Pobjeda Želje... pobjeda Juvea... i svi sretni i zadovoljni...
ako ne bude tako, ukućani će mi se sekirati a još će me uzeti na zub pa ću im morati opkladu plaćati zbog Stare Dame...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
DobrodošaoChoopre je napisao/la:Novi sam ovdje navijam za Juventus oduvijek t.j. od kako znam za sebe.
Choopre je napisao/la:Novi sam ovdje navijam za Juventus oduvijek t.j. od kako znam za sebe.
I ja to isto mogu reći za Vučka !Oxygen je napisao/la: Gio bi se trebao vratiti, ali poznavajući Contea, teško će Vučinića ikada ostaviti na klupi, iako je po meni Giovinco jedno 2x bolji igrač.
Dobrodošao, budi aktivan.Choopre je napisao/la:Novi sam ovdje navijam za Juventus oduvijek t.j. od kako znam za sebe.
imaju oni bolje igrace od Iaqinte,, valjda je odigro samo jednu tekmu snjima ?harebianconero je napisao/la:Dobro je pa im ne igraju Mutu i Iaquinta, oni su sjajni igrači i mislim da je Cesena dosta oslabljena.
SoloJuve26 je napisao/la:Kad vidim da je Novara dobila Lazia onda treba biti malo oprezan... Podhitno zabiti go da se otvore i pokusaju igrati i onda im uvaliti jos koji i to je to
Odigrao je on dosta utakmica, ima jedan gol i jednu asistenciju, a ovo sam rekao kao zezanciju.SoloJuve26 je napisao/la:imaju oni bolje igrace od Iaqinte,, valjda je odigro samo jednu tekmu snjima ?harebianconero je napisao/la:Dobro je pa im ne igraju Mutu i Iaquinta, oni su sjajni igrači i mislim da je Cesena dosta oslabljena.
Ma ne nego sad svi ocekuju pobjedu al negdje ce doci kiks nemoguce da mozemo sve dobiti do kraja ,, Novara je dobila i Intera kuci tako da ,,,senad_flamin je napisao/la:SoloJuve26 je napisao/la:Kad vidim da je Novara dobila Lazia onda treba biti malo oprezan... Podhitno zabiti go da se otvore i pokusaju igrati i onda im uvaliti jos koji i to je to
eh što si smiješan![]()
to je neka naučna fantastika kad bi se Juve mučio protiv njih.