FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ekran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ekran » 24 apr 2012, 15:49

BolanBolan je napisao/la:slika

Predsjedniče opet si zaboravio reći ko je pustio igrače da idu bez obeštećenja a da nije zaštitio klub papirom?

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 apr 2012, 16:31

BLU SKY je napisao/la:sreca pa komitet posteno radi svoj posao, i gle slucajnosti da je seljo u vrhu, ne nije to sukob interesa, to je ljepota organizacije, netreba vise nisko vodat sudije po vrelu bosne za zelja, sad je tu babo osim specijalist za fudbal i muckanje s propisi...
Kakav si ti pacenik pa to je nevjerovatno, hajd sto pises na vasoj temi nego ovo isto pises i na nasoj temi, ocgledno da su ti Osimi nabili toliki kompleks da ni sam nisi svjestan.[/quote]

Nije kompleks, slabija pismenost je u pitanju...njemu je IQ u minusu, to se nije dogodilo od postanka prvog čovjeka i na Zemlji.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 25 apr 2012, 10:34

Nedicu truhlo onaj odvratni j... ti m... onu odvratnu,nisi dvije utakmice odigra za nas kako treba krepo krepani ,kad si doso iz zenice odmah si ligamente pokidao i vise si bio na rehabilitaciji nego na terenu i ti sad hoces neke pare mjesto da se poklopis po usima,bog ti dao eto otvorio si neku skolu fudbala uzimas djeci pare i imas,ali djaba pohlepnik si pravi jade jadni,vidjam ga ja stalno dole ne cvili stanuje onaj pravi degen cupavi,dabogda to sto trazio za ljeka ti trebalo to ti ja zelim truhlo onaj.

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 25 apr 2012, 14:07

Subota 28.04.19-30h ., SVI NA KOSEVO!!! ;)
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 apr 2012, 14:09

moze li mi neko preko pp objasniti slucaj nedic jer nisam bas upucen
nisam od onih koji se slade al kolike su sanse da se to isplati pa da sarajevo ode u evropu?

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 apr 2012, 14:32

rimaa je napisao/la:Nedicu truhlo onaj odvratni j... ti m... onu odvratnu,nisi dvije utakmice odigra za nas kako treba krepo krepani ,kad si doso iz zenice odmah si ligamente pokidao i vise si bio na rehabilitaciji nego na terenu i ti sad hoces neke pare mjesto da se poklopis po usima,bog ti dao eto otvorio si neku skolu fudbala uzimas djeci pare i imas,ali djaba pohlepnik si pravi jade jadni,vidjam ga ja stalno dole ne cvili stanuje onaj pravi degen cupavi,dabogda to sto trazio za ljeka ti trebalo to ti ja zelim truhlo onaj.
Haveru to ti nije lijepo,ustvari post ti je na nivou Romanije i cobana. Ako je pokidao ligamente ,nije se desilo to na ljetovanju nego na terenu,drugo ako je covjek trazio pare,opet njegovo pravo.E sad je druga stvar sto je neko davao velike pare polovnim igracima pa sadasnja uprava placa grijehe iz proslosti.Pa sto mislis zasto vec duzi niz godina malo koji kvalitetan igrac iz lige nije dosao u Sarajevo? Bas zbog ovoga,malo smo placali,puno obecavali,to su svi znali isto kao sto ti ili ja znamo desavanja vezana za nasu struku,ko,gdje ,sta.
Prije dvije god sjecam se da je momak iz mlade repke,zaboravio sam ime,bio je u kontaktu s nama i onda izabrao Travnik?Pa ti skontaj na sta smo spali. A sad duguj polovnjaku Nedicu,Guticu i drugima koji ni u BSK-u ne bi mogli igrati. Nikad mi na zelenu granu necemo izgleda,nego nadji pare,zamoli covjeka da ti sta oprosti i nadaj se najboljem...

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 25 apr 2012, 14:45

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 25 apr 2012, 21:57

E, a čemu se vi nadate u subotu? Hoćete biti zadovoljni sa 2 gola? :D U svojoj mreži naravno. :lol: ;)

