijam :D a to je ocito prisutno kod tebe :D ali dobro,ti spamas :D

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 apr 2012, 13:20

Ja bih volio Bielsu (naravno ako Pep ode), on nema pardona prema igračima i zna ih spustiti na zemlju u svakom momentu tj. kontroliše situaciju 24/7 365 :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 apr 2012, 13:26

'ajd da vas zamolim da ignorisete trolla ;)
Don't hate what you don't understand.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 25 apr 2012, 13:44

igman je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:ovoj otpadi kojoj treba zabraniti bavljenje fudbalom, do kraja treba uvaliti 10 golova
slika

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 25 apr 2012, 14:05

Gerard P.sedam dana van terena. :roll:
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 25 apr 2012, 14:17

mandraX je napisao/la:
Namiks je napisao/la: Ma ne kontante, ne znam ja koliko je tebi godina, vjerovatno si srednjoškolac.
Opet lupaš gluposti.

Sve što si ti napisao, ja to sve razumijem, samo kažem kako neko na onaj način na koji Chelsea pokušaje, može doći do finala, ili nedaj Bože da osvoji LP...da bude jedan prvak evrope sa onakvom igrom, sramota brate, što jest jest...i još ono što govorim, zašto niko ne skupi muda, kad već spominješ trenera, zašto onda baš taj trener ne skupi muda, pa pokuša nadigrati, al u punom smislu te riječi, Barcelonu...ok, za to treba imati tim, al' evo nećemo o Chelsea-u, nije on taj kalibar...zašto onda jedan Mourinho (a.k.a najveći stručnjak svih vremena) sa jednim timom kao što je Real, koji vrijedi min. 300m ne pokuša to uraditi? Misliš da ne može?...jel' toliko ta Barca moćna da se takav jedan tim, kao što je Real, tolike vrijednosti ne može suprostaviti igrom toj Barci...ajd taktiku na stranu, al' zar nije sramota gledati jedan Real onako zavučen u 16 metara?

Ne patite se vi gledajući Barcine tekme zbog same Barce, nego zbog Barcinog protivnika i njegovog pristupa igri.
Opet kažem, Chelsea to radi protiv vas u skladu sa mogućnostima.

Ne može neko ko je slabiji od Barcelone očekivati da će ih nadigrati njihovom igrom.

Sad ispada da vas Mourinho nikad nije nadigrao napadačkom igrom.

I da, Barcelona je najbolja ekipa na svijetu, ali kao što sam rekao sto puta dosad, ne pobjeđuje uvijek najbolji, a rekoše i dokazaše to igrači Chelseaja.
CAMP MOU!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 apr 2012, 14:20

Kao što rekoše ovi na Sky-u (za prvu utakmicu): Barcelona 72% of possesion, Chelsea 100% of goals - pametnom dosta.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 25 apr 2012, 14:57

reds je napisao/la:http://www.****.com/news/read/31 ... ju-osjecam 8-)

Inače slažem se sa ovim gore komentarima. Potrebno je osvježenje ovoj ekipi. Prije svega pojačati odbranu (lijevi bek), pa onda sve ostalo. Teško je reći da je ovo početak kraja Barcelone. Imaju dosta mladu ekipu sa sjajnim igračima i nema potrebe da se vrše bilo kakve radikalne promjene. Neko dobro napisa, da bi trebali više pokušavati sa šutevima sa distance. Tokom sinoćnjeg meča bar 10-ak puta sam pomislio da će neko opucati, ali ne. Sve se svodi na beskonačno mnogo dodavanja koji i nemaju preveliki efekat.

Nedostaje jedan golgeter u napadu. Kada Messia ne ide i kada je daleko od gola nema ko zabiti.
Valdez je posebna priča. Što on može ukopati svoju ekipu to malo ko može. Mislim da je tu u rangu sa Reinom. :lol:

Sada im preostaje da odigraju što bolje završnicu lige te naravno osvoje kup. Ukoliko tu ostanu bez trofeja to bi već mogao biti ozbiljan problem.
Pokušavali si i sa šutevima sa distance, ali ne ide jer Meireles i Mikel stoje tacno na liniji 16-erca i izlijecu u blok ;)
Plus što je citava filozofija Barcine igre, da se kroz pas igru i kombinatoriku namudri protivnik, dođe prakticno do peterca odakle se zabijaju golovi.
Yebeno je kad se citav tim protivnika strpa u svoj 16-erac i ne dozvoljava prolaz....covjece, sinoc je drogba (nako naistureniji igrac) igrao duboko na svojoj polovini lijevog beka.
Samo Barca može od Čelzija (ili Milana ili Intera) napraviti da izgleda kako kakav poluamaterski tim iz druge lige koji ce se samo grcevito braniti bez ikakvih ambicija da odigraju kakav dupli pas i bilo šta smisleno što se tice organiziranje igre.
Nema drugog tima koji ih može spustiti na takav nivo, satjerati u njihov 16- erac i totalno u potpunosti podrediti.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 apr 2012, 15:10

slika

Kada je sinoc stigao u bolnicu, Piqué se nije sjecao da je igrao protiv Chelsea. Ostace u bolnici najmanje sedmicu dana. :(
Visca el Barça ! Mes que un club !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 apr 2012, 15:13

Genghis je napisao/la:Kao što rekoše ovi na Sky-u (za prvu utakmicu): Barcelona 72% of possesion, Chelsea 100% of goals - pametnom dosta.
:lol: :mrgreen:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 25 apr 2012, 15:22

10.Skoro je napisao/la:
SPY je napisao/la: Ne mora. Ronaldo se dokazao da je igračina.
Kako se dokazao? Je li tako sto je odlucio jedan el cllasico, a Messi se pri tom nije naigrao. Pa obrnutih situacija je bilo puno vise koliko se ja sjecam? Joj kakvi ste vi frankovci. Kad vam ne ide vi se sjecate di stefana, a kad bljesnete odmah zaboravite sta je bilo prethodne tri godine.
Čuj kako, pogledaj malo statistike o njemu kako je došao u Real Madrid. Mislim da je zabio golova koliko je i igrao utakmica. Pa čovjek je mašina. Prvi ide na trening i zadnji ide sa njega. Zato i može igrati svaku utamicu na max. nivou. Ne kažem ja da mesi je lošiji il' bolji. Messi je prirodni talent za fudbal, Ronaldo je sve treniranjem postigao. Svaki bi mu fudbaler pozavidio na spremnosti. Mesija je zadnje 3 tekme jednostavno stigao umor od sezone.

btw. Ovaj Valdes ko muha bez glave na golu. Onaj start me podsjeti na onaj protiv Šahtara kada je isto "uletio" na šahtarovog igrača. I kažu Pepe mesar. :mrgreen:

ps. Brz oporavak Pique.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 25 apr 2012, 15:31

DesimaL je napisao/la:slika

Kada je sinoc stigao u bolnicu, Piqué se nije sjecao da je igrao protiv Chelsea. Ostace u bolnici najmanje sedmicu dana. :(
I ja bih volio da se ne sjecam sinocnje utakmice...
Mi nikada odustati necemo...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 apr 2012, 15:32

izletio je ovako i protiv kopenhagena cini mi se, nema on dvije ciste u glavi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 apr 2012, 15:39

LenBias je napisao/la:izletio je ovako i protiv kopenhagena cini mi se, nema on dvije ciste u glavi
covjek pozrtvovano izletio na loptu i nije ni prvi ni zadnji put da neki golman svog igraca povrijedi u naletu za loptom ,a da nije nako izletio bilo bi prica spor ,sto nije brze reagovo il tako nesh
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

edibarca
Kontakt:

Post Postao/la edibarca » 25 apr 2012, 15:50

Scof1eld je napisao/la:MRS IZ KLUBA !

slika
sjeti se samo sta je sve odbranio i koliko nam je valjao,jbg odbrana sa igracem vise i uspiju primiti gol,a messi,pfff da je ko drugi sutao i promasio,ne bii me iznenadilo,al on,brt,,pod hitno treba Muniesu staviti u prvi sastav Barce. :x

Više sreće drugi put.
Ljiljani zlatni pjesma se ori navija cijeli stadion,
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 apr 2012, 16:09

edibarca je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:MRS IZ KLUBA !

slika
sjeti se samo sta je sve odbranio i koliko nam je valjao
ne mogu se nikako sjetiti.. evo pravim video kompilaciju njegovih odbrana u sezoni 11/12 ali jos uvijek nisam nasao nijednu..
ser del barça es el millor que hi ha !

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 25 apr 2012, 16:13

Dobro je Pique prošao sa SAMO lakšim potresom mozga :!: ovo najozbiljnije mislim.
Ovdje je boba falila da mu ovaj slomi vrat :!: :shock: citavim tijelom se navalio na covjeka, nenormalan sudar je to bio i vidjelo se odmah po reakciji i izgledu Piquea da je došlo do prekida svijesti i da nije spreman da nastavi dalje.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 apr 2012, 16:14

NISAM MOGAO DA PISEM OVIH DANA JER MI NIJE DOZBOLJENO DA PISEM - OVO JE VJEROVATNO MOJ POSLJEDNJI POSTA NA OVOM FORUMU POSTO JE OVAJ FORUM PRIVATNO VLASNISTVO ONI KOJI NEMAJU POTREBE DA SE PRAVDAJU KAD NEKOGA UKLONE KAKO JEDAN PAMETNJAKOVIC RECE. NEKOLIK KLASIKA ME BEZPOTREBE UKLANJAJU KO JA SAM DIVLAJK ZA NJIH. :oops:

IZVINJAVAM SE SVIM RELAOVIM I BARCELONOVIM NAVIJACIMA AKO SAM ZA SVE OVE GODINE PISANJA NEKOGA UVRIJEDIO. NEKI CE BITI SRETNI ALI ETO OD SAD PA U BUDUCE BIT CE KLASIKO BEZ MENE I NECE MORAT NIKO DA ME BEZ RAZLOZNO UKLANJA.

OVAJ FORUM JE VLASNISTVO SVIH LJUDI KOJI SLOBODNO PISU A OVIM KOJI MISLE DA JE OVO NJIHOV PRIVATNI SAJT I KOJI TAKO OLAHKO PLJUJU PO LJUDIMA SAMO DA PORUCIM DA AMA BAS NIKADA NIKOGA NISAM DEBILOM NAZVO NI IDIJOTOM NI MAJMUNOM. MENI SU PISALI A ONI SU SUTILI I VJEROVATNO UZIVALI U TOME...

JA VOLIM SVOJU BARCELONU I UVJEK CU VOLJETI KLUB KOJEG GODINAMA VOLIM... OVAJ KLUB MRZE IZ STRAHA I LJUBOMORE....

ZAO MI SVIH OVIH GODINA I ONO STO SAM PRIPREMAO FANOVIMA BARCE .....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 apr 2012, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.