FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U koliko sati danas počinje prodaja karti?
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jutro manijaci jestel spremni ja ko nato i ova kisa sere al nema veze **** kisu nema toga sto bi me sprjecilo da idem put doline
Poslije podne razvedravanje 

-
- Kontakt:
kako se zove onaj font sto ima na transovima ŽELJO-1921 , isti ima i na majicama u shopu ..? 

-
- Kontakt:
Hebes kisu,SVI NA ŽELJU 

Jel fan shop ima internet stranicu preko koje se može izvršiti kupovina
Vec za sat se ocekuje sunce i skroz vedro nebo.Poledajte ovaj snimak sa pressa,ovaj Luka se usro lik samo muca 

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
Koliko znam igraci sirokog nisu udarali igrace Zelje u utakmicama kod kuce, ne vidim razlog da sad bude drugacije.Kevin je napisao/la:ukoliko netko onako udari igrača bez lopte, i to se još na kameri vidi, ne vidi razlog zašto bi se netko ljutiozlaya_tm87 je napisao/la:Gledam ovu tekmu veceras i kontam ne d'o Bog da sudija da crveni protivnickom igracu i poslije toga jos i penal svira za Zelju. To bi bila havarija na forumu
Dugo godina sam pizdio za tim da imamo ekipu koja je spremna da se pobije na terenu da na batine odgovori batinama, ekipu koja ima srce.Dosta su nas tukli dok se manje pratio Zeljo samo treba malo premotati film par godina unazad.Hvala Bogu sad imamo takav tim!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
MarkoDa je napisao/la:Vec za sat se ocekuje sunce i skroz vedro nebo.Poledajte ovaj snimak sa pressa,ovaj Luka se usro lik samo muca

mozda covjek ima problema sa mucanjem, uglavnom nisko od tebe, ruganje čovjeku koji muca

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Izvini haveru mozda stvarno ima probleme ali ja pomislih da ga je trema uhvatila sto ga snima kamera ili nesto,vidis da ocima obrce ne gleda u kameru nikakoKevin je napisao/la:MarkoDa je napisao/la:Vec za sat se ocekuje sunce i skroz vedro nebo.Poledajte ovaj snimak sa pressa,ovaj Luka se usro lik samo muca![]()
mozda covjek ima problema sa mucanjem, uglavnom nisko od tebe, ruganje čovjeku koji muca

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
Koliko znam igraci sirokog nisu udarali igrace Zelje u utakmicama kod kuce, ne vidim razlog da sad bude drugacije.
Dugo godina sam pizdio za tim da imamo ekipu koja je spremna da se pobije na terenu da na batine odgovori batinama, ekipu koja ima srce.Dosta su nas tukli dok se manje pratio Zeljo samo treba malo premotati film par godina unazad.Hvala Bogu sad imamo takav tim![/quote]
Izuzev Ješea,ostali su skroz korektni.on će dobiti svoju porciju danas
Dugo godina sam pizdio za tim da imamo ekipu koja je spremna da se pobije na terenu da na batine odgovori batinama, ekipu koja ima srce.Dosta su nas tukli dok se manje pratio Zeljo samo treba malo premotati film par godina unazad.Hvala Bogu sad imamo takav tim![/quote]
Izuzev Ješea,ostali su skroz korektni.on će dobiti svoju porciju danas

Einigkeit und Recht und Freiheit
- MirzaGunner
- Kontakt:
Komsije nek je sa srecom i poderite im guzove!!!
Makar i za nas!!

Makar i za nas!!

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]
SVI U DOLINU!!!

SVI U DOLINU!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 81&nDate=0" onclick="window.open(this.href);return false; akoBogda da pogode, Bože daj sunca malo, igra Željo ba danas 

Za zivot cijeli!
nemas se ti sta meni izvinjavat...nego ocigledno je da je imao/ima problema sa mucanjem.. mozda se lijecio ali nikad to nije do kraja izljeceno..nevalja se rugat..MarkoDa je napisao/la:Izvini haveru mozda stvarno ima probleme ali ja pomislih da ga je trema uhvatila sto ga snima kamera ili nesto,vidis da ocima obrce ne gleda u kameru nikakoKevin je napisao/la:MarkoDa je napisao/la:Vec za sat se ocekuje sunce i skroz vedro nebo.Poledajte ovaj snimak sa pressa,ovaj Luka se usro lik samo muca![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pa kad nemozete vi onda moramo miMirzaGunner je napisao/la:Komsije nek je sa srecom i poderite im guzove!!!
Makar i za nas!!![]()

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Danas ocekujem losu igru - jer ce biti dosta taktiziranja sa obje strane - i mozda na misice uspjemo postici jedan GOL.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- MirzaGunner
- Kontakt:
Pa upravo radi toga sam i ovo rekao, sretno jos jednom!BLU SKY je napisao/la:Pa kad nemozete vi onda moramo miMirzaGunner je napisao/la:Komsije nek je sa srecom i poderite im guzove!!!
Makar i za nas!!![]()
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Vrijeme se smiruje, samo nek ne bude kiše i spektakl počinje !
Ko ne dođe večeras, a u mogućnosti je, pi.čka je !!!
JURIŠ ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ko ne dođe večeras, a u mogućnosti je, pi.čka je !!!

JURIŠ ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.