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 25 apr 2012, 22:32

papir je napisao/la:
rimaa je napisao/la:Nedicu truhlo onaj odvratni j... ti m... onu odvratnu,nisi dvije utakmice odigra za nas kako treba krepo krepani ,kad si doso iz zenice odmah si ligamente pokidao i vise si bio na rehabilitaciji nego na terenu i ti sad hoces neke pare mjesto da se poklopis po usima,bog ti dao eto otvorio si neku skolu fudbala uzimas djeci pare i imas,ali djaba pohlepnik si pravi jade jadni,vidjam ga ja stalno dole ne cvili stanuje onaj pravi degen cupavi,dabogda to sto trazio za ljeka ti trebalo to ti ja zelim truhlo onaj.
Tebe treba postaviti za potpredsjednika Torpeda, pošto si vidim štrašno promoćuran baš kao garavi predsjednik Rizva.
@rimaa Gdje ćeš tako na čovjeka koji traži svoje. Osim toga valjda znaš da Nedić nije jedini. Osim već poznatih imena evo ti još jedno novo ime. Ni manje ni više, Hamzagić potražuje 25 hiljada KM. Sigurno ni s tim "nije upoznata" ažurna uprava Sarajeva.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 apr 2012, 23:43

Kako vi sve znate jeste mi pametni ko da iz sviju vas vire sinovi onih lopova koji napraviše ovakav dug ali ako Bog da vratit će Sarajevo sve a šta če te onda pisati pametni. Znate onu ko drugom..... a bit če to nekad samo zbog vas pametnih, ima ga da je mrva vidjeli ste radosti i provociranja sinoć od strane Reala a šta bi večeras e to čeka i vas koji se naslađujete kad tad
Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 apr 2012, 00:47

ekran je napisao/la:
papir je napisao/la:
Tebe treba postaviti za potpredsjednika Torpeda, pošto si vidim štrašno promoćuran baš kao garavi predsjednik Rizva.
@rimaa Gdje ćeš tako na čovjeka koji traži svoje. Osim toga valjda znaš da Nedić nije jedini. Osim već poznatih imena evo ti još jedno novo ime. Ni manje ni više, Hamzagić potražuje 25 hiljada KM. Sigurno ni s tim "nije upoznata" ažurna uprava Sarajeva.
Za lijekova mu trebalo , kao i onima sto mu nisu pare davali!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 apr 2012, 08:15

Ja ne znam što se vi sada palite na ove provokatore. Pa kad se direktor i predsjednik kluba ne brinu ne znam što ćete vi ?! Ljudi su rekli svoje, čeka se NFSBIH i tačka. Dobit će se licenca i to je to. Onda nek crknu. Sad nema para da se svima odjednom isplati al će se isplaćivati, to je sigurno. Ovo je jedina uprava koja to radi. Hvala Bogu da ima problema, da nema mene bi srce strefilo :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 26 apr 2012, 10:03

BolanBolan je napisao/la:slika slika
**** mu. Još samo da se Predrag Stoiljković (koji kleto utakmice nije odigro za FKS) javi da i on nešto potražuje :twisted:

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 26 apr 2012, 10:17

K0MT je napisao/la:E, a čemu se vi nadate u subotu? Hoćete biti zadovoljni sa 2 gola? :D U svojoj mreži naravno. :lol: ;)
Stvarno smijesno, to cemo da vidimo ko ce da ode nasmijan, a ko spustene glave! :lol:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 26 apr 2012, 14:25

Mislim da i ako se ne plati ovom Nedicu,da to nece imati veze sa licencom,jer on vodi sudski postupak mimo saveza.Mislim da treba ovom momku to platiti,mislim da bi on i pristao na pola ove cifre,jer sam to po novinama spominje.Doslo je vrijeme da se pocnu konacno vracati dugovi,to je dug put,al ako se budu poceli vracati dugovi znaci da klub ide prema naprijed.Jako prosta racunica je kako vratiti dug,nek dodje sad na AFH 10 hiljada ljudi i eto odma mogu platiti dug Nedicu.Ova uprava Sarajeva je najmanji krivac za ove dugove,sve je to nasledjeno od ranije,al ako su sposobni da vode klub moraju naci nacin da se pocnu otplacivati dugovi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 apr 2012, 19:44

Asmir Suljić, krilni igrač Sarajeva, nakon utakmice protiv Širokog Brijega žalio se na povredu skočnog zgloba, ali prije dva dana vratio se treninzima i vjerovatno će biti spreman za susret 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Rudar Prijedora.

"Nisam se još uvijek u potpunosti oporavio, ali već dva dana treniram. Još uvijek osjećam bolove, međutim vjerujem da ću biti spreman za utakmicu protiv Rudar Prijedora, tako da će biti samo na šefu da li ću igrati ili ne", rekao je Suljić na početku razgovora za ****.ba.

Prijedorčani su sa posljednje dvije gostujuće utakmice odnijeli puni plijen. Slobodu su na Tušnju savladali sa 2:1, dok je Velež pao u Vrapčićima (1:0). Suljić ističe da se ne boji Rudar Prijedora pred svojim navijačima na Koševu.

"Sigurno da Rudar Prijedor igra dobro na gostovanjima, ali mi igramo kući pred svojim navijačima, tako mislim da neće biti problema. Moramo pobijediti kako bi se učvrstili na poziciji, koja vodi u Evropu", rekao je Suljić, dodavši:

"Rudar Prijedor je izgubio prošlu utakmicu na domaćem terenu protiv Slavije, ali oni su se odmah okrenuli prema susretu protiv nas, tako da im taj poraz neće praviti problem. Igrat će rasterećeno. Moramo pokazati da smo bolja ekipe i krenuti od prve minute na pobjedu".

Očekuje poziv Jagodića
Suljić se nesportski ponio prema publici u Trebinju na susretu 7. kola Premijer lige protiv Leotara, zbog čega ga je Vlado Jagodić odstranio sa spiska mlade reprezentacije. Međutim, Selektor U-21 nacionalnog tima BiH nedavno je otkrio da još uvijek računa na krilnog igrača Sarajeva.

"Drago mi je zbog te informacije. Moje je da nastavim pružati dobre partije i nadam se pozivu selektora u narednim utakmicama. Imamo dobre šanse da odemo u baraž, jer sve preostale utakmice kvalifikacija igramo kod kuće. Ova generacija ima dosta dobrih igrača i lijepo bi bilo ostvariti cilj", rekao je 20-godišnji ofanzivac bordo tima.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 27 apr 2012, 11:04

Sarajevo će u subotu sa početkom od 19.30 sati na stadion Asim Ferhatović Hase u okviru 24. kola Premijer lige BiH dočekati Rudar Prijedor. Prijedorčani su sa posljednje dvije gostujuće utakmice odnijeli puni plijen, te zbog toga Dragan Jović, šef stručnog štaba bordo kluba ističe da očekuje zahtjevnu i tešku utakmicu.

„Igramo protiv ekipe koja je pobijedila posljednje dvije utakmice na strani. Očekuje nas zahtjevna utakmica, pogotovo što smo izgubili u prošlom kolu. Međutim, uspjeli smo popraviti atmosferu u ekipi i uspješno se oporaviti od poraza. Nemamo izbora, pobjeda je imperativ. Uz ispravan pristup i zalaganje očekujem tri boda“, rekao je Jović, koji sutra neće moći računati na Denisa Čomora zbog tri žuta kartona, te povrijeđene Emira Obuću i Vučinu Šćepanovića.

Na pitanje novinara ko bi mogao zaigrati u vrhu napada od prve minute Jović je rekao:

„Već duže vrijeme tražimo tog idealnog centralnog napadača koji će proraditi. Još uvijek razmatramo koga staviti od prve minute. U opcijama za tu pozciju nisu samo Haskić i Krpić, već i Matko“.

Jović je dodao da će sutra od prve minute možda početi Said Huseijnović koji je postigao jedini gol za bordo tim na Pecari.

Na presici je govorioi Ivan Tatomirović koji je rekao da Rudar Prijedoru ne treba davati puno pažnje već da se igrači tima sa Koševa trebaju skoncentrisati na samo svoju igru.

„Kao što reče šef očekuje nas teška uitakmica, ali ako budemo pravi i budemo se maksimalno zalagali pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Imamo jaku klupu, tako da ne trebamo brinuti na izostanak nekih igrača, jer ih možemo zamijeniti“, kazao je Tatomirović.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 apr 2012, 11:15

Sutra bez Comora,Scepanovica i Obuce..hmm..bice zanimljivo vidjeti prvih 11.
Postoji mogucnost da Husejinovic zaigra od prve minute,sto i ne bi bilo lose.
Također,Jovic je u dilemi koga staviti u napad,odnosno trazi se igrac koji je u najboljoj formi.
Po meni to je Haskic,igrac kojem treba dati vecu minutazu,sasvim sigurno.
No,najvaznije je osvojiti tri izuzetno vazna boda.
F.K.SARAJEVO

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 27 apr 2012, 11:16

NEMA IZGOVORA SVI NA KOSEVO!!!
Da se da podrska nasim momcima poslije poraza u ŠB!! ;)
Zadnja izmjena: MirzaGunner, dana/u 27 apr 2012, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.

binesr
Kontakt:

Post Postao/la binesr » 27 apr 2012, 11:27

http://www.gradprijedor.com/sport/bolni ... van-stroja" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasDolacMalta, Posejdon, samoFKS i 54 gosta